när min mammas mamma är här.

 
Har mött upp mormor nu. Med vackra rosväskan, en påse full med mat (gotta love it) och en kasse med tidningar. Vi fixade ett SL-kort och åkte hem tillsammans, hela vägen till Larsbergsvägen. Där åt vi godaste räkrullarna som Nöne skickat med och så kollade vi på "i huvudet på Gunde Svan", älskar honom!!! Han grät dessutom tre gånger under programmet, det gillar jag. Sen har vi pratat igenom livet som alltid. Älskart. Nu ska jag faktiskt lägga mig tidigt så att jag orkar upp imorgon när lilla mormor vaknar. Fem timmar imorgon igen och sen en ledig lördag! Sov gott vänner!
 

i need you more than I can take.

 
 
Alltså vänner. Jag har inte en smula mat hemma utan drar nu tidigt till jobbet för att inhandla en keso eller något. Satan vad svårt det var att kliva upp i morse, såg inte en jävla mening. Jo, mormor kommer ikväll och räddar mig från tristess! Tillsammans kan vi kliva in i november tänker jag. I övrig har jag dammsugat lägenheten och diskat, och såklart lyssnat på Ellie Goulding. Hoppas er morgon varit strålande i alla fall. 
 
Place a kiss on my cheekbone
Then you vanish me
I'm buried in the snow
But something tells me I'm not alone
But lovers hold on to everything
And lovers hold on to anything
 

ni känner ju mig.

 
Jag varje morgon och varje fylla.
 
 
Jag varje gång jag är seriös och klär ut mig. 
 
 
Jag varje gång Michael går till jobbet tjugo över sex på morgonen. 
 
 
Tjena gänget, jag är ju tillbaka i Stockholm och vad betyder det? BLOGGing på högsta nivå igen. Hehe ***högsta*** nivå. 
 

ljuva onsdagkvällen.



Sitter i mitt kök igen och middagen är uppäten. Ikväll serverades spicy noodles med en deciliter kokt vatten. Tjoho! Som tur är kan jobbet stå för efterrätt då vi tydligen är bäst på att sälja Chantelle, älska Twilfit. Nu ska jag fortsätta bläddra i min tidning och sen blir det new girl. Funderar även på att unna mig själv sömn innan klockan tio. L y x. 

träd------>asfalt.

Tar en tugga av mitt första Ingrid Marie-äpple för i år, sparkar av mig skorna och slår upp den nya tidningen i knäet. Tittar ut på skogen som rusar förbi, lägger jeansvästen över mig för att få lite värme på detta kalla tåg. 

Imorse sa vi hejdå på ett tag. Gick upp innan klockan sex för att dricka varm choklad tillsammans till Nyhetsmorgon. När han kramade mig hejdå och sa åt mig att krama hårt brände det i strupen men jag skärpte mig. Bara en månad kvar innan vi bor under samma tak. 

Ringer självklart till hans jobbmobil två timmar senare och gråter för att jag ska ta bussen till Järnvägsstation..... Där rök den tuffheten. Men alltså, det känns bara för länge. Men ska dock hinna med  massa jobb, hänga med fina vänner, njuta av min Lidingölägenhet, gå runt på Södermalm och massa mer. En månad är inget, eller allt. 

Ser i alla fall såhär glad ut från en tågtoalett. Bättre än inget. 



råchill.


Får ändå erkänna att jag älskar denna bild hehe. Suttit hela morgonen med en skål flingor och datorn i knäet och bara surfat runt. Eller ja, sov ju skapligt länge också, freakin älskar att sova. Hatar samtidigt det intresset. 

Vart jag sitter nu? Hehe på en stol på Wallinders, så himla busigt. Snart kommer bästaste Helena och hämtar upp mig för vi ska till Gengåvan!!!!  Peppen är stor. Har dessutom hittat lussebullar i Michaels frys så livet är ju komplett. Mindre komplett att åka tillbaka till Stockholm imorgon. Ska dock gör det bästa av november trots tråkigaste-månaden-på-året. 

Hej så länge kompisar! 

han den dära mannen.

 
 
Jag håller på att dö på att denna kille somnar på min arm, attackhånglar upp mig i sin systers bil, skrattar med min familj, kittlar mig på halsen, tar med mig till sin mamma, håller om mig, köper ljuslyktor till lägenheten vi ska bo ihop i, värmer ungsformar när jag har ont i magen, kysser mig på pannan osv. Är.så.kär. Hur tjatig är jag på en skala? Men som sagt, NYKÄR. 
 
I övrigt idag har jag svängt förbi Twillan och pratat med fina butikschefen Marie. Jag har spelat GTA och käkat donuts med Filip och Maria och ätit falukorv och makaroner framför reprisen av diggilo. Jämt görgött. Känner mig nästan lite förkyld men tänker att det botas med lite yollibox, min man och New Girl. Åh! Har även fått en gammal mjölkflaska av Ms mamma som jag nu ställt i kylen med kallt vatten i, Maria hade en sån hemma och blev sååååå inspirerad. Hoppas ni minns mig mvh längesen jag bloggade. 
 
 

en värmländsk fredag.


Igår var jämt råfantastisk tycker jag. Vi började hemma hos M (och mig snart) med DP. Knäckte några öl och spelade lite schyssta låtar...och osofta låtar hehe. Julie och Fred slöt upp med lite käk och jag blandade mojitos med två spritsorter i. Dags för smink, hårvåffling och mer dricka! Knut och Tobias rullade in och med dem mer alkohol och sjuka utstyrslar. Själv var jag Hermione i plisserad kjol, pullover, Gryddindormärke, våfflat orange hår och slips. Julia var Hedvig från Harry Potter, Fred HP himself och mitt hjärta var såklart Ron. 




Gick efter shotrace och bugg vidare till Nadja två hus boet. Hängde på balkongen, drack någon öl och lärde känna Ms fina vänner lite till. Tillslut blev vi bara få kvar men då dansade vi fortfarande till country och skrattade. Vissa var väldigt kära. 


Som dessa. 


Och vi såklart. Tur att det aldrig blir för mycket hångel! 

Senare tog vi en taxi till stan och gick till Tables. Träffade fina pärlan Maria med sin Filip och hennes syster Sara. Spelade några partier pingis och vann en gång i finalen! Sedan spelade vi biljard (jag satte åttan till min teammate julis stora besvikelse) och drack öl. Så himla soft kväll! Vaknade upp lagom bakis idag... Men det var det värt! 

fredagsfrillen.

 
 
Tjena. Det blir PH idag också, men ni nöjer er eller hur för ni är azm?
Det är FREDAG för alla som missat, bästa bästa bästa dagen i veckan. Är hemma på Brogatan, mamma är fortfarade sjuk så håller henne sällskap + världens bästa lillebror. Okej nu är han sämst för han vägrar skjutsa mig till Norrstrand så jag kan hämta min glömda plånbok.... 
 
