love/julia

Nej, jag hinner verkligen inte det här! Förkylningen är som bårtblåst (gömd bakom ipren, näsdukar och ren och skär vilja, tar mig nog ann den efter midnatt) och mitt pepphumör har kommit på besök. Välkommen att stanna! Önskar, önskar att jag kunde gå barbent till festen. Nej, jag ska nu sätta på mig mammelucker, japp, i herrmodell dessutom, men utrymme för jaa.. Så är det om det väntas bli 22 minus!
Tack för allt, nu ska jag skynda mig!
Gott nytt år !

snart snart

minusgraderna börjar bli fler och fler nu och det börjar närma sig afton. Alla börjar peppa. Jag har kört hela kittet med ansiktsmask, lackat naglarna, inpackning och det där och ska snart ta uti med smink, hår och packning! Ska ta mitt vin, min tjockast tröja och ladda busskortet innan jag drar ut till finaste sara som väntar. Tillsammans går vi, i det iskalla landskapet, till juliedear som väntar med fördrink och allt det andra!
Konstigt nog peppar jag med musik av Paolo Nutini och har just nu paus under täcket och med några näsdukar. Ett gäng sånna måste jag ta med också! Nu börjar det bli bråttom. Tråkigt nog fungerar inte mitt minneskort till kameran, varför måste alltid något krångla!? Nu ska jag ta mig upp ur sängen tror jag (:
cobrasnake.com

banankaka

jag älskar leila lindholm

rosa nyanser

flickr.com

När jag blir stor, tjänar mycket pengar och det blir nyårsafton. Då ska jag fira den ute på landet. Flytta undan alla möbler i det lilla vardagsrummet. Servera sjukt god mat i form av räkor, räkor och en del räkor. Jag ska dricka skumpa hela kvällen och ha sjukt mycket bra vänner där, singlar som par. Själv ska jag ha en stor sammetsklänning + en massa smycken och galet snyggt hår. Vi ska lyssna på bra musik, alla får agera dj:s så länge musiken aldrig stannar! Framåt tresnåret ska jag ligga i ett badkar och halsa det sista ur en flaska med mina närmast vänner. Sen ska vi somna allihop på blommiga överkast och vakna några timmar senare och beställa pizza.
Man får framför allt inte vara sjuk.
Absolut inte.
Jag vill åka till juliedear imorgon.

feberdröm

Mamma väckte mig kvart över tio
Min förkylning har bara blivit värre och jag orkade knappt gå upp.
Men när mamma kom hem efter att hon handlat hade hon köpt två mango, färska frallor, näsdukar och en tidning. Så himla underbar är hon. Bara det gjorde mig lite friskare tror jag.
Måste iväg och köpa en present till max som fyller sweet sixteen imorgon, har ingen aning, ingen ork. Ska nog sova någon timme nu och försöka dricka några glas vatten!
saknar världens gosigaste

YEAR

Januari

Jag startade januari med att ramla med cykeln och sy fyra stygn i knäet. Annars åkte jag mest skridskor och luktade som ett hallon. Elin fyllde arton och vi gick på hemmafest och drack vinbål och jag och veronica sjöng singstar med en främling hela kvällen.

Februari
Den här månaden åkte jag till Walles med familjen. Alla var sjuka, mamma stukade foten i frukostmatsalen och ändå tvingade vi oss att åka sjukt mycket skidor. Rätt värt.
Jag käkade min favoritfruktsallad minst fem gånger i veckan och ungefär lika mycket chips.
Mattestöd och krigsfilmer var andra saker jag roade mig med.
På alla hjärtans dag bjöd jag in till en rosa fluffig brunch hemma hos mig på rygatan.
jag var också besatt av glassbilen eftersom jag hörde den varje dag. jag trodde det hörde till karlstad, men sen trodde jag att var förföljd.
jag drack chailatte som en galning
var hemma hos julia för första gången, hon jag och sara åt kycklinggryta med pinnar :)

Mars

I mars på sportlovet följde jag med Johans familj till Branäs och träffade Mårten, Johan och Martin. Vi åkte off-pist mest hela tiden och skadade oss.
Jag, Sara, Linda och Elin spelade in vårat radioprogram och vi skrattade oss igenom lektionerna som gick till fem. Kristian Antilla och Vapnet var med och förgyllde.
Jag började dansa på sats, lärde mig ragga och älskade det.
På våffeldagen låg jag hemma och tittade på sex and the city och käkade apgoda våfflor med citronmeliss på.
En kväll bjöd Sara hem mig, Veronica, Anton och Jakob på mys i kristinehamn. Vi gjorde pizza, spelade spel och skrattade. Vägen hem kantades av dansbandsmusiken på radion i bussen.
April


En kväll samlade alla godingar hemma hos elin för lite: kycklingsallad, öl/cider, singstar och sånt!
Jag och Sara gick på tjejjourskväll på Modesty och sen var vi fast och började arbeta ideellt efter en studiecirkel.
Sarabanana fyllde arton år och vi firade henne i Kristinehamn med en massa god mat, tårta och sånt dä mysigt. Jag sov över på min älsklingsmaddrass.

Jag, Alexandra, Lina och Elin åkte till Paris med franskaklassen. Vi åkte buss i tjugosex långa timmar. Åt matsäck så vi nästan spydde, åkte färja. Bodde i världens finaste lägenhet, åt goda frukostar, var uppe i Eiffeltornet, åkte tunnelbana, jag drack billig smirnoff tills jag dog, elin och jag sov sked. Det var en mycket fin vecka!
Elin skaffade sig sin tuttuering när vi kom hem också. Och vi jobbade med multimedian som aldrig förr. Målade jakob blå i ansiktet till exempel.
Och jag läste Harry Potter som aldrig förr. Var helt uppslukad i det och läste varje dag, hela tiden.

