puss kaggebo

peace&love sorgen har lagt sig lite, (jättelite) så nu tänker jag inte på hur mycket jag saknar det hela tiden.
imorse gick jag upp tidigt för jag tänkte att jag skulle sola innan jag åkte, men ack. no sun today.
snart ska jag packa och dona lite för sen ska jag och max åka ner till mormor på östkusten. ska bli skönt att plocka smultron, gosa med vovvarna och leka lite med duttakannan. men ena syssling ( i värmland kallar ni det tremänning) kommer ner också så honom ska jag gosa lite med. fast, han har ju blivit lite större så det kanske jag inte tillåts.
men jag kommer sakna er. när man har varit så mycket tillsammans är det mycket svårare att skiljas åt. jag är löjligast i världen, ska bara vara borta en vecka men ändå.
johan min älskade johan.

( det är inom den här parentesen jag vill skriva allt djupt och ytligt jag tänker på, för att ni ska få lite förståelse för mig. men just nu kan ja inte tänka på annat än att ja älskar johan. )

P&L

herregud vad mycket det finns att skriva om, men som vanligt kan jag inte formulera mig eller vet i vilken ände jag ska börja. om jag ska berätta om bilresan upp till dalarna, berätta om sifferbo, eller när Johan plötsligt står på campingen och jag inte fattar någonting.
eller att puckot antilla släger sig ut i publiken, fan för att hans låtar är fina.
men kanske bäst var väll hellström som det var så mycket tryck på att sara och jag blev överdragna av vakterna (heehe). jag sjöng med i jättemånga texter, han var ju kärlek.
jag har en kamera, en skitdålig. plus på det var att jag glömde den hemma på fredagen också. men sara har ju bilder. och jag har mina i huvudet.
toa-lätt borde hyllas också, tror sara och jag fick några att dra på smilbanden på slutet när dricksen var faktumet!
mando diao med sjuk sara eller sahara hotnights var ju ljuspunkter, stackars liten var sjuk.
älskling var med på bille the vision and the dancers och skakade lite på rumpan, dessutom fick det bli en sån tröja!
sova till elva, titta på smhi.se varje halvtimme och lyssna på åskan var saker vi roade oss med på fritiden.
tropico med annanaserna och miss Li där vi upptäckte misteln.
campingen och lyckan att inte bo där, iallfall inte detta år.
oräkneliga tillfällen vi blivit lurade. slutat i surhet och skratt.
sol, regn och ipren.
vet inte hur många halstabletter jag käkat, thank u babe!
så himla glad och det känns så himla sorgligt att det är över även om 09 närmar sig. men allså, man slutar väll på topp? KYSS SÅ IN I HELVETE

gott och blandat

Pjuh! just nu vet jag inte hur jag ska leva, det gör bara ont i magen efterosom jag saknar Johan så mycket.

Men, jag vet. Peaceandlove kommer bli så jävla roligt och jag kommer vara en berikad människan när jag avreser därifrån (hiihih). Pirrig och glad är jag samtidigt som tårarna rinner ner för kinderna, men det känns ganska skönt endå. Vi älskar varann och även om vi inte ses på några veckor så löser sig allt. det är ju trots allt vi, J&J.
gaaaaaaaah, hade tänkt att min pacning skulle vara något mer soft, bara slänga ihop något och upptäcka att en helt ny fetivaloutfit.  naaaaaaaej, inte riktigt blev det så. har med mig onödiga kläder, glömt det mesta och vet inte ens om jag ska köpa ny tandborste att ta med mig. sant är iallafall att jag köpt ett snyggt halsband på indiska (som ska agera armband) som jag iallafall kan vara stolt över. utöver det är det kanske inte sådär tipptopp you know.... kanske lite jeansshorts och mycket ögonskugga med converse till. hihihih som sagt.

LOVELOVELOVE(peace)LOVELOVELOVE
        - på allt, det vet du

nice day of living

just i skrivande stund steker jag amerikanska pannkakor! det har blivit min nya favorit och det är faktiskt ganska enkelt om man bortser från att jag idag inte hade några decilitermått till hjälps. fortsätter jag göra det minst en gång i veckan kaske de till slut blir sådär tjocka och runda som jag vill ha dem!
idag är en ganska lugn dag, väldigt skönt! jag har gjort lite sånna där grejjer som är bra att göra ibland utan att det känns jobbigt. pratat med sara också, det var mucho skönt och vi ses nog en liten stund senare.
Johan kommer hit också, kanske lagom till att dessa skönheter blivit färdiga.
jag vet inte hur ni föredrar att äta dem? min favorit är helt klart med socker och kanel.
om två dagar åker jag så lite packning skulle inte göra sig fel. synd bara att jag inte kommer in på mitt sparkonto och kan ta ut pengar, kommer bli en lätt stress.

chiao, jag mår bra!

vi två.


midsommar.

