fredagskväll och två män ligger utslagna i lägenheten jag kallar hem.

Middag med Mikeys familj (vi lagade asgod sjömansgryta!) ledde fram till att jag och mannen i mitt liv tog några öl, Blomman kom över, jag tjöt till hjältegalan och nu ligger både Blooms och Mixey helt utslagna efter en flaska minttu. Typ älskar fredagskvällar med skratt, barndomsberättelser och några öl. 

gummistöveldag med bra grejer.


Tjobre, påväg hem till mami o papi för att tvätta lite i deras awesome tvättstuga och nalla cirka tusen lussebullar hehe. Mamma ringde även imorse och sa att jultomten varit där med ett paket till mig som ska öppnas innan Trysil!!! Woopi. I övrigt sov jag till tolv imorse, körde bil ensam igår och har gummistövlar varendaste dag här. På söndag klockan sju åker vi till Norge och när jag kommer hem är alla de mest fantastiska vännerna här hos mig. Soft liv. 

inte snabbaste fisken i akvariet.

Har precis kommit hem efter lite provjobb som personlig assistent. Gillade det så mycket! Hoppas på att de gillade mig också. 

Nu unnar jag mig själv lite pringles och en kopp te, händerna har typ förfrusit av rusket ute?!? Gråaste vädret jag sett tror jag. Tur att Leilas söta jul sänds på tv och nästan alla mina julklappar är klara. Igår gick nämligen jag och bästaste Fred som precis kommit hem från NY på stan typ heeeela dagen. Fikade på Stenugnsbageriet, mötte upp Maria och Filip, köpte julklappar, diskuterade desserter och att leva i stunden. Bra jäkla häng. Var dock helt slut efter det och kvällen spenderades på köksgolvet, dödnervös inför idag och  med en pojkvän som tvättade igenom hela vårt tvättberg och oroade sig för mig på köksgolvet. 

Nu ska jag chilla en stund till, smsa David, en barndomskompis och bjuda över på lite te och sen åka till vårdcentralen för att få utskriven en ny antibiotika för min urinvägsinfektion. Peppen för det är inte enorm. Penicillin två gånger på en månad är ju inte vad en längtar efter....... Bra om jag kan bli frisk dock! 




men hej hallå.

Heeeeeeeeeeej, ni kanske undrar var jag hållt hus? Ska stilla er undran genom att berätta lite vad som hänt sen sist tänkte jag.
 
1. Har varit på hundpromenader med två av världens sötaste hundar, alltså mormors. Har även hängt med henne, mormor då, shoppat julisar, ätit bullar och sånt härligt.
 
2. Varit i Deje och hängt med Mikeys familj, vilket inkluderade massa god mat, julklappsspelet (kul!), bli väckt innan åtta av en tvååring som tänder lampan i taket, klä en julgran, se bilder på min kille som baby osv. Rätt jäkla grejt. Häftigt grej att ha sovit bredvid honom i sängen han sovit i så så många gånger när han var yngre också.
 
3. Spelat biljard med Max, Michael, Jens, Maria, Alex och Filip! Si, vi drog ett stort gäng till tables, hade 14 framför oss i kön, drack öl och jag och Michael förlorade mot Maria och Filip och kommer nu tvingas bjuda på en trerätters, omg... SÅ sjukt kul även att typ första gången i livet gå ut med min bror.
 
4. Fått ett jobb. Eller ja, ska ju jobba åtta (!!) timmar idag på Twillan, där jag snällt nog fått lite timmar men ska även provjobba som personlig assistent på torsdag! Det känns rejält pirrigt men ändå kul. Hoppas att vi liksom trivs med varandra.
 
5. Haft julklappspanik. När ska jag hinna köpa dessa? Vad ska jag köpa? Får de plats i bilen?
 
6. Sett dokumentären The crash reel som handlar om snowboardåkaren Kevin Pearce som var världens OS-hopp men sen på en träning med några kompisar så ramlar han illa och får en hjärnskada. Dokumentären handlar om hans väg tillbaka, hur fin hans familj och vänner är, hur svårt det är att älska något så jäkla in i helvete mycket och inte kunna hålla på med det. Är helt tagen fortfarande, gillade den så så mycket.
 
7. Haft väderångest. Seriöst december, snö kanske? Vill pumpa puder i jul. Vill att solen ska ge oss åtminstone liiite ljus så att tröttheten inte går ut i mina leder och förlamar mig.
 
 

en natt vid sacre coeur.

