tjena.

Åh vad jag saknar min blogg. Mer än jag saknar min dator och min plånbok, och det är mycket. Saknar att lägga upp bilder, skriva om allt onödigt men livsviktigt. Det kommer vara ett glapp när man tittar tillbaka.
Dessutom blir jag kvar lite längre i Värmland än det var tänkt. Blev inget jobb i helgen och därför har jag just nu tristesspanik för jag har inga planer. Nu ska jag i alla fall städa hela huset och göra dubbel sats pannkakor för att tjäna lite pengar att dricka champagne för ikväll. Det ni.



fail.

Glömde min datasladd i göteborg...


popcornkopp

säsong fem av grey's är så jävla bra att jag dör lite. ska titta hela tågresan hem tror jag. För just ja, har bokat en tågbiljett hem. Längtar hur mycket som helst nu! Har precis smällt i mig en påse popcorn och en tallrik fisksoppa och nu ska jag halvspringa till pendeltåget med min rullväska och använda mitt bästa göteborg+kort och sen sitta på ett tåg i knappt tre timmar. Åh så fint allt blev en ledig måndag.

inspo.

Jag saknar min kamera. Att kunna uppdatera fint utan suddiga photoboothbilder eller weheartitsnodda under.
Men, vissa andra har jag kameran väl till hands eller ett flickr-konto att dö för. Så jag kan ju helt enkelt sno lite.
kallhudochspets har just nu de vackraste höstbilderna och jag blir alldeles pepp på höst när jag ser dem!

Jag har pratat mig varm om den här bloggen men i fall någon har missat den så måste ni genaste besöka
julias blogg. Hon bjuder på de vackraste bilderna någonsin.
Här blåser det jättemycket idag och för mig som är van lägenhetsboare, är det väldigt kallt inomhus. Jag har glömt hur det är att leva i ett hus. Nu ska jag burra ner mig i soffan med ett glas oboy (!) och några avsnitt grey's. Ska försöka ringa min chef också så jag vet om jag ska åka hem eller vara kvar. Ja, det var ju fint.


små uppdateringar en söndag.

hej vänner. alltså, förra inlägget är ju bara ren kärlek. Tur att jag har världens bästa!
Ligger i soffan och tittar på tv4filmen. Har ett leende på läpparna då jag vet att jag är ledig i morgon, åh ljuva känsla. Har inte fått något schema ännu så vet inte om det blir karlstad på kvällen i morgon, vi får se. Är glad att jag jobbat hela helgen, hur tufft det än är. Nästa gång jag åker ner till Göteborg ska jag ta med kameran, det blir så tråkigt annars. I övrigt har jag det himla fint och dricker mycket chailatte och sover som en baby i min lilla säng i rummet med snedtak!

memorylane

eftersom det var alldeles för längesen min käraste julviva skrev i sin blogg, tänkte jag (som gjorde bloggen åt henne och därför fortfarande minns hennes lösenord - som är det bästa ever) att jag skulle lämna ett litet inlägg åt henne och åt er fina läsare.

allting började med apelsinjuice en varm 23 augusti 2007, men eftersom jag bara haft min älskade macbook sen april 2008, börjar vi där. en liten trip down memorylane med julia och sara blir nu:

april 2008
vi fotade som galningar en dag i april, tjugotredje närmare bestämt

valborg firade vi i ulvsby hos astrid, drack cider gjorde vi. och sov ingenting.


maj 2008


jag skulle åka till barcelona = en vecka utan varandra. vi umgicksumgicksumgicks innan.


juni 2008

vi gick ur ettan på gymnasiet, vilket firades med babymuppdansen.

besökte peace&love. på andra bilden ser ni pussen som överförde min sjukdom till julia.


augusti 2008

vi var mest allmänt coola och började tvåan och så.


november 2008

åkte lite till stockholm över en dag sådär.


januari 2009

fest hos juliak. vi var extremt, hm, snygga.


februari 2009


alla hjärtans dag-brunch hos fröken julviva herself.