Nu har det varit en ritkigt trevlig midsommar men massa mys, skratt, studsmatta och regnskurar.
det firades ute på arnön med familj, vänner och bästaste Johan. han är mest underbar.
jag känner mig mest glad och trött. mitt enda måste idag är att göra varm choklad med mycket grädde, det blir mys i regnet. Ny bok också, :)
idag är det söndag. klockan är väll runt åtta? (min klocka på datorn vill fortfarande inte fungera!). Jag hade tänkt bara ta det lugnt de kommande dagar, alltid sommarlovsmorgon !
sen på onsdag åker vi, peaceandlove och borlänge blir, kommer bli bra tror jag :)
efter P&L (som kommer vara underbart) blir det mormor på östkusten, inte helt fel alltså.
Sen hem, packa om och åka till andra kusten med familjen och ta med båten. ÄLSKA västkusten, det kommer bli hur bra som hellst.
Okej, som det kanske märks så är jag inte hemma så mycket. Men jag lovar att jag saknar er! jättemycket, särskilt några speciella.... Min mobil är dålig också så just nu är min smsfunktion ur led ?!
jaja, allt bra på min front.

KYSS

allmän

hihi. nu ska jag duscha och göra mig iordning. sen cyklar jag till Kiwa och hämtar ut mina kort! det ska bli bajskul faktiskt. :) <3. midsommar nu snart då. johan följer med ut inatt. sen kommer ymsjös jättesent. vi ska äta massssssoor! (ingen sill för mig) och studsmattan, den kommer vara så trött på oss.

det finns ju dom som tror de har en chans på studsmattan mot mig, men nej serru.
KYSS

mighty thoughts

kanske dags att sluta låtsass. kanske dags att byta ut, titta längre bort och växa upp.
bli vuxen, inse motgång som medgång, jag som seglar - vet ju att det ibland blåser medvind, ibland motvind.
men det har inte varit lätt, mitt psyke springer och alla vet ju att min kondis är för dålig för att hinna ikapp.
jag har så mycket att säga, för lite att uttrycka. inse att jag är annorlunda, lika precis normal.
kanske var det inte såhär det skulle bli, men är det inte av motgångar man blir en bättre människa, det sägs ju som så.
jag var inte redo, jag är inte redo. möjligheten finns att jag aldrig blir det. jag var inte redo för er, ni var inte redo för mig.
kanske borde jag rycka på axlarna mer, det verkar så skönt. få in den där nonchalanta knycken och sen är allt bra. men är det dit jag vill komma, till ett axelryckande.
jag måste nog börja om, men inte här. inte fysiskt. eller, så kanske även det. åka någonstans, vara borta, försvinna, tänka och lära känna mig själv. utan era jävla axelryckningar. för jag är så trött, för jag är så rädd. se mig inte, titta hellst bort.
jag har väll inte bett om det här, eller gör jag det omedvetet. varför vill jag tro att ni är likadana, men att jag inte berättar det.
jag är glad, klart jag är. men jag är inte sådan människa som ni vill att jag ska va. varför låter jag er ens kräva det. och vilka är ni. vad är det ja skriver till, en lysande skärm som håller mig vaken och som jag hoppas ska ge mig alla svar.
ni har alltid räckt till. alla gjorde sitt bästa. alla utom jag som stannade och frågade, om detta verkligen var rätt. det var jag som var ljungberg, som stannade upp spelet och lät motståndarna flockas runt oss. ursäkta fotbollscitatet, ville bara va ni.
ville bara vara ni.

men det är tur att jag inte är det


jamenvisst!

så himla lycklig. verkligen. fler borde prova. det är ju enkelt.

rolig kväll!

vad ska jag göra då?
alla bara studentar sig och jag åker till gymmet och pumpar. jaaaaaah..
okej. alla var faktiskt jättefina den lilla stund jag var där. johan var finast. alltid.
jag har haft en ganska tråkig dag. jättetråkig faktiskt. visst, ganska chill men inte sådär så att man njutit direkt.
sats var ju mysigt i alla fall. längesen jag styrketränade, tro mig, det märktes. skönt i all fall.
men bra då vet jag vad jag ska göra. jag ska duscha. mmh! kul att min kväll är så händelserik. nanannanananana.
imorgon går jag ur ettan på gymnasiet sägs det. tss, inte en chans. känns inte alls som om det var längesen jag stod utanför p1 den 23 augusti och tittade på mina nya klasskamrater. men okej. jag sätter på mig klänning imorn och ler när jag äter jordgubbstårta, för det tycker jag ju om! sen ska jag till molkom. söta molkom. titta på när lillebror går ur åttan och snacka med polers och krama lizz. på kvällen blir ju sarabanana, virrevronka och kanske astrid och my :) . snälla, orkar inge mer tråk. baaaaaaaajs. hahaha, jag är inte deppig. bara flumm och trött i kroppen.