Maj

I maj fick jag besked om att jag hade fått jobb på Sunne Vattenland, i aktivitetsgruppen. Jag var också på frukostkurs med mamma och mormor i Stockholm, Rosendahl och träffade en mycket trevlig bagare som smög ut bröd till oss genom bakdörren. Kalle hette han minns jag. Han bjöd oss på kaffe och småkakor i ösregnet.
Jag läste fjärde boken om Harry Potter och var absolut galen i gurkmackor.
Jag lyssnade allra mest på Tracy Chapman på väldigt hög ljudnivå i mitt rum och pluggade alldeles för lite.

Den tjugoandra maj var jag, johan och sara på maskerad/barnkalas ute på hammarö hos sophia och evelina. Vi åt tårta, drack saft och lekte lekar och det var alldeles underbart vårväder så vi kunde sitta ute på bänken utan att frysa.
Jag beställde också hem min gula iPod som jag fyllde med kärlek. Den finns nu någonstans i Grekland eller någon annanstans i världen, i alla fall inte hemma hos mig.
Den tjugoåttonde maj grät jag mig igenom natten då jag läst ut Harry Potter fem.


Juni

Den ljusaste månaden på året blev för mig den mörkaste. Den tolfte gick vi ur skolan och jag åkte till Molkom och tittade på när Max gick ur nian, fick rosor och kämpade med separationsångesten vi båda bär på.
Jag firade midsommar i Göteborg hos Ymsjös och det mest gick ut på att äta köttbullar och försöka att inte dränkas i regnet.
Jag förberedde mig mentalt för att börja jobba för första gången i mitt liv och den tjugoförsta juni satte jag på mig piratdräkten och började.
Mina lediga dagar fyllde jag och Max med grey's anatomy säsong fyra. Vi åt jordgubbar och mjölk till varje lunch.
Den tjugosjätte juni gjorde Johan slut och jag trodde jag skulle dö. Grät i tre dagar, gick sönder och skärpte mig sen och åkte till jobbet och åkte vattenskidor.

Juli

I juli regnade det mest hela tiden så jag jobbade inte så mycket. Men de dagar jag var där hängde jag med chefens barn Alva och Agnes, snackade skit i entrén och åkte mammuten en miljon gånger.
Jag lärde känna Fredrik och insåg att vi bara träffades när det regnade.
Runt den artonde åkte jag, mamma och Max till Kaggebo, mormor. Jag lapade sol, blev uppassad och badade i havet tills jag skrynklade ihop.
Jag och Sara packade ihop vårt projektarbete och åkte till Arvikafestivalen och jobbade. En av de häftigaste upplevelserna inom min tid i Tjejjouren.
Juli kändes som en månad då jag förträngde allt och faktiskt njöt av sommaren ett tag. Hade picknick med Sara vid älven och bestämde att vi skulle åka utomlands!

Augusti

I augusti kändes mina arbetskollegor som en andra familj. Jag sov hemma hos Millan och Mia efter en liten mysig personalfest och jag stannade kvar och somnade nästan när Sebastian städade omklädningsrummen och gissade låtar med Oscar, åt godis i kiosken med Matilda, Hanna och Moa.
Den åttonde augusti fyllde Jonna arton och hade bästa hemmafesten. Efter en del festliga drinkar från Simon tappade jag kontrollen men det var ändå så himla värd kväll, Jonna var superfin.
Dagen därpå var det dags för Veronica. Massa god mat och mysiga vänner sågs hemma hos henne <3
Jag lyssnade på Highway Man på repeat.
Vi hade personalfest med jobbet och jag trillade och slog ihjäl mig. Hela benen var fyllda med blåmärken och jag fick bära långbyxor på jobbet, de flesta skrattade så det dog.
Slutade jobba och fick sommarlov den trettonde.
Den artonde hände det äntligen, jag fyllde arton! Det kändes ensamt men jag fick extremt fina presenter.
som sådana saker.
Den tjugoandra kom Sara, Veronica, Astrid, Linnea och Victor hem till mig och drack champagne och cider och lyssnade på sjukt bra musik innan jag för första gången gick in på Arena. Helt ny värld. Dansade tills jag nästan fick mjölksyra och var glad över fina vänner. Drack drinkar!
Jag läste om min favoritbok och log mig igenom hela.
Jag tränade som aldrig förr och myste i min gråa byxdress från h&m
Skolan började och jag trodde jag skulle dö. Inte vara med Sara när det var halvklass, ett ex i klassen, jobbigt schema osvosv. Slutade spela piano efter åtta år och drack nyponsoppa.
Fotade till mångfaldsprojektet!

September
Den andra september bokade jag, sara och julia vår resa till kreta och vi snackade om den konstant.
Sara och jag åkte på utbildning i Älvkarleby och på Håkankonsert på Grönan. Vi åkte mest tåg klockan sex på morgonen och Sara var supersjuk. Jag klättrade in genom ett fönster på hotellet och fick blåmärke.
Jag tittade om säsong fyra grey's och var kär i Alex Karev.
Min macbook föddes någon gång i augusti eller september, jag överanvände i alla fall photobooth.
Jag åkte till Göteborg och myste, gick på bio och piercade örat en gång till.
En dag stod jag och tjejjouren på torget och delade ut smörgåsar och visitkort. Det hade blivit höst och vi använde halsduk.
En kväll var det kulturnatt och jag och Sara tittade på musikquiz, skrev av Sophia och gick mest runt i kylan.
Astrid visade mig Farm Frenzy och jag fick dåliga betyg av att spela det 24/7.
Jag fick spotify och lyssnade på Hoffmaestro hela tiden.
Jag, Helena, Veronica och Elin gick till Pråmen en dag och drack buddweiser och njöt av lite sol.
I september gjorde jag sönder två mobiler.
Den tjugofemte september gick jag, Jonna och Julia ut. Började hemma hos käraste grannen med idol och förkrök och gick sen till Score och hade en awesome utekväll som slutade underbart.
Jag var allmänt pepp.
Hade en mysdag med Sara och Karin där vi käkade tills vi inte kunde stå upp. Jag älskade det.
September var omtumlande härlig men dramatisk och sorglig också.