april 2009

vi hängde mycket. gjorde smoothies och pizza och så.


juli 2009

åkte till arvikafestivalen tillsammans, som tjejjourare

en varm dag mötte julia upp mig efter jobbet med en picknick. vi åt den i gräset och drömde om att resa utomlands.

det är okej att leka på värmlands museum när man är arton också, så ni vet.


oktober 2009

och så åkte vi utomlands tillslut, till kreta. det var vi och juliak, bästa trion. träffade erik och andreas gjorde vi, och den där veckan i oktober förra hösten är ju lätt en av de bästa veckorna någonsin.

vi festade på koriander en mörk, mörk kväll.


december 2009

en av alla förfester skedde på min matta, med billie-tröjorna på och cider i vinglas.

vi hade vår projektarbetsutställning om feminism och jämställdhet. fan vad stolt jag är över den ändå. och över oss.


februari 2010


vi drack oändligt många chailatte och pluggade sista terminen på gymnasiet.


mars 2010



bulgursallad, foccacia och alias blev en kväll.


april 2010



åh, vi åkte till london tillsammans. finast.


juni 2010


vi gick på bal tillsammans.

studenten tog vi också. och nu bara är vi mest, i ett stilla ovetandes om framtiden. men vi har i alla fall varandra, och det är himla tur det.

så nu tackar jag för mig.
tills vi ses,
/sara

it's knowing you'll live through the pain that counts.

Det ösrengar ute och klockan är över elva. Jag ska lägga ner huvudet på kudden och försöka somna så fort som möjligt nu. Har avslutat kvällen med fina fina grey's.

elephants.

I Indien dog sju elefanter igår när ett tåg körde på dem. Orsaken var att elefanterna stod på spåret för att försöka hjälpa två av deras kalvar som fastnat när de försökt passera. Till historien hör också att tåget körde i 70 km/h när det bara var 40. Alla elefanter dog.

rosa nagellack så länge det går.

Sitter i köket i Göteborg och har just avnjutit lite korv och makaroner. Är så jävla lättad! För idag är jag glad igen, ja faktiskt, glad. Jag har ätit frukost och vant mig vid att vara ensam vid huset, gått runt och lånat lite för stora tofflor och sånt. Sen tog jag mig ut med mitt 590kronors busskort fastklibbat i handen av nervössvett. Sprang sen till buss 760 och frågade vad sjutton jag skulle göra med kortet (bra mycket mer avancerat än i charlestown ja).
Sen bytte jag några gånger, missade lite hållplatser och kom slutligen fram till jobbet. Gick in och berättade att jag klarat mig fram utan några större misstag, jag hade faktiskt lyckats ta de bussar jag skulle och kom fram på rätt tid!
Så nu längtar jag lite till jobbet i morgon. Och det. Är ovanligt för att vara mig.
I kväll blir det chips och idol och lite uppladdning för i morgon, 9 timmars jobb blir fint det.
Jag har visste en tendens att bli lite överbeskyddande mot mina nya småbröder märkte jag nu. Heh. Jag är lite konstig.

ett datum.

Idag är det den 23 september. I alla fall i en halvtimme till ungefär.
Jag har idag varit utan hund i exakt en månad, känt Sara i tre år och en månad och har flyttat till Göteborg.
Inte konstigt känslorna snurrar, gör mig yr och gråtfärdig. Men jag biter ihop, för jag vet att det kommer bli bättre. Att jag snart får vittring på pengar och nyfikenheten infinner sig väl någon gång.
Dock träffade jag Kajsa idag när vi båda skulle åka tåg till Göteborg (blev försenade med två och en halv timme!). Hon ska också jobba i Stöten och det känns kul, då känner man några!
Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och sen krypa ner i muminlakanen som luktar hemma, tryggt. Inte tänka på det.
sov fint.

en patetisk ensam lite varelse.

Sitter på min älskade matta och gråter floder. Försöker att inte torka bort dom, för då åker mascaran med. Jag vet att jag kommer hem snart men det känns bara... som att jag blivit så stor, vuxen. För sen blir det Stöten i vinter (jättekul verkligen!) och då är jag borta jättelänge och jättelångt borta. Och även om mamma skrattar och säger att jag förmodligen säljer jordgubbar nästan sommar med så gills det inte. För det är så långt dit.
Men tro mig, jag njuter också. Jag har tjatat om ett jobb i flera hundra veckor nu. Så jag är glad. Men det gör ont som tusan för det känns som att jag snart ska åka in och äta min "sista" lunch med mamma samtidigt som vi bor under samma tak.

fint från hjärtat.

explosivt.

resväska fram!

Jag packar packar packar. Gör listor, tar fram kläder, väljer väska och är lite småpirrig. Jag kommer ju inte vara borta så länge första svängen men jag kommer ändå lämna kvar lite grejer där. Så jag har mina egna muminlakan och egen tandborstmugg där. Innan jag sätter mig på tåget i morgon ska jag äta lunch med mami, ojojoj.

weheartit.

vanliga sysslor och fint.

Förut gjorde jag årets första grönsakssoppa och åt den med mitt hembakta bröd och läste ungdomsbok.
Nu ska jag plugga teori för i morgon har jag körlektion igen och det får bara inte gå lika dåligt som sist. Idol var bra också, hej.

mina hjärtan.

Det är läskigt hur saker ändras. Hur man reser ifrån sina vänner och känner att det kanske är det värsta man kan göra. Men på ett sätt gör man det för att kunna vara tillsammans mer. Men just nu känns det inte så. Just nu känner man bara rädsla för att man kommer glida isär, hitta andra och försvinna. Men jag älskar mina vänner, åh vad jag älskar dem. Och ibland känns det verkligen som att de älskar mig med. Titta bara på Julias och Saras bloggar. Åh vad jag gillar dom tjejerna.

chillar i mitt lediga jag

Det börjar närma sig. Jag har fått jobb i Göteborg och snart kommer jag lämna Karlstad. Inte för gott och inte för en lång lång tid. Men jag kommer ändå att bo där större delen av veckorna. Och det känns så konstigt just nu. Men samtidigt ganska kul och nyttigt, att byta vardag och trygghet mot stenhårt jobb och en massa nytt. Som tur är kommer jag ju bo hos min andrafamilj så alltför nytt blir det inte.
På min fåtölj ligger nya shampooflaskor, mina jobbkläder nytvättade och en egen tandkräm. Varje gång jag tittar dit blir jag nervös.
Men det är lustig hur lite det behövs för att man ska börja uppskatta saker man tar för givna. Som mamma, pappa och macs. Jag kommer sakna ihjäl mig efter dom. Och vännerna såklart! Men det gäller att ta vara på den lediga tiden. Så i morse åkte jag in till stan och åt frukost med min bästa. Det såg ut såhär.
Väntar på fina hemmatorget och lägger märke till kullerstenarna och gillar att jag fortfarande kan ha converse.
Åt frallor, drack smoothie och beställde slutligen in en foccacia att dela på. Jag och fina tjejen va!
Nu ska jag tvätta lite i mitt välkända tvättrum och sen ska jag träffa Helena en sväng och köpa chaite och titta på fula innerskor. Men det gillas. Och jag väntar på mitt schema.

dvala

När jag vaknade i morse med täcket över huvudet visste jag inte hur jag skulle kunna ta mig ur sängen. Kroppen var alldeles öm och jag var så trött att jag inte visste någonting. Tillråga på detta malde tankarna runt i huvudet. Hur ska jag välja, varför ska göra så, är det bra eller hur ska jag orka. Och ändå kunde jag tycka att det var lite deppigt att inte ha några planer för dagen.
det är också lustigt hur mycket bättre jag mår av att åka till konsum och köpa en brödmix av franskt lantbröd, ställa mig i köket och baka det med mycket mjöl och lång jästid.
Det är också lustigt hur kär jag är i min nya juciepress och hur mycket färskpressad apelsinjuice jag egentligen druckit de senaste dagarna.
Dessutom längtar jag efter ett hus. Ett hus med mycket dörrar, lustiga rum att inreda, takloft och yta. Även om jag vet att det är omöjligt. Tills dess får jag försöka ta mig ut till stugan och skogen. Skogen som jag velat fota så länge nu men som tiden och orken inte räckt till.
nu är mitt bröd färdigt, åh så fint.

någotsomliknarmig

ska snart pallra mig in i duschen. I dag har jag jobbat som tusan och sen lyssnat på valvakan hela vägen hem från Göteborg. Jag återkommer när jag sovit ett dygn!

är man fredagspepp får man skylla sig själv sen


vi skulle vara vänner


vinden håller tal vid en hamburgebar

I morse tvingade jag mig upp innan nio, för så tidigt har inte jag gått upp sen i slutet av juli. På riktigt. Det var jobbigt men jag klarade det. Dock insåg jag, när jag kom upp, att det ösregnade ute så jag orkade inte tag i min lista mamma hade skrivit så jag fixade frukost i sängen istället.
Tillslut slutade det regna och jag skulle cykla in till stan. Upptäckte att Max hade tagit min cykel så jag fick gå. Besökte telia, skopunkten och var tillslut så trött på att bära runt min väska att jag gick till sats i regnet.
det såg inte ut sådär men hade det gjort det hade jag blivit väldigt glad!
Körde ett kort och hårt konditionspass och insåg lite för sent att jag skulle bli för hungrig. När jag blir det så blir jag det på en sekund och sen bara snurrar jorden och marken och jag tror på riktigt att min kropp inte kommer orka och jag kommer dö av svält och magen kommer spricka av det tomma.
Så när jag kom hem hittade jag en burk med glömd/gömd pasta och åt den med ketchup, det var underbart.
Dock var det en timme sedan, jag har ännu inte orkat duscha efter gymmet. Men det kommer det med.
Nu lyssnar jag på håkan.

bilderna är weheartit och jag ska snart plocka upp min egen kamera.

fil med honing

Hela den här dagen har varit som en suck av lättnad. Jag fick äntligen träffa finafina Sara och det kändes ungefär lika skönt som när man precis ätit en stor skål fil med honung. Vi pratade om allt och hon vågade dra det ur mig och vi låg i min säng och gjorde en "låtar man vill ha sex till- spellista". Jag vågade nästan inte andas för jag ville inte att hon skulle gå. Närhet är en fin grej, så som vänskap.
Sen satte jag mig på ett tåg till Hallsberg, läste kupé och lyssnade på iPoden. Somnade en liten stund. Kom fram, bytte tåg och snart var jag i Örebro.
Träffade en störtskön tjej som hette Bella och vi tittade lite på Örebro och berättade om bakgrunder och framtider innan vi båda styrde stegen mot arbetsförmedlingen. Där hade jag en himla givande och fin arbetsintervju och jag övertygade nog i alla fall mig själv och det kändes skönt.
Gick ut i solen och köpte mig en tågbiljett och åkte till Hallsberg igen. Köpte en grillad korv med massa ketchup och läste ELLE på perrongen innan jag satte mig på ett slitet Inter City och åkte mot Karlstad. Där hemma stannade jag lite på perrongen och tittade på fina återföreningar innan jag gick hem.
Åt lite mat, såg att min SOLO kommit och nu blir det te och Idol. Har dock ingen mobil igen för jag kommer inte ihåg min pin-kod och den har jag slängt. Men jaja, i morgon åker jag till Göteborg!

lite balkonghäng i september

Satte mig på balkongen i en av brassestolarna med två filtar, tjocktröja och leopardpannband. Tillsätt en färsk ELLE, te (med mjölk i) i termosmuggen och sol och du har en väldigt trevlig stund.
har kommit på att jag gillar orangea nyanser ja
min namne. Min balkong är liksom fylld med blommor som suger åt sig det sista av solen och jag gillar att fejk-grästmattan fortfarande ligger kvar. Betongen under är inte lika charmig.
Så där glad och nöjd har jag egentligen inte varit på hela dagen. Jag tycker det är så svårt med alla val som är nu och en massa mer. Så idag stressgrät jag lite på en parkbänk tills jag kände att det fick vara nog, jag är ju ingen ledsen tjej. Så jag gick hem och blev chockat nog lite uppiggad av en pluggande emil i härnösand, tänk så det kan bli.
Nu är jag dock tillbaka på lite mörkare platser och jag vet inte helt enkelt.
Nej, jag vet inte helt enkelt. Hur martyriskt det än låter.

glitter


påstående 1&2

Cyklade hem från Julia förut med luvan över huvudet och iPoden inplugged i öronen. Mötte gula höstlöv, motvind och mörker. Höll ständig koll bakom mig och lyssnade efter ljud. Jag hatar hösten egentligen. Tycker folk som tar emot den med öppna armar är knäppa. Den är nämligen bara fin när man möter den med någon. Någon som gör mörkret lite mindre skrämmande. Det insåg jag de 200 meter jag cyklade från Julia.
Men
Jag insåg också. Att åh vad jag och bloggen är ledsen just nu. Men det känns bättre att låta det gå ut ur fingrarna än ur munnen. Och att sluta det inom sig, prata med sig själv i huvudet och komma på hur löjlig man är. Och inse att cykla med iPoden och för korta manchesterbyxor en ganska ljummen kväll i motvind - det är helt okej ensam med. Och hösten, förlåt, jag gillar dig med.
weheartit.

30 seconds to mars


kanske kan jag inte sova om nätterna för det är detta jag lyssnar på
och drömmer om
men man ska som det heter akta sig för vad man önskar
för nu kanske det kommer snabbare än vad man trodde
I helgen åker jag till Göteborg, kanske för en lång lång tid?

blockmönstrat

Jag har fått ett nytt påslakan, för det är en liten faiblesse (enligt wikipedia betyder det ordet stor uppskattning av något) jag har. Och just detta är det finaste jag någonsin sett. Och då har jag ändå äppel-, djungel- och muminlakan. Okej mumin är på första plats men sen kommer detta. Det sägs ju dock att det är näst in till farligt att sova i rött men jag får väl leva farligt ett tag då. Dessutom ägnar jag ju inte nätterna åt sömn längre.

bon iver.

weheartit.

get going

blir snart upphämtad av fina joni! va bra vava :)

all black.

Kläderna matchar inte humöret, och det är ju bra! Har köpt ny tröja från monki som man kan bygga bo i och som har fina axlar. Sen tolvcentimetersklackar från scorett, varför ens? För att de är snyggga.
snurrar på jordgloben för att se vart den tar mig och äter sen några svenska äpplen.
När jag var yngre blev jag sjuk för att jag åt för mycket äpplen. Sju stycken om dagen minst. Fick äta tabletter som jämnade ut min magsaft som blivit alldeles försurad. Magkatarren var galen men tills slut blev jag bra igen och nu när vi har 3 kilo favoritäpplen hemma är det bara att frossa. Fint :)

corner store 11pm

Har varit hos mormor i helgen. Druckit nypressed apelsinjuice, kört bil, rensat ut två kassar tidningar, varit på IKEA, handlat massa kläder, varit på bondens marknad, ätit god mat, köpt 3 kilo favoritäpplen och sånt ni vet.
I morgon är det måndag och det känns bra. Har ändå lite grejer att se fram emot i veckan och så planerar jag att dricka öl med några tjejer. De vet inte om det än då... Men ja. Nu ska jag titta på Idol och glömma allt vad döden handlar om.
love

Linköping

åker och gosar med den här donnan. Linköping över helgen med maman blir underbart.

put a whale around my feets

Det skulle vara väldigt lätt för mig att säga att jag älskar allt med havet. För det gör jag väl? Stjöstjärnor, saltet, fiskar, sand, koraller, tång. Men jag har ju mitt hajproblem som består. Och grejen är att även om mina ögon ser skillnad på en haj och en späckhuggare så gör inte min rädsla det. Men jag älskar valar ändå, särskilt späckhuggare. Ni vet, man såg rädda Willy och sen kunde man inte tänka sig en annan framtid än att simma runt med en späckhuggare som kunde tänka sig att räcka ut tungan åt en.
Visste ni förresten att de inte alls räddar Willy, eller Keiko som han egentligen heter? Det är bara på film (något jag verkligen aldrig verkar förstå). Nej, han blev inslängd i en uppvärm, klorfylld pool igen direkt efter att filmen gjort succé. Men som tur var reagerade så många att han tillslut blev förflyttad till en mycket större tank där han blev anpassad för att gå ut i det fria igen. Och så småingom fick han faktiskt dö i havet. Efter att för första gången på 20 år fått hoppa ovanför ytan, något han inte kunnat i sina grunda bassänger.
Jag är någon löjligt stor djurvän. Jag hatar djurparker, i alla fall såhär i efterhand. Såklart älskade jag också som de flesta andra barn att titta på giraffer, elefanter och tigrar på Kolmården. Och delfinshowen var sjävklart en höjdare. Men idag skulle jag inte vilja sätta foten på en djurpark, eller ja, innerst inne såklart men det går bara inte. Jag vet inte om det är bra eller dåligt eller vadsomhelst. Men tänk att stå såhär mitt emot en späckhuggare.
Det gör mig ledsen ända in i hjärtat. Jag vill att de ska simma i havet. Men jag gosar gärna med dem. Om de kommer upp sådär bredvid båten, öppnar munnen och låter sådär som Willy gjorde. Då skulle jag klappa den på tungan, som man ska.
Djur är liksom något så himla fint. Och man får inte göra dem illa. Någon gång ska jag bli vegetarian, när det inte är lika gott med hambrugare och kycklingsallad.

laundryday

Pyjamasmode fortfarande. Har terapi idag, så kallad tvättstuga ja. Nya sköljmedlet är ju heaven, synd att hängningen av tvätten inte är det. Lyssnar på lite favoritlåtar, äter lite pasta med pappa som kommer hem på lunch (vi hade förövrigt en tävling i vem som kunde klämma fast en glödlampa på flest ställen i ansiktet. Pappa vann för han lyckade både mellan nästan och munnen och i ögongloben. I like it). Sara smsade om kor och nu har det behovet ökat igen. Kor kor kor, jag vill ha en liten gosig ko.
Låg vaken inatt och lyssnade på djup musik. Kunde inte andas för jag saknade honom så mycket. Jag hatar att han är borta. Min lilla hund.
vackert. weheartit.

well, hi


fia.


Det här fick jag av fina Julia igår i försenad födelsedagspresent. Blir man inte bara kär i det? Ser ju framför mig hur förfester från och med nu kommer spåra ännu mer och inser hur mycket jag längtar! Tack :)

9 saker att berätta.

1. Nyponsoppa har återigen hittat in i mitt liv och här för att stanna
2. Jag ska övningsköra hela vägen till Linköping i morgon. Hade inte tänkte berätta det men nu gör jag det ändå. Mamma är livrädd och jag är sjukt förväntansfull (ungefär samma sak som livrädd i mitt liv).
3. Jag är på riktigt så lat att jag inte orkar tills maten blir riktigt varm i micron utan äter den ljummen, mm.
4. Jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på och jag ska dessutom förtidsrösta snart.
5. Igår såg Julia och jag: Idol, Skånefruar och kungarna av Tylösand. Det var galet.
6. Vi hann dessutom se extreme home makeover i fem minuter och jag hann börja gråta åt det.
7. Ikväll ska jag äta kräftor, vindruvor och räkor. Favoriter!
8. Söker jobb som 17 jag.
9. Mitt soundtrack är detektivbyrån för dagen.

