ja men då var det dags att komma hem så att vi kan fika på massa nya ställen och flytta lite och så!


"jag sa ju att jag ville testa allt med dig, gjorde jag inte?"

han får mig ur balans, mina ben att vika sig, mina kinder att rodna och mitt hjärta att slå hypernsnabbt.
jag är så kär i honom.

hej.

Den här dagen höll på att bli en katastrof. Jag blev galen av att vara ensam, att inte göra något, att vara supertrött. Ringde mamma som alltid säger rätt saker. Och hon sa, men lägg dig i soffan och kolla på serier. Och det mina damer och herrar, har jag gjort. Community season 2 har streamats med dåligt ljud och kvalité men hej va mysigt.
Började dessutom med hallonsmoothie och hembakt bröd. Helt underbart.
åkte longboard, hade mina gamla converse och plockade syrener! Det börjar gå bra alltså, inte lika läskigt längre och alla slänger en blick på tjejen med ostadiga ben på en bräda, hehe.
Nu hägrar fyra dagars jobb, men jag pallar. Förhoppningsvis.

I don't wanna lie cause I'm pretty sure I'm gonna die one day

trasig, lite itu. trött överallt. somnar om och om i mina gröna lakan och äter kvarglömt godis för att pulsen ska picka igång. blek och lite mager. fyller på med vitaminer, dricker hallonsmoothie, äter babyspenat. är så mätt på musik att jag inte vet vart jag ska ta vägen, lite vilse. lyssnar på aicha och tänker på dagarna i stöten. längtar till söndag, kall öl i blodet och sinnet som luckras upp försiktigt. blir till bomull. längtar hem litegrann, vart nu det är? tar longboarden under armen och försöker, snörar conversen, bygger upp ett leende, på med glasögonen. nu väntar adrenalinet och jag behöver det.

vi flyger vi flyger håll i mig!

Igår hängde jag på Gröna Lund i sju timmar, och var ledig! Åkte lyktan (mycket högre än man tror!), Jetline, Flygande Mattan, Twister, Kärlekstunneln, Blå tåget, Kvasten, Kättingflygaren, Lustiga Huset, Vilda Musen och skrattkammaren! Hihi. Allt med Millie och Anders, himla fint faktiskt. Såg ut lite såhär.

lika bra att köra!

det är lön, jag har nya röda converse, backstagepasset (viktigast i mitt liv, materiellt) är borttappat, solen skiner, jobb i åtta timmar, kebabpizza till frukost, diskberget borta, 10 timmars sömn, jamen nu kör vi!

det är ju rätt fint ändå.

igår: Efter åtta timmars galet jobb på Twister igår var det bromstest på jetline och slutligen pubkväll. Alltid så himla mysigt och alltid så himla lockande att dricka öl på öl på öl. Hänga på lejonbacken och prata kötider, lastning och annat töntigt internt om jobbet. Åka färja, hamna på After och fortsätta dricka öl, skvallra på toan och slutligen få tag i en taxi och åka i ilfart till Stockholm södra. jag är så hög jag kunde dö.

beating like a discodrum.

åh fan va fint det är att bara göra något man är lite rädd för, något som är svårt, något man skjutit upp. åka longboard igen till exempel. och hitta till willys, och handla äntligen. yeah
Började bara med att bära runt på brädan, lukta på alla syrenbuskar och säga hej till sopgubbarna. Ville inte riktigt ställa mig på den och åka ut rakt i vägen. Men åh orkade inte gå, provar lite, svänger lite, viker undan för några fotgängare rätt lätt, tungan rätt i munnen, fokus, var i helvete är jag? Körde för långt men var glad för klockan var bara tio och solen sken och solglasögonen gled för långt på min varma nästipp.
Gick runt på willys, ringde mamma och frågade vad priset på avokado skulle vara och handlade tillslut med mig en fullpackad kasse med mat! Rullade hemåt igen och tog en paus i en av alla de hundra trappor jag måste gå i för att komma hem. Så himla soligt!
och grönt är min favoritfärg. så himla mycket. 

baby, i was born this way.