Oktober
Den första oktober var en mycket regnig men fin dag.
Vi hade spmfest och jag skämde ut mig totalt, på många vis.
Elin och jag var nördigare än vanligt och lyssnade på Peter Pan, Sagan om ringen och Harry Potter soundtrack mest hela tiden.
Jag en superfin höstdag!
och nyklippt hår?

Jag, Julia och Sara satte oss på tåget, sen flyget, till Kreta och det bästa i mitt liv! Vi levde som fan där nere. Det går nästan inte att beskriva. Jag tror tiden stannade och bara lät oss leva och njuta. Vi levde fan som kungar. Drack varje kväll (förutom en!) och levde med vår familj Erik och Andreas. Vi badade och solade som galningar, åt apgod mat och spenderade i princip inga pengar på annat än svala corona och bacardi breezers. Vi älskade.
(berätta för era föräldrar att ni träffade ett mongo)
jag levde.
Efter det kände livet mest grått och trist. Ingenting hände. Jag pratade med Erik i flera långa timmar och löste världsproblem samtidigt som jag försökte komma ikapp i skolan.
En helg åkte jag med familjen till bästkusten och bodde på en ö. Det var svinkallt så vi myste mest och åt skaldjursbuffé!
Bestämde mig för att bli idrottslärare. Insåg att det inte gick.
Tränade på Sats och träffade Sebastian där. Sen dess har vi en bråkrelation som aldrig kommer lösas.
Åkte till mormor och såg Slumdog millionaire och kände mig frälst för några timmar. Gosade med hundarna.

Levde i den där mössan.
Det blev dags för min första studenfest och jag och Sara åkte upp till Jonna på förfest och drog sen till koriander!
awesome kväll!
dagen efter drog jag ut till sommarstugan med ångest.

November

Jag inledde November med att titta på BMXtävlingar mitt i natten med min styvbroder John Ymsjö.
Lyssnade sönder Coldplay och drömde alldeles förbjudet.
Tittade på ensam mamma troget.
Jag och bästis jobbade på med Cypernkonfliken.
Läste Änklingen av Ray Kluun och förundrades över människans kraft att komma tillbaka efter katastrofer.
Mamma tog med mig på bio och såg "Så Olika" och jag blev liksom en människa med lite mer kraft än förut.
annars hade jag ganska ont i hjärtat. jag var sliten.
Julia och jag provade sushi och fick gömma resterna i hennes handväska, ingenting för oss men vi vågade i alla fall prova.
I november var jag också livrädd en dag när jag satt hemma helt själv, vi hade pratat spökhistorier på naturkunskapen och var lättskrämd.
Min gamla chef ringde mig och gjorde en dag finare.
En kväll var tjejjouren på kronoparken och det var en upplevelse. Jag hamnade i tidningen och sånt där.
November började jag också spela bubble town och var överlycklig över faktumet.
Det snöade alldeles väldigt mycket och jag blev glad.
Åkte till Dömle på utbildning och hade det jättebra :) Vinkväll, utelåst och intressanta föreläsningar handlade det om.
Jag använde min kavaj och mitt nitarmband hela tiden.
Var överlycklig en kväll när jag skjutsade bästis på pakethållaren in till bussen. Älskade att vara fri.
Stannade i min säng hela nätter, hela dagar. Hela dygn
Gillade flätor och photobooth.
Drack chailatte och älskade " the boat that rocked" för mycket.
'
jobbade projektarbete hela tiden.
hade julstämning överallt i kroppen och åt lussebullar, lyssnade på julmusik och tände ljus.
partyveckan inleddes!
December

December inleddes och jag älskade att jag hade min bodyshopkalender, den var en räddare i nöden varje morgon i mörkret.
Den andra december fyllde Helena äntligen arton och vi åkte hem till henne och åt pizza och drack julmust och skvallrade som mest.
Sara och jag hade vår vernissage av projektet den 4 december och vi var helt slut men oerhört nöjda.
Jag lyssnade sjukt mycket på Paramore och kände mig lite löjlig.
Använde Julias halsduk hela tiden och pluggade filosofi, naturkunskap och åt kiwi till frukost.
Började med textkommunikation och tyckte att det roligaste var att skrattade med Elit och Pillena och fikat of course.
Fick se spexet och blev helt galen, älskade det. Älskade det.
Bytte musikspår till Kents nya och det var så galet bra att jag behövde daglig dos.
Hade en awesome utekväll med Elin och Helena, och allt spexfolk, drack tills jag inte kunde stå upp. Träffade Jonas för första gången.
Torsdagen därpå var det studentfest och ungefär samma sak hände. Mötte upp med underbart folk hos Karin som samma dag också äntligen blev arton, vi firade den snosen och sen drog vi in till stan. Hade en galen kväll. Studentfester har verkligen hört till höjdpunkterna det här året.
Flyttade till Brogatan och trivdes direkt.
Mådde väldigt bra.
Åkte till Trysil och hade världens bästa jul såklart med familjen. Åkte skidor tills benen darrade och spenderade kvällarna med bubbelbad, alladin asken och filmer.
På juldagen gick jag ut. Träffade my friends. Jag och Jonas satt och väntade med Helena på McDonald's i två timmar.
Jag drogade mig själv med grey's säsong fem och grät mer än jag någonsin trodde jag skulle kunna. Hatade serien när den tog slut.
Jonas, jag och trettio sexåringar såg Alvin och gänget 2 på bio och vi skrattade kanske mest och önskade oss ekorrar.
Tränade två pass på gymmet och blev supersjuk.
Julia kom och hälsade på. Älskade det. Vi diskuterade, planerade och hoppades.
Jag fick min telefonräkning på tjugotvå sidor, på riktigt. Ca tvåtusen kronor på tre månader. Dog.

Och där är vi nu. Jag känner mig så sjuk att jag nog inte kan resa mig upp imorgon. Så jag måste sova. Nu.
Blev plötsligt osäker på att jag klarar nyår. Måste försöka.
Mitt år, det har varit omtumlande, tragiskt, dramatiskt, underbart och precis som ett liv ska vara ungefär. Jag klarade mig. Jag överlevde. Och mer ändå.
Godnatt people. Bara två dagar kvar på 2009 som jag aldrig trodde skulle gå såhär fort och att det skulle hända såhär mycket.
Kyss




LEO

jag är ett vrak. men jag ler fortfarande på photoboothbilder! awesome...
funderar allvarligt på att till konsum och köpa mjölk för jag är sugen på varm choklad med vispgrädde. det är bara det att jag inte orkar.
på riktigt så har jag ett leopardpannband som min mormor hade för ca hundra år sedan. bra.
det är inte ens bra med mjölk när man har ont i halsen.
screw that.

so right here I stay

imorse vaknade jag med svinont i halsen. orkade nästan inte öppna ögonen, snosade fem gånger.
gick upp, insåg att jag skulle åka till sarapussen idag, svepte en kopp te för att bli av med halsontet. värkte i hela kroppen. ipren och vatten. men nej, förkylning kändes som ett faktum.
sara och jag ställde in. stackaren är också sjuk.
jag tänkte motarbeta min förkylning.
satte på mig helt omatchande kläder, som min röda täckjacka och ett leopardpannband, plus mina snowjogging och gick sen ut och fotade lite för allt var så vackert.
gick in, drack te. crashade i sängen.
men nu är det dags. de två sista avsnitten i säsong fem. det om något kan väl göra mig frisk :)

i'll help you with that

jag är helt slut
min kropp skakar och jag har ont i halsen
mina ögon är rakt igenom röda
två träningspass plus avsnitt 22 av grey's anatomy season 5
jag tror jag börjar bli sjuk
jag är så trött
hoppas snön är kvar när jag vaknar

get going

imorse sprang jag på löpbandet igen. det var, storslaget.
nu ska jag dit igen.
yoga med mamma, ska bli underbart.
dessutom köpte jag en sladd som förenar min stereo med datorn, musik i högtalare, ohyes

Dr Bailey if something goes wrong... It wont. The scarf, I made it for you.

it's a beautiful day saving lives.

my vitamins

jag tänker tankar på engelska
det är vad grey's anatomy gör med mig
gör så att jag tänker på livet som ett mörkt ställe att leva på
om man inte har rätt människor omkring sig
det har jag
de allra bästa
hur rädd jag än är för det okända
så är de där

don't know

nyår?

naturelle

jag gillar vattenglas. särskilt sådana som skiftar lite i blått. de ser så kalla ut.
det ska bli fjorton minus imorgon, välkommen kyla
vår lägenhet är verkligen fin, jag trivs
jullovet är mycket längre än vad jag visste
avskyr nyår
har gått runt i pyjamas hela dagen i princip
sett 6 avsnitt grey's
ätit chips och dipp
det skulle vara så skönt att simma , vända sig om i vattnet och titta på ytan
lyssnar på musik
ligger i sängen, flera täcken som gör att jag inte kan somna för att det är så varmt.
när jag borde tänka på snöa vinternätter och varm choklad
på hyacintdoft
och hur deprimerande den här årstiden egentligen är
så går det ändå inte
för titta på bilden
tänk färskt sommarregn, våt ångande asfalt och alldeles känsliga fotsulor mot regndropparna på marken
tänk musik som inte går långsamt, som inte är tung och stark
som istället är galen, sådär så att man måste dansa, göra saker man inte vågar
wintersong, det är ju trots allt en fin snöig vinter.
jag är ute i rymden tror jag och min kropp lyder inte riktigt längre. jag ser satelliter överallt och blir alldeles snurrig av hur starkt de lyser.
försöker titta bort
på de där glödbollarna som egentligen är stjärnor. de är dem jag ska till. inte till satelliterna.
jag är ensam i rymden.
men de är där ändå. bakom pluto, bakom merkurius.

john mayer

till våren tar jag studenten
ska stå i en svindyr studentmössa, kroppen darrande av all champagne och med jordgubbsfrön på tänderna. gråta och skratta. veta att nu, nu tar det slut, nu börjar det. idag är det den tjugosjunde december, det är 6 månader kvar. plugga,resa,jobba,hångla, förhållande,vänner,familj.
jag vill sprunga tusen mil
springa på hustak
färglada hustak med tvätt på linor mellan husen, i vackra klädnypor
min hjärna har lagt av
det är nog det finaste av allt
imorgon vill jag missbruka te
har redan planerat min frukost
smoothie och te. minst tre kopppar
det där med stjärnorna
de är så svåra att se när man springer sådär fort
men ibland har man inte tid för stjärnor
man får ta självlysande magneter istället, eller såna där eldflugor, lika fint
jag fick något sug efter mojitos, men samtidigt mjölk. inte samtidigt. om jag bara lägger ner huvudet på kudden så kommer jag somna. vill jag? måste. vad lyssnade vi på i somras? det var så länge sedan. jag minns inte ens hur det var att luta huvudet mot bussätet och sova i en timme med kinden mot den solvarma rutan. eller hur det var att somna på bryggan på sommarstugan, eller dricka english breakfast te som aldrig tog slut för att tårarna fyllde upp den, eller hur det var att bada i havet. eller hur det var att åka vattenskidor sådär bra.
jo, precis det minns jag. fastän huvudet har lagt av. lyssnar på kung fu fighting nu. oj vad långt jag skrivit. nej.
jag är bara allmänt glad. fick lära mig något så underbart på grey's idag. nämligen att det är inte lyckan som är målet med livet. nej för målet är alltså att känna smärta men veta att man kommer överleva. jag älskar det.
nu ska jag sova. när jag vaknar imorgon kommer macs ha åkt till hemstaden. vill också, men alla är här hemma. stannar några dagar.
sov gott åh stackars kropp.


seattle grace hospital.

jag drogar mig själv med grey's anatomy.

splendid.

insåg nyss att jag igår köpte:
3 cider
2 öl
1 cheese
hilarious. jag är pank.


iklädd raggsockar och spetsblus

På julafton bar jag mina raggsockar. Jag tog faktiskt aldrig av mig dem.
Jag tio bilder uppe i fjällen. Varför var två av dem på det här?
För att vi myste så himla mycket. Jag hade ingen aning om vilken veckodag
det var på hela veckan. Dagarna såg precis likadana ut.
Bli väckt runt nio-tio, äta godaste frukosten med smörgåsar med många pålägg(brevid)
och varm choklad, göra sig i ordning, ut i backen klockan elva. Åka skidor med pappa och max
i några timmar, tills halv fyra för att vara exakt. Komma hem, äta risgrynsgröt eller fruktsallad,
bada jacuzzi, sätta på sig raggisarna och flanellskjortan och krypa ner i soffan och titta på tre filmer, äta mat och sen en film till, sen sova.
Åh. <3

my girls knows how to do it

Elin och Helena är för underbara. Helena skickar sms och hotar mig till livet om jag inte följer med ut ikväll och elin har tillochmed fixat skjuts för vår skull. Så nu startar peppen. Tänk va glad jag är för alla mina älskvärda tjejkompisar, de är så fina allihop och precis lika galna och spontana som jag! <3

juldagen.

Nu är jag hemma igen. Har haft det supermysigt.
Sjuukt mycket snö i alla fall, världens härligaste jacuzzi och offpiståkning tills jag och lillebror stupade.
Och nu har jag dragit på mig mina nya flanellpyjamasbyxor och ska pallra mig iväg till Konsum och hämta min
grey's box, hjärta på det!
Lyssnar dock på lite melankolisk musik á la sara för vad har hänt med mina snosar när jag varit borta?
Känner att en kväll med vin och lite snacks snart blir, prata minnen, lösa världsproblem och
gosa in oss. Julia och Sara är två fina.
Idag är det ju också juldagen. Innebär att man borde gå ut, särskilt om man har bestämt det.
Är inte så sugen, grey's boxen, singstar och datorn lockar men kan ju inte låta det stoppa mig, tror jag...
puss

trysil next

nu åker jag!

i'm ready to let the memories wash over me

gillar henne. åh, älskar henne.
dock känns det där som att det aldrig hänt. två månader sen alltså.

det strålar nog en stjärna trots allt

egentligen sitter jag och myser på min orientaliska matta. lyssnar faktiskt på emds julskiva... men den är faktiskt mycket finare än vad man kunde tro!
Suger lite på en rosa karamell med chokladfyllning. Max lagar spagetti och köttfärsås och jag är i princip den enda som inte har packat klart. Men jag känner mig lugn i hjärtat i dag. Världen ter sig väldigt väldigt hemsk ibland och när jag får höra att min mormor gråtit ensam i lägenheten åt sin dumma fibromylagi så gör det ont i hjärtat.
Men julklappsinköp, doftande granris, godis, varma hundkroppar, vackra vänner och underbar familj gör det hela lite lättare. Jag blir så glad. Så lugn. Älskar idag.

kommersiell eller inte så är julen väldigt fin tycker jag.
välkommen hem, främling eller vän.

springa på hustak


I wanna dance with somebody

packar! lyssnar på mando diao. köpt tusen julklappar, är fattig. älskar vinrött :) update ohyes.
VÄRT (eliten)

wait, it's just a lifetime?

känner att jag överanvänt min blogg litegrann idag. men jag är så glad att vara tillbaka. skriva ointressanta saker som bara betyder något för mig och sånt där :)
men nu kom jag på att jag ska iväg i morgon, rätt tidigt. så jag ska gå och lägga mig. så jag avslutar med den här bilden på mitt kära rum. på min älskade 120 säng där jag nu ska crasha. kyss

, colour

I've become so tired of this loneliness sjunger han. Nej inte jag alltså. Jag har hittat henne äntligen, hon julia som jag varit så fäst vid ett tag. ganska exakt arton år och fyra månader. välkommen tillbaka. till ångest, panik, stress, skratt, kärlek och fest. livet leker, vaddå? vad gör jag? minns snöiga nätter på ett avlägset område i karlstad, vandra där tillsammans, vara tysta. ångrar inget, försöker att inte göra. minns svettiga handflator som inte kunde slitas isär, som om de var gjorda för av varandra fastän personerna de tillhörde visste att det inte skulle gå. som att skilja två bästa vänner ifrån av dåliga anledningar. minns också en röst som ekar i huvudet, två läppar mot pannan av någon som egentligen ska vilja något annat. världen snurrar när folk inte följer mina regler, mina fördomar. jag måste tänka så mycket och när jag tänker blir världen färgad i den vackraste färg. sen, när jag tänkt klart, då är världen där igen, lite gråtristare men med så många fler överraskningar så det nästan är galet.
jag ska bli lycklig. så sa jag. ska bli är inget fint uttryck. jag bli ska jag säga. jag blir lycklig nu. ja faktiskt. motgångar och motvind till trots så vände det faktiskt. vissa saker kommer aldrig sluta göra ont. men om man aldrig kände smärta skulle aldrig det andra vara så fint? så coldplay, mina älskade, ni påminner mig inte längre, jag ger inte upp, men jag dör inte av det heller, ni är fina. och nu är ni helt och hållet mina.

squares


sara gav mig en lugg igen <3

jag ser en satellit

sen finns det saker jag aldrig kan dela, aldrig uppleva igen.
men det läker det med.

when alcohol is the only reason why

efter öl,vin och sprit (och knackpoker då)
olugnt så att säga.
gillar dessa två kompisar starkt. den kvällen var totalt värd också.
och ni ska veta
att dessa bilder är de minst pinsamma.
har några fler kan jag ju lova. ohyes. :)

känner att ja det är nog bäst

I'M BACK

Wow, äntligen, wonderful, internet har hittat hit! Sitter här i min kära säng och nästan studsar upp och ner, möjligheterna ligger liksom framför mig så att säga. Mormor är här och jag borde vara ute i köket och mysa men nu är jag ju bara så lycklig över detta fenomen med internet att jag måste sitta här och bara njuta!
Så mycket som hänt (här blev det en paus i mitt skrivande för jag kom och tänka på älskade spotify och grät nästan några glädjetårar till detektivbyrån), mitt liv stormar och lever som tusan. Känns lite läskigt att lämna det hemma när jag åker i väg imorgon. Men det kommer också bli bra, säkert :)

b a k a d

Sitter äntligen vid Max dator. Framför mig, på skrivbordet, står en fin burk med skagenröra. Jag kan inte öppna locket, för om jag gör det så dör jag nästan.
jag har aldrig varit såhär bakfull. mina ben viker sig och jag har bara förflyttat mig mellan säng och soffa idag. förutom den underbara julavslutningen som bara gjorde mig så tacksam.
men det vore skönt att i alla fall äta något mer än en halv skål cornflakes på en dag, vore värt faktiskt.
men, ipren, vatten och min dagliga dos av kent ska nog få bot på det här så att jag i alla fall kan stå upp imorgon utan att känna att hjärtat slår tusen gånger snabbare och att armarna domnar.

på söndagen är det off till trysil. ska bli så jävla awesome. jajajaja!
imorgon kommer mormor, tur det känner jag.
ovärt inlägg. men jag längtar efter min macbook så himla mycket, pc känns ovärt.
julkalendern 2009 känns däremot värd. känner att det nästan är en anledning till att skaffa facebook.
ska försöka öppna locket nu.

taggar

jag har tusen grejer att säga. tusen bilder att lägga upp. tusen bra saker att berätta. tusen dåliga saker att berätta.
men.
nöjer mig för tillfället med att säga att ikväll börjar vi kvällen hos sötkarin som blir arton äntligen!!! sen blir det koriander och studentfest hela natten.
avslutas med att krypa ner i djungellakan med bästis.
<3
jag var född pepp

åh

allt det nervösa börjar släppa. det kommer inte hända idag. lite besviken ändå.
peppen inför torsdag har börjat. mina vänner är de finaste.

fab.

nej
det blev  visst inget Internet för min del
snor broshans
men inga snygga photoboothbilder att ladda upp här tyvärr
imorgon är det måndag och jag är alldeles nervös
måste göra filosofin. måste skicka svenskan. inget internet? thank god for usb.
haha, ful.

ungefär sådär tror jag i alla fall det såg ut hemma hos mig fredagkväll.

but hello?

Flyttar hela helgen. Därav ingen uppdatering eftersom Internet ligger lite efter och är oprioriterat av mina föräldrar. Lyckades dock fixa till max. men inte till mig... men snart så! då blir det blogguppdatering så det står härliga till. jag är heeelt slut efter den här helgen. '
kyss

ps

uppdateringen är tight idag alltså.
men jag hade ett ps att tilläga.

ikväll ska elin sitta på mina axlar.
tur att helena är med känner jag.
höga förväntningar är inte att leka med. men jag vet inte vad jag ska göra annars!

let us put this world together

Så jävla snyggt! Och ikväll vill jag ha det sminket och den attityden. Ska bara fokusera på mina brudar, allt annat är bonus.
bilderna hämtade jag på fotodecadent.
kyss

piece of cake

den här skoldagen var totalt bäst. religion + medieproduktion med okej lunch emellan.
redovisningen gick superbra :) per sa dock inte rock on men vi förstod att han menade det!
känns skönt att ha det gjort.
när jag först fick veta att vi skulle ha blandade grupper på två lektioner i veckan så bröt jag ihop. välkommen jävligaste året tänkte jag. men nej, så jävla kul har vi. värt känner jag. värt som in i helvete. vissa dagar är bara så sweet!
ska försöka lägga upp min Levi's bild sen tror jag.

hjärta

nu börjar vi dagen såhär. och med att allt mitt smink, alla mina kläder är i lägenheten så dit ska jag och Bullen dra nu. Dessutom luktar det så sjukt mycket banan här hemma, det är väl i alla fall positivt. Idag ska jag nog se spexet en andra gång !
OCH DET ÄR FREDAG THANK GOD.

doing my special face

omöjligt idag: plugga.
går absolut inte. svenskan och filosofin kommer vara som ett tungt jävla regnmoln i helgen, men så får det vara, orkar verkligen inte ta tag i det. har tittat på tre simpsonsavsnitt och käkat glass istället. tänkt på att man borde göra varje dag speciell, få varje dag att räknas som det så fint heter. man borde också le minst en gång varje dag. även en sån dag då allt känns tungt och förjävligt. då kan man prova att le, blir man inte gladare har man åtminstone tränat femton muskler i ansiktet.

I wrote your name a thousands of times hoping it would make things easier

jag har ristat in ett namn i mitt hjärta och det går verkligen inte att sudda ut det.
hur mycket jag än försöker
men det finns i alla fall lite plats kvar, ifall någon vill fylla det.

OH YEAH

SPEX SPEX SPEX.

Idag fick vi äntligen gå och se spexet, jag har både fasat och längtat! Förväntningarna var höga.
Och hur bra var det inte då! Jag var helt lyrisk, skrattade hela tiden och alla spelade så jävla bra!!
Varför varför varför gick man inte med i spexet. Bara att få dansa till glamour for glamour tillsammans på slutet hade varit höjdpunkten i mitt liv.
Har ont i händerna nu. Vill se den i morgon med, men då kommer det ju typ bara vara föräldrar och de kommer inte förstå, åhnej.
Bra var det, bra som in i helvete!

jag håller andan för dig

här sov jag inatt (och imorse när alla andra sprang förbi mig och hann åka innan jag märkte något. nu peppar jag spex, juleskum och att dra till stan och köpa julklappar sen (vet fortfarande inte en enda jag ska köpa menmen)
nu ska jag snöra på mig kängorna och dra till skolan
på tal om rubriken, känns som om alla citerar kents nya album, men är det bra så är det!

dreaming isn't an option

Jag ligger i soffan under mitt äppeltäcke och tittar på " I hennes skor". Känns mer okej att sova här nu när mitt rum är helt tomt. Men mitt nya hem är sött, annorlunda men hemtamt, mysigt.
Mamma köpte en b&j, en ny sort den här gången. smakade inte lika gott men den typ, värmde mitt inre, trots att det var glass.
jag vill också gå ut med hundar resten av livet, precis som rose. jag är nog lite sömnig nu.

storstadslängtan

Jag gillar en del storstäder tror jag. Anonymiteten, främlingarna, snyggingarna, nya platser, ny kultur, godare mat osv osv.
När jag var ute med Bullen förut så tänkte jag på Barcelona och på Paris. Jag besökte Paris i våras och levde precis som man skulle göra. Bodde med härliga tjejer i ett basic med charmigt hotellrum, käkade croissanter och varm choklad till frukost, crêpes till lunch, besökte eiffeltornet, åkte tunnelbana, drack billig champagne uppe vid Sacre-Coeur, pratade med okända, satt länge på restauranger, gick runt i Montmartre och sånt där.
Jag älskade verkligen den staden och alla möjligheter.

Men så tänkte jag på Barcelona idag. Jag har aldrig varit där men jag har varit i Sevilla och i lite andra städer i Spanien. Och där trivs jag nog ännu bättre. Modet är inte lika strikt. Man kan ta en öl vid stranden istället för iskallt vin på en elegant restaurang. Pojkarna är sötare, folket är charmigare, maten smakar godare. Shoppingen passar mig ännu bättre, de flesta är brunetter och sånt där.

Jag gillar båda städerna, behöver ju inte välja. Vill åka till någon av dem snart!
första och sista bilden paris (den sista ser precis ut som den trappan jag sprang ner för med en flaska smirnoff i magen och var aslycklig)
de två andra barcelona :)

säger hej

idag har jag ont i magen för igår var jag på coreboll!
det var jättesvårt och min boll for in i några andra flera gånger...
men träningsvärken är här för att stanna så det där blir nog ett av mina stammispass. roligt :)
har bestämt mig för att inte sitta vid datorn förutom när jag ska skriva svenska idag. bra att jag börjar redan nu !
nu kom jag på att jag har redovisning om någon timme, good job!

med bäbisar

äter pepparkakor och chokladbollar på textkommunikationen. jag gillar faktiskt den här lektionen. livet känns inte precis lika mörkt som det är ute just nu.

dolphin

två jag. ganska lika. mitt delfinhalsband pekar mot hjärtat. det känns ju i alla fall tryggt.
snart skola
först, lunch.
åh

breakfast


vulnerable

jag orkar ingenting. jag känner mig utnyttjad och urvriden. alla energi ligger liksom någon annanstans och jag vill helst krypa ner i ett mörkt rum och dra täcket över huvudet. väck mig när skolan är slut, snön har fallit och det bara är några dagar kvar till julafton. vill bara ta paus från mitt vanliga liv och dra iväg. vill inte karlstad nu. vill bort.

snudd på nördigt

sitter i en datasal i typ e-korridoren. skriver om hjärtat. yeah

talk

nu pallrar jag mig iväg tills skolan. det ösregnar. ohyes!
men får träffa puppisarna, titta på julkalendern och diskutera extremt skumma xemu. hoppas på lite tid för spel också.
har varit duktig. har en skumtomte precis bredvid mig men den sparar jag tills den blir uppäten av någon annan. 'nu tycker pelin att jag ska komma till multimedia, får skynda mig iväg. pussa bullen först!

MONDAY

den här veckan kanske inte kommer att bli bäst. redovisningar i typ två-tre ämnen, göra svenskan, plugga filosofi osv. spex på torsdag, mössprovning på onsdag.
men jag börjar bra. stor kopp nyponsoppa och vakna med bullen vid fötterna!

I point you to the mirror

tänkte lägga ut bilder från vernissagen i fredags, från torsdagens förberedelser med noblesse, Rikard på arkitektkopia, linda som sätter upp vår rubrik osvosv.

orkade tyvärr inte. min dator har ju bara krånglat idag.
jag har idag ätit så sjuka mängder juleskum, chips och fruktsallad. sjuka mängder alltså. kommer dö tror jag. eller få en framtid som tjockis.
ska ta sovmorgon imorgon. känner för att fylla den med extremt goda smörgåsar med julskinka på. har dock svårt att välja om det blir varm choklad eller nyponsoppa till.
åh, så ointressant. tittade på gossip girl förut, det är intressant som fan alltså. borde önska mig boxen. vill ha pengar! postar bara bilder från flickr idag verkar det som. åh. ännu ett långt inlägg. är nog lite avundsjuk på dem med körtkort också.

helvete. levi's förföljer mig. i alla ämnen. får ångest. men det är väl bara några minuter av mitt liv det med. som allt annat. ignorance is your new best friend. ska sova nu.
hade tänkt ringa sara. då är klockan elva. åh

att du fortfarande ser mig

funderar på att baka bröd. det är ju så sjukt gott med hembakt istället för köpt.
kommer inte orka
ska titta på gossip girl om tio minuter också
gör den där jävla fruktsalladen till familjen nu istället. innan jag dör av sötsug
tar lite chips emellan.

det är SÖNDAG

blir galen

vill käka choklad med någon sorts apelsincrunch i som max köpte förut, asgod!
mamma frågade nyss om jag och max skulle märka om det började brinna, hon hade nämligen tänt ljus i köket, två rum från mitt..

ska göra en stor fruktsallad sen, med mango, äpple, apelsin, russin, vindruvor.
känner att det är värt.