natasha

Igår hände mycketmycket kul som jag kanske delar lite med er sen. Men nu ska jag pysa till arbetsförmedlingen, handla billiga räkor och boka tågbiljetter. Tjatja

but honestly, won't someone stop this train?

tröstar mig själv med julias blogg i kväll
och i morgon tänker jag dricka varm choklad och sitta inne
weheartit

bonjour mes amis

Har just varit på massage. Och nu käkar jag frukost.

big fake

när jag spelar betapet. då fuskar jag. googlar ord som innehåller x, y och z.
förlorar ändå
när jag vaknar i morgon ska jag på massage
sleep tight

tackar och bugar

blev påmind idag.
Om att vara tacksam. Så det är jag. Har egentligen varit det i smyg men ändå. (vi gillar samma saker på facebook) Hur skönt är det inte att vakna upp runt nio på morgonen och vara helt ledig? Att ha saker som massage, träna, övningsköra, handla, rensa garderoben osv på min att göra lista. Det är himla skönt faktiskt. Men förstår ni vad jag menar när jag tror att mitt huvud ramlar av om jag inte snart får använda det? Jag måste bli tvingad att tänka.
Nu ska jag göra ett sista ryck för kvällen och knåpa ihop ett förmodligen sista mail för Tjejjouren.
Och låten som går på repeat konstigt nog är denna:

åh

det här lärde jag mig av amandas blogg http://anotherhurricane.tumblr.com/ idag.

Visste Du att en kyss färdas genom nervsystemet i hela 225 km/h? Det är ganska så rejält snabbt med tanke på att det tar nervsystemet 10 km/h att flytta handen från en varm spisplatta.

Bäst idag helt klart. Gör mig alldeles glad!

a scent of whatever

Min farfar tappade sitt luktsinnet när han var ganska ung. Nu har min pappa börjat förlora det även om han ändå kan känna rätt mycket fortfarande.
Jag och pappa är på ungefär samma nivå, för mitt har trubbats av ordentligt. Och varje gång jag tänker på det eller märker det blir jag väldigt ledsen. För jag vill ha mitt luktsinne. Det ger en så mycket och bidrar ju till att man överhuvudtaget känner smak. Jag tänker att hur det skulle det vara att inte kunna känna:
doften av bibliotek och gamla böcker som någon burit med sig i sin favoritväska i flera veckor

doften av färsk frukt. Ananas, äpplen, plommon, jordgubbar och allt det andra. Det skulle fattas mig.

popcorn på bio


doften av havet
och av honom. varm hud i svettiga lakan och morgonfrisyr. med lite av festens ångor kvar och med favoritparfymen.
kräftor och öl

Därför vill jag inte. Vill inte tappa mitt luktsinne.

dagen efter helgen sådär bara

idag har jag tränat, övningskört och bytt mina löparskor mot nya för att jag dog av de andra.
måndagskänsla. som den här!
ska göra pannkakor, mina paradrätt alla gånger. Funderar på att lura hit folk via facebook. Vem äter pannkakor ensam ens.
Ska på tjejjoursmöte sen.
Mobilen funkar!
Gjorde nya upptäckter på krogen i lördags
och igår på facebook.
Nu - pannkakor

"i make you nervous"

idag satt sara och jag i en nästan helt tom salong på på sf och tittade på eclipse.
jag blev bara ännu mer säker på att jag är team jacob.
kanske beroende på bästa levererade linen - den i rubriken.
åh herregud, mitt arma hjärta

m.c and me

I morse åkte mamma och jag till Bondens marknad i fem minuter (jag lovar). Vi köpte jättefina ägg och äntligenäntilgen svenska äpplen. Det är så himla gott. Dock längtar jag mest till discovery-äpplena.
Nu äter jag typ den bästa kvällsmaten. Frukost till kvällsmat! Det är jag och Michael Cera...
lite suddig fil, ägg och provivajuice. Men ändå! Jag kommer med hundra procents säkerhet bli sen till Elin och Helena, menmen! Simpsons på tv ju.

