varmt tillslut


äntligen blev det varmt, någon som höll om mig. ensam tillslut, eller igen?

skumt

det var bara han och jag.

för jag gör faktiskt inte det.

Mitt lösenord kanske åker till USA, jag är så himla dålig.
Och du irriterar mig, fruktansvärt. Skärpning julia.
Jag kan inte bara leva på helgerna och i ljuset om somrarna, varför är det ingen jävel som lär mig stå ut. Jag menar, spelar ingen roll om jag slutar klockan sex eller halv två imorn, för min eftermiddag har ändå ingen mening.
Eftersom jag inte ger den någon. Fanfanfan seriöst, ingen töntlåt utan bara ett kraftuttryck. Ett tag hade jag grepp och ork, nu har jag bara läxor.
Ingen intresserar mig heller, det oroar mig men jag orkar inte bry mig.
Just nu kan väll alla bara lämna mig så ses vi i helgen, för det här funkar. Jag ringer, men jag får inget svar ju.
Yogan är ju kul men den betyder inte så mycket ändå.
Ni har redan tvivlat en varsin gång, varför i hela helvete håller ni kvar? Jag orkar inte prata engelska.
För jag funkar inte i veckorna.
För jag gör faktiskt inte det.

inställt

kukengelska. jag kommer inte på min egen redovisning. tyvärr blev jag sjuk.

nerdvarning, plugg

måndag:
börjar halv ett, funderar på långfrukost med lite småpluggade. Yoga på kvällen!
tisdag:
Piano 18.00. Lite engelska blir att både läsa och börja jobba med.
onsdag:
friluftsdag i mina gamla hemtrakter, ska bli ganska kul faktiskt! Sen på eftermiddagen möte på waynes med karlstadtjejjour. Yoga på kvällen.
torsdag:
då har vi svenskaläxförhör, blir att plugga lite tills det. Annars inget planned.
fredag:
TEATER! Spring awakening med familjen.
lördag o söndag:
inget planerat, blir mys.

Linköping var bra, mysigt och gott med massa mat. Tror på den här veckan faktiskt! Lite mycket plugg för min smak, ska klämma in franskan där nånstans också? Men det klarar jag nog om jag börjar i tid, herregud, matten då? Puss

buffa sov med mig

Jag har trillat dit igen, är sådär lagom sliten i kroppen och högen av skolböcker väcker en fruktansvärt stor frustration. Jag känner mig full med frågor, jag vet inte ens vad som händer imorn, lite otippat läskigt tycker jag. Men lixom, svenskan, är det meningen att jag ska förstå att imorn äre bara lyssna och luta sig tillbaka som gäller? Matte imorn också, inte sådär väldans kul kan jag säga, tungt att alltid behöva fråga om hjälp. Grafisk igen eller ljud? Tror på ljud faktiskt, känner mig inte så jättepeppad, går till rätt länge också va? Och vad gör jag på eftermiddagarna? Dricker förbannat mycket te och längtar till en tid som inte finns. Allt går så fort bara.
Jag är ledsen, men jag tänker inte gräva djupare i det. Buffa och jag ska somna nu bara.
Tack och lov för Linköping i helgen, hinner inte få några pengar tror jag men hey, vem har sagt att jag inte kan vara där utan att spendera pengar? Jag ska bara äta massor. Och på tal om att äta...
Sara, nu får du lära mig italienska, för på höstlovet blir det Venedig i fem dagar. Flyget bokat och snart ska vi hitta lägenhet att bo i också. Tråkigt nog har det inte sjunkit in riktigt än.... Men mamma är glad!
Nu ska jag sova. Uppbringa lite entusiasm eller bara helt enkelt stanna hemma imorgon? puss


autumn fairness

Jag tog mig en promenad mitt i hösten!




sunday

En jättefin söndag idag! Jag har det alldeles bra här i min fåtölj med chailatte (är jag tjatig eller?) och lite varm tomatsoppa i magen. Vi diskuterar resor på höstlovet, Italien och London diskuteras fram och tillbaka, kanske Espania?
Min lampa fixad, engelskaboken läst och cykeltur med Johan imorse kirrad. Det pirrar lite i mig när jag ser på solel och tillbaka på min dag. Har verkligen solen en så stor påverkan på mig? Det är helt underbart.
Nu ska jag nog ut och fota lite, kanske lägga ut lite bilder sen. Både på all mat som jag alltid stoppar i mig och lite höstbilder, vi får se! Shoppingsugen också men nu har väll affärerna stängt och jag har ändå inte ekonomi för det! Puss

P&L

sara. P&L 09 snart? längtar tillbaka. underbar tid. jag är sjutton år. du är snart arton typ. jag längtar tilbaks!!! KYSS

erkänn bra? :)

okej. lite bättre idag kan man säga. :)
bara hoppade in i duntäcket när ja kom hem, tog mig en chailatte och tänker på att ja ska till älskling sen. det känns bättre :)

sug

näh, mitt liv är verkligen inte bra just nu. jag måste börja skriva dagbok, för det här går ju inte.
kan ju inte göra så att ni tror att ni måste kommentera och tycka till, herregud. låt mig va en surkärring och låt mig ruttna och dö. kommentera hellst bara positiva inlägg då alltså.
men grejen är, orka skriva för hand.
tänk att föra dagbok i word dokument. med namnen "dagbok 1", "dagbok 2", vem som hellst som ser det skulle ju läsa, eller är det bara jag?.
up fuckat är allt. suger så in i helvete.

en dusch

det skulle bara vara så skönt att ställa sig i duschen nu. eller snarare sätta sig ner. på plastmattan hemma hos mormor och sätta på djungelflödet. monzundropparna skållheta skulle få värma min kropp och tro mig. jag skulle stanna länge. en timme. flera timmar. resten av mitt liv känns som en bra idé men hur skulle det se ut.
jag vill vara hemma imorgon. ingen sara. bara igvarningar. franska, matte. matte som bara känns pinsamt, hellst sitta själv. se lite bortglömd men ändå väldigt upptagen ut. sitta och bläddra i sidorna, titta nogrannt på talen och få det se ut som om jag jobbar. för det kommer jag inte göra. hela matte b kommer köra sig. det gäller att sitta bredvid sara, skriva av och humma som att jag också förstår. men det gör jag inte. tänk den där duschen nu. jag kommer inte förstå diagnoserna, inte proven inte genomgångarna. det är inte en inställning, för jag har försökt. jag gör mitt bästa, lyssnar alltid, läser igenom två gånger, tre gånger. det bara inte går ändå.
varma stora droppar som skulle falla ner över kroppen, linda in dem och göra huden känslig efter all värme. det är vad jag skulle behöva nu.

myshelg

pratar med min bästis och har allmänt skojj! trivs med livet när hon pratar sådär!

Så himla slapp härlig helg. Med massa johan, johan, johan och frukost på sängen, bio, mysstunder, seriöst diskuterande som slutat i skratt, suttit ute på altanen i solen och läst solo med en kopp chailatte i handen. Urmysigt!
Det är vid sånna tillfällen som man inte tänker på igvarningar!
Nu ska jag läsa massa bloggar, fortsätta i solo, kolla resor till london, thailand och barcelona. Sen blire ben&jerry och kanske en bastu?
Imorgon blire utflykt. Glöm inte berätta för alla lärare att ja är borta.
PUSS

fel beslut

                                                                                               

helt plötsligt.
gjorde det där ont
jag saknar det
det bränns
det piskar
det är så vackert
jag får aldrig se det igen
åh, vad har jag gjort?

pussbild


känns som ett himla skönt flyt just nu.
allt går verkligen bra...? självklart har jag också dåliga stunder, jag är fortfarande rädd. Men så är ju livet? med och motgångar (puss, johan) händer ju alla. Alla ämnen är ju självklart inte roliga, naturkunskaplove, men det känns lixom som om jag klarar det. Känns som jag vill söka nytt, vill prova mer.
godnatt


o ja, kärlek


gnäll

Nu kanske det är min tur.
För nu har engergin tagit slut, jag får inte min vilja igenom och jag har läxor.
Resultatet blir ett barnsligt surande, som kan liknas med tonnåringar som inte fått köpa en ponny vid tretton års ålder.
Men nej, alla bara är trötta. Jag blir faktiskt också trött. Även om det varit några riktigt shyssta veckor
nu när vi börjat igen så känner jag att snart kommer väll min gräns? Eller har jag något superknep på G, för än så länge hittar jag energi.
För att byta lite ämne. Ibland är jag bara så himla rädd, för min skola, för allt annorlunda, för rutiner, för förhållanden och allt annat som går att klämma in i min vardag. Jag vet inte om jag föddes utan hormonet som gör en modig, eller så ligger jag bara lite efter.
Ingen ben and jerry blev det idag heller ialllfall, inte ens så att jag orkar åka in till stan. För vad skulle jag göra där, förutom att leta skor som jag inte orkar köpa?
Negativ inställning. mm tack.
Just nu, blir det väll sova men först ta bort allt smink och borsta tänderna, inte sådär värst kul.

Godnatt. och fortsätt blogga, keep me update.

lite morgonchill

jag tycker om modiga människor, de får andra att också våga. eller så står de alltid längst fram och det kanske inte är så bra?
ska det här bli min nya morgonrutin, hinna gå en på datorn en sväng innan schulan börjar, shitpommes?
Idag är det längsta dagen och kortaste lunchen, tacktack. ska bli lite kul med matte eftersom jag kanske får förklara för sara, det har jag aldrig gjort förut. hon är en mycket klok tjej den dära!
igår satt jag uppe sent och nerdade ben and jerrys hemsida. kollade noga in receptet och de olika smakerna. Eftersom båda mina stammisar är upptagna idag får jag väll sitta själv och trycka en hel choclate fudge brownie, synd om mig.
ingen träning idag, skönt! kanske tar en liten promenix med bulldogg för att andas lite men annars blire nog mest engelska plugg, lite matte kanske, titta på franskan innan jag glömmer den? sen sova tidigt och läsa mycketmycket i boken så att nästan gång någon är modig kan jag svara tillbaka.
trots allt, det finns ju bra och dåliga argument? heh.

puss

super - trouper

skyll inte på mig. skyll inte på mig. skyll inte på mig.

kapitel 1, porn star och genomskinlig t-shirt. jag bär vad fan jag vill. lagarna kommer höjas och jag kommer döda alla falska fördomar om ett vackert, förstående samhälle. min son, våldtäktsman? ut ur mitt hus du ljugande människa!
jag bär vad fan jag vill. precis som att jag inte ska reta er för att ni vaknar med stånd eller för att rösten skär sig när ni ropar mitt namn, precis lika lite ska ni ge fan i mina växande bröst.
mitt könsorgan, mina medsystrars könsorgan om ni någonsin sett ett sådant, om ni vet hur ett sådant ser ut. då kallar ni mig inte fitta. och ni nämdemän, som frågar vilka sorts trosor jag bar under dagen, ni kommer dö av genans när ni inser att jag bär vilka trosor jag vill. ni får ändå inte röra, ändå inte döma. se men inte röra gäller tills jag säger något annat.
av: katarina wennstam med tillagda åsikter.

namaste

uppenbart?

hjärtat

lite senare, torsdag kväll

ibland tycker jag att mycket är vackert. ont i halsen sa jag ju. splittrad, tårar varma som solångor på kinderna och bubblande kärlek i magen? äh, jag fattar ingenting. jag har bara ont i halsen och tycker att det ska bli jobbigt att gå i gympakläder till skolan imorn. inte kan jag smsa heller. man inser inte hur jävla svårt det är utan telefon förräns man står där och kan använda den som klocka och vara nöjd. okej, jag kan ju göra någonting åt mitt problem. men halebop kan väll ringa först, avslutar de sina samtal med puss? jag måste verkligen sova, det är ju en regel. bara kissa lite, läsa knasen. krypa ner och faktiskt trycka buffa nära. alttid tillsammans. jag fattar försent, en dag kommer det gå åt skogen.

torsdagkväll

hej, jag vill bara prova sara.
min dator är seg, jag med tror jag.
underbar eftermiddag. sjukt med spelning igen.
ont i halsen.

hjärta sara

jag är hos saraälskling faktiskt. vi ska mysa, har redan ätit värsta shyssta maten och nu blire promenad :)
förmodligen grey's sen och lite mera mys ! 
vi har det bra. dagen har faktiskt inte varit så dålig, helt okej faktiskt. tack. imorn slutar jag fett tidigt. hihi

RSS 2.0