mmmhbop

hej, längtar till fredag

Bakade bullar med julis förut. Kardemummabullar, min favvo! Blev asgott trots lite missöden och brandrök iblandat. Träffade upp min andra Julia och gick på nya SatsEnergy, vi dog båda två och jag orkade knappt ta mig ur bastun efteråt. Men skönt nu såhär efteråt såklart. Nu ska jag sova (förhoppningsvis ostört) and that's gonna be loooovely, typ.

mangostrawberry


Det enda jag åstadkommit idag är en riktigt god frulle med ägg, knäckemacka och smoothie gjord på jordgubbar och mango.
Mitt spotify fungerar inte, jag blir ledsen ju. Den stannar liksom efter en låt, fortsätter inte med en ny. Betyder att jag måste gå in och byta låt hela tiden. Inte.Kul. Testar Tingsek lite, vi känner ju inte varandra, totala främlingar, men jag tog första steget i alla fall.
Min bok är awesome. Men man kan inte sträckläsa den, snarare ta den varligt kapitel för kapitel för att känna på lite bitterångest och sånt där.
Jag borde verkligen gå till arbetsförmedlingen, som mina årsfränder gjorde första måndagen efter studenten... Men just nu har tristessen lamslagit mig och jag orkar inte göra någonting. Förutom att träffa juliedear!

sensible heart

bilder: weheartit

Det här gillar vi. Bilderna är helt fantastiska och jag blir liksom helt glad av att se dem. De doftar sommar liksom. Jag tror minsann att vi inom en snar framtid kommer beställa oss en liten utlandsresa. Jag är i alla fall inte klar med sommaren än. Men jag gillar hösten här hemma, den är fin.
Sov gott nu people

cacao and you know what

dricker varm choklad och har raggsockarna på. Allt för att höja mysstämningen. Men den infinner sig inte riktigt. Nätterna känns så himla hotfulla och meningslösa nu för tiden. Jag börjar sadla om till morgonmänniska. Men hörni, cynism är inte så hett som man kan tro. Och tro mig, jag är inte så cynisk, jag klarar mig rätt bra när lillebror och jag gör korvstroganoff eller när jag hänger med mina vänner. Men däremellan, nu, när jag inte har något att göra, då dör jag lite.
tränar på öppningsfraser att dö för och planerar i morgon!

1 vecka

varför måste det vara en perfekt höstdag när Bullen inte är här? Det var hans favoritårstid.

caramel stickers

tja
öppnar dörren till skafferiet, letar med mina ögon. Hittar kolasåstuben och tar den. Klämmer ut en rejäl klick på fingret som jag sen stoppar i munnen och njuter lite. Förbjudet asgott. Tänker lite på Goofy the movie samtidigt.
Åker till Wallinders, tar ut 800 spänn vid bankomaten och möter sen upp Linus för att deala till mig lite biljetter till Get a gig. Känner mig verkligen som en dealer, undrar om det medkommer något mer än bara biljetterna?
Pratat med Helena i telefon i några evigheter. Det gör vi aldrig annars, i like it. Vi hade liksom mycket att säga idag.
Jag hade körlektion förut också, det gick. Alltså, jag lever och alla andra lever. I övrigt var det skitläskigt som vanligt.
Ska träffa Elin och Helena nu, funderar på om jag ska äta en andra lunch? Den som lever får se.
mitt senaste sökord på google var happily
bilder: weheartit
kanske blir en andra lunch i alla fall, jag dör av tristess av att inte ha nått jobb eller skola att gå till. Börjar snart gå ut med folks hundar, det vore kul! (herregud)

happily ever after?

Jag har tränat idag, alltså varit på gymmet. Kändes som en helt annan värld, fastän en konstig känsla om att vi träffats förut, kanske till och med haft ett förhållande? Det var skönt i alla fall och gav mig ännu bättre anledning att äta nybakta scones och  niokronorschips från IKEA. Förut cyklade jag och mötte upp Victor som drar till Stockholm, för lite hejdåsnack och en cola. Jag passade också på att hyra sex and the city-filmen eftersom mami inte sett den och vi tydligen befinner oss i ett beroende. Det var andra gången jag såg den och den här gången tyckte jag det lyckliga slutet nästan gjorde ont, jag som är beroende av lyckliga slut?
nya skor. 260 kr på stadsmissionen i sthlm

höstfrukt och chokladljus

min nya långkjol. Jag är kär i den, men jag vet att min kära vän Julia inte gillar långkjolar så jag chillar lite på att ha den i hennes närhet :*

skruvat ihop en egen ikeahylla. Mitt rum är det finaste.