I alla fall ska äta lite god torsk nu och sen åka ner på stan och fixa lite grejer inför ikväll (maskerad hos Nadja, wiho!). Ska även besöka min lilla Mary på Monki och kolla upp den där matmarknaden mamma pratar om. Klockan fyra ska jag vara färdigduschad och fräsh som en ros för då jag ska träffa Julia och Philip!!!! Längtat en del ja. Efter det möts det upp med Michael, Julie och Fred för lite alkoholintag. Ska dock vara sharp för imorgon är det Boda Borg! Nu behöver jag sätta igång. Har som ni ser pojkvänströja, rufsigt hår och nytt läppstift från mamma. Ej okej fredagsoutfit på stan. 
 
P.S Har ni ett jobb åt mig i Karlstad (vem har inte det i bakfickan) så är det ju bara att hojta. Puss. 

lista ut det du.

Hur var din barndom?
Grejt faktiskt. Bodde i skogen, med världens största trädgård, schyssta föräldrar och en hyfsad bror (hehe). Skaffade Bullen när jag var tio, världens bästa hund. Kände mig utanför precis hela tiden men var väl ganska nöjd ändå. Lekte så sjukt sjukt mycket, win! 

Har du någonsin haft ett smeknamn?
Familjen har hur många som helst. Pappa säger lillråttan, nyponrosen eller lillgumman. Mamma säger Janabanan eller Beckabeckasin. Max säger bajspartikel. Mindre kul. Annars typ inget, blir ibland kallad Jullan eller juliedear. 

Vilka youtubeklipp visar du på fest?
Antingen vad som helst med New Girl eller Grey's, annars högt rankade filmkyssar eller dansa med Leroy. 

Vilket är ditt favoritmuseum?
Svårt! Tycker om Fotografiska i Stockholm eller Tekniska i Linköping (heter det så?). Gillar interaktivtet. Älskar Värmlands Museum dessutom!!! 

Vad tror du på?
Feminism, att en måste spotta över axeln om en svart katt går över vägen och att vi är födda för att leva. Tror på överlevnadsinstinkt. Och på engagemang. 

Vem är din favoritskådis?
Zooey Deschanel just nu. 

Vad har du blivit besatt av på senaste tiden?
Stuvat spenat, blogga och att vinna tävlingar på jobbet. Även besatt av hur vi ska klara så många stämplar som möjligt på Boda Borg på lördag!!!! 

Vad älskar du mest med ditt jobb?
Twilfit- sälja bra grejer till mysig rolig kund som blir överlycklig och passar bäst i allt. 
Dagis- gos med barnen och se dem klara något för första gången. 

Vad är det värsta?
Stress och press. Räkna fel. Tappa bort en unge.  

Vad är det bästa råd du fått och följt? 
Tror helt seriöst det är det lilla rådet att våga och testa trots att det är läskigt. Har gjort att jag upplevt så stört mycket bra och coola grejer. Att våga är svårt. 

Vad dras du till mest på loppisar?
Leksaker, glas och lampor tror jag. Älskar dock leksaker, kan gå och bara leta efter det. Nya samlingsobjektet ska bli små dinosaurier. 

Vad får dig att skratta?
Serier, härliga människor som bjuder på sig själva, min bror, youtubeklipp på djur och sånt. 

Vart är du nu? 
På tåget, stannar till i Degerfors nu. 

Vad är dina kvällsplaner?
Bli upphämtad på stationen och åka hem till M. Pussas, hångla, kramas osv tills vi bara vill berätta allt som hänt sen vi sågs sist och glo på varandra. Äta fil och müsli och prata helgplaner, lyssna på Ellie Goulding och somna bredvid varandra. 

Beskriv en perfekt glass?
Chocolate fudge brownie. Åååååh hundra år sedan. 

Vilket råd skulle du ge 14-åriga dig själv?
Det är okej att inte vara så cool, oroa dig inte. Våga säga nej när du inte vill, du får väl bli fjortisfull och spy när du är 17 istället för nu om du hellre har fredagsmys och tar fram dina my little ponies i smyg. Åk dessutom på det där konfalägret med Lizz! Du är cool. 

Vad oroar dig just nu? 
Gör jag rätt? Kommer jag bli lycklig? Kommer jag få jobb? Vill vi? 

Tror du det kan lösa sig?
Absolut!

Vad är kvar från din barndom i din lägenhet?
En byrå tror jag endast, plus lite bilder. 

Vad lämnar du kvar tills nästa flytt? 
Oj inte mycket. Äger inget själv än. Tar med mig mycket, som dock är lite. Äger bara en möbel och det är en fåtölj som jag älskar. 

Vem som du inte älskar har de vackraste ögonen?
Bambis brud Fili. 


Okej. Denna lista har jag tagit av Elsa, på ELLE ni vet (kan inte länka från telefonen). Jag har faktiskt dator med mig så kanske blir lite blogg i helgen!!! Wiho säger ni. 



sånna som jag.

Sitter på bussen nu. Har kollat om jag stängt av spisen sjutton gånger och lagt flera minuter av min dyrbara tid på att försöka få igen min väska. Mamma säger alltid att jag är så extremt dålig på att packa (vilket stämmer, ett vanligt upplägg är fyra par byxor och en tröja) så nu lever jag efter devisen more is more. Försöker tydligen packa ner hela min garderob. 

Fick i mig lite käk också. Brände både spenaten och fiskpinnarna men uh vad gott det var ändå.  Tråkigt med disken när jag kommer hem bara. På tal om hem, blev nästan sen när jag blickade in i lägenheten innan jag skulle gå och visste att vi skulle behöva säga hejdå om en månad. Första egna lägenheten typ, första att bo själv i alla fall. Älskar den så mycket. 

Hur många gånger jag spelat Kärleksvisan på pianot idag när jag borde gjort annat? Faktiskt inte överdrivet många, spelade dock in en film på mig själv hehe. Ska kolla på den på bussen nu och lyssna på hur ljuvt det är nu när Julia lärt mig Dsus. Nöjd. 

Nej men dags för jobb igen. Igår fick vi 27 lådor varor heheh....... Ville ta mitt liv nästan (ej okej att skoja om) så mycket uppackning och lagring som det var. Men då har en i alla fall alltid något att göra vilket gör att tiden går. Ska jobba fem timmar nu, det klarar jag. 

Högsta önskan idag? Få krama om Lillkillen som blir två år. Får i alla fall hångla järnet med hans morbror, win. 

senaste från PH.

 
När mamma var här hade vi ju en sjukdag då vi bara låg i soffan och degade sönder i nattlinne och myströjor. Såhär fräscha var vi tydligen då... Älskar dock bilden!
 
 
 
Idag är jag betydligt mer stå i butik-se okej ut- frisk- kompatibel. Nu ska jag packa (!) och försöka laga matlåda på cirka fyrtio minuter. Yes. Lyssnar på Ellie Goulding som alltid nu för tiden. 

mitt älskade stockholm.

Är det inte sjukt det här? Jag ska lämna min kärleksstad, staden jag faktiskt spenderat nästan hela mitt vuxna liv i. Staden jag bott på fyra olika platser på två och ett halvt år i. På Telefonplan, i Finntorp, i Huddinge och nu på kära Lidingö. Staden jag hånglat i, misslyckats i, hittat jobb i, skrattat i, upptäckt, gråtit i, gått på äventyr, träffat underbara människor i, känt mig hel i, känt mig ensammast i, som jag längtat till, där jag haft mitt längsta förhållande, där jag blivit stor, där jag lärt mig betala elräkning och veckohandla i, där jag jobbat på Nöjespark i, där jag blivit sjuk och åkt till akuten i, där jag äntligen fått jobba på dagis i, där jag levt och älskat.
 
Nu ska det vara slut. Hejdå på ett tag. Helt plötsligt kommer jag bo 35 mil från Södermalm, Bondegatan och Nytorget. Bo långt ifrån att kunna gå ut en tisdag, långt ifrån Kåken, långt ifrån 30 olika SATS att gå på. Långt ifrån Julia och Fredrik plus alla andra jag älskar så mycket. 
 
För helt ärligt så går jag inte ut på tisdagar längre. Jag försöker jobba så mycket jag kan på mina älskade jobb men ändå täcker lönen bara hyran och SL-kortet, kanske en och annna sushimiddag och gymkortet också såklart. Helt plötsligt spenderar jag min lediga dag i soffan framför datorn och längtar efter honom, M, så mycket att livet känns pausat utan honom. Stockholm är inte lika vackert, lika roligt eller lika spännande. Vi har inte ens varit ihop i två månader om en tittar efter noga. Men i slutet på november flyttar jag ändå hem till honom, in i det som jag sen ska kalla vår lägenhet. Hur det känns? En blandning av panik/kaos/sorgsenhet och en smula LYCKA.  Jag testar. Ni som läst länge, alltså ja mina kompisar, ni vet ju att jag gör sånna här galna grejer och att det faktistk lyckas bli ganska så bäst. Vi får se. En månad på mig har jag kvar att älska med denna staden. Och älska dem jag kommer lämna bakom mig litegrann. Julia. Fredrik. Det går inte riktigt att ta i att inte kunna åka hem till dem och laga pannbiff och vara uppe till klockan ett och titta på gamla bilder, spela mobilspel och prova kläder en tisdagskväll.
 
 
 
 
 
 
En första sommar i denna stad. Bodde med Juls, badade i Trekanten så ofta som möjligt, fick en iPhone och stod i gräset och fotade min nya converse när jag väntade på bussen hos Patric.
 
 
 
 
 
 
 
En vinter och höst. Hängde med min morbror på Tullys, åkte med Patric till en kyrkorgård (körde bil!!!) på Allhelgona, jobbade på McDonalds och dagis i i början på hösten var det maskerad på Grönan.
 
 
 
 
 
 
En vår då jag i och för sig var i Asien två av månaderna. Men innan och efter sprang jag runt på söder i dessa vantar, jag åt pannkakor efter jobbet i Finntorp (jag och Patric bodde själva första gången) och ag hängde på Hötorget. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommaren 2012 jobbades det på Twilfit 10 minuters cykelväg från Patrics föräldrar, softade sönder. Hängde med mina fina på Zinkensdamm när det var Pride och käkade sushi, mamma och pappa hälsade på och jag spelade fotboll utanför Huddinge. Klippte av håret som ni vet. 
 
 
 
 
 
 
Den där hösten 2012 vågade jag äntligen sätta mig i skolbänken sen studenten. Träffade några jävla awesome brudar och fokuserade ju noll procent på psykologi när en kunde göra flätor, prata himmel och jord och käka kebab med dessa. Dubbelregnbåge i Finntorp en dag när livet sög (läskigt hur många gånger jag stått vid den där busshållsplatsen). Annars megamycket plugg och mys. Spelade för jävla mycket Assains Creed. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vintern var så sjukt snöig. LEVDE i min gula dunjacka och det var snöstorm en dag när vi hade tenta och jag minns att det tog mig tre timmar att ta mig hem...... Plugget fortsatte, mössa inomhus var obligatoriskt, det blev jul och vi julpyntade i ettan. Var på amazing förlovningsmiddag med galenpanna, sjukt mycket vin och de allra bästa. Firade nyår i klänning från Budapest och gummistövlar. 
 
Okeeeeej detta blev seriöst det längsta inlägget i världshistorien och jag grinar. 2013 får ni veta snart eftersom det snart är decemer equals alla bloggare sammanfattar sitt år. Jag lyder under kategorin alla bloggar så så blir det. Sov gott nu. Tack älskade fina Stockholm. För alla erfarenheter, upptäckter och bus. En månad har vi på oss nu. 
 
 

hejdå T.



Är ni redo nu då? ........

Igår sa jag upp mig på älskade Twilfit. För två år sen satte jag på mig den där lilla skylten och äntrade nervöst Huddinges butik. Och satan så mycket jag lärt mig sen dess. Om kassahantering, företagsekonomi och framförallt försäljning. Det svider att säga upp sig från en sån fantastisk butik och särskilt nu på Ringen där jag faktiskt trivs så grymt bra (trodde väl ingen i början?). Förhoppningsvis återser jag och Twilfit dock varandra snart. För vet ni varför jag sagt upp mig? 

Jag ska flytta hem till Karlstad. 

tar mig upp, framåt.

Jag ligger i soffan och tittar på hur klockan masar sig fram. På kroppen har jag fortfarande bara nattlinne och lite filt över benen. Borde göra mig i ordning, sätta på mig sköna jeans och en bra tröja. Det regnar ute. Jag borde sminka mig, försiktigt på högerögat. En andra frukost borde intas då jag fortfarande är hungrig, mammas hemkokta risgrynsgröt till exempel. Måste orka idag. Är nervös, ska ta en omeprazol för annalkande magkatarr som ligger och pyser i magen. I morgon ska jag äta middag med Sara och Julia. Idag ska jag jobba sex timmar. Sluta när det är mörkt ute. Göra ljust inne på jobbet. Lysa upp. Nu börjar det närma sig stressigt. Jag kommer som vanligt få springa, borsta tänderna på femton sekunder och slänga ner ett lunchäpple i väskan. Kan ändå längta efter att dra de vinröda hörlurarna över mössan, under paraplyet, och sätta på den bästa spellistan. Behöver ta mig upp ur soffan nu, stänga av tvn. 
 
 

antar att det nog är sant.



Jag har bestämt mig. Magen gör ont och i huvudet snurrar en miljon tankar. Tack gode gud att vageln i alla fall minskat. I morgon ska jag berätta för er vad jag bestämt. Vad jag ägnat tusen tankar åt och pratat med mamma om hela helgen. Det är så himla galet. Men det blir bra. Det måste bli det. 

kylskåpspoesi, den bästa av poesier.

 
 
 
 
 
 
 
Fick ju bästa presenten av Julie och Fred i somras på min födelsedag. Det händer rätt så ofta att jag fastnar här när jag pratar i telefon, ska diska eller bara ska hämta något i kylskåpet. Älskar också när fina besökare lämnar roliga meddelanden. Ni kanske kan ana ett tema ***hehe***? 
 
Nu har jag precis ätit lite paprikasoppa med mamma (älskar att det blir så mycket vegetariskt när hon är här) och ska hoppa in i en dusch. Mamma spelar Åsa Jinder för mig från paddan, kan ju vara soft. Vi var ute och fick oss lite luft förut, solen skiner ju som tusan idag och luften är sådär klar och ganska varm. Älskar att dra in min Östersjödoft i lungorna och dra med fingrarna över vassruggen utmed promenadsstråket. Bor rätt gött här. 

hjärtan.