Vaknade halv åtta idag av att det var supervarmt i lägenheten och under mitt djungeltäcke. Kunde inte somna om, kände mig stressad redan fastän det var cirka sju timmar kvar tills jag skulle jobba. Fixade frulle.
redberries och grönt te, plus ett hårdkokt ägg.
Hela lägenheten luktar i alla fall av pionerna som står i en barntillbringare bredvid den gamla radion.
åh så fina fina fina.
Solen skiner ute men det blåser så jag antar att det är kallt, men äh. På med solbrillor och låna en tjocktröja och sen tar jag longboarden (vågar egentligen inte) under armen och åker ner och handlar mat.
Döljer nervositeten under ett kilo leende och snygga brillor. Skrapsår, uppförsbacke och tunga matkassar, här kommer jag tydligen.

jag är namnet som du har på armen.

torsdag. jag jobbar fyra dagar framöver. 36 timmar. på blå tåget, fritt fall, rock jet, twister, flygande mattan, jetline och ja alla dom där! Det är kul, men åh va kroppen skriker av utmattning. Och särskilt idag, dagen efter. Men nu har jag varit ledig i tre dagar. Sovit, ätit jordgubbar, åkt pendeltåg, haft kickoff, tittat på glee, varit på berns, träffat sara, hånglat lite. Och nu dör min mage av hunger så jag ska typ göra något åt det. Och längta lite till den första juni då jag flyttar in i en lägenhet på telefonplan!
för övrigt skrev jag mitt namn med bläckpenna på saras arm och sjöng det som står i rubriken, det tyckte jag var bra.

oh my tongue's the only muscle working harder than my heart.

klockan är halv ett, jag har kanske en lägenhet på gång och min kropp kollapsar snart. claes är inte hemma så jag ska sova själv i natt. jobbet har gått bra idag, men det sliter. det var kallt nu när jag åkte hem, men mina fina grönalundare är bra och på måndag ska vi bli kalas på kick-offen! jag borde diska, städa, göra fint. men klockan är halv ett och jag ska sova nu. peace

kan inte tänka, jag står bara här och ler!

Trivs i nya sunniesar och skönaste hm-tröjan. Käkar pancakes från mormor med extra socker, förbereder matlåda, bestämmer tid med millie och lyssnar på div. Har dessutom äntligen lagt ut en lägenhetsannons på blocket, lite sorgligt samtidigt för jag älskar att bo här men nu är det dags att få drömlägenheten (hehe) på söder och kunna gå hem från djurgårdsfärjan! ciao på den

skatergirl oh yeah typ

Hallå. Förut kom jag hem till lägenheten, dumpade grejerna och bara snodde med mig Claes longboard och sprang ut i kvällssolen. Jag hade liksom fått för mig att jag kunde åka bräda.
och jadå, det gick! Jag åkte runt här, gick med brädan under armen i de värsta nedförsbackarna, åkte in i några trottoarkanter och fick en hälsning av två killar på varsina longboards, jag var liksom en av tuffingarna..
jag var glad. frös inte en endaste sekund över huvudtaget.
jag bara åkte och åkte och det började gå bra. gick upp för tusen trappsteg och svetten lackade i värmen och jag kände att nu var det dags att åka hem. Ställde mig på brädan, det lutar nerför och svänger samtidigt.. "äsch det går bra". Första svägen, "det funkar ju" andra svängen "fan, nu dör jag". Försöker bromsa (nej det går inte) men stupar framlänges på en parkering och mina händer spricker och knäna blöder. ånej
men jag klarar mig, jag är en av tuffingarna nu!
tack och bock

everyday, it's a gettin' closer.

I måndags tog jag bussen till Linköping, helt jävla slutkörd efter två dagars jobb (bådar inte gott..) och lite försenad. Kom fram och blev upphämtad av finaste pendipop i cab och allt! Hon skjutsade hem mig till mormor och jag dumpade grejerna och tog en snabbdusch och sen åkte vi ner till stan igen. Träffade upp Ville och Sabina och satt på uteservering och svettades och åt klyftpotatis och drack mängder av vatten. Allt var fint, allt var hemma.
Efter någon timme gick vi till tågstationen för att möta upp Patric! Vi väntade i solen och Binis och jag var barbenta äntligen, åh vår.
På kvällen handlade vi med oss lite korvgrejer, chips och en platta corona och några limeskivor och satte oss i Trädgårdsföreningen. Lovisa och Jossan kom också och vi bara satt och lapade sol, skrattade och njöt. Värsta fina vårkvällen med fina fina kompisar som man saknat. Sen skjutsade Vendi hem oss och mitt hår blåste så himla mycket och sen somnade jag bredvid Patric i varma lakan.