I övrigt har jag körlektion i morgon. Ska hinna träffa Helena och Elin för lunch och sen Joni en stund på eftermiddagen. Det är skönt att göra saker, det för bort sorgen litegrann. För åh vad jag saknar att han lägger huvudet i mitt knä eller sätter sig vid dörren och väntar på att jag ska gå ut med honom.

jag har kommit hem

Jag är hemma nu, och tillbaka litegrann tror jag. Stockholm var jättebra och verkligen en verklighetsflykt, något som kändes nödvändigt. Jag berättar mer i ett annat inlägg om allt det. Den här morgonen har jag bara myst i sängen eftersom det är översvämning ute. Mamma och jag såg de sista satc-avsnitten och drack varm choklad eftersom jag var ute i regnet redan vid sjusnåret i morse. Och nu sitter jag med min nya muminkopp som mamma gav mig i Stockholm. Motivet är på polismästaren i Mumindalen, jag valde den för att 1. den är grön 2. vem skulle annars välja honom?
Att Bullen inte är här är så påtagligt, men vi måste liksom klara oss, och det gör vi fast det är svårt. 

den största sorgen.

nu har det hänt, det som inte fick hända. Bullen finns inte mer. Jag orkar inte lägga upp alla vackra bilder på honom för de måste jag minnas honom och just nu vill jag inte minnas honom, jag vill bara ha honom här. För tio och ett halv år sedan valde jag ut honom, han som sen blev en familjemedlem. I går var verkligen den värsta dagen i mitt liv. Men jag vet att det var rätt, även om hela min kropp skrek att det var fel, jag älskar ju honom. I morgon åker jag och mamma till Stockholm, för att få komma i från och för att få annat att tänka på. Men samtidigt vet jag att vi båda tänker på dagen vi kommer hem, öppnar dörren och han inte kommer springa emot oss. Min älskling. Min Bullen, som inte längre finns.

lyssnar på en löjlig disneylåt på en trasig och tom säng

mitt huvud snurrar av min kropp. teet är för varmt helt klart och tekniken för farlig.

men tårar och fjärilar på en gång

Känner mig lite oinbjuden till verkligheten. Men, jag låtsas som att jag bryr mig och lägger mig på en blöt gräsmatta, sträcker armarna efter rymden, men får bara tag på en stjärna.
Åkte ut till stugan med m, p och bullen idag. Kände stundvis att halsen skulle ramla isär om någon sa ett enda ord till om hans jävla gravplats. Men det är svårt, att leva med en någon som varit en av de närmaste i tio år men som nu är som en främling gömd i tunga mediciner och förvirring.
Det fina var ändå att det nästan kändes som höst ute på Arnön. Ljuset var mer orange, lingonen täckta min bara fötter och sanden var sval. Skrattade åt mig själv när jag tänkte på att ta en cigg nere vid bryggan, det börjar bli för mycket carrie för min del när sådana spontana tankar dyker upp i huvudet.
För övrigt är min nya startsida destintion.se. Som vanligt tror jag att flyktvägar är de bästa vägarna. Men, glömmer, verklighet, läkartider, telefonköer, platsbanken.se, ständig övervakning av en sjuk hund.
Men på torsdag åker jag till Stockholm. Om min hund lever, eller kanske om han inte gör det. Jag vet inte längre, allt beror på massa saker och jag blir arg på mig själv för att jag felprioriterat. Och jag börjar tro att jag aldrig kommer få ett körkort. Jag är cynisk, vid nitton års ålder. Men lugn nu, jag är periodare. Och använder visst gamla kärlekars uttryck.
kör lite te och nya lakan på det. + satc

dramaqueen someone?

If anything should happen
I guess I wish you well
Ooh a little bit of heaven
Or a little bit of hell

tittar på satc, äter bortglömd tårta, är ensam, går runt i pyjamas, övningskör, känner att det är höst, är sjuk.
Börjar bli en cynisk nittonåring som är desperat efter jobb och sina vänner. Jag är mest lik Miranda från och med nu. Även om Helena inte gillar henne. Nu ska jag se lite mer, återkommer någon gång när livet är intressant igen.

men come get me

okej, så jag har deppat några dagar. Försöker bryta trenden men monkey buisness, ett gäng underbara tjejer och god soppa. Är de inte på pepphumör släpper jag inte in dem, så är det bara. Sen blir det ut, jag känner mig faktiskt med klädseln för kvällen, första gången sen åratal! Åh, jag känner livet återkomma lite smått. För en kväll är det väldigt fint. puss världen, jag tror jag ska bli full!

imorgon är det fredag

abso-fucking-lutely som big hade sagt.
jag däremot känner att - sova blir

gömmer mig i ett tvättrum

Ligger i soffan med Bullen djupandandes bredvid mig. Insnärjd i filtar och med chokladasken från igår öppen och halväten. Springer vändor ner till tvättstugan hela tiden. Stannar några extra minuter i torkrummet och andas den bästa doften någonsin. En gång, två gånger går jag ut med Bullen i regnet. Han vill gå långt, det svala gör honom pigg men jag är realist och vi går hem efter en kvart. Träffade finaste Ida i morse på Espressohouse. Talade om politik, kärlek och destruktivitism. Den tjejen är så intelligent att jag nästan svävade därifrån, lite lättare och med huvudet lite klarare. Hon kommer få det finast när hon flyttar<3. Hon lånade mig också sex and the city bokxen så jag är där nu. I NY på de hippaste krogarna, mellan lakanen med franska arkitekter och på det boat house med mr.big. Kommer inte gå ur bubblan, inte när det känns som såhär inuti den.
bild: weheartit

birthday!

bilder: weheartit
idag är det min födelsedag :)
kräftor, tårta, paket och familjen. Mysigt och nu är jag nitton år.

som en anka i en pool

ta det inte ifrån mig. det vi har, ta det inte.
fast jag klarar det. människan klarar allt, jag klarar allt.

Nu ska jag titta på So you think you can dance tills jag somnar. När jag vaknar är det min födelsedag och jag kommer vara jätteglad. Min första födelsedag på Brogatan, det blir fint. Mamma är ledig på morgonen och Helena och Elin vill köra lite brygghäng, hur fint? För 19 år sedan hade mamma redan kört till sjukhuset med en make bredvid sig, berusad på vin och öl och allmänt eufori. Det kan jag också tycka är väldigt fint.
Det känns som att många är rädda just nu. För framtid, för vardag, för kärlek, för ensamhet. Jag tillhör självklart den skaran. Och snart måste vi komma på en terapi som funkar för oss alla. jag tänker lite nu när jag går till kylskåpet. Sov gott min artonåriga värld.

stjärnor&planeter

Hur underbart är det inte då att Julia & Sara kom hem hit i morse med ett picknickkorg fylld med chips, muffins, skagenbaguetter, te och saft? De tog med sen med mig ut till min bil (jag langar bilen, de körkorten) och Julia satte sig bakom ratten och körde oss till.... BAMBARARBAM **** BODA BORG. Jag blev överlycklig och satt och studsade i baksätet i väntan på att få komma dit. Och vi har haft så himla kul verkligen. Och stolta ska vi vara för 11 stämplar lyckade vi få med oss. Slår mitt gamla rekord hundra gånger om typ. 3 svarta dessutom, hur king?

Mindre roligt var att komma hem och få höra att Bullen haft epilepsianfall igen. Det får det att vända sig i min mage. Så nu ligger vi i varsitt hörn av soffan och jag kan inte låta bli att klappa honom hela tiden. Mitt hjärta.

duscha i monsunregn.

Gick in på Body Shop i Göteborg såklart.
Kom ut med det här fina
Body Butter för håret, hur ljuvligt? Dessutom heter det rainforest, bästa namnet någonsin tror jag. Sen fick jag med mig shampoo och balsamprover (du får dubbla, du har ju så långt hår, YES) ur samma serie. Hejhej duschen i morgon bitti.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite körkortsteori så inte min mamma dödar mig, simma lugnt.

envis hund utanför en liten marimekkobutik någonstans i hemstaden

Jag besökte Göteborg. Åkte bil i flera timmar, vred upp värmen till 24 grader och svettades för att jag egentligen frös. Så fort vi kom in i stadskärnan började det regna och slutade inte förräns jag åkte hem. Staden grät av min närvaro men det gjorde inte så mycket. Jag tyckte den var fin i alla fall.
Jag går ut ensam mot vattnet. Med ryggsäcken löst hängande på axeln och kameran i ett fast grepp. Ensam förutom en man som sitter längre bort på en parkbänk. Alkoholist säger mina fördomar. Ja, alkoholist är han. Jag går fram mot kanten, vill testa att ha mina tåspetsar utanför kanten. Känna hur det pirrar i fötterna och hur huvudet domnar bort, för jag är lite höjdrädd. Hör rörelser bakom mig. Blir rädd för ett ögonblick. Men det är bara han, som rest sig upp från sin sittliggande ställning, orolig för mig. Men jag ska inte ta livet av mig vill jag skrika - nästan skratta. Jag fyller nitton om några dagar och jag går själv i en stad som droppar!


behöver.nått.att.äta




Lyssnade på Eric Hutchinson - Food Chain flera tusen gånger tror jag. Man vill bara börja le och dansa direkt på stället. Älskar Saras iPod, den är fylld av hemligheter och överraskningar. För övrigt längtar jag efter henne och Julia Kvarnlöv i morgon. Mina fina.
Just det. Mötte en kille också. Vi gick emot varandra i säkert 20 meter (lovar att det var 10) och tog inte blicken ifrån varandra en enda gång. Jag lyssnade som vanligt på Food Chain och när vi möttes kunde jag inte låta bli att skratta och då skrattade han med och sen sågs vi aldrig mer i våra liv.



snurrar och landar slutligen, mjukt och fint.

jag börjar nästan gråta, på riktigt.
fy fan va töntigt.
men 51 besökare igår?
oj helvete va fint och läskigt.
åh<3

ni som hälsar på här

säg hej säg hej

så som det känns när man gör något stort

Nu är jag arg på mig själv. Har klädångest, den mest löjliga (och vanliga?) ångest man kan ha.
Arbetsintervju. Hel och ren. Funkar inte i detta läge. Varför ens haka upp sig på dresscode? Jo för att man gärna gör ett gott intryck jatack. Favorittröjan och favoobyxorna passar inte ihop. Bara ben går inte för sig. Kavajen är för uppklädd. Hittar en bra combo - inser att jag kunde bära den i december och nu är det augusti. Får huvudvärk, tar en panodil. Lugn nu!

Djupa andetag och ett glas vatten gör mig redo. Ryggsäcken packad (önskar jag kunde ha skinnryggsäcken som jag vill få på onsdag med mig) med bok, iPod, kamera och några CVn ska jag packa ner i morgon, om jag minns. På fåtöljen ligger kläderna redo. Nästan precis de kläder mamma sa att jag skulle ta från början, jag lyssnar visst alltid på henne. I morgon blir nog fint, vilka kläder jag än har. Nu har jag krupit ner under lakanen och ska snart stänga ner spotify och datorn helt. Klockan sex går solen upp i mitt rum och yeah, see ya in GBG!

(det sista kändes så spänt så jag avslutar med en vacker bild från weheartit istället)

See I'm no king I wear no crown

förut: knådar chokladbollar i mitt kök. Låter mjukt smör smälta ihop med havregryn och kakao till det nästan godaste som finns. Fönstret är öppet, det blåser sommarvind i mitt hår utifrån kvällen som nu faktiskt är mörk. Från datorn spelas mitt senaste hjärta stjärnfall och sensommar.

i övermorgon: julia och sara hämtar upp mig och szo klockan 09.00. Vad ska man ha för kläder, för skor, för packning? Mitt hjärta värker lite för de där, de är min magiska värld. Mina imorgon.

nu: munspel som får mig att småle. Sen minnas och undra undra undra vad som blir. piano och det är sjärnklart inatt med. Jag skulle vilja vara Harry Potter litegrann tror jag. Springa runt i ett tomt Hogwarts med bästa soundtracket i huvudet och springa upp i tornen och titta ut genom sjärnkikarna. Vill att någon ger mig en stjärna, en alldeles egen som jag kan hitta på himmlen när jag vandrar ensam och när döden inte känns lika påträngande. Eller kanske precis när den gör det. Döpa stjärnan till ett hemligt namn. Jag hatar döden, den är som en rufsig kråka som långsamt tynar bort i en dörröppning. Allt prat om dödliga sprutor, gräva gropar och att linda in den man älskar i en sopsäck får mig alldeles yr och illamående. Därför håller jag ut.

imorgon: åka bil halv sju. musikleken med pappa och takeawaykaffe som jag inte dricker, kanske tar en kopp te. Sedan. Vandra runt i Göteborg lite ensam, vänja mig allt mer vid tanken. Ha med mina CVn, trycka dem mot kroppen, så de blir svettiga och krokiga. Gå in dit jag ska, bli modig för att det är detta jag vill. Och sen vet vi inte mer. Förutom att jag sen ska vandra runt ännu mer, ännu fler timmar, ensam - men ändå inte.
och till mångamånga därute, ni vet inte vilka och ni vet inte om det men - Jag älskar er så att jag gråter

dansar på trottoarer

men tjena. jag vill ut jag.
och det var det jag hade att berätta.
måste flytta, jag är stammis överallt här nu
vill ju inte det ibland ja
lyssnar på grym musik
är lustig

äh, tar en sväng med bullen när solen går ner
det passar sig det med, är tillochmed fint
blev ju inget arnön idag, blir inatt istället. när mami&papi kommer hem.
(jag har ätit kräftor, sett på grey's med fredrik och gått långpromenad idag)
tar vara på det sista
ja man får börja säga så nu
men det gör inte så mycket tror jag kanske
om fyra dagar fyller jag en värdelös ålder, men inte värdelösa år
måste börja slå på bollar, det som kommer mot mig, som christina i grey's. då tänker man inte bara framför tiden
nu ni
ut

vid regnbågens slut?

fast nu vill jag blogga igen
om regnbågar som ger hopp och cornflakes med mjölk på
åh herregud
back to reality

nu rymmer jag till skogen, eller den uppsatta plastskogen som tillhör staden där jag bor
tar på mig en lånad grön iPod och skruvar upp volymen
går och känner att det tar emot, kroppen orkar bara deala med alkoholen som fortfarande är kvar efter en vandrande härlig natt med brudar utan gränser
solen går i moln och jag skrattar högt, mina småbröder vaknar och lugnet bryts

ta sig ur en bubbla

jag har inte bloggat på länge.
har liksom inte haft lust att skriva det vanliga längre.
för det är inte så kul
men det är en seriös bild av mitt liv just nu, det händer inte sådär fasligt mycket alltså.
jag håller hårt i mina pengar tills fredagar och även då tar jag med mig rabattkuponger till bk för att kunna bjuda mina vänner (om än med få pengar) på cheeseburgare.
tittar man på vädret förstår ni också varför jag inte har så mycket att uppdatera, regnet bara forsar och när det inte gör det är det molnljust och man vill inte gå ut. jag är liksom fast i stan.
meningen är inte att visa på att jag är deppig, snarare var tanken att visa varför jag inte bloggar.
söker massamassa jobb varje dag, i alla olika städer. är faktiskt sugen på att jobba, konstig.
men ikväll ska jag och min bror ha minikräftskiva bara vi två och mitt mål med dagen är att 1. baka ett bröd, 2. komma ut lite.
sådär kan jag känna att jag är. fast med en stor tung glasbubbla över huvudet som tar emot överallt, nästan så att det spricker och jag kvävs i glas. Fast hellre kvävas i glas än vara fast med en bubbla över huvudet va?

bjud mig inte på vanilj

äter frukost, mailar, läser tidningen.
önskar jag kunde ta ett morgondopp
nu ska jag skynda mig lite, sätter på en bra playlist och sen rullar dagen igång typ

bilder: weheartit

berättar om allt för att inte lämna något ute

Förut åkte Julia och jag till Solareturen, köpte varsina inlines för 50 kronor styck och sen åkte vi inlines på Wåxnäs en halvtimme, hur bra?

comin' hooome

Åh. Typ bästa kvällen
och nu lyssnar julia och jag på city and colour, hatar namnet men gillar musiken
dusch och ansiktsmask intaget
vatten med vinbär
trötta, eller utvilade, efter kojbygget igår
det blev så himla underbart så jag visste inte vart jag skulle ta vägen förutom in under dubbeltäcket såklart
nu ska vi åka till solareturen och sen bär det hem för mig
ikväll blir det arnön med familjen
fan va fint allt är
särskilt när man har en så jävla fin vän
som luktar bäst
men just det, kolla vårt album på facebook för det är finast
amanda, you better like it!

mysig_tjej_92

längtar till ikvälL!

bar rygg och blommor i håret

om hur underbart det är att åka och bo i ett kollektiv med sju andra och sin bästis. Duscha tillsammans, besöka alla cupcakesbutiker och känna att man aldrig mer kommer klara av att vara ensam. Om att plocka blommor mitt inatten med en spanjor med ilovebeer-tofflor och sätta blommorna i håret. Att äta upp någons fryspizza och dricka öl en kväll när man bara rest och inte vågar prata engelska.