.

det går inte att lösa upp mitt sim på en lördag. jag dör

dansade lite under stjärnorna

Har precis kommit hem från Arnön och en övningskörningsrunda. Har dessutom fått tillbaka min mobil och jublade enda tills jag insåg att det låg ytterligare 34 minuter till framför mig tills jag kan lösa upp spärren...
I går i alla fall var jag ju på get a gig med några av mina girls. Det var himla fint alltså. Det blev rök av ens andedräkt och jag frös nästan inte alls eftersom jag dansade så mycket och stod bredvid en så snygg kille att blodet forsade snabbare.
Bara på låtsas var underbara. Vi svepte en iskall öl ur våra plastglas och sprang sen ut i publiken på den upptrampade gräsmattan och dansade oss svettiga, i love it. Och sen tittade vi lite på astrid som spelade med sitt grymma band.
Och sen då. Efter ytterligare en öl, tusen span och lite häng i öltältet kom de. Hoffmaestro. Jag trodde inte det var sant riktigt. Jag stod med några av mina närmaste vänner och dansade under en stjärnklar himmel till ett av de snyggaste och bästa banden i världen. Oh herregud vad jag var lycklig när jag cyklade hem med vantarna på för första gången. Fint

drar på get a gig med sköna b-rudar


Alala leo la

Trötta tjejen storstädar i favoritnattlinnet och förbereder kvällsmat till sin familj genom att ta upp ett halv kilo frysta smögenräkor samtidigt som hon lyssnar på p3!
Och ikväll är det detta som gäller!


i skymningsljus

Doftljusen brinner, teet är kokat, raggsockarna har åkt på, supersugen börjar om tio minuter och jag har tagit upp jordgubbar och mango som jag snart ska blanda ihop.
Sista penicillinet tar jag ikväll också. Då var det bara ett år kvar då så är kroppen återställd igen!
Förut åkte mamma och jag till gymmet för att köra lite skön bodybalance men när vi kom fram var det ingen. Jag frågade dem i receptionen varför det inte var någon, jag hade nämligen sett att det var det på deras hemsida. De sa i princip att jag hade fel. Så mamma och jag knatade in och jag funderade länge på det där. Sen pekade jag på det stora schemat som hänger i korridoren och sa till mamma: "men titta, det står ju bodybalance 18.00". Mamma svarade: "på tisdagar ja! Idag är det torsdag julia..."
mamma - julia
1-0
kan bli lite dagvill av att inte göra någonting hela dagarna. Men i morgon är det get a gig i alla fall!

and then come autumn

bilder: weheartit

Dricker blåbär&lingonte som jag fått av min morbror. Äter en kardemummabulle och läser lite teori. Mm, hösten kommer bli fin.



duktiga tjejen

Men JAAAAA. Har varit så sjukt duktig idag. Inte gjort så mycket kul liksom, men bra saker. Typ:
1. Haft en bra körlektion
2. Lämnat Saras mobil
3. Varit på banken
4. Spärrat min telefon och bett om ett nytt sim
5. Ringt ett jobbsamtal

Låt oss fira med vindruvor, askalas photoboothbilder och Oskar Linnros (som i och för sig spelas på radion och det gör mig så ledsen att folk nu börjar skriva "ser dig på blåa i april på fb...)
nu ska jag spela betapet som är den nya drogen. Minus med det är att jag dragit ner Julias rankning enorm och att ingen vill spela med mig på grund av det.
hehe, sen ska jag äta tårta. hej

inte riktigt flyt så att säga

Var på badhuset och hade en lovely time. Simmade 1000 meter och bara gled runt i vattnet. Sen snodde någon min mobil, så nu är jag superirriterad och ledsen. Lite förödmjukad också eftersom de enda andra i omklädningsrummet var barn. Snor barn så viktiga saker som mobiler och har vett att stänga av dem sen? Åh. Och jag har ingen aning om hur man polisanmäler och grejer. Självständig tjej, mm. Och great, kom just på att sara säkert ringer nu eftersom vi ska ses nu. Tack världen.

RSS 2.0