 
När jag var 17 åkte jag till Paris med min franskaklass. Vi åkte buss ner och jag och Elin åt upp våra matsäckar innan vi lämnat Sverige tror jag. Jag minns exakt hur pirrig jag var över att borsta tänderna på färjan över till Tyskland, hur ofattbart snabbt jag somnade på ett nedfält bussäte och hur cool jag i smyg kände mig när vi hade toapaus i Belgien och min lärare pekade ut Luxemburg långt där borta. När vi sen rullade in i Paris 26 timmar efter start från Karlstad så hade jag en klump i magen och ångrade mig. Naivaste lilla jag mådde illa av alla tiggare jag inte hade småmynt nog till, jag var rädd för de stora bordellerna utmed våran gata och jag kände ju att jag inte kunde ett jäkla ord franska. Kunde dock inte veta att det blev en av mina bästa resor!!! En kväll köpte vi Smirnoff ice i stora flaskor och tog med oss upp till kyrkan Sacre Coeur. Satt där på gräset och jag drack mig för första gången berusad. Men bara sådär lagom-det-snurrar-sönder-men-jag-skrattar-ändå. Sprang längs med trapporna ner mot Montmartre igen och somnade senare i dubbelsängen bredvid Elin. Dagen efter besökte vi slottet Versailles och jag kunde inte koncentrera mig på överhuvudtaget någonting pga huvudvärk. Värd fin första gång ändå.

nersjunken i soffan med mjukisar på.

Hej gänget! Här sitter jag i soffan i fleecemjukisarna och tofs på huvudet. Ögonen håller redan på att falla ihop trots att klockan inte ens är tio? Har ju på något sätt vändt på dygnet genom att sova till tiosnåret varje dag, pjuh det är nästan nio timmar per natt, sicken lyx asså i detta mörker!
 
Idag har jag varit på arbetsintervju och fått en till inbokad på fredag, känns som jag har ett litet flow nu. Sjukt hur spänd jag ändå var inför intervjun idag då jag bara sjönk ner i soffan när jag kom hem till mormor och hundarna efteråt. Myste i alla fall ihop med henne, fick tonvis med pepp och stöttande ord och åt saffransmuffins. Väckte min lillebror och drog iväg till badhuset med honom. Det var hur fint som helst! "Äventyrsdelen" var ju faktiskt mysig om än ganska liten. Men vi var ju praktiskt taget ensamma så vi rejsade ju i rutschkanan, simmade i strömmen utomhus och jag klättrade på klätterväggen. Kul att Max snart 20 och Julia 22 köper årskort där snart, wiho! Lillebror fick efter bastu följa med hem hit och laga ihop en shysst bjudmiddag som jag och Mikey sen bjöd hans syster med familj på! Grymt med en kock i familjen, hehe. Vi hade i alla fall en supermysig kväll och mina hemgjorda isglassar med färskpressad apelsinjuice och hallon gick verkligen hem hos lillkillen vilket ju var kul.
 
Och nu är jag alltså redo att somna om några minuter. Min herre diskar i köket och jag har en chipspåse framför mig. Tänker på hur livet blev och kommer bli. Vad gör jag i höst, i sommar? Hur är jag nu jämför med för ett år sen? Det känns ändå som att jag går på min väg nu, som att jag hittat det stället jag vill vara på. Nu är det bara det där med att komma på vad jag vill göra, eller bara börja leva efter den drömmen som finns långt tillbakaskuffad i lillhjärnan. Godnatt nu vänner, mer flum finns att hämta i mitt arkiv, tjarå.

Bero!

 
Det här är min pojkvän och jag. Löjligt jävla kär är ju vad jag är. Och snart snart ramlar han in genom dörren och jag kan pussa på honom. Hur svårt det än är att ha lämnat Stockholm, inte ha något jobb eller många vänner här så får jag somna bredvid honom, och det överskuggar just nu det andra. Konstigt hur det kan bli va? Hur kan denna Dejeuppfödda, rufsiga långa man charma mig så mycket?

mitt 2013: april

April började med påsk och jag har inte en aning om vad jag gjorde, hur knäppt är inte det? Vet att vi hade bästa påskbordet på jobbet i alla fall och ledighet är ju alltid fint. Startade i alla fall med att köpa tre rosa gerberor som vårsolen fick lysa på.
 