Nu ska jag lägga mig och se på svtplay och dricka te med mamma. ELLE och SOLO är utlästa samma dag som de anlänt och jag inser att jag har rätt mycket fritid. Har förövrigt inte ätit något sött eller salt idag (godis eller chips) vilket resulterat i lägst blodsocker någonsin equals jag måste resa mig upp i snigelfart. Jag kom inte iväg till gymmet idag heller, men hey, jag har ju tid. Dessutom vill jag bugga till hösten, men nu vågar jag inte.
sover gärna här i kväll. Frivillig får gärna göra en koja till mig med sånt där himmel... vad det nu heter och ljusslingor. Vackrast. Snart börjar sex and the city. Ohja.

blåögd.


är ett barn

sista bilden är klockren. Jag ä osminkad, har ingen hållning eller whatsoever och Bullen dreglar järnet.
Aja, lite mer av sommaren och min morgon. Max gick nyss upp, jag tänker säga åt honom att gå ut med Bullen och sen tänker jag springa efter så att vi går tillsammans. Om jag säger det från början tänker han vägra. Hehe.
För övrigt är jag snygg i ett par apgamla sportkalsonger och tofs på huvudet.
Nu ska jag äta pannkakor i min ensamhet och sen gå ut med världens bästa Bulle<3

vaknar för tidigt ju,

alltså, det tar verkligen emot att ta kort på mina pygmehänder men..... jag gillar ju mina naglar i orange och rosa, hehe. inte kul.

pratade just med julia, hon hann inte träffa mig idag typ. men åh
så jag chillar med att göra pankisar, döda fbchatten, vara flummig
tvätta håret länge och städa mitt rum.
drogar oskar linnros platta IGEN, har fastnat igen
det har slutat regna och jag måååste gå ut med bullen snart, måstemåstemåste
men vill ju äta innan?
död hund eller död julia?
åh
vaknade för tidigt imorse, därför, hehe
var är sara när saker händer som måste berättas, bearbetas
och HUR känns det att jag super mer än helena, men nej det gör jag inte, eller
googlar pannkaksrecept, beslutet gjort!

ways to know your not dying


tar en blåbärsmuffins
med lite te
svimmade nästan i svampskogen förut, kom ändå hem med 2 kilo
undrar om allt är mitt fel
planerar en födelsedag
åh, ska åka till julia i morgon, arbetslösheten bidrar med möjigheter
har dock sökt sjuttio jobb typ
tycker det är kallt i vänern, och överallt där semestern tagit slut

oh, give me something to believe in

jag har ensamhets-vm. undrar lite varför ingen kommer och våldgästar.
gör såhär
och kommer ihåg det här 12/02-10

hej

Eh.
Är så jävla trött. Kom hem från Hammarö runt nio i morse. Har sovit några timmar sen dess. Men ändå, tycker det känns konstigt att det inte springer runt halvnakna dudes och att ingen övertrött människa säger konstiga saker. Känner att de får gärna komma hit. Vågar inte ens skriva till Helena på fb dock, väcker jag människan kommer hon döda mig.
Jag blir lite galen, folk bara flyttar, får jobb och skaffar liv. Usch, får panik över att bli kvar, över att vakna och inte ha någon fast punkt framför mig.
Men i alla fall, nejnej, vi tänker inte så. Istället får ni se hur jag såg ut igår (i rätta dagens outfit anda) när jag sprang.

Vilket jävla underbart liv egentligen. Gå i för stora skor och somna i en för liten soffa.

nitton år!

alltså, se påna, fager är bara förnamnet. Jag gillar verkligen den här tjejen, och idag firar vi hennes födelse. Vilket är något jävla bra tycker jag.
PUSS nittonåringen<3

till världens finaste sara som åker bort i morgon.

I will wrap you in my arms 
And you will know you have been saved

min sommar litegrann.

