myser.

 
Jag ligger i soffan i min pojkväns Helly Hansen-tröja. Den luktar svagt av hans parfym och jag andas in hans doft och ser hur länge jag kan hålla andan. Mitt hår är fuktigt efer duschen förut och lite lockigt eftersom jag bara dragit fingrarna igenom det. Utanför, i mörkret, smäller det mot mitt fönster då det verkigen vräker ner regn. Jag älskar det ljudet, den känslan av att vara inne under en filt med doftljus tänt. Tittar ut genom vardagsrumsfönstret utöver sunden och ser att det är alldeles grått, hoppas på att ingen lastar båtar nu i regnet. Skrattar rakt ut åt avsnitten New girl jag ser, tycker de är så freakin awesome. Ska snart krypa ner, men pappa är påväg hem från jobbmiddag och vill ta en kopp te. Så jag väntar faktiskt. Men ska jag krypa ner under mina två täcken och lyssna på regnet tills jag somnar. Imorgon får jag kyssa M. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Alltså.. Har följt din blogg jättelänge. Jag älskar sättet du skriver på du känner inte mig jag har bara fastnat. Klickar mig in 2 gånger per dag. När man gör de får man ju en massa frågor så jag tänkte ställa dom bara för att vi ska förstå!

Hur träffades du och M? Vad hände mellan dig och Patric(kändes som du var super kär ena veckan och den bara bam men förstår att de antagligen inte var så)? Var du otrogen mot p eller träffade du m och insåg att du inte var kär längre? Ja, vad hände egentligen?

Svar: Oj, vad roligt att du kikar in. Det gör mig glad :)

Det var exakt som ett BAM. Det gick så himla fort och kändes så himla konstigt/ledsamt/bra. Jag träffade M i Fjällbacka och förstod nog ganska snabbt att om en kan känns så starkt för någon annan så ska en inte vara ihop med en annan, det är inte schysst mot den personen. Jag var kär i Patric när jag åkte till Fjällbacka och han kommer alltid betyda hur mycket som helst för mig, vi har ju rest och levt ihop. Jag tror dock att distansen gjorde det svårt för oss/mig.
Efter ett tag började M och jag ses mer och jag förstod att jag gillade honom.

Hoppas jag bringade lite klarhet :) det är/var en klurig situation för mig med.
Julia

2013-10-09 @ 10:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0