ack ännu en lördag så skönt.

Är hos Julie och myser efter en högskoleprovsdag. Godis, tacos och så mycket bättre. Lördagens på högsta nivå. Nu är det bara att ta sig hem som är jobbigt, men sen väntar en mysig pojkvän och sköna sängen.


thursday 25!

Sitter på bussen mot Slussen, har precis avnjutit lite sovmorgon och några gurkmackor. Det är riktigt kallt ute idag, kylan bet i mina kinder och jag drog armarna om mig. Det måste varit frost i morse. Kroppen ömmar, men på ett bra sätt. P-staven är ute ur armen och igår hoppade jag hopprep och styrketränade en stund på kvällen, måste försöka hålla i det här nu.

Är påväg till skolan för lite feedback på rapporten som blev godkänd!!! Så himla glad och lättad verkligen, pjuh.
Idag åker Patz till Västerås och jag ska öva på att vara ensam. Kanske inte ens märker det då jag har massa pyssel och plock inför imorgon och helgen. Högskoleprovsövningar, läsa biologiboken och kanske få i mig middag står också högt på listan.

Ha en fin torsdag!


it's now or forever!

 
Dricker en Chang och lyssnar på Agnes nya album. Plötsligt känns livet så jävla rätt och jag förnekar att det blir omtenta på det här. Blundar jag är jag precis där på den där takbaren i Krabi med världens godaste drinkar. 
 

i'm the one who wants to be with you.

Ganska fantastiskt att vi fortfarande älskar varandra, att vi bor ihop och att vi träffades när jag slog min öl över din så att du fick dricka skummet. Ganska häftigt med kärlek. 

"man lever bara livet en gång, det är det som är grejen"

Det är måndag igen och jag har sett den sista av de tre delarna av Torka aldrig tårar utan handskar. Sett hur Rasmus familj begraver sin son i Koppom, där han bara blev mobbad och aldrig fick vara sig själv. Hur Benjamin som älskat honom och tagit hand om honom inte ens fick vara med på dödsannonsen. 
Det gör så ont överallt att de inte fick bli gamla ihop. Att något som var så starkt inte fick fortstta. Och jag hatar och älskar scenen där Rasmus inte kan sova och går upp och bara säger rakt ut att han inte vill. Inte vill vadå undrar Benjamin från sängen. 
Dö.
Och Benjamin vill hålla om, hålla nära. Men Rasmus vill inte, klarar inte, vill inte smitta, vill inte släppa fram känslorna. Så Benjamin brottar till slut ner honom, får honom att inse att han inte släpper, inte ens när Rasmus är som sjukast. Varför får sånt hända? Varför får inte sånt här hända?
Varför finns det fortfarande så många killar där ute som säger att homosexualitet är okej "så länge de inte stöter på mig". Som att homosexuella inte skulle känna av signaler av att någon inte vill. 
Alla dör, Benjamin blir ensam kvar. Det måste också vara så hemskt och hela slutscenen känns som en stor lögn när han säger att han lever ett fint och bra liv. Han ser så ledsen ut att det värker i hela mig. Förra måndagen kunde jag inte sova, vi får se hur det blir ikväll. Det är i sånna här lägen jag vill leta mig fram till filmer som Rasmus och de andra varit med i (eller ja de riktiga personerna) bara för att försäkra mig om att de lever. 
Fan va bra serie. 
 
Bilderna är från min weheartit-sida. 

ready set start!

Nu är jag på väg till skolan efter en supermysig helg. Jag har varit på födelsedagskalas och lekt lekar, burit stockar och eldat tallris, varit på middag och firat ännu ett fint födelsedagsbarn med alkoholfritt vin och Patrics släkt, haft sopplunch på Blå Lotus med Sara och sett ganska många avsnitt Top Chef; Just desserts.

Det känns som en balansgång att veta när man är ledig när man studerar. Men den här helgen har jag bläddrat igenom anteckningarna men inte mycket mer, huvudet sa stopp liksom. Så nu blir det extra mycket plugg i veckan men det känns helt okej. Så nu kör vi måndag!


onsdagsljuvligheter.

Idag blev vi nästan helt klara med rapporten, bara finlir kvar nu och sen ska den bara skickas in och aldrig tänkas på tills vi får reda på om den är godkänd eller inte. Fy tusan så skönt, det innebär liksom att jag hinner gå på bio med Patz och hans familj imorgon, att jag hinner plugga lite annat ikväll, att jag hinner träffa Matilda på fredag och dricka öl med Sara. Amen fy fan va bra. Och imorgon är det sovmorgon en liten stund men tänkte ställa klockan och ge mig ut om det inte vräker ner regn. 
För att belöna mig själv (och en pojkvän som slet i tvättstugan) köpte jag ä n t l i g e n en Situation Stockholm och tre lysande gerberor att lysa upp mörkret med. Nu har vi ätit middag och jag har tagit en ruta mörk choklad och är redo för korrläsning. Ljuv onsdagkväll! 

svtplays hängivnaste fan.