'uppdaterings-sm idag...
Men här är lite mer av vad jag gjort i sommar!
som ni redan sett, provat att ha socker på läpparna. Himla festligt!
ätit kantarellsmörgåsar, mmmm
åkt båt med mina bästa lillebror
hängt med pappa när mamma och max åkte till turkiet!
varit på bästkusten med familjen (bullen tillochmed!) och badat ensam i havet med tusen brännmaneter och ätit skaldjur tills jag fått ont i magen.
varit på moskären och badat i iskallt vatten och haft picknick
gosat med världens bästa.

Gör en uppföljning på detta när jag orkar ladda datorn. Man blir lite gråtfärdig av att se allt, känner att tiden bara springer förbi. Tur då att man kan titta tillbaka och inse att det ändå var rätt bra. Sen undrar jag, hur ska jag kunna flytta ifrån min familj?

delar med mig ur ommwriter.

jag skrev nyss ett inlägg i ommwriter om hur det känns att somna med en värkande bröstkorg och andnöd för att man sett new moon. Och om hur det är att höra sara säga: jag önskar att du fick känna det jag känner nu, för det är du värd. Det är så fint på något sätt. Ni får se texten tror jag, eller ja, här.

Okej, jag vet inte riktigt vad det är som hänt. Eller vad som händer. I onsdags frågade Ida hur jag mådde. Jag kunde ärligt svara att jag mår bra. Mamma och Bullen är friska, ångesten över arbetslösheten har inte kommit än och vi skulle ut på kvällen.
Igår såg Sara och jag New Moon. Jag har liksom föreställt mig att filmerna som någon tonårshysteri. Som något som gör att man får pirr i magen. När vi skulle lägga oss igår hade jag ont i bröstet, det gjorde liksom ont att andas. Min kropp var alldeles matt och ögonen tunga. Sista scenen, den när både Jake, Bella och Edward är med, den gjorde så himla ont. När Bella säger: tvinga mig inte att välja. För jag väljer honom, det har alltid varit han. Åh herregud så ont det gjorde.
Grattis. Jag har liksom fallit, jag har blivit team Jacob, jag har blivit kär i the Twilight Saga. Och jag har dessutom blivit införstådd med hur ospännande mitt liv är.
Sara sa på natten när vi skulle somna: jag önskar att du fick känna som jag känner nu. Du är värd det.
Hon har rätt, jag har ingen kärlek i mitt liv. Och jag önksar också, ibland, att jag skulle ha det. Att jag skulle ha någon som Jake, som springer emot en och snurrar runt en när man inte har setts på länge. Som drar upp mig över ytan och får mig att andas igen. Alltså, en kändiscrush i min ålder är bara fånigt. Jag är inte ens säker på att det är en sådan. Fast jo, alla symptom stämmer och mitt liv känns halvt tills innan jag får se Eclipse. Fanfanfan.
Så, om Ida skulle fråga mig idag hur jag mår. Då skulle jag inte svara likadant. För idag känns det omöjligt, omöjligt, omöjligt att hitta kärleken som jag så tydligt undvikt i några månader.
Okej, jag vet inte riktigt vad det är som hänt. Eller vad som händer. I onsdags frågade Ida hur jag mådde. Jag kunde ärligt svara att jag mår bra. Mamma och Bullen är friska, ångesten över arbetslösheten har inte kommit än och vi skulle ut på kvällen.
Igår såg Sara och jag New Moon. Jag har liksom föreställt mig att filmerna som någon tonårshysteri. Som något som gör att man får pirr i magen. När vi skulle lägga oss igår hade jag ont i bröstet, det gjorde liksom ont att andas. Min kropp var alldeles matt och ögonen tunga. Sista scenen, den när både Jake, Bella och Edward är med, den gjorde så himla ont. När Bella säger: tvinga mig inte att välja. För jag väljer honom, det har alltid varit han. Åh herregud så ont det gjorde.
Grattis. Jag har liksom fallit, jag har blivit team Jacob, jag har blivit kär i the Twilight Saga. Och jag har dessutom blivit införstådd med hur ospännande mitt liv är.
Sara sa på natten när vi skulle somna: jag önskar att du fick känna som jag känner nu. Du är värd det.
Hon har rätt, jag har ingen kärlek i mitt liv. Och jag önskar också, ibland, att jag skulle ha det. Att jag skulle ha någon som Jake, som springer emot en och snurrar runt en när man inte har setts på länge. Som drar upp mig över ytan och får mig att andas igen. Alltså, en kändiscrush i min ålder är bara fånigt. Jag är inte ens säker på att det är en sådan. Fast jo, alla symptom stämmer och mitt liv känns halvt tills innan jag får se Eclipse. Fanfanfan.