Dagen efter tog vi cyklarna och mötte upp de andra på stan! Det var stekhett och vi gick runt i massa affärer och jag hittade världens finaste keps (som ligger kvar...), solglasögon, byxdress och en randig goströja. Sen köpte jag, binis, vendi och jossan wok och satte oss i domkyrksparken och skvallrade och hade det allmänt superfint.
fina kompisar!
<3
godast!
Sen när det blev lite kallt och vi drog på oss tröjor gick vi till 55an (tror jag..) och satte oss med grabbarna. Tog en cider, smakade lite öl och snackade oss igenom kvällen. Blev himla fint och sen cyklade vi hem och lyssnade på Veronica Maggio samtidigt, en av de finaste kvällarna på så himla länge. jag älskar mitt stötencrew och att jag ska resa sverige runt i sommar för att träffa dem!

:'(

var är alla mina inlägg?

har tappat nycklar, frusit ihjäl och druckit fyra öl!

det värsta är att det ändå är en värd kväll. shit pommes. grattis och hej och hå. jag mår dåligt men ändå så himla bäst.

om att vara sämst på att räkna, ha en gammal mobil och vad som hände i somras.

min bästa vän är sara och julia. de gör mig hel, de kan mig, de förstår mig, de vet att jag pratar fort och osammanhängande. 

när jag borstar tänderna försöker jag bara göra det så fort som möjligt. det är så himla tråkigt.

när jag lagar mat (OM jag lagar mat) värmer jag soppa eller blandar en sallad. eller värmer nudlar! man tappade liksom lusten att laga mat när var i stöten.

jag är (lite) rädd för jag ska göra något fel på gröna lund.

den värsta känslan är när man vet att ingenting någonsin kommer bli så bra som det är precis då. att åka ifrån folk man gillar. att ta bort sin hund och veta att man aldrig mer ses. att vara sen.


den bästa känslan är när man är med någon som får en att skratta hela tiden!

jag är bäst på att bada, säga att jag tycker om folk, visa mina känslor och att göra ingenting.

jag är sämst på att räkna.

 

jag lyssnar på vendelas spellista div just nu. annars: veronica maggio, oskar linnros, daniel adams-ray, tracy chapman, håkan hellström, 30 seconds to mars och sånt fint.

jag pratar för mycket. fråga vem som helst.

jag tycker om utomlandsdoft, äppelmunkar, åka tåg, hångla, dansa, gosa med hundar typ. och så några människor.

kärlek är farligt. och så jävla fint. men farligt som sagt.

i somras var jag brun, jordgubbsförsäljare och orolig.

sist jag grät var när jag åkte hem från stöten. jag grät ordentligt.

när jag vill tänka pratar jag med min mamma eller mormor, de tänker åt mig. sen diskuterar jag med sara och julia och sen kommer de enväldigt fram till ett beslut. eller så ligger jag i min säng och tittar i taket. 

när jag bakar blir det ofta lite fel. men roligt har jag!

just nu tänker jag på att bli frisk så jag kan gå ut..

idag har jag vaknat i huddinge, åkt pendeltåg, hånglat, legat i soffan under täcket och läst bok.

ikväll ska jag bli ännu mer frisk!

imorgon kommer jag gå på utbildning som jag inte hittar till (ånej), hänga på subway och somna i rönninge med bumper.

min mobiltelefon är jättegammal!

när jag vaknar på morgonen tänker jag ofta "jag önskar jag bara kunde ligga kvar". sen är jag oftast vrålhungrig också.

om jag var ett djur skulle jag vara något flockdjur. och som lever i vatten.. kanske en säl?


att

att inte prata stockholmska, att gå vilse på t-centralen, att akta på sig varje gång någon går emot en, att bli knuffad runt, att få panik varje gång man går igenom spärrarna till tunnelbanan, att vara rädd på bussen halv tio på kvällen en onsdag, att ha så himla lite pengar, att vara ny här.
men det går okej ändå!
jag dricker ju te, hasar runt i bästa tröjan och käkar ballerinakex ifrån igår. nu ska jag försöka sova bort min förkylning och läsa lite. och ja, min kamera är sönder. och i karlstad. men på måndag åker jag till linköping!!

första besöket och du gör mig frisk.

bygger en borg i soffan, kuddarna som en mur och duntäcket virat omkring mig. fryser ändå, rakt in i märgen, i blodomloppet. ögonen kletiga med sömn och näsan röd och narig. halsen utsliten efter hostattackerna.
ja, jag tycker rätt synd om mig själv.
så bästa sara kom hit med survival kit. när hon frågade om jag ville ha något förstod jag att hon menade godis och inte ipren. så hon kom hit med cider som smