ps.

jag hoppas ikväll kommer kännas lite såhär
för det skulle vara mycket fint.
nu känns framtiden lite säkrare. jag har gjort ett val, lycktas med något. ett steg närmare trygghet wiho!
ps. pizzan ser awesome ut. ds

hungrade.

Förut trodde jag att jag skulle svälta ihjäl. Men jag lagade lite mat istället, det blev ganska gott förutom pastan, jag är nog ingen pastaperson.

morrrn.

Nu ska jag sova. För jag har varit på spinning. Är så jävla duktig. Fint med långfrukost, community och tidningar. Fredag it is (undrar bara om jag kommer bli ensam på texten sen). Funderingar det.

outside.

Det blev en bra kväll trots allt. Och nästan bäst var när jag cyklade hem. Jag har liksom vant mig vid att ha en iPod i öronen nu. Och att cykla och känna att det är ljummet ute. Cykla på bron hem till mig, långsamt, titta på den rosa himlen och på pojken som kommer emot mig. Vi gillar varandra mycket, men vi har växt ifrån varandra nu. Om vi får vara isär ett tag, kanske vi kan hitta tillbaka. Jag älskar Karlstad, men vi är nog inte rätt för varandra just nu.
Nu blir det några avsnitt community till och sen kanske läsa lite och försöka somna tidigt (nej det kommer inte bli så) så att man orkar upp på spinning halv åtta i morgon... Jag undrar egentligen varför jag gick av cykeln och gick in, det är bättre ute än inne.

cornflakes.

lägger mig i sängen med en skål cornflakes och några avsnitt community.

making a crib.

Jag gillar kojor, sängar och lakan. De är så trygga, varma och ibland mystiska. När solen lyser på dem, får dem att se lilaröda ut, eller alldeles benvita, då är de också som vackrast. Eller en morgon, när man sitter i en för stor t-shirt, tovigt hår och en tekopp i handen. Benen utanför fönsterkanten som man har precis bredvid sängen. Vända på kudden, den svala sidan upp. Jag tror att det jag gillar kan se ut lite såhär.
i kojor kan man göra så bra saker. Man kan tända rökelse och försvinna i huvudet. Eller så hånglar man upp någon. Eller äter världens godaste frukost. Man får göra vad man vill i sin egen koja.
Det får mig lite att tänka på när jag pappa och max hade picknick i trädgården när bror och jag var små. Vi satt på samma ställe varje gång, drack ur samma termos och åt samma kakor. I sin egen trädgård. Vilket äventyr.
jag längtar till rosendahl. Fast jag längtar alltid någonstans. Just nu ligger jag i sängen, med bullen vid fötterna och ett tomt pagesdokument framför mig. Borde egentligen njuta lite av det. Av att vara inne när det skymmer och regnar. Att jag ätit riskakor och gifflar. Och att jag hunnit med så himla mycket bra saker idag, bra julia.
Känner ändå att regndoften hör till de bästa.

elefantbricka.

nu är det dags för frukost! önskar lite att det skulle se ut såhär. älskar morgonpasset :)

bulldog.

nu öppnade bullen dörren och kom in och la sig vid mina fötter. Mysigaste starten på dagen helt klart!

som en gélebjörn

såhär känns det med sara ibland. som att äta sött varmt godis.
tack för att du känner mig och säger att jag klarar mig.

vad jag bryr mig om är att du kallar på mig.

små regler
äter man två nybakade bröd med smör väldigt fort så har man egentligen aldrig ätit dem.
jag känner mig random. känner att jag försökte streta emot när mamma sa att vi skulle ut och övningsköra, detta är alltså inget jag får bestämma själv.... kommer dö.
vill typ lite det här
äckligt söt den där lille.
studsmattebilden är magisk. Så sjukt underbar. Vill bara kliva in i bilden och glömma det jag har nu. sen hoppa i lite saltvatten, det är ju inga fel det heller. Jag tror jag har bestämt mig nu. Jag vill åka till Gbg i helgen och göra den där intervjun, jag vågar flytta och det där. Om jag inte vågar får jag leva med att vara rädd, orka.
Solade idag på rasten, hörde att det var typ 20 grader, det tror jag inte på men ändå. Chill att sitta i linne i två timmar liksom. Ochill är däremot skolan, fy va ovärd. Vi har så sjukt mycket. Jag orkar inte ens skriva fint nu. Lyssnar på Håkan Hellström, det är ju fasligt underbart (för att bli lite mer fin i mitt språk).
Jag vill bli galen av lycka. Åka bort.
jomen just det, har försökt glömma. fick ett prov på det idag. har inte glömt. bra där.

23.23

Det jag tänker på nu:
ofattbart bra spellistor i spotify
god mat
hur fan jag ska göra till helgen
på landet

cross my heart.

Idag hade jag, sara och jessica världens bästa möte. Vi drack te och när vi druckit upp satte vi på en kanna till. Vi åt chips och när vi blev sugna på något annat gick jessica och köpte tre olika chokladkakor. Det var väldans kreativt och precis som ett möte ska vara!
Sen cyklade jag hem med en iPod i öronen. Jag är så rädd nu för tiden, men det kändes faktiskt bra. Det duggade på mig men jag cyklade först så snabbt jag kunde, och sen så långsamt jag kunde. Visste inte riktigt vad som var bäst, orkar inte alltid vara lagom.
Något som inte alls är lagom är Up. Så förbannat bra film. Sorglig som tusan, det borde nästan vara förbjudet att kalla det en barnfilm. Men åh, sen var den så bra.
nu ska jag ut i mörkret med bullen, det är också läskigt. men så får det vara ibland.

en dag i april.

Min mamma kom och la sig nyss på mitt blommiga täcke och tittade upp i taket. Hon sa: så här ser du ut nu. Sen pratade vi lite. Tittade på kläder på Internet och om mat vi tycker hon. Det känns lite bättre med världen nu, även om jag inte vill lämna min säng eller att det ska bli mörkt ute. Men jag kan liksom i alla fall tänka att igår var en bra dag, trots filmhelvetet på kvällen.
jag och min familj var på min sommarstuga hela dagen. såhär ser vår strand ut, all is var borta!
vi grillade hamburgare!
och hoppade trampolin <3
På kvällen åkte jag hem, för att sedan bli upphämtad av fina juliedear och åka ut till stugan igen. Körkort är absolut värt :)
Jag hade bakat blåbärsmuffins och gjort te och Julia hade med sig en filt. Vi satte oss på bryggan och pratade om livet, sommaren och vänskap. När vi frös för mycket satte vi oss i bilen igen. Vi åkte till Molkom för att jag för första gången på två år skulle få se mitt gamla hus. Vi cruisade genom tysta lilla Molkom och minnena och intrycken gjorde mig nästan lam. Mitt hus, det var inte riktigt som jag kom ihåg det. Det var svårt att tänka sig innanför fönstrena, på de slitna golven, att jag och Max byggt kojor och öppnat julklappar där.
Det gjorde dock inte så ont som jag trodde. Det var ganska skönt att sätta sig i bilen igen med fina julia och lämna det litegrann. Bara litegrann, för i mitt hjärta finns det ju liksom. Lite sentimentalt, men så får det bli. Nu ska jag fortsätta skriva samhällskunskap, det går väldigt långsamt.

svårt-att-andas-läge

I dag ligger jag i min säng i pyjamas och skriver uppsats i samhällskunskap. Vågar inte gå ur mitt rum, det gör ont som fan i mitt bröst för jag är rädd som jag vet inte vad för framtiden och en film jag såg igår. Jag insåg att jag sovit ensam två nätter i mitt liv. Jag kan inte flytta hemifrån förrän jag är 30 år och vågar se på skräckfilm. Fan. Försöker läka med fina spotifylistor och genom att febrilt läsa niotillfems blogg. Det funkar sådär.

tjugofjärde

skriver i ommwriter så fort jag kommer hem. det är inte fint. det är inga diamanter. bara grus.

as usual.

nu får vi se hur det blir.
förutsättningarna är:
rinner blod från örat
regnar ute
är ful i håret
bästa partymate
öl
okej då kör vi.

godaste salladen.

Världens godaste sallad har jag gjort nu när räkorna bara kostar 99 kr kilot. Helt klart den bästa någonsin. Trots att detta är något man gör när man är tönt och har en stor blogg så gör jag det ändå :)
räkor
mango
avokado
rödlök
+
citronsaft
olivolja
salt&peppar
+
massvis med dill
gottgottgottgott
Hillena är en puppupp och vi kanske drar ut i alla fall, vi är som sagt lite svaga för öl.


kontrast.

Fint på något sätt. Svartvitt, enkelt. Skitfint. Olika ändå, men bra. I natt ska jag gå in i dvala. Vakna ute i luften i morgon, utanför bullret. I skogen. Regn och skog och sol och vatten väntas.

citronmeliss.

Mamma köpte en present till mig idag. En alldeles egen citronmeliss som ska stå på min balkong i en fin kruka. Den kan man göra te av och ha till fina kakor. Jag vill ha massa massa massa örter i fina krukor när jag bor hemma, mycket mer praktiskt och användbart än vanliga krukväxter.
Nu ska jag tycka synd om mig själv, sätta mig i soffan med mami och planera min studentmat!

tja görs?

slickar smet. typ ful

avbiten.

jag ogillar ospontanitet. men jag gillar den här bilden, ljuset och de små figurerna.
min bästis är försvunnen, ogilla det med. plugg tar vår tid. men solen lyser ju ändå till nio nu!!
blev sjukt sugen på blåbär nu också. det är något av det finaste med sommaren.
fast nu ljuger jag lite. Ger en illusion av att "okej vi snackar om blåbär" när jag egentligen fortfarande är frustrerad på mig själv för att jag blir irriterad på folk som inte tycker samma som mig, eller åtminstone kan se min syn av det hela. Fuck. Tråkigt, hejdå.

elit.

Elin och jag gör samhäll över facebook (funkar oväntat awesome). Såhär skrev hon till mig nyss:

du är en del av min trygghet liksom, julia och hennes rygg man kan sitta/ligga/hänga på!
Jag blev så himla glad!
Nu ska jag fortsätta fördjupa mig i hemförsäkringar, hyreskontrakt och billån. Men tar en paus först och gör lite tzatsiki.


from the moment I'm awake to the moment I sleep

godnatt

soft light.

Det snöade idag. Regnade lite. Var fuktigt och relativt iskallt. Men det kändes ganska bra ändå. Vi åkte hem till mig, pluggade, myste under filtar, sjöng singstar, åt cupcakes och avslutade med att ta partybilen ut till Hammarö. I partybilen är det mer drag än på Nöjes, det är sant.
Nu ligger jag och lyssnar på bra musik, har tänt doftljus och ska alldeles strax försöka sova. Ska drömma lite om sommaren, för det är väl det enda jag gör nu.
ljuset är alldeles mjukt. och jag drömmer lite om att stå på en färja över till belgien eller tyskland precis för ett år sedan. Eller att rida barbacka på en brun häst med en vit sommarklänning på mig, fastän jag är livrädd för hästar. solen får lysa i morgon, den bara måste.

late

ligger i sängen, klocka  är halv tio. Börjar tio. Vet inte riktigt hur det ska gå...

playparis.

Jag önskar att jag hade följt med Sara till Stockholm den där gången. Stått i en iskall kö för att sedan komma in i folkvimlet och känna att, här hör jag hemma. Sen, höra de första tonerna. Känna den där rysningen som jag alltid gör de när de spelar.
Jag önskar som fan att jag hade sett coldplay live. Fan vad bra de är. Nu spelar jag på så hög volym jag vågar.
För ett år sen satt jag också på bussen till Paris, min livs första utomlandsresa utan mamma och pappa. Jag och Elin hade redan ätit upp vår matsäck. Den resan är en av de bästa jag gjort. Får nästan en tår i ögat när jag tänker på det. Så mycket vi gjorde, så mycket jag skrattade, så mycket jag kände. Den var så himla guld den resan.

sent i april.

Om att gråta för att man blir glad för någon annans skull. Eller för att lyssna på en låt hemligt tillägnad någon. Eller solen som värmer genom fönstret när man dricker smoothie. Är det två månader kvar som alla säger, då klarar vi oss. Dessutom Grekland om fem veckor. Så nu. Nu tar vi oss an tisdag den 20 april.

jag ville sjunga om catharina.

Okej. På tal om Håkan Hellström.
Visa vid ängens vindar. Den låten, som i original gjordes av Mats Paulson. Den är ju typ magisk.

Lyssna lyssna lyssna!
För att de sjunger om en kvinna som heter Catharina. Mats Paulson var verkligen kär i den där Catharina. Han stod bakom gardinen i sitt fönster och tittade ut på sin gata, hon bodde nämligen på samma gata som honom. Men hon besvarade aldrig hans blickar. Det förblev kärlek på håll.
Jag vet det för att Catharina
det är min mormor.

han var parken när det våras.

Har Håkan på högsta volym. Firar lite att mami och jag gav oss ut i kvällssolen och joggade lite, det var mysigt. Nu kokar min favoritsoppa och snart ska jag fixa kokkosplättar, kan ju inte annat än att bli bra. Känner att en eftermiddag med läkande, det var precis vad jag behövde. Pjuh, båten lutar lite mindre tror jag.

puppbirthday.

jag älskar liksom henne. särskilt när hon käkar glass, blundar, gapar och ber om mer med sin hand. <3
idag fyller hon liksom nitton år. nitton fina år. en evighet, en start. jag har varit med i tre av dem. tänker fan i mig vara med tre till. om inte mer alltså.
För ett år sedan grattade jag henne också på bloggen. Året innan med att väcka henne 06.18 genom att krypa upp i hennes säng med en godiskaktus i handen. mm. Hon gilla mig ändå hoppas jag.
Födelsedagar är bra dagar. Då tänker folk på vad tacksamma dom är för att självaste födelsedagsbarnet kom till. Det gör jag idag. Är glad för Sara, sjukt glad.
Grattis pupp :)

vi gör som dom gör.

Ingen naturkunskap, vilken CHOCK. nej, inte det nej... Gick hem, gick ut med med mami och Bullen och drog sen till stan. Köpte världens finaste sailorlinne med öppen rygg, det enda jag hade råd med typ... Sen åkte jag hem, åt cupcakes och pluggade och har nu paus.
det bästa med cupcakes man gör hemma är att man kan bestämma hur farligt jävligt goda man vill ha dem. åh <3







Hurra vad det är fint! Jag funkar inte riktigt för tillfället jag men har som sagt 30 cupcakes hemma. Blir en långpromenad i kväll om tiden räcker till, har inte tagit itu med samhällskunskapen än... Har inte tittat i min kalender för den här veckan än. Känner att det kommer smälla hårt, men så är det. Göra på sitt vis.
Vill nog prova mitt linne igen, bli lite brun. Sticka till västkusten. Äta croissanter med choklad i. Lukta på tång och gå till Ica. Tja.

and we hold hand.

I morgon tack. Nu ska jag somna. Jag har rosenknoppslakan. Hela kroppen är tung. Jag vill inte gå till skolan. Jag vill gnälla i en dagbok. Lyssna på melankolisk musik och äta choklad tills jag inte orkar tycka synd om mig själv mer. Jag vill inte vara här. Är nöjd nu. Tycker att mina framtidsutsikter aldrig varit så klara som denna kväll. Nu måste jag ha sömn. I morgon ska det bli kallt, ingen sol som väcker mig. har skönaste t-shirten på i alla fall.

you think you fall apart but it's just a new start.

djur är liksom väldigt betryggande.

bull i sthlm.

Jag älskar min morbror och jag älskar Stockholm.
Allt var bara så jävla bra med att åka dit. Vi bara hade det så sjukt bra. Gjorde det vi ville. Hängde på världens skönaste brasilianska café och drack godaste smoothies någonsin. Powernapade i Sicla till P3 dokumentär. Åt på en jättemysig restaurang på Söder som hette Shanti, godaste indiska maten jag ätit faktiskt och inredningen var awesome. Drog vidare, tjeckisk bar stod på listan och vi träffade häftiga människor och jag kände mig liksom hel. En person utan förflutet på något sätt. En annan värld där uppe. Gick till Bonden, ett nattklubb där jag vill spendera min framtid. Det snurrar i min skalle spelades och jag drack Corona. Då förstår man.
Sen långbrunch i morse, verkligen nyskapande och härlig. Jag längtar tillbaks till Stockholm. Med mig hem har jag minnen och en blå studsboll som jag hittat ute, den gillar jag.

stannar.

Känner att jävla tur att jag är i Stockholm och har det bra, för nu fan rasar världen. Hatar facebook. Åh. Stannar här.

fjärilen.

Hittade en av mina gamla Swarowski-tatueringar. Kände att ja, det kör vi på.
Är inte sådär jättetaggad för kvällen. Längtar mest hem till Julia och hennes hem, det är det finaste jag vet.
Ska gå in och lägga mig i badkaret tror jag. Badrummet är så himla fint.
Har en svacka, eller något vad tusan. Lite motigt såhär mitt i våren, inte okej. Blir piggelin på det. Hatar att deppa. Nu kör vi öl, dans och lite tacos först. 

caroline.


Så jävla snygg. Vill också ha fräknar och ett tjockt lager kajal. Kyss på det.

LDN. 3

Efter Notting Hill tog vi tunnelbanan till Oxford Street och spendera våra sista timmar inne på Primark. Det var galet där inne. Vi dog lite. Eller mycket.
Sara fick med sig en del kassar och de här solglasögonen som hon typ är sötast i.
Jag som dock inte är en lika erfaren och uthållig shoppare kände att slutet var nära. Men slängde på en konstig min och njöt av solen och de nya solisarna.
På kvällen gick vi ut med Oskar och käkade hamburgare på GBK (Gourmet Burger Kitchen, tror jag), det var de godaste hamburgare jag ätit tror jag. Spelade lite kort och och drack Steinlageröl för att fira sista kvällen. Sen njöt vi av att ta tunnelbanan hem för sista gången och stå där i vårt dammiga badrum tillsammans och skratta av trötthet.
Klockan är kvart i fyra, man får se lite trött ut då. Vi orkade inte ens gå upp där uppe i vår dubbeldäckare..
Sen togs det inga fler kort eftersom vi sprang som galningar på flygplatsen men ändå lyckades missa vårt flyg. Fick vänta fem timmar på flygplatsen och betala 1100 spänn för det, tackar och bugar. Tröstade oss själva med smoothie, foccacia, kort spelande och genom att stå först i kön till det andra flyget.
Och det var allt vi hade i från England, eller ja, inte alla bilder men liksom det vi gjorde. Jag gillade London mer än jag trodde. Kanske också för att vi bodde som vi bodde och för att det var med Sara. Jag vill dit igen. Ja.

LDN. 2

Nu fortsätter vi med lite London igen. Det här är söta Covent Garden. Tyvärr hade vi lite regn den dagen men vi klarade oss ganska bra ändå.
Käkade lite glass..
Oskar mötte upp oss och visade Harrods, Big Ben och London Eye bland annat. Vi fastnade mest för ett pannkaksstånd som vi hittade..
På kvällen gick vi ut och käkade bara sarah och jag. Sedan mötte vi upp med Oskar, Jan och Antonio (någon mer?) som tog oss till en trevåningars bar där vi beställde svala Coronas, dansade till ett liveband och mest väntade på Henning. Hängde också en del nere på toaletten för analyser.
Yä!
Jag är så fruktansvärd på den här bilden men det är mest för att visa på Oskar och Antonio (och att Sara och jag var de enda som var pepp...)
Dagen därpå. Startade med att plocka lite blommor på vår gata. Fint.
Chillade i tunnelbanan.
Hängde i soliga Notting Hill hela förmiddagen. Strosade på Portabello Road, hängde i en park och åt choklad och jordgubbar, käkade lunch, var inne i Hugh Grants bookshop, luktade på kryddor och massa mer. Åh <3

Längtar lite tillbaka känner jag.

goda ting är tre.

3 bra den här morgonen. Nu ska jag köpa sista minuten till stockholm. puss

LDN. 1

Mitt i mitt deppande öppnade jag ett mail från sendspace och blev överlycklig över att se våra Londonbilder som Sara skickat. Nu ska ni få se första halvan av bästa Londonresan i världen. :)
Började med att springa till tåget i Karlstad. Pustade sen ut på tåget och här sitter vi i Flen och peppar att åka buss till Nyköping. Fina är vi.
Skavsta flygplats. Mycket ätande av skagenbaguett, dricka gott te, läsa tidning, köpa kortlek med mera. Sådant man gör när man kommer i tid till sitt plan. (Älskar att det syns på oss båda hur sjukt mycket kläder vi har på oss, dubbla koftor minst)
<3
Hello London!
Åkte lite tunnelbana till Turnpike Lane där vi bodde hos Saras tremänning Oskar. Tunnelbanan var förresten topp tre i London. Jag fullkomligt älskade den.
Nallning av blommor med Antonio, en spanjor som bodde där vi bodde.
Vår gata. Rally Road (som jag sa)
Första stoppet. Mysigt litet cupcake-café. Vi tog en varsin glittrig minicupcake till frukost. Covent garden var allt fint :)
Blev lite lunch med foccacia och fresh orange, godast!
Blev lite shopping!
Och mitt hjärta var såhär sött hela tiden trots lite duggregn. Vill bara äta upp henne. <3

Första halvan klar, pjuh. Fint som snus.

glassåterhämtning.

Har just varit på spinning. Firar lite med en piggelin före maten. Gissar på att det blir en efter maten också, för det är typ himlen.

harmoniskt.

Eftersom jag drömmer så mycket mardrömmar försöker jag få en harmonisk avslutning på dagen. Genom att drömma om det där till exempel. Fuktiga, duggregniga återföreningar på en strand med någon man verkligen tycker om.
blommiga linnen, kalla handflator mot trötta ögon.
och det som egentligen håller oss samman. det vi ristar in i dimman på bussfönstrena tidigt på morgonen när vi är på väg till jobbet och solen just är på uppgång.

cobra.

Jag hade liksom tänkt blogga sönder idag. Men jag orkar inte tänka eller för den delen plocka upp min kamera. Drömmer sjukt konstiga drömmar nu för tiden, vaknar tidigt på morgonen och är livrädd. Undra vems tur det är inatt? Tänker en del på fredag också, på vilket jävla party det blir. Och på hur tungt det måste vara när man har en massa förväntningar på sig och sen lever man inte upp till dom. Vill bara säga att det inte gör något, de som är värda stannar kvar och älskar ändå. Som jag.
party naked, värt.

krokus.

Biljett till Nöjes inköpt, träning gjord, piggelin intagen. Hello we're happy :)

ledig frukost.

Chailatte
Blåbär och Hallonfil med cornflakes
Mango

Otroligt skönt att vara ledig. Ska försöka börja med både samhäll och mediekommunikation men solen ute lockar ju relativt mer. Synd bara att min balkong inte får sol förrän typ tre. Ska i alla fall hinna med core boll och att köpa biljett till studentfesten också.
Har tusen piggelin hemma också och igår gick det bra på övningskörningen, lovely.

unicorn.

37330.

som en motorväg av ljus.


ett uns positivitet och vi jublar.

vill så hemskt gärna gå ut och se ut såhär!
gärna i london, eller någonstans där solen kommit ännu längre. där gräsmattorna är gröna och nyklippta.
sen vill jag göra fotoalbum, eller i alla fall framkalla en del härliga att sätta i fina ramar.
se ut såhär ute nu!
pastilligt, ljusblått och körbärsträdsrosa.
bara några veckor kvar nu säkert!
nu ska jag åka till tjejjouren, soo long brothers.

..

det börjar närma sig ett år av något. varför gör det fortfarande ont?

lundi.

Har slutat nu. Sitter på balkongen och chillar med världens godaste hallonsmoothie (åt bara sallad till lunch för fan..) Har precis varit ute med Bullen också, vi gosade runt i sandgrundsparken och nu ska vi umgås lite på balkongen tror jag.
Alltså, tack solen. Allt blir enklare när du är med.

tree climbing.

max och jag har förövrigt klättrat i träd idag. rogivande!

stjärtecken.

jag gick ut med bullen en sista gång för idag (för alltid? man kan aldrig veta. fan). det doftade vår ute, slog emot mig liksom. som en utlandsdoft, som vägen ner till stranden på kreta, som parken i turnpike lane, som på väg till fiskebyn på Samos. Ni förstår. Jag tyckte det var underbart. Stjärnorna var där också, allihop och tittade på mig gjorde de. karlavagnen, åh vad många minnen vi har tillsammans. orion såklart. lilla björn och de andra miljarderna som jag inte kan namnet på.
det känns ungefär såhär
nej, så känns det inte.
det där är snarare vad jag vill och inte vill ska hända i morgon bitti. ligga i världens bästa säng i bästa trosor och t-shirt. äta nutellamackor till frukost. skriva långa långa meddelanden till mig själv på duschväggen.
slottet är med för att det är så jävla fint.
nu borde jag veeerkligen sova.

så ung och så lojal.

bara för att jag ska hångla, åka båt, blåsa på maskrosor och bygga kojor i sommar.
kör min awesomeplaylist i badrummet och sjunger med till walking in memphis med tandborsten i munnen.
åker ut till stugan nu, somnar i solen, doppar fingrarna i Vänern.

små.

dessa två fina bilder, som båda var små, fick skapa ett litet inlägg.
Tänk att äta kräftskiva eller grilla under en kristallkrona, det vill jag
göra i sommar.
Och lukta på nytvättade lakan i vildmarken. Nytvättat är typ den bästa doften någonsin.

kort om nu.

Är i Henstad så att säga. Där det händer. Åh, en mjölklikör? Ja tack. Har vi pengar? Nej. Kör vi ändå? Ja. Är vi pepp på att se folk vi gillar med folk vi inte gillar? Nej. Kör vi ändå? Yä. Har vi provat kläder i sextusen timmar (minus några)? Ja. Är vi ytliga? Ja. Gillar vi varandra? Ja. Nu peppar vi. I morgon deppar vi. Hehe

.

har 150 kr på kontot. det är 20 dagar kvar till studiebidrag och lön.
har hakat upp mig på knäckebröd.
MEN
min mormor är så jävla dösnygg.

lördag morgon.

Sov elva timmar i sträck och nu, nu lever jag igen.
Har segat hela morgonen, druckit hallonsmoothie och ätit knäckemackor. Städat mitt rum som en galning och nu ska jag styra stegen mot stan för att hämta min cykel och göra ett läskigt kontoutdrag.

Jag handlade en del i London. Inte alltför mycket eftersom väskan då inte skulle gå att stänga, men ändå. Här är en del av det:
godmorgon på den sista där!
Fina underkläder för 4 € är inte att leka med, primark i mitt hjärta.
Den tredje bilden får ni se mer av någon annan gång, den är helt underbar, bästa köpet tror jag. Dessutom köpt i Notting Hill på i den bokaffär som inspirerat till filmen Notting Hill.
'
Och ungefär såhär ser jag ut idag. Ser dock att det är storm ute, ogillas alltså.

Jag får lite panik när jag inte är djup på bloggen. När jag inte lägger ut bilder från weheartit utan istället från min egen kamera. Det är inte lugnt. Men jag kör på lite till, jag är ju periodare så jag antar att jag byter riktning hela tiden. Äh, lördag it is.

finally.

nu börjar hallunicationerna.
jag tror inte att jag är så trött, huvudet känns fortfarande klart
men egentligen lurar jag mig själv. kroppen skakar lite. benen viker sig när reser mig upp för att gå och kissa.
hjärtat slår så fruktansvärt långsamt. klockan är bara 23.11 men tänk att föra tjugo timmar sen var jag i London.
känns som om jag sjunker ner i sand, orkar inte ta mig upp.
får nog erkänna att tröttheten tagit över mig kropp. att jag inte är en sådan som kan klara mig vaken såhär länge. drack ändå en cola förut, sockret sprang runt i min kropp och fick min puls att öka med tusen.
mjölk och kakor. min mage skriker efter något. jag orkade inte ta mera mat förut. det blev tomt på tallriken men jag orkade inte. svag är jag. svagare än genomsnittet kanske. oroar mig för mycket, tunnelbanekort som krånglar, tåg som är försenade, missade plan. Slappnar jag av en endaste sekund är jag rädd att den lägger av. Stänger ner. Långvarig vila.
men jag vågar släcka lampan. orkar inte vara rädd nu, inte orolig. ska sova själv inatt. kommer nog tyvärr inte märka skillnaden, för nu stänger kroppen ner. Nu ska jag sova.

eeh.

känns underbart med blodblåsa under ögat!

20 hours awake.

tja, heter julia friberg. har varit vaken i snart 20 timmar kanske. är ändå nöjd över att jag kan stå upp och för att jag äntligen hittade ett par solglasögon (1 € (?) på primark)
Känner också att det är helt okej att komma hem till det här rummet.
tack bröder för att ni håller ställningarna när jag är borta....
det går kanske inte att se men det har typ aldrig varit stökigare!
thanks.

party at the turnpike lane.

Fan vad man känner sig ensam när man kommer hem ifrån en resa där man varit så nära en annan människa som jag varit. Minns hur det var när jag kom hem från Kreta, ingenting betydde något, allt var ensamt och jag saknade sara och julia hela tiden.
Nu är det ungefär samma sak. Sara är i Stockholm, ca 30 mil härifrån, och jag är här hemma. Resan är för mig slut, hon får lite till.
Jag vill tillbaka! Eller resa någon annanstans, nu nu nu! Resor är smått fantastiska, särskilt dem som går utanför Sveriges gränser. Gärna med ett lite främmande språk, eller ja, engelska går bra. Ny kultur, flygresa, bo på konstiga ställen, shoppa, äta annan mat. Allt med sin bästa vän.
Och nu har jag upptäckt London. Åh. Efter några timmar på en flygplats, en hemresa i bilen med pappa och en del spenderande i soffan, har jag nu kommit fram till att jag gillar London skarpt. Först tyckte jag inte att det var så personligt, men jag tror det beror på att jag inte var det. Jag var turistig. Turister är inte personliga.
Tunnelbanan, fan vad jag älskar tunnelbanan. Även om jag skulle dö av den om jag bodde där tror jag. Nervositeten över om mitt kort ska fungera när jag drar det, hitta rätt, åka på kvällar och så vidare. Men det är så fantastiskt tycker jag. Titta på folk, försöka lista ut deras livshistorier, läsa deras tankar och analysera dem. Sen är tunnelbanan så oskyldig. Man kan sitta och titta någon i ögonen en, två, tre stationer och sen skiljas åt med ett leende och vetskapen om att man aldrig mer kommer ses i livet. Både sorgligt och häftigt.
Kollektiv! Jag har alltid pratat om att jag skulle vilja bo i ett kollektiv. Med en massa människor, olika nationaliteter, ett språk gemensamt, och boendet då. Så boddde vi nu. I ett litet rum med tv och säng. En bokhylla (med sprit på). Aldrig ensam.
Primarket, Oxford Street, Portabello Road, Picadilly Circus, Turnpike Lane, Notting Hill... Listan kan göras lång.
London. Välkommen till topp tre av älsklingsställen.
Fan vad man känner sig ensam när man kommer hem ifrån en resa där man varit så nära en annan människa som jag varit. Minns hur det var när jag kom hem från Kreta, ingenting betydde något, allt var ensamt och jag saknade sara och julia hela tiden.
Nu är det ungefär samma sak. Sara är i Stockholm, ca 30 mil härifrån, och jag är här hemma. Resan är för mig slut, hon får lite till.
Jag vill tillbaka! Eller resa någon annanstans, nu nu nu! Resor är smått fantastiska, särskilt dem som går utanför Sveriges gränser. Gärna med ett lite främmande språk, eller ja, engelska går bra. Ny kultur, flygresa, bo på konstiga ställen, shoppa, äta annan mat. Allt med sin bästa vän.
Och nu har jag upptäckt London. Åh. Efter några timmar på en flygplats, en hemresa i bilen med pappa och en del spenderande i soffan, har jag nu kommit fram till att jag gillar London skarpt. Först tyckte jag inte att det var så personligt, men jag tror det beror på att jag inte var det. Jag var turistig. Turister är inte personliga.
Tunnelbanan, fan vad jag älskar tunnelbanan. Även om jag skulle dö av den om jag bodde där tror jag. Nervositeten över om mitt kort ska fungera när jag drar det, hitta rätt, åka på kvällar och så vidare. Men det är så fantastiskt tycker jag. Titta på folk, försöka lista ut deras livshistorier, läsa deras tankar och analysera dem. Sen är tunnelbanan så oskyldig. Man kan sitta och titta någon i ögonen en, två, tre stationer och sen skiljas åt med ett leende och vetskapen om att man aldrig mer kommer ses i livet. Både sorgligt och häftigt.
Kollektiv! Jag har alltid pratat om att jag skulle vilja bo i ett kollektiv. Med en massa människor, olika nationaliteter, ett språk gemensamt, och boendet då. Så boddde vi nu. I ett litet rum med tv och säng. En bokhylla (med sprit på). Aldrig ensam. En spansk kille med vin, youtube och fina tofflor. Tyska killar med förmågan att svepa öl. Sara och jag, duschandes.
Primarket, Oxford Street, Portabello Road, Picadilly Circus, Turnpike Lane, Notting Hill... Listan kan göras lång.
London. Välkommen till topp tre av älsklingsställen.

brb london.

hehe.
VI DRAR TILL LONDON.

you may say that I'm a dreamer, but I'm not the only one.

jag är avundsjuk. en så hemsk egenskap, ingen direkt åtråvärt. men jag erkänner, avundsjuk är jag.
jag vill ha någon som säger sådär. och får mig att känna såhär.


freckles.

sen hoppas jag på en sak.
jag hoppas på att den där solen ska lysa i london så att sara får fräknar och se ut såhär.
för att hon är så fruktansvärt snygg!
och jag har fortfarande inte packat, men jag ska.
i morgon sätter vi oss på tåget, tillsammans, påväg.
sedan flyget (håll min hand, du vet hur läskigt det är för mig)
sen, sen kör vi bara.

don't hesitate.

alltså, jag fattar inte. varför har jag besökare när jag inte uppdaterar, men inga besökare när jag uppdaterar? heh.
På dessa dagar som jag legat i bloggdvala har jag insett en massa saker.
Jag har insett hur gott det smakar med nyfiskad sik grillad över några kolbitar.
Jag har, filmiskt och klassiskt blivit runtsnurrad av Sebastian på coffehouse och insett att alla gillar sånt.
Har inte börjat med packningen fastän jag antytt detta för mig själv.
Min nyköpta bil är inte kärringsstoppsfri
Skjutsat både Victor och Jocke på min pakethållare (varav Jocke uppför världens jobbigaste backe, not ok...)
Gått ut med Helena två gånger och insett att höga förväntningar inte är att leka med men att alkohol definitivt är det.
Fikat med Julia och tyckt att det är ganska bra att hon kan köra bil då varken mamma eller jag fick i backen på bilen.
I hemlighet tackat Caroline Jensen för att hon gjort en awesome playlist som jag lyssnar sönder.
tänkt på:
1. tiden
2. resor
3. badkar med guldfiskar och spetsklänningar i

och undrat vilka som läser detta? Bryr mig tror jag. Vill veta.

less.

har ingen inspiration, inget att skriva.
förutom att jag börjat spelat robot unicorn attack.

vad annars ska jag tänka på när minnena kommer efter.


bra det.

första glassen för i år med simon förut! Piggeling är kungligt bra och nu pyser jag iväg till några familjevänner för middag. (har partykläderna med mig, man vet aldrig när helenas spam sätter igång och vart det kan ta mig).
Fick världens bästa londonlista förut, nu är sara och jag redo att ta oss an engelska huvudstaden.

aribloon'

känner mig ganska lätt. nu är klockan 16.16, fint.
Inte så många här dock, det är jag och bloggen bara. Helt okej ändå.
Flyger iväg i min ballong nu.

påskafton.

Alltså. Fina dag.
Började med att jag tog en välförtjänt sovmorgon till halv elva efter en galet underbar utgång med bästa Helena. Fy fan, bra är vi. Efter att jag långsamt vaknat, dushcat och ätit frukost cyklade mami och jag in till stan i solen. Vi gick på bondens marknad en liten stund, tittade på gula tulpaner, åt knäckebröd och luktade på crepesdoften som låg liksom helt tung över torget.
Tittade i lite affärer, myste, handlade lite grann, cyklade hem.

Pysslade lite när vi kom hem. Jag hade köpt världens finaste pastasnäckor som jag bara vill äta med strimlad lax och några klickar creme fraiche. Sen gjorde vi en rulltårta och vit choklad toppade med en gul nonstop (så det ser ut som stekta ägg). Ringde papi och Max, de fiskade och solade. Den här dagen är liksom finast tror jag. Lovet har börjat bra!
Och just det! Blommor i rabatten på gården och världens finaste påskbrev av Veronica <3

ch.

peppar med eeeeeelena. <3

balcony.

en dag, en helg, när vi bara glider. Äter lång påskfrukost, duschar länge, går på långpromenad, gör goda smoothies, läser bloggar, övningskör och äter god mat! Underbart det. Och solen, så himla skönt att den är här nu!
Sitter för tillfället och steker ute på balkongen. Solen värmer ju nästan :) Förlåt att jag langar ph-bilder men de är helt klart det bästa.

2012

alltså. Såg nyss 2012 med papi och Max. Den var sådär lagom förutsebar, lång och handlade om en katastrof equals jag brukar gilla. Och likaså idag. Men just nu har jag ballat ur totalt. Ligger i min säng, lyssnar på de sorgligaste låtarna jag kan och tittar upp i taket (in i datorn, men ja, ni förstår). Jag blir bara lite, alltså, fundersam. Jag dör om världen går under, för jag är en nobody. Fan va jobbigt. Sen är detta mitt sista lov också. Och snart tar jag studenten och alla sprids för vinden. Vissa kommer jag aldrig mer se i hela mitt liv. Från att ha gått i samma klass i tre år till - ingenting. Det blir svårt. Och så har jag kanske bara två år på mig också.  Fick lite panik nu.
Och nej, förmodligen går inte världen under 2012.

fragile.

känner mig ömtålig.
önskar jag kunde ha vassa kanter.
men tills dess så njuter jag ändå av ömtåligheten, för den är ju jag.
andas nog trygghet något dygn till. sen vill jag bara inte mer, sen vill jag bara ut ut ut! ska leva farligt och gott hela nästa vecka, ledig och i london med sarah, bäst det!

påskis.

nu har vi loooov!
och ja firar med bilköp (förhoppningsvis), radio sägs nya program och chill.
träffade påskharen i går också och gjorde en deal.
'
'
shysst han.
Nu vore det med en mariestad och mina friends. Lite sol nu på kvällen också, åh, snälla rare någon gör så att det inte snöar i morgon, DÖR då.
alltså, skrattar ihjäl mig lite nu. puss

det kommer liksom vara iskallt ute.

RSS 2.0