Idag har jag silverkjol och har haft mattelektion. Flashback, hejtjena gymnasiet! Men mattelektionen gick helt okej, statistiken är inte så läskig som den verkar kanske? Min grupp har åkt hem nu för att skriva vidare på grupparbetet men jag satt kvar och har nu kommit en bit faktiskt, skönt med lite pluggdisciplin. 
Igår såg jag i alla fall Torka aldrig tårar utan handskar, del två. FY FAN. Det är så bra och idag har jag känt mig halv och ledsen. Som ett jävla mol i magen och hemskhet och äckel och sån jävla ömkan. Och någon konstig sorts "jag-vill-bli-bög-känsla" som är väl så konstig men härlig. Men alltså, se, se, se, se! Skådespelarinsatserna är så grymma, när senaste lämnades jag så här av en svenk tv-serie? Let me guess, never. Det gör ingenting att de är vrålsnygga allihop också vilket gör att hjärtat brister ännu lite till. Har inte kännt mig såhär sen jag grät i Göteborg till Filip och Fredriks skönsång och då var vi inte i närheten av det här. 

kick-back, relax.

Den enda bilden från helgen, men åh så värd bild också. Vi har shoppat jeans, druckit vin, tittat på x-factor, fikat med bästa Helenis, åkt bil med Max, sorterat gamla bilder och bara myst. Desto mindre plugg har blivit gjort och det var kännbart idag i skolan men ja, måndag igen och bara ta tag i det. Har redan nu fixat banken, studentkårs-kortet och ska snart hoppa in i duschen innan det blir statistikboken och jag resten av kvällen. Det här är dödsveckan innehållande inte mycket mer än uppsatsskrivande för hela slanten.. Ack hur skön fredagen kommer vara! Men nu är ansökan om nästa termin inskickad och det är inte mycket mer måsten. Hej hej veckan 42!

virtuellt försök till pepp.

En morgon vaknade jag av klockan, det var mörkt ute och jag fick precis samma "andan-i-halsen-känsla" som förra hösten. Hittade tillbaka så fort jag klev utanför dörren, men hösten gör inte bra saker med oss alltså. 
Måste peppa igång lite självförtroende, inse att hela världen verkligen inte hänger på det här. Att vad jag än söker nu inte behöver bestämma resten av mitt liv. Men har svårigheter med att tro på det där, valen jag gör nu som tjugoettåring kommer ju ha jättestor påverkar vad som händer i vår/höst/2013. Pjuh balansgång. 
Känner ungefär megamycket såhär.
och grymt mycket såhär. I helgen ska jag ha minst en dag av bara skog, vatten och eld-i-vedspisen. Försöka att förbereda mig inför nästa vecka som kommer bli fylld av rapportskrivande. Duktiga-flickan-komplex hejhej! Nu: kapitlet om hjärnan och "plasticity" som jag måste googla... 

inte alltid lätt.

skolan dödar mig..

misstag man får leva med.

Älskar, precis som bästa pillena påpekade, att jag skrivit 9 bilder fastän det är 12 i förra inlägget... Bevis på att man aldrig ska skriva rubriken först (det eskalerade med bilderna som ni märker), herregud. Bevis på att min hjärna lagt av?
Har för övrigt lyckas vända min dåliga dag till en mysig kväll. Tacos, en helt okej film och piggelin. Way to go liksom. I morgon ska jag ta ut min p-stav (lite ledsamt), plugga på valfritt coolt bibliotek och äta några fler piggelin!


9 bilder, 3 år, september.

2012.
 
 2011.
 
 2010. 
 
2009.
Ser jag inte ganska mycket ut samma hela tiden? peace, no aging, win! 
 
 

hit n' run

 Jag har en dålig dag, vaknade på något sätt verkligen på fel sida. Har sen dess bara varit ursinnig och urbota ledsen. Över folk som gillar nej tack - böneutrop (ja nu skriver jag om det fast jag egentligen inte vågar) på facebook, herregud, religionsfrihet någon? Över att jag inte kan hitta en enda bra artikel om stress och andra människors närvaro någonstans och för att det är dåligt väder. Har ändå försökt, snörade på mig skorna och tog en timmes promenad vid havet och försökte att mentalt slå ner alla dåliga tankar och när jag kom hem åt jag hallon&mango-smoothie och tittade på Toy story 3. Men fortfarande fräser jag åt Patric och hackar på mitt mentala pluggjag. Och vad i helvete ska jag bli när jag blir stor??? Kanske vågar nämna att sjukgymnast inte längre står högst upp på prispallen. Måste också flika in att det får mig att få ont i magen att bo precis vid en skola och på varje rast lyssna lyhört efter förolämpningar och hemska ord. Tänker mig som någon slags mental skyddsängel som ska gömma mig bakom gardinen och mentalt trycka upp mobbarna mot en vägg och tala dem till rätta. Som ni hör är jag sjuk i huvudet idag och behöver verkligen ta tag i grupparbetet nu. 
Nu vet ni i alla fall, och så här ser jag ut när jag pluggar. 