 
Jag slutade på dagis, åkte till Örebro och hängde i vårsolen. Vaknade en morgon och klädde mig helt i svart, drog på en tjocktröja och skippade mascaran och åkte till Karlstad och gick på begravning. Det var så mycket svårare än vad jag trott. Klappa kistan, se hans pappa i ögonen, få en slapp kram av någon en hade allt gemensamt med och nu ingenting. Det var min femte begravning.
 
 
Efteråt åkte i alla fall pappa, jag och Max till Schweiz! Vi råkade missa planet och fick betala skitdyra nya flygbiljetter, vårt bagage kom inte och vi missade en skiddag - men åh så värt ändå! Vi var där med Tom och Smilla och bodde så sjukt härligt i deras lägenhet! Åkte utför om dagarna på 3000 meters höjd, pumpade puder, solade fram en pandabränna, åt ostfondue, spenderade en dag i Geneve och gick till en milk bar. Så grymt jäkla mysigt och behövligt just då.
 
 
 
 
 
 
När jag kom hem gick jag till Kåken med Sveriges finaste, fortsatte kolla igenom mina grey's-boxar och lyssnade på Qudron.
 
 
Vi tränade på bra också, ungefär här någonstans kan dock motivationen till 2 gånger i veckan ha dött, dock var vi kära i boxningen! Jag småjobbade även på Twillan, köpte nejlikor, lagade mat och klädde mig i vårkläder.
 
 
 
En kväll var jag, Julia och Sara hos Jonas och jag kaklade om hans dåvarande kök med en annan kille. Blev sjukt nöjda. En annan kväll kom jag dit och sov över, drack cola light och tittade på Gröna Milen. Älskar att vi började umgås då efter att inte ha setts alls innan typ. Fina fina morbror.
 
 
 
Det var mitt april! Älskar sammanställningar hihihihihihih, så skönt att få kolla tillbaka och liksom ha ett arkiv för hela mitt liv? Lyxen i det alltså! Njuter ni av snön annars? Kastar ni snöboll? Äter ni lussebullar? Tror ett julkalendermaraton är vad som väntar mig som belöning för att ha 1. fyllt i kasskort till Arbetsförmedlingen 2. varit på en superfin förskola och skrivit upp mig på vikarielistan 3. ringt 2 samtal om arbetsgivarintyg 4. sagt upp min försäkring 5. verkligen försökt packa upp mina väskor/kartonger men det är...... så tråkigt.

nu är det vitt ute!


Bad om snö - fick snö! Massor dessutom, i virvlande vit massa. Som gör det alldeles tyst ute och som luktar sådär himla gott. Som gör att jag får använda min bästa jacka och köpa nya snygga mössor. Som maxar julstämningen. Som känns trygg. Hej snön jag gillar dig. 

lördag.

 
Tja. Här äts det frukost. Har fått mens men håller modet uppe som sig bör.
 
 
Vi är pepp för vi åker till Arnön med min familj nu. Snö, grill och fiskspelet här kommer jag!

bäst jäkla fredag.

Nejmen åh. Har precis druckit två glas vin på Drott här i Karlstad med mamma, pappa, Inge och Carina. Supertrevligt med massa snacks (varma mackor bland annat) och uppdateringar. Och nu ligger jag nedbäddad i fleecepyjamas och dricker rödvin och tittar på idolfinalen, känns så härligt! Saknar dock Juls&Fred-häng. Att umgås med vänner som känner en utan och innan, det är en sån ultimat lyx tycker jag. Nu är jag precis i början av flera vänskaper här i Karlstad och det är så himla roligt också men ändå, den där Juls alltså.. 


Premiär för denna älsklingsjacka idag. 

mitt 2013: mars

Mars började med att snön nästan var borta, jag såg om mina grey's-boxar och åkte till Örebro. Festade på kåren, träffade människor jag tyckte om och upptäckte en ny stad faktiskt. Hängde lite med fina Jess.
 
 
En dag lagade jag massor med mat och en annan färgade jag håret och klippte mig för över 2000 kronor. Levde på den lilla snö som fanns kvar på backen efter det, rådyrt ju.
 
 
 
Oftast tåg jag 06.19-banan från Larsberg, solen var liksom precis uppe då, känns overkligt i dagens mörker. Vet att jag gjorde smoothies kvällen innan som jag sen drack påväg till jobbet i och med enorm morgontrötthet. Använde mössa som vanligt 24/7.
 
 
Den nionde mars på kvällen smsade Sabina mig. Hon skrev och frågade om jag hade hört om lavinen i Åre, det hade jag och tyckte det var läskigt. Hon skrev att jag skulle kolla Gavlings facebook-sida och där någonstans hittade jag någon som hade skrivit att han hade fastnat under snömassorna och sedan avlidit. Det var så jäkla overkligen och jag mådde så illa av dödens närhet. Grät sönder mig själv på ett pendeltåg och blev tröstad av random kille i Årstaberg.
 