Så, om Ida skulle fråga mig idag hur jag mår. Då skulle jag inte svara likadant. För idag känns det omöjligt, omöjligt, omöjligt att hitta kärleken som jag så tydligt undvikt i några månader.

va bra att du har långa ben långben!

Min Saragos följde med ut till Arnön igår, äntligen! Vi har plockat varsin kantarell, badat, läst kalleankatidningar, hoppat studsmatta, ätit mycket frukost, plockat blåbär, sovit tusen timmar, åkt båt och sådant som bara gör att vi mår bra. Sara är himla bra.
<3
Det är sånt här som är sommar tror jag. Bara slappa sönder något dygn på sommarstugan med bästa kompisen. Fy fan va bra!

en onsdag mitt på balkongen

Igår kom Sara, David och Ida hit.
och vi satt på min balkong tills det nästan skymde. Då pallrade vi oss in mot staden.
Fint<3

shame such a beautiful, beautiful young life.

Jag läser mina ommwriter-texter. Skrivna med antingen onyktra fingrar, saltade med tårar eller av bara ren lycka. Ibland vill jag bara visa dem för hela världen, oftast inte. Jag brukar faktiskt läsa dem då och då, de är fina i sin sorglighet och glädje. Och så har de så fina namn de där dokumenten. Såhär heter några:
yesyesyesyesyesyes
3 2 1
doft i min hud
vuxenlivet på film
vackraste namnet
01.23 hej jag är smått rullande



bilden hittade jag på julia.blogg.se, där finns länk till bildkällan.

stoltast i staden - spritt språngande galen

white night ballerina typ...
sitter på balkongen med öl, chips och bra vänner. Bättre blir det inte!

honey call me sugar

Och hon har köpt en kortläsare! Grattis!
Om tjugo minuter kommer David, Sara och Ida hit. Ölen står på kylning, dippen är gjord, musiken kirrad och även solen. Själv sitter jag med blött hår i min rosa morgonrock och ja, degar. Helena som förfestade en del med mig i vintras vet hur det är, hon kom alltid hit fixad och fin och möter mig med antingen en hårfön i handen eller en utspilld öl. Jag är segstartad. Men sen går det som på räls. Jag försöker peppa upp mig som tusan, tror det här kan bli riktigt bra jag.
Socker på läpparna... Ja, jag ville prova.
zes i dimman

Prinsessfodral.

Tja mates. Jag är hemma.
Det här har jag gjort sen jag kom hem. Ätit kvällsmat bestående av frukost (flingor, te, ägg och lax!), beundrat mitt prinsesstandborstfodral och min jordglob, målat ena handens naglar, pratat planer och annat bra med sara, fått positivt besked från arvikafestivalen, uppdaterat mig på alla bloggar och nu ligger jag i sängen och lyssnar på julias sommarlista i spotify. åh

Vill åka till Stockholm, hösthandla, gå i Hötorgshallarna. Åka upp till Rosendahl. Hälsa på fina människor.
Vill åka till västkusten med båten och familjen. Äta kräftor tills jag stupar. Åka båt fortfort, bada saltast, hitta sjöstjärnor och undvika maneter.
Nejnej, inte längta bort.

Fick ont i ögonen av att se mormor gå bort från tågstationen idag, fram till Nöne och hundarna och sen försvinna ur mitt synfält. Jag hatar avsked, seperationsångest. Vi har haft det så fint. Gosat ihop oss under filtar i soffan klockan sex på kvällen, gått havspromenaden varje dag, skrattat åt varandra efter oräkneliga antal öl och pratat igenom hela universum nere på klippan vid havet. Vi är väldigt nära hon och jag.

Jag är arbetslös och grymt fattig. Ska på white party på onsdag (har inte ett vitt plagg förutom min studentkjol...) och pengarna lär ju gå åt. Men åh, ska träffa Julia, Sara, Helena, Veronica (Elin, Ida?). Mina fina. Alltså åh vad jag skriver, men jag har det så bra. Nu ska jag måla min andra hand med orange nagellack från Mavala. Nice. (så heter det).

RSS 2.0