ensamnatt och solmorgon.

Vaknade själv i morse utan världens bästa kille. Klappade lite på hans sida sängen men det var tomt. Solen letade sig in genom bambugardinen och jag gick upp och gjorde gurkmackor till frukost. Med åtta timmars sömn i bagaget och flätor runt hela huvudet har jag nu tagit mig till Södra för att snart hoppa på pendeltåget till Huddinge. Heldagsjobb på Twillan idag, kan bli nys om någon har vägarna förbi men i övrigt brukar det vara lite stiltje. Då blir det städning och läsa in sig på alla produkter typ. Är lite sugen på att bara ge mig ut i solen, veckorna som kommer lär inte bjuda så mycket på tid för utomhusvistelse. Ska bara njuta sönder nästa helg i skogen. Nu kommer snart tåget och jag ska äta lite choklad. Hoppas på att han är där när jag kommer hem sen!


längtar efter dem.

om en vecka i karlstad.


man jobbar övertid, för lite bröd och vin.

Kursen vi läser handlar om synapser, celler och nerver. En tiosidig vetenskapligt utformad rapport ska in om två veckor och ska vara så exakt och precis som möjligt. Jag ska kunna räkna standardsvvikelser och medianer och göra diagram och histogram hit och dit. Patric är i Örebro och har the time of his life och vårt kylskåp ekar förjävla tomt. Jag har fått mitt fjärde REK av icabanken och hoppas att inte även detta fjärde ska bringa med sig 45 minuter telefonkö. Nu ska jag köpa pizza och gnälla vidare över mina i-landsproblem i tystnad. Imorgon väntar fem timmars jobb igen på Twillan och sen mys med Sandra, thank god. Trevlig lördag.
(Det var überbra igår i alla fall med roliga lampor och goda drinkar).


granatäpple, paprika och fejk-fredagsmys.

Direkt från mobilen - igen. Känns som om jag aldrig startar min dator nu för tiden, ja förutom för att betala alla räkningar då.. Men fet var inte det jag ville berätta, snarare om att jag varit matansvarig i veckan! Nu kan man ju tro att vi alltså svält men icke, jag har presterat. Grönsakssoppa med råbilliga råvaror (lite fyndigt där) och hembakt sirapsbröd. Köttfärsfyllda paprikor med massa ost och morötter (trodde alltså att jag uppfunnit detta men nej, det hade jag INTE enligt mina klassisar). Det blev kalasgott i alla fall. Och nu ikväll har vi ätit sallad med halloumi, kryddkorv och granatäpple, perfekt paus mellan böckerna. Och ja, jag önskar att blogg-appen gjorde det möjligt att lägga bilderna på andra ställen än i rad längst ner men kör på! Imorgon är det fredag och jag och Anna ska träna.. Görkul!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/430713/images/2012/pic_506def769606ee01a2fda421.jpg" class="image">


Lill-lördag!

Sitter på bussen och gullar med min nyaste kastanj som Julia tryckte ner i min jacka (med bästaste brutalitet) i lördags när vi var i Mäkardalen på fest. I lurarna går Mumford and Sons Babel som är så grymt bra att det är det enda album jag lyssnar på för tillfället. Har gjort en heldag i skolan med sömnpillret biologisk psykologi... Ska snart ändra uppfattning om det där, kanske de två timmar jag nu ska lägga på att läsa om det. Det regnar ju ändå ute så få kan man koka lite te och mysa ner i soffan med pojkvän, hallon&mango och böckerna. Ikväll har jag en dejt med Agneta och Johanna som jag känt hela mitt liv men träffar väldigt sällan så det ska bli kul! Och nästa helg ska jag hem till Karlstad, jippi på det. Är dock superledsen över att missa Örebro och finaste Jessi&Flexi i helgen. Mamma tyckte jag skulle åka över kvällen men jag är inte så flexibel... Åh nu ska jag snart hugga in på lite grönsakssoppa från igår. Glad Lill-lördag!


17 månader och nu är du mitt längsta förhållande.

<3


RSS 2.0