 
Jag sov som vanligt mycket hos mina favvisar på Telefonplan och vaknade upp till den här synen. En dag fixade Sara in mig och Juls på ett Book & Dreams-event och vi var allmänt råpepp.
 
 
 
En dag gick jag tidigare från dagis och mötte upp Patric och hans lillebror plus lite släkt till dem och åt middag på Berns Asiatiska. Det var helt jävla fantastiskt. Både mat och lokal var bara helt underbara!
 
Åkte hem en helg, vintern gjorde återvisit igen och jag, mamma och pappa kunde åka turskidor på Vänerisen. Helt fantastiskt fint var det.
 
 
Tillbaka i Stockholm igen gick jag och Julie på streetdance, boxning och gymmade ihop. Var så sjukt övertaggade och kilona rasade i jämn fart pågrund av hormonförlusten också. Blev glad av att träna vilket ju är sjukt logiskt.
 
 
Mars var en bra månad med mycket resor, träning och kärlek. Det som skymde solen var bara att förlora en vän, jag vet faktiskt inte varför det tog så hårt på mig. Vi hade inte umgåtts eller hört på kanske ett år men ändå gjorde det mig så ledsen. Kanske för att han var en sån trygghet, en sån stor del av min vardag i Stöten. Jag vill så gärna åka upp i år och bara säga hejdå till hans dörr, åka i mina gamla backar igen och köra i diket med en skoter.
 
 

hemma på riktigt.


Alltså när en sökt typ 10 jobb, skrivit annonser och CVn, blivit bokad för en intervju och inte ätit lunch ens. Då måste det bästa som finns vara att slänga sig på cykeln och dra hem hit! Hitta en oläst Buffé, sträcka ut mig i kökssoffan och spela ett parti kort men broshan. Hade dock glömt hur lätet av en treåring som åker bobbycar i lägenheten ovanför låter... Hehe. Åskan går minst sagt. 

I övrigt har de det så himla fint med allt julpynt. Ljusslingor, lyktor vi haft hela mitt liv och de mjuka äpplena att hänga i minigranen. Plus lussebullar i frysen åt utsvultna döttrar. Kom igen nu snön, bara du kvar! Jag är sist i Sverige med att se dig. 




om det någon gång blev minusgrader...


 
Jag lääääängtar. Varför öser regnet ner utanför vår lägenhet medan vännerna på facebook skriver om snö i Stockholm? Megaorättvist. Jag vill göra snölyktor, fånga flingor på tungan och kasta en snöboll i någons nacke. Nu har jag inte ens lämnat nattlinnet och soffan för att röra mig utomhus. Vet dock att det är dags snart. Ska se om min lillebror är hemma och äta en lussebulle tror jag. Äter så jävla dåligt med mat nuförtiden. Eller ja igår var vi ute med Robin och Mirja, vänner till Mikey Mouse, och åt på Frost, det var rågott och himla mysigt! I övrigt behöver ni inte oroa er, jag trycker i mig chips, chokladtomtar och annat godis. Nu ska jag ju dessutom hem till mor och far och rota i deras kylskåp fastän vårt är fyllt, hehe. Vill även säga att jag vaknade med sådan jobbångest i morse, satte igång direkt med att ringa min gamla chef för att be om arbetsgivarintyg (någon hängde på Arbetsförmedlingen igår!!) och det samtalet slutade med att hon berättade att någon återigen hade mailat till Twilfits kundtjänst och berömt mig. Rodnade sönder och fick lite pepp i min arbetslöshet. Mailade sju förskolor om att jag var en shysst tjej och plöjde platsbanken på tips om jobb att söka. Det går framåt och jag har faktiskt bara varit här i fyra dagar försöker jag övertyga mig själv om. Klapp på axeln.

mitt 2013: februari

Februari var kort, kallt och jag minns det knappt? Jag jobbade dubbla jobb som alltid, köpte hem tulpaner och läste ut Blå Koral när jag var hemma och sjuk i typ en vecka. Såhär fint var i alla fall mitt vardagsrum (som min bror huserar i nuförtiden!).
 