 
 
 
Vi tre är rätt fina. 
 

ett gulligt hus i hemstaden.

 
Denna längtan efter snö alltså... Älskar även detta Karlstadhus med träd på taket. Precis som det ska vara.
 
Jag blev som misstänkt hemma idag. Suger men så är det. Vagel+inflammation+sjuk mamma+trött kropp blev ursäkten till mig själv. Kan ju vara bra att inte smitta fina barn med denna ögongrej. Gick i alla fall upp efter att jag sjukanmält mig och mami var uppe också. Hon är snäppet piggare idag som tur är! Nu har vi ätit lite frukost och kollar på nyhetsmorgon, snart kommer idolen Gunde Svan, längtar. 

3 plagg från Stöten.

 
I denna jacka sprang jag till Senja för att hänga med Jossan och Lovisa och hänga i rum 111, jag gick också ut i denna jacka. När de flesta andra hade en "finjacka" hade jag min gröna dunis, som alltid åkte på tillsammans med en mössa, no matter hur länge en hade lagt på att locka håret. Tror att exakt den outfiten jag har på bilden var min vanligaste i fem hela månader. Kängor från Vagabond, manchsterbrallor från Monki (mina roomies avskydde dem), jacka från Stadium och mössa från Monki. Lätt värdast ever. 
 
 
 
I detta ställ fick jag ankarliftar i huvudet så många gånger att jag säkert förlorade hälften av alla mina hjärnceller. Under detta ställ gömde sig oftast minst två underställ och tre fleecetröjor, jag frös en del på jobbet kan en säga. I detta ställ flyttades också så extremt många medbringare (många fuskades också med), det flirtades i detta ställ (ja vissa flirtade faktiskt tillbaka detta ställ till trots), det dansades i detta ställ och framför allt skottades det freakin snö i detta ställ. En gång tvättade jag mitt eget och Sabinas, Vendis och Matildas i 90 grader. Slutade med att tvättmaskinen gick sönder och 2 % av all olja försvann, ej win situation. Mössan mamma åt mig i Lindvallen och jag älskade den så mycket. 
 
 
 
I denna tröja endast (!) arbetades det flitigt på vårkanten när vi äntligen fick se barmark efter cirka tusen år av snö och minus 30 grader. Egentligen var en tvungen att ha Stötenfleecen på men på topplift vågade jag tydligen vara lite galen och crazy (samma ord different language) och köra enbart tisha. Har kvar den där älskade tröjan än idag och använder den alltid när jag åker skidor. Hade den typ varje dag över mina underställ så att den stack fram under den korta stötenjackan #coolbrud. Ser ni för övrigt hur brun jag var i ansiktet? Var seriöst brunare då än när jag kom hem från Asien. 
 
Nu när snön återvänder till detta land (nej har ännu inte sett någon) så far ju tankarna iväg till den där vintern 2010/2011. Att jag smsar med världens bästa Matilda Eriksson gör inte minnet svagare och jag har sån enoooorm lust att åka skidor. Can't freakin wait. Dock är det bara sju månader sen jag åkte? 
Ps. Tidsinställer inlägg nuförtiden. Coolt? 
 
 

way back in time.

 
Hehe lilla tjejen. Om ni någonsin hör mig nämna att jag kanske ska klippa lugg kan ni väl unisont skrika NEJ kanske? 

anything could happen...

...sjunger Ellie Goulding för hundrade gången för mig från youtube.
 
Jag drömmer om att vakna av att solen lyser in på mig, flytta hans arm försiktigt från min varma hud och smyga ut från de ihopsnärjda lakanen. Svepa en handduk runt mig, strunta i skor och gå ner till stranden i sand som håller på att värmas upp. Komma fram till detta och slänga mig i. Simma tusen tag, dyka ner och plocka upp en snäcka, simma upp till ytan för luft och se honom längs strandkanten i morgonrufsigt hår och badbyxor, redo att dyka i till mig. 
 
Jag drömmer om att komma hem från skolan, med grupparbete i tankarna och med ett leende på läpparna för att jag gör något jag verkligen verkligen vill. Jag är påväg framåt och jag har kul. Låsa upp dörren, höra tassarna som slår mot golvet och sen när jag öppnar dörren och tar mig in så är hen där. Min egen hund. Min rufsiga, busiga, mjuka älskade vän till hund. Som kommer påminna om Bullen till cirka femhundra procent men ändå vara sin egna. Trycka sig in i min famn, försöka pussa så gott det går, låta svansen piska mina smalben av glädjen att just jag är där. Som skulle älska att vara ute i timmar med mig i skogen men också att ligga mellan mig och min bästa vän i sängen ungefär såhär. 
 
Jag drömmer om att dra ner dragkedjan i min gula jacka bara aningens för att det börjar bli lite för varmt. Vara påväg från ett tufft träningspass med lätt röda kinder från bastun och ömma ben. Svänga förbi Södermalmstorg, se den första buktetterna för säsongen ihopradade i vattenhinkar. Gå fram, få ett igenkännande leende av mannen som äger blomsterståndet. Böja mig ner och lukta, dra in en av vårens första dofter och sen välja färger. Helst flera olika. Få tulpanerna nogrannt inslagna i brunt papper och sen få dem överräckta till min famn. Bära hem dem i kylan som plötsligt inte är lika kall och ställa dem i en fin vas i lägenheten. Tänka att nu är det närmare. Nu är tulpanerna här.
 
 
Andra saker jag kan drömma om:
- Få bort denna ögonlapp även kallat vagel, kommer jag kunna jobba på dagis imorgon ens? Är det ögoninflammation mvh aldrig haft det.
- Få somna bredvid min mister
- Träffa min sister from another mister (***hehe tycker att jag är så rolig***)
- Att allt blir rättivst. att inga tioåriga flickor blir bortgifta, misshandlade och våldtagna längre för i helvete. 
- Om att det ska snöa någon gång i Stockholm också så jag med får bli bananaz lycklig och känna bästa doften av snö. 
 
 
 

hur dagen känts i bilder.

 
 
 
 
Vaknar halv elva och undrar varför tusan inte mamma väckt mig? Detta skulle ju bli vår lediga dag som skulle vara fylld med shopping, strosning på stan och qualitytime. Går in i vardagsrummet och märker att mami är sjuk. Hon kan få sån extrem huvudvärk, nästan som migrän, som gör henne så väldigt illamående och svag. Så idag har hon varit sängliggande från morgon till kväll stackaren. Sovit mestadels, ätit några potatischips, tittat lite på solsidan och på mig som städat. Japp för det har jag gjort minsann! Trots en enorm (känns åtminstone så) vagel som gör mig blind på högerögat. Men jag har i alla fall rensat ur min garderob, städat köket och badrummet (till och med bakom spisen!!) och däremellan hängt på balkongen med en stor kopp te för att samla d-vitamin i solen, provat vilka kläder som ska behållas, ätit chips och dipp och handlat lagerblad. Helt okej söndag ändå. Vill bara att mami ska bli bättre. Delvis mysigt ändå eftersom hon nu måste stanna eftersom hon inte kan åka tåg när hon mår såhär. Så där------- har ni min söndag. 
 

mami är här!