har tittat på så mycket festbilder i helgen att jag känner mig helt utdöd. typ. bilderna är ju alltså inte på mig utan på andra som festar och super och hånglar och sånt där. jag borde inte sukta efter eliten. kan inte låta bli ändå! det är ju där man vill vara. måste sluta hoppas. mamma säger att de ändå inte vill ha mig, hon är ärlig.

bommie = promenad
långrom = långpromenad
sigge = max
DJ = pappa
vi har så jävla konstiga ord för oss i den här familjen

tog fina kort med systemkameran förut. de går absolut inte att ladda upp på bloggen, de vägrar. vill inte.

mitt nya rum kommer bli så himla fint. pappa har målat det idag. vitt på tre väggar och någon slags orientalisk röd på balkongväggen, det blir oväntat fint faktiskt. ska inreda med en stege med böcker och plantor och tusen ljusstakar på. en massa rökelse. mörk gardin. fint överkast och gosiga kuddar. låta bullen ligga vid fötterna varje kväll. har en egen garderob som man kan gå in i. den är näsan bästa rummet i hela lägenheten efter skafferiet. älskar det. känns ändå ganska okej att flytta. blir död om jag ska bo såhär halvt länge till. tagit ner allt på väggarna och så. inte kul. vad händer på fredag? funderar på att styra förfest i lägenheten. nej, maman och pappa kommer säkert vara där tills sena natten.

måste nog käka något nu. har bara tränat en gång den här veckan. har ingenting att läsa, blir galen som sagt. lyssnar på kent hela tiden.






this will be my forgiveness song

idag känns det lite sådär i mig. då drömmer jag om det här <3

I hook you up with some poetry

om exakt två veckor. trysil, snö, skidor, jul. känns som räddningen.
fortsätta bära kartonger nu. har alla mina smycken på brogatan. somnar i saccosäcken där också. pappa målar om. jul utan bullen , kanske inte så kul.

slow dancing

godnatt ni där ute. den här veckan blir nog lite tuff. så nu sover vi.

orutinerat som fan

åh. sitter och käkar mängder chips och dricker julmust. lördag kväll. lyssnar på detektivbyrån. längtar till en stad med sjukt mycket hemmafester med främlingar och krogar med dansgolv och shyssta priser på heineken.
blir galen på riktigt.

femte december

lördag den femte december. nyvaken och skapligt trött. nöjd dock, över att utställningen gick så bra, att det kom mycket folk och att inget ramlade ner eller så.
sen gick vi ju ut på kvällen. drack ju en riklig mängd, nästan så att jag fick mjölksyra i benen när jag skulle cykla hem, fastan jag cyklade på lägsta växeln.
men idag är en ny dag. en dag då jag bestämt mig för att skippa filosofiprovet på måndag, delvis för att jag skulle få IG annars men också för att om jag skulle plugga så skulle jag glömma allt i samma sekund jag skrev det på provet.
pappa och jag och mamma ska snart flytta lite grejer, last week på rygatan inleds på måndag, känns sjukt konstigt eftersom jag upplevt så mycket här.
sopplunch på janssons café blir, mysigt!

SNEAKPEAK

Bästis och jag har jobbat i nästan fem timmar på UNO idag. Hämtat bilder, tejpat garnnystan, ätit noblesse, klistrat bokstäver, laminerat postitlappar och mycketmycket annat. Känner mig helt slut i hela kroppen och har dragit på mig några blåmärken här och var. Men är också sååååå nöjd och pirrig inför imorgon. Det gäller att inte glömma bort varför vi gör allt det här, det kommer bli så bra.
The Leprecaun blev efteråt. Spela TP, äta hamburgare, dricka öl och lite knackpoker blev. Mysigt som satan.
Hinner tyvärr inte prioritera någon filosofin alls, eller träning eller nått sånt. Så nu stupar jag i sängen. lyssnar på partyland och somnar. fint <3

tu est ma copine

drar iväg till hillena för lite middag. massa god mat (hoppas!) julöl, tjejer och en del skratt I guess. loveit! älskar att parta en onsdag, jaja.
har peppat med att sova några minuter till detektivbyrån och sen lockat håret till la roux :)

.

du är på andra sidan jorden

elderflower

den här fanns i mitt paket idag. alldeles sval och skön mot mina svullna ögon.
nu blir det party all day long, och jag måste peppa för jag tror jag ramlar ihop i en hög annars.

you're turning 18 man!

shallala, världens bästa helena blir arton och det firar vi idag!

ne heureuse pas

jag vill ta på mig mina converse. eller kanske ännu hellre mina snowboots. gå ut i snön. höra det där knastret under fötterna. titta på stjärnorna och andas rök. titta i alls fönster, på adventsljusstakar och glada människor. krama en snöboll mellan händerna.
gå in igen. äta lussebullar och dricka varm choklad. titta in i elden och tina upp.
långt härifrån. där jag inte kan bli besviken, där jag bara kan se det jag vill.
jag är lite sliten. inte bra såhär dagen för d-day. men jag repar mig. sätter på mig kläder imorgon, också det där leendet.
det känns bara som att jag kan lämna min vilja någonstans där ingen hittar den och lämnar tillbaka den. det där med att hoppet aldrig dör, det är något som mig förgör.

playing some music from my ears

jag har små band (tape recorders) i öronen, skriver krönika om julen och skrattar ihjäl mig med helena och elin <3. text med dem hela våren kommer blir väldigt roligt!
sara ska bo hos mig i december fick jag just reda på, awesome.
Haka inte upp mig på grejer, åhnej åhnej. Se fina saker istället.

flying

Take me to neverland!

Hello beautiful

Första december.
Sovmorgon.
Risgrynsgröt till frukost.
Solen skiner
Det är minusgrader.
Fortfarande bara i början av partyveckan

Det är så himla underbart! jag älskar december och idag ska bli finfin. Jag längtar efter snö bara.
första december paketet öppnat. en liten duschcreme som luktar juligt <3

RSS 2.0