 
Sarvin och jag satt i skolan två hela dagar med vår bajskomplettering med endast pauser för selfies på toan. Har för mig att vi slet som djur med den där kompletteringen och när vi väl lämnade in den sa vår lärare "oj men det där blev ett litet misstag, ni skulle bara ändrat det här stycket". Klassisk förvirring med om en ska skjuta sig själv eller skratta.
 
Mamma fyllde år i februari och var hos mig så jag väckte henne med kaffe i Lilla My-muggen vilket kändes extremt bra i och med att jag missat hennes födelsedag i så många år. Sista januari skaffade jag äntligen medlemsskap på Sats så i februari gjorde jag allt för att försöka komma igång med träning som legat på hyllan i typ två år bortsett från simningen (som ju också är träning?).
 
Det blev alla hjärtans dag och jag fick blombud hem till mig. Himla tjusig och fint. Hade även inflyttningsfest med morbror som var så himla kul. Hans och mina kompisar blandade, massa bål och extremt roliga diskussioner. Dessutom fick alla göra egen pizza! Som ni ser på denna suddiga bild var jag extremfull och spydde hela natten. Sjukt oglamouröst och inget att rekommendera...
 
 
Det vart heller aldrig sådär mycket bloggning eftersom jag inte hade något internet förutom det på telefonen. Tror kanske ändå att månaden var helt okej. Februari är ju oftast inte den roligaste även om det är då solen återvänder, älskade fina sol. Minns hur en väntade på den 1a februari i Stöten, dagen då solen i några minuter gick över bergen och lyste på oss på soltorget. 

en liten annons.

 
Hej jag heter Julia, är 22 år ung och bor i Karlstad. Gillar att dansa, äta mjölkchoklad, åka skidor och titta på serier.
 
 
Jag har varit i England, Danmark, Finland, Schweiz, Spanien, Grekland, Malaysia, Thailand, Singapore, Marocko, Frankrike, Norge plus kissat i Belgien och varit på flygplatsen i Hong Kong. Tänker mig att möjligtvis ligger Tyskland på do to listan plus att åka tillbaka till Thailand och ligga på vita stränder och dricka drinkar.
 
 
Jag är bra på att kyssas, göra frukost, gosa med barn och hundvalpar, merförsälja i butik, dricka öl utan att få ont i magen, säga nej när det behövs, köpa snygga nattlinnen, blogga, träffa nya människor och hitta på smeknamn.
 
Skriv ett kärleksmail till mig på [email protected] eller anställ mig som något jävligt kul och bra! Det var allt för nu, puss och kram.
 
ps. vilken av dessa tre bilder är jag mest till min fördel på? ***cv-bild*** (pappa du behöver inte oroa dig jag har ett alternativt CV än detta också).

mitt 2013: januari

Si, nu börjar den. Årssummeringen, roligaste någonsin!
 
 
Den första januari vaknade jag upp piggast av alla efter mitt roligaste nyårsfirande någonsin hos Julie och Fred. Tillsammans med dem och Patric låg vi jag på deras dubbelluftmadrass och spelade mobilspel för att fira in det nya året. Kvällen spenderades senare med tre filmer och obligatoriska pizzan i Nacka.
 
 
 
Det var inte så lätt med den där jävla distansen och att flytta till en ö och en helt ny lägenhet.
 
 
Jag sa hedå till Finntorp i min mest festliga vinteroutfit kanske. Längtar tills jag kan börja använda den där jackan igen!!!
 
 
 
Jag pluggade ju fortfarade i januari, sov över hos Sarvin inför en mördartenta och bara hade det jävligt kul när vi inte frös ihjäl på psykologiska instutionen. Lånade även hennes tröja inför firande av Julis födelsedag som bestod av tapasmiddag och att beställa in en hel cavaflaska på Candic Malmen.
 
 
Drömde om denna tatuering.
 
Januari var ganska omvälvande. Det var svårt att längta så mycket, svårt att bestämma vad jag skulle göra när psykologin tog slut och sen väldigt lättande när dagis erbjöd halvtidsvikariat. Jag fick för mig att mitt 2012 var så fantastiskt och att 2013 inte skulle peaka överhuvudtaget. Slutade även med att tillsätta hormoner till kroppen, friheten i det alltså. Det som räddade upp januari var nog ändå bästa morbror och att lyssna sönder Bruno Mars nya platta. Mycket snö i alla fall!

en halv ko, pizzakväll och Ikea.


Nu ligger jag i sängen med en sovande Mikey på axeln. Det är inte så skönt men hans andetag mot min hals och hans hår mot min kind slår det. Kan inte fatta hur kär jag är i honom?! Det gör mig galen/fnittrig/lycklig samtidigt som jag också blir orolig för att han ska försvinna eller för att jag ska spricka av kärlek (finaste i-landslproblemet). 