Mamma mötte upp mig på jobbet idag (haha igår pappa och idag mamma) vid stängning. Jag skyndade mig och sen gick vi Götgatan upp mot vårt mål: Jerusalem Kebab. Tog en varsin kebab med bröd, delade en cola och några friterade blomkålsbitar, heaven! Smålyssnade på männen bredvid, diskuterade helgens planer och prisade restaurangen. Efteråt drog vi på oss mössa (det är kallt nu!) och jacka igen och fortsatte upp i Görgatsbacken till Rebellen. Jag älskar den mataffären. Alltid så mycket kaos, billiga grejer och lustiga saker. Älskade att storhandla där förr när jag bodde i Nacka. Nu blir det bara ibland men då är det ännu mysigare. Fyndade i alla fall en Fanta med typ smak av wildberry för en femma, godast. 
Åkte sen hem till ön och en lägenhet där fastighetsägaren äntligen satt på värmen! Kollade idol och drack varm choklad med vispgrädde. Så himla mysigt att ha henne här! Imorgon ska jag jobba mellan 13.30 och 18.10 och sen har vi hela kvällen och söndagen på oss att mysa och göra Stockholm. 

same same but different.


Detta händer just nu: 
Blev inringd till klockan elva istället, folk är extremt fredagsshoppingsugna, Carina på jobbet är sjuk och jag och Cecilia springer som galningar i butiken. Vi bara kör, hehe. Har träffat så extremt härliga kunder idag, de är värda ett helt eget inlägg. 
Fredagskänslan är ändå på topp, mamma kommer om bara några timmar ju så det är bara att kötta. Jag känner också på mig att det blir en öl sen!
Jag försöker peppa mig själv till en tuff grej jag ska göra nästa vecka. Ni kommer få veta, i promise. Nu ska jag ut i kaoset/djungeln igen. Hoppas er fredag är fab och att det snöar på er! 
Håll till godo med suddig lagerbild. 

en snö långt bort som känns så nära.

Jag såg på Facebook att den första snön föll i Stöten idag. Jag undrar om du hade lagt ut en bild på Facebook om det. Peppat att snöläggningen kunde börjat snart, att du var så himla nära att få starta din skoter nu. I tio år valde du att uppleva den där första snön till snöslasket i april där uppe. I tio år träffade du nya människor, färskingar som mig som fastnade vid den trygga mekanikern två lägenheter bort. Du med din jäkliga äckliga öl, dina underställ varenda gång jag såg dig utan skoterstället i trapphuset och på dina skidor. Du på skotern, framför mig, jag - livrädd. Jag blev nog vuxen där i slutet någon gång, men alla gånger innan det var jag bara en vilsen ungdom som hade för mycket funderingar. Då kändes du som den vuxnaste på plats. Den vettigaste.  Snön faller för första gången denna vintern och för första gången på tio år är inte du där. Det gör ont i mig. Att snön som du älskade så heligt också fick ta ditt liv. Jag saknar dig Gavling, snön påminner om dig. Jag tänker hur den faller på vårt övre nedre, täpper igen vår port, hur den lägger sig tjockare och tjockare på Branten, hur Kronliftens spår blir vitt och hur grantopparna tyngs ner av snön. Jag åker kanske upp i år. Är jag i Sälen måste jag dit. För att säga hejdå på plats. Idag har det gått 7 månader och tio dagar. Du är saknad. Jag tänker på dig ibland. 

at ma work you know.


Alltså gänget, vilken syn jag är ibland asså. Har idag lånat julis fina vita tisha och fick även med mig matlåda!! Resulterade dock i att jag åt matlådan i jacka, hehe... Stil. 

M.



Jag saknar honom. Högst uppe i trädet jag klättrat i hela mitt liv ropar han på mig. I pappas lånade tröja och ljusa jeans tar han sig upp gren för gren. Drar sig upp med sina långa armar, hjälper till med benen och halkar lite nedåt. Jag står under, redo att rent fysiskt ta emot honom om han faller. Jag saknar honom när vi är 35 mil ifrån varandra. 

come on baby be brave, take your place.


Godmorgon fina! Ny dag idag och vissa som sovit extremt många timmar senaste dygnet (jag) känner sig faktiskt utvilade. Började dagen med varm choklad och mackor, unner mig lite såhär nu när det är becksvart ute. En snabb koll på termometern visade 16 grader inne och 6 ute. Fick bli en svart gosig tröja från Zara i Budapest tillsammans med mina svartvita brallor från monki. Kan eventuellt frysa häcken av mig idag, får se till att inte bli sittande. Nu spelas the weeknd i öronen, det är onsdag och jag har sju timmars jobb framför mig. Let's do this. Swag. 

precis som alla andra en tisdagskväll.

 
 
Okej gänget vet ni vad? Jag är kvar i sängen. Med en kudde på huvudet. Har gjort pauser för matlagning, fruktsalladsgörning, borsta tänderna, toabesök, ett snabbt avsnitt new girl i soffan och planlöst stående på balansplattan - men annars har jag varit här hela dagen. Hade ju planerat att träna, gå en promenad, göra matlådor och kanske ta mig till stan. Men nej, jag spenderade dagen i sängen. GÖTT! Yes, tänker vara nöjd med det, jag har vilat mig i form, undvikit en kommande förkylning och tänkt igenom livet. Också ägnat mig åt att stänga av hjärnan med hjälp av 7 avsnitt new girl och tre avsnitt Glee. Så himla skönt med en ledig veckodag mitt i veckan, önskar alla kunde få det. Nu, efter cirka tolv timmars vakenhet endast, ska jag lägga mig igen. Prata med min M i telefon, längta. Sen imorgon drar jobbkarusellen med fyra dagars jobb igång igen. På fredag kommer mami dock! Bra bra vecka! 

nejlikor.

 
 
 

dansa i neon.

 
 
Hallå gänget! Smittskyddsinstitutet har skapat en hemsida som heter dansa i neon  för att upplysa oss lite om könssjukdomar, folks tankar och åsikter om sex och att kondom kan innebär frihet. Sidan är så sjukligt bra gjord tycker jag, fina bilder, illustrationer och väldigt lättnavigerad. Le Bureau är de som skapat filmerna som jag förstår det! På sidan kan du även göra ett test där du för att få se andras svar behöver svara själv först. Älskar upplägget, älskar tipsfrågor, älskar sexstatistik (obs ej vetenskaplig utan bara baserat på de som gjort testet, cirkus 55 000) Dessutom älskar ju jag också:
 
1. Sexualupplysning, bäst på att prata om sånt.
2. Kondomer!!! Lifesaverx100. (Eller tvärtom om en vill vara sån) Tycker bara att det är en sån grym uppfinning. 
 
SÅ, megatips en tisdag som denna. 

"you can stop me at any time..."

 
Jag kommer hänga här hela dagen. Sov elva timmar inatt och har hitills bara gått upp för att pressa juice och bre mackor. Mår konstigt. Tappade andan när jag gick in på facebook, det gör fortfarande ont, det förstår ni va? Antar att det alltid kommer sticka lite, jag får inse att någon annan ser in i de nötbruna ögonen nu. Jag har mina blå. Tröstar i alla fall mitt lustiga humör med detta...
 
 
 

sliter.

 
 
Idag efter jobbet (rätt pissig dag) drog jag förbi Sats på Regeringsgatan. Skulle på ABSolution men var där cirka 30 minuter innan passet började så tänkte köra lite kondition. Det tog mig dock så jäkla lång tid att komma ut ur omklädningsrummet. Alla var smalare än mig och jag brydde mig. I fett hår, trött ansikte, bullig mage - jag klarade inte av att se mig själv bredvid de där andra med abs, perfekt smink och noll procent underhudsfett. Jag var så extremt förbannad på mig själv pga av ingen disciplin, åt till exempel en liten chipspåse direkt efter träningen, just sayin. I alla fall, passet gick bra trots att det är så stört jobbigt. Körde även 25 minuters kondition, känns bra! Försöker. Plus att 30 minuters rörelse (pulshöjning tror jag) varje dag minskar risken för att få cirka alla sjukdomar med många procent. Det är bra för hjärtat, cellerna, risken för cancer blir mindre osv. Lever på det. Nu ska jag försöka orka svänga ihop lite turkisk yoghurt med honung, mörk choklad och hallon. risken är stor att jag somnar i soffan innan jag ens hunnit sätta ner fötterna på golvet dock... Måtte jag få sova imorgon. Peace vänner. 

den där veckan på hösten.




Har det gått för långt när jag känner lite vemod över att inte vara hemma i Värmland när älgjakten börjar?! Jag hatar ju jakt och så men alltså, folkfesten, nöjet är ju bara så fint. I skolan var detta alltid ett "minihöstlov" för alla lärarna var borta och ersattes av nervösa vikarier. Och så minns jag att jaktlaget närmast vårt hus i Molkom, de samlades hos vår granne med sina hundar, matsäckar och var på så löjligt bra humör. Går ej att bortse ifrån. Ska tänka på det när jag nu rullar mot dagis för femte jobbdagen i rad, fem av tio. Woho, go monday! OBS cheesy bild men älskar den. 

so bring it.


Vad jag behöver titta på innan jag börjar.  Gillar ju ändå det här! 

en lördag/söndag.

Sätter mig ner på bussätet och ser honom cykla iväg på min cykel. I korgen ligger tre gula höstlöv som blåst ner. Han stannar när han är förbi övergångsstället, tittar på mig och jag vinkar. Peppen för att lämna den killen för fem timmars jobb? Hehe nüll procent. 

Igår efter jobbet gick han och jag med Juls och tittade på Freds innebandymatch. Jag var nervös men de vann ju med cirka 13-1 så det gick ju bra. Älskar att kolla på innebandy! Mysigt med barnen som spelar i pauserna, att snacka på läktaren och ljudet av klubborna mot golvet. 

Efteråt gick vi till Bröderna Olsson Garlic and Shots. Strosade från Skanstull över Ringvägen, Katarina Bangata och snart var vi framme vid Folkungatan. Satte oss i baren där det var massor av folk och drack vitlöksöl. Hur knasigt? Ännu knasigare kanske var att det ändå smakade rätt gott. Åt sen massa jävla god mat, pratade Boda Borg och jag njöt av att ha de alla samlade. Nu återstår bara frågan hur mycket vitlök jag luktar idag...... 

Hoppas ni har finaste söndagen och njuter av solen. Jag är ledig nästa söndag först, grejt va?! ....... 

jag är nästan inte dödlig.

Kan få pirr i magen av att fånga morgonen såhär. Gå upp när det är becksvart, koka varm choklad och trä på hans fleece. Termometern visar fem grader och jag saknar mina underställ. Fixar lite turkisk yoghurt med honung och müsli medan jag sminkar fram ett ansikte på det bleka. Får gå ut i jacka och jeansväst, ser solen längst borta och samtidigt som jag går till bussen reser den sig sakta över himmeln. Jag drar mössan långt ner över öronen och sätter på Maggios album i lurarna. Hoppar på bussen som är varm och go, säger godmorgon till busschauffören och får en sittplats, win. 

Väldigt mysig morgon 
- om en bortser från noll sömn och att chokladen vill komma upp igen pga mensvärk. Drog dock en Alvedon sekunden jag vaknade så snart snart blir livet levbart igen. Och DÅ är det en fin morgon och jag har hela fredagen framför mig. Så himla najs. 

torsdagskvällkänslan (early fridayfeeling).

Gänget, i morgon ska solen gå upp 07.18. Då är jag snart ute i Bromma, påväg att stiga ut i morgonkylan och gå till en ny förskola. Där ska jag ha fredagsfeeling (trots utebliven helg), mysa med barnen och ha kul. Det blir soft. På kvällen kommer M, lycka gånger femtusen. På kvällen tänker jag att vi faller ihop i en hög i soffan och myser. 
 

hur jag såg ut igår.

 
 
Kände mig fin och busig igår i höga jeans från Denim is Dead, polotröja från H&M, jeansväst från Maison Scotch och kofta från MQ. Borde jag skapa en modeblogg för min coolhet? Kanske ej. Har också ett ställe det går att ta såna här bilder på i min lägenhet och JA jag har alltid tvätt på tork bakom mig. Älskar också mattan. Vill också meddela att jag är så lik min mamma på översta bilden att det är galet ***yes***! Nu, fortsätta ömka mig själv med New girl, peace. 
 
Just det! En kan följa mig med bloglovin nu till höger-----> bara och klicka på tutten. Tack också för att ni var så många som tittade in igår. Det var MEGAläskigt. Men oerhört kul då. Puss! 

regn och mysiga kvällar.


När tunnelbanan rullar in framför mig i Skanstull är den alldeles immig och våt efter hällregnet utanför. Jag går på, och sjunker ner på ett säte fastän jag ska byta om två stationer. Sveper den långa tröjan hårdare om mig och tänker på paraplyet som ligger längst ner i den tunga väskan. Det är ju ändå enb bit att gå sen. 

Jobbet gick bra, vi sålde över budget och jag försökte som vanligt att göra allas dag till den bästa - det hör till. Har berömt, gett leenden och fått dem att skratta. Älskar det. Men det gör mig trött, vill ha någon som lägger hundra procent fokus på mig, är det för mycket begärt kanske? 

Jag är i alla fall glad att det regnar. Min träning ligger efter men när det regnar känns det så mycket lättare att låta mitt onda huvud vila i soffan med fruktsallad och universitetens vårkurser framför mig. Kan också lyssna på Maggios låtsas som det regnar på repeat. Skönt. 

vi två.

 
 
Dags att ge sig av till jobbet. Peppen är inte enorm kan ju erkännas, har liksom 9 jobbdagarna i sträck nu förmodligen. Meeeen det blir ju en trevlig lönespec där i novemberkan en tänka sig ju. Hallå hur härlig är inte denna bild? I ett baksäter påväg mot Fjällis liksom <3

med pärlan.


Är på mamas and tapas på Kungsholmen med Jullan. Dricker en kanna sangria, äter några smårätter och pratar om vårt nya favvoämne företag&ekonomi. Nu ska vi dock ta in notan och skynda hem till bonde söker fru. Pussokram 

tycker om hösten ändå.

 
 
Det blev en promenad utmed Östersjön. Inte så lång men tänker att jag nu i alla fall rört på mig, kommit ut i friska luften och hållt en löfte till mig själv (att alltså träna lite). Slängde på lite utfall och magövningar vid hemkost och har nu ätit korvstranganoff och sallad. Ska duscha varmt nu och sen klä mig tänker jag. Kan bli ett pitstopp vid soffan i täcket, vem vet. Det gör heller inte så mycket, en ska vara snäll mot sig själv som Clara alltid säger. Plockade ett höstlöv och luktade på också. Lika mycket terapi som att bara tänka på vart jag ställer ner fötterna och på hur gosig hunden är som plötsligt (och i storlek som en mindre björn) hoppar vid mina fötter är. 
 
 

en onsdagsmorgon.

 
 
Det har regnet hela natten. Jag vaknar av min sollampa vid kvart över åtta men har hitills bara lyckats flytta mig till soffan med täcke, te och doftljus. Känner mig lite ledsen idag, funderar över alla mina beslut, över alla gånger som jag ska känna mig nere. Vill orka ta mig ner till gymmet och träna men vill egentligen bara ligga i täcket hela dagen och titta på new girl. Längtar efter att få dra på mig nya tröjan och åka in till stan sen i alla fall. Bli omhållen, känna mig trygg, känna hans andetag mot min kind igen. Och ikväll, dricka öl och känna mig snygg, busa på Kåken och prata med min älskade Julie. Nu börjar det bli försent för träning, kanske kan ta en promenad i kylan i alla fall. Ensam. Hösten tar sig in i mig, får mig att ruska på mig. Det är bara att välkomna varma tröjor, te och känslan av att våga känna såhär ibland. Livet går fort ibland. 

vill tydligen bli längre.

Känns det bra att jag verkligen suktar efter nya grejer men plånboken inte tillåter? Svar nej om ni inte förstod sarkasmen. Nya grejen är att jag vill ha skor. Typ dessa från Monki. 
 
Kommer även chocka er och säga att jag vill ha dessa. 
 
Behöver alltså pronto att någon ringer upp och säger följande.
1. Du har skor så det räcker.
2. Du kan inte gå i klackar.
3. Öppen sko, på vintern?
4. Platåsko, du har ju redan en sommarplatå? 
 
Okej? Sov gott nu vänner! 
PS. Kollade på ett par lite högre klackade kängor från Monki (cirka fem sex centimeter tänker jag) med pappa i lördags. Han sa "i de där blir du ju tolv meter". Känns bra med stödet där. Gillar dock att vara tolv meter. 
 

myser.

 
Jag ligger i soffan i min pojkväns Helly Hansen-tröja. Den luktar svagt av hans parfym och jag andas in hans doft och ser hur länge jag kan hålla andan. Mitt hår är fuktigt efer duschen förut och lite lockigt eftersom jag bara dragit fingrarna igenom det. Utanför, i mörkret, smäller det mot mitt fönster då det verkigen vräker ner regn. Jag älskar det ljudet, den känslan av att vara inne under en filt med doftljus tänt. Tittar ut genom vardagsrumsfönstret utöver sunden och ser att det är alldeles grått, hoppas på att ingen lastar båtar nu i regnet. Skrattar rakt ut åt avsnitten New girl jag ser, tycker de är så freakin awesome. Ska snart krypa ner, men pappa är påväg hem från jobbmiddag och vill ta en kopp te. Så jag väntar faktiskt. Men ska jag krypa ner under mina två täcken och lyssna på regnet tills jag somnar. Imorgon får jag kyssa M. 
 
 

fyyyyyyyyyy va söta.

 
A L L T SÅ.
 
Sötdödenx10000000000000000. 
 
 

after work-selfie.



Tja coolerz. Nu har jag slutat jobbet för idag. Gick ändå bra, tiden gick fort och vi hade saker att göra hela tiden. Jag var ju sådär glad som ni ser på bilden också. Nu får gärna min tunnelbana komma, har väntat cirka ettusen år (8 minuter). Vad händer ikväll kan en undra? 

rainbow.

Sitter och bläddrar i en QX på ungdomsmottagningen och hittar ett reportage om Emma Green Tregaro, höjdhopperskan ni vet? Läser om hur hon målade sina naglar regnbågsfärgade i VM i Moskva. Fick tårar i ögonen. Liksom vad blire?! Också sjukt att hon sen inte fick ha det i finalen pga att idrottarna inte får sända ut några religiösa eller politiska budskap. Nu kan en ju tycka att hon bara sände ut kärlek, eller? Fint i alla fall. Bra start på dagen. Blev inringd också så ska skynda hem nu och hämta matlåda och byta om så att jag är redo för work. Peace. 

amen va tusan.


Alltså hatar när det händer. Nerbäddad i nya lakan och precis påväg in i sömnvärlden. Självklart blir en då kissnödig. Kul. Sov gott ni andra som precis vaknat till och går igenom samma trauma. Hörs imorgon! 

träning och käk.

 
 
Kom hem från gymmet förut, helt jäkla slut. Körde högintensiv träning med kondition varvat med styrka. Blev bandet i uppförsbacke, crosstrainern (för armarna) och avslutningsvis rodd. Däremellan blev det ben, bröst, rygg och mage! Där ser ni, jag kan faktiskt! När jag låg i bastun sen, helt jäkla döslut, tänkte jag att jag aldrig någonsin kommer bli sådär fit och tight som en tydligen ska bli. Någon gång kommer jag dock bli stark.
 
Blev i alla fall så att jag lagade broccolisoppa och pannkakor när jag kom hem. Kan vara det bästa. 
 
 
 
 

hädanefter ska jag vara bra.

 
Gänget, nu har jag träningskläderna på i alla fall. Måste ju räknas som ett steg närmare! Ska bara hänga en tvätt och packa träningsväskan innan jag ger mig av. För övrigt har min it-ansvariga (hehe) fixat lite mer här idag. Till exempel kan en ju nu njuta av mina instagrambilder här till höger --->. Kan vara kul för min mormor som inte har instagram till exempel ni vet, yey! En kan också trycka på ballongbilden till höger för att läsa om hur rolig jag är. Det här bli bra ska ni se. Och nu ska jag göra som donnan på bilden (bild härifrån) äntligen. Hej hej Sats! 
 

äter mellis/lunch.

 
Fruktbröd (godaste mågonsin!!!), apelsinmarmelad, brieost (en rund liten plätt för 10 spänn på Ica) och smoothie gjord på turkisk yoghurt, frysta hallon och en skvätt färskpressad apelsinjuice. LIVIN' LIFE. 
Jobbar på att komma iväg till gymmet okej? Mår ju så bra av att bara skrota runt här hemma dock. Packa ner sommarsakerna för detta år, sortera mina skor, lyssna på Maggio, läsa bloggar, dö findöden över denna tröja,  prata med M i telefon, smsa med Juls, få dagissamtal och mer timmar där osv. Vet ju dock att en cykeltur ner till gymmet, lite styrketräning varvat med kondition och sen avsluta med bastu skulle göra mig gott. Så ska ta tag i det vilken timme som helst. Pussokram tills dess. 

V M

 
 
Alltså, lyssnar på brudens nya album så högt jag bara vågar. Favoriterna är:
- Hädanefter
- Låtsas som det regnar
- Hela huset
- Jag lovar
 
Ojdå, ganska många alltså. Men alltså, hon är så jäkla bra. Blir helt jävla galen på att fokus hamnar på Håkan-spåret dock, som att samarbetet med en man gör hela skivan liksom. Skärpning. Älskar i alla fall sjunga-med-möjligheten och melodierna. Blir galen. Tycker för övrigt att jag är lite lik henne. Är jag det? ***önsketänkande***
 
 
 

nattens/dagens outfit dåra.

 
Stickat siden, underställ typ, som jag tvättat i alldeles för varmt och alltså krypt till en magtröja. Högst obekvämt att använda som annat än mys hemma. Byxorna har jag slitit sönder, också på grund av för varm tvätt. MEN, sjukt skönt är det i alla fall fortfarande. Nu ska jag fortsätta packa upp sen senaste Karlstadsvistelsen, tvätta, käka korvstroganoff från igår och sen dra iväg till gymmet. Ikväll kommer papi! 

en nyckel i fickan.

Som vanligt är det upp och ner med mig. Känner mig som stans nöjdaste tjej när jag trär på nyckeln på min nyckelknippa till den där lägenheten på Norrstrand, hans lägenhet. På onsdag ska jag kyssa honom inför cirka en miljon betongkillar och inte släppa taget tills han lyfter bort mig. Det var bara det för stunden. Tja. 



min aska blir till lava.

Sitter på t-centralen med huvudet i händerna. Det känns som om jag gått in i en svart vägg. Jag orkar inte röra mig en millimeter, benen bär mig inte, hjärtat slår för sakta. Alla jag älskar känns långt borta och hela framtiden jag målat upp som en slags nirvanavärld känns som som om den blåser bort. Jag vill snyfta, skrika och slå. Är på så jävligt dålig humör och vill inte ha någon. Vill endast lyssna på Maggios låt låtsas som det regnar och sätta på fejkleendet på jobbet. Det brukar funka oväntat bra. 

livet på en pinne.

Tja gänget, godmorgon liksom. Här sitter jag på en buss i Linköping och ska precis börja min färd mot Stockholm. Har både Ms jacka och min jeansväst på men fryser ändå. Missade mitt tåg igår som ni förstår, inte alltför superkul. Dubbla biljetter, åh så härligt..... 

Meeeeen jag har i alla fall haft en jättemysig helg med mina päron och mormor&Nöne. Varit på mitt första homeparty och luktat på massa goda ljus, ätit brutalt mycket gott fika, badat två gånger, gosat med hundarna, sovit i mitt favoritnattlinne, tittat på Idol. Och nu är det dags för jobb när jag kommer fram till Stockholm, fem och en halv timme väntar på kära Twillan. Öppning idag, hoppas det går bättre än sist, typ vore positivt om dörren gick att få upp, hehe. Sen kan jag i alla fall åka hem och försöka handla med mig lite käk och sen krypa ner i min säng. Är ledig måndag-onsdag men en vet ju aldrig om dagis ringer eller så. Allt kan hända som alltid. Ha en bäst söndag nu! 





----> lkpg.



Är påväg till mormor och Nöne nu! Får skjuts med mormors gulliga väninna Agneta, win situation. Åt sur filmjölk till frukost så fick tillåta mig själv att köpa en pitawrap med kyckling och kryddad yoghurt, heavenlike, från Beirut Café på t-centralen. Mums! Vet att mormor fixat lite lurre när jag kommer fram också. Ska bli en mysig helg! Tjingis

but we forget, that's how the good things come too.

We do our very best, but sometimes it’s just not good enough. We buckle our seatbelts, we wear a helmet, we stick to the lighted paths, we try to be safe. We try so hard to protect ourselves, but it doesn’t make a damn bit of difference. Cause when the bad things come, they come out of nowhere. The bad things come suddenly, with no warning. But we forget that sometimes that’s how the good things come too.
 
 

Dags att kicka igång första avsnittet av säsong 10 av grey's. Ä n t l i g e n. Livet är räddat, livet är komplett. Jackson, nu är det vi. 

en vanlig (jäkla) kväll.

 
Jag gör saker jag inte borde. Äter relativt okej middag med äggröra, halloumi och bacon. Får sockersug, äter lite äppelmos innan jag ser att det är fullt med mögel på locket........ OTUR. Läser bloggar, lyssnar på youtube,  bloggar själv, tänker på hur bra det gick på jobbet, är överlycklig över grejerna jag fick för att fina Pernilla fick bo här osv.
Borde:
1. packa upp min väska
2. packa en annan väska pga åker till LINKÖPING imorgon, ni ser, är inte hemma mycket. Stannar dock bara en natt men hinner ju gosa med mormor plus två babysar. Alla mina kompisar har flyttat därifrån :'(
3. Diska
4. Lära mig Stay eller Levels på piano
5. Sova tidigt
 
Är sugen på mer äppelmos. Fan. 
 

Julia.


Är äntligen hos min bästa kompis, mitt troll. Vi tänkte se på Bron på netflix men vi har liksom inte kunnat sluta prata. En vecka sen vi sågs sist och jag kan inte förstå hur jag överlever utan henne. Min skatt, min klippa, min knäppis, min smarta. Henne vill jag starta ett företag med, dra min barnvagn med, gråta och skratta med, supa med, softa med. Tänker varje gång på hur lyckligt lottad jag är för att ha en sån smart bästis. 

inte en dag har gått utan att jag tänkt på.




Igår åkte vi ut till Arnön när solen var påväg ner. Stannade till vid Ica i väse och köpte rökt makrill från fiskbilen. Åkte vidare, stannade vid en äng och tittade på solen. Kom ut och jag pälsade på mig tre fleecetröjor. Spelade baseball med kottar. Han klättrade högst upp i klättertallen och såg hela Vänern. Jag stod under och var rädd att han skulle ramla. Sen sprang vi genom ett vassfält och jag fick sitta på hans axlar. Kom ut till Tallskär, såg solen färga hela himlen gul och rosa. Vattnet var ljummet och jag lurade till mig lite pussar. Gick tillbaka i mörkret, eldade och spelade fiskspelet. Åt vår fisk, grillade korv. Resten av kvällen bara låg jag på hans bröst och kände hur framtiden ändå kändes ljus. Åkte hem till norrstrand vid elva och somnade under dubbla täcken mot hans rygg. Bäst jävla kväll. 

you're beautiful, good lord you're fucking beautiful.




And i can't pretend that that doesn't mean a thing to me. 


håller hjärtat intakt.


Saknar ni mig? Jag cyklar på höstlövsfyllda gator och handlar ekologiska havregryn. Lyssnar på Chister i P3 och glider runt i mina nya manchesterbyxor. Luktar på mammas rosor som hon fick på hennes och pappas förlovningsdag. Myser i Ms gröna rugbytröja och spelar kort med lillebror. Fikar med Lizz på nya stenungsbageriet och äter orimligt mycket stjärnor. Funderar på framtiden, det kommer några tårar, njuter av nutiden och skrattar mer än möjligt. Tittar ut genom köksfönstret och tittar efter Volvon. Lyssnar på ny musik, doftar ny parfym. Biter av mina naglar när jag bokar tågbilett, längtar efter min andra hälft J. Det har gått en vecka och imorgon åker jag till Stockholm. Det krossar mig. 



RSS 2.0