KYSS

,

Jag vill bara slå. HÅRT

SÄG festival

Allt har varit så bra idag. visst svackor. men det är ju som ett liv, en bergochdalbana med både loopar och pirret i magen och nerförsbackar då man tror man ska dö..... SÅ BRA.

jo alltså.
Allt från halleluja, "hårdrock", poesi till Billie the vision and the dancers.

tack sara för att vi hade en dag. en dag som vi haft så många gånger förut men som nu lyst med sin frånvaro ett tag.
jag tror vi behövde lite lallalalalallalaa a man from argentina. dans alltså. dans, leende och pussar. barfota och svettiga och alldeles sådär skrattiga som vi brukade vara på datalektiorna eller på historian (ingen glömmer baj!s in my heart). tack för att du tror på mig, får mig att skratta (både åt och med dig!) och för att du delar fruktpassionen med mig. älskar dig.

peace (and love, extra much today!)

tuss.

typ en av sveriges bästa dagar. mys för hela slanten.
jag vill bosätta mig på västkusten ett tag. bo bland stugorna. låsa in mig och lyssna på sommarregn som slår mot de tunna fönsterrutorna. bada i havet. handla på ica någonstans. Sola på klipporna och lyssna på måsarna. Spela piano riktigt riktigt länge. lite ensamhet. bara en liten liten stund.

Vad ska jag göra mer i sommar. Alla som känner mig vet att ja har en liten sommarångest, alltid. Jag är rädd för att den ska bli dålig, vilket i mitt fall är händelserik. Jag vill ha kakan och ja vill äta den. slappa - festa. umgås- vara ensam. lallalala.
orkar inte skriva. är tom. är glad och är trött. SÄGfestival imorn. trevligt säger ja.


godnatt tuss.

jag igen

kanske är det dags för ensam är stark, något som mina erfarenheter säger att jag ska hålla mig borta ifrån. mitt i värmenböljan stöter jag på kyla och jag blir arg. är det inte min värld att anpassa, varför ska jag ta hänsyn. en kram. en värmande kram. ibland misstolkat av mig, att samhället är jävulskt och att den brunaste ögon jag vet inte längre tittar på mig med den kärlek jag kände. ibland när ingen förstår, en flykt där saltet härskar och de brunaste mjölkglasen är det enda att titta på. en förfluten barndom som kanske inte alls övergett mig, en duggande regn jag inte känt värmen av på så länge. felsägningar, skrik som aldrig tar slut men som bara tröstas av kudden med mönster som för tankar på indianer med sorgsna själar. en brunhet viktigare än det gula leendet, ska jag bli som de? jag saknar nätter av villkorlslös omfamning där mitt hjärta andades. dödskallarna samlade i en burk eller på ett silverfat, vad säger de egentligen till mig när jag inte lyssnar. fantasin som inte rinner. sorgliga felsteg som inte löser sig, jag gråter av saknad av mig själv. skräck som blandas med undran, inte är jag redo själv.
egentligen är bara en pinne till lagd, kanske av oss själva. kanske är någon annan. rädsla är en av de punkter en lärare letar i vår ögon. varför spelar världen ingen roll när inte herrn existerar.

puss

egentligen har jag inget att skriva nu. inget som inte är allt för personligt.

tänkte börja med yoga imorgon, sen text och historia i skolan med sofia klockan elva. rätt soft.
vill ha mer musik nu. jag måste bli bättre.
allt är konstigt och snurrar.
jag är lixom sur på rastlösheten, fasar för lediga dagar och sommarlov. känns ju bara som en hel tom sträcka innan tvåan börjar. Något ja är så nervös för. Lika bra att börja nu.
puss

somna.

inte visste jag att prestationsångest följde med överallt som en klibbig barnhand rädd för allt okänt.
livet är konstigt och ibland blir jag arg på att jag aldrig förvarnas om saker som händer.
solen skiner, himlen är blå och människor är lyckliga och samtidigt försvinner ett liv.
när man förlorar någon får man oftast frågan om man kände personen i fråga väl eller om man bara var bekant.
för mig spelar det ingen roll, tankar jag inte är van vid bubblar upp och framtiden känns plösligt så taskigt oförberedd.
Att leva i nuet är väll en konst inte alla hanterar, jag inräknad. Eftersom trygghet är en sådan viktigt del av mitt liv orkar jag inte lägga detaljer i andras händer.

det är lustigt hur känslan av att vara ensam inte skrämmer. Men jag mår bra trots allt. Jag är lite skrämd, lite skyggare än vanligt. Förstår inte var omogenheten och avsaknaden av ödmjukhet är hos människor jag möter.
Ändå har jag haft den bästa eftermiddagen, allt som en sommareftermiddag ska innehålla. Nu ska jag bara avsluta med jordgubbar, min deckare och några väl valda tankar innan jag somnar och väntar på att morgondagen ska komma.

RSS 2.0