Tidigare ikväll gick ju mamma och jag på konsert i Domkyrkan. Det var en pensionärskör som sjöng julsånger och hela kyrkan var fylld! Mamma och jag älskar ju att sjunga så vi klämde i till de flesta sånger till omgivningens... besvikelse? Älskar att kunna busa med mami på daglig basis igen. 

Efteråt åkte jag hem till Michaels syster och åt pizza med M, hans mamma, syster och systerson. Vi hade det supermysigt, tittade på Bilar 2 och fick smaka på hemgjord pepparkaksdeg. Vi fick även låna deras bil som vi tog till Ikea där vi småshoppade lite och gick runt och var irriterande kära. Jag var dock trött och M drog runt mig på vagnen.. Denna infektion alltså. 

Avslutade kvällen med att åka ut till Andreas och Therese för att hämta vår halva ko... Ja vi har alltså köpt kött av en halv ko, inte en pryl till går in i frysen nu hehe. Där fick vi i alla fall lussebullar och julmust och jag dog på hur fint de bodde! Plötsligt kändes vår etta lite liten. Nu ska jag krypa närmare den här skatten och somna lycklig bredvid honom. 

mangoooo


Lördagens alltså. Godaste mangoshaken som finns. 

Ett minus i mitt liv är att jag glömt mitt aceton i Stockholm. Jämt göroproffsigt med avskavt nagellack. 

Nu ska jag ut i solen tror jag mvh undviker att packa upp!

hej igen.

Hej kompisar. Ett litet tomrum här på bloggen några dagar nu va? Det är för att det helt ärligt är ett litet tomrum i mig. Förändring är svårt, kanske lite svårare för mig än vad jag gärna skulle vilja att det var. Jag vet ju någonstans att det är detta jag vill, vakna med Michael på min vänstersida i sängen, gå på pensionärskonsert i Domkyrkan med mamma (det kommer hända idag), gå på ett kettlebellpass på Sats, veckohanda på Wallinders. Ändå vaknade jag upp med en sån ensamhet i bröstet igår att jag höll på att bryta ihop.
 
Helgen var helt fantastisk. M kom på fredagen och vi firade in helgen med att Jonas kom förbi och hängde lite, spelade piano och snackade första fyllan. M och jag åt massa god mat och somnade vid elva tätt tätt bredvid varandra. På lördagen hade vi sovmorgon som alltid, käkade massa god frukost och åkte sen in till stan för en shoppingdag! (Blev ju inte riktigt så) Först hängde vi lite på Södermalm, fyndade julklappar och hittade drömgrejer till framtida lägenheter (för 9500 så det lär hända om 20 år..). Sen mötte vi upp Freddilino och åkte till Skansen för där sjöng Jullan julsånger med sin kör. Skansen var mysigt med små eldar överallt och små glöggstånd och sånt. Dock frös jag nästan livet ur mig, den här infektionen jag har i min kropp gör mig till en isbit. Efteråt tog vi Djurgårdsfärjan till söder igen och åkte bussen upp till Cajsa Warg. Sen promenerade vi till Koh Phangan och åt thailändskt. Så himla mysigt och en perfekt Stockholms-lördag! Söndag spenderades med grymt mycket packning och sen adventsmys hos Julie och Fred. De hade förberett lussebullar, knäck, pepparkakor, glögg och så fick en trycka nejlikor i apelsiner (min favorit). Dessutom var det värsta roliga blandning med folk och jag fick skvallra med bästa Sara, prata jobb med Malin och årets julklapp med Anna. När vi skulle åka snörpte sig hela magen ihop och jag grät på Julias axel tills jag bestämde mig och gick. Tjöt tills vi var i Södertälje tror jag. Det är den absolut största tomheten, att inte kunna ringa henne och säga "ska vi träna" "ska vi se på BSF?" "ska vi äta chips" "vem är den här kändisen jag sitter mittemot på tunnelbanan?".
 
Nu är jag i alla fall här. Igår myste jag med Maria och var på vårdcentralen och fick penicillin för min urinvägsinfektion. Läka själv gick sådär. När M kom hem igår kändes livet lite lättare och vi veckohandlade, julpyntade och såg på Bron (älskar!!!!). Idag ska jag söka minst 3 jobb, gå på konsert och kanske pussa på bäbis.

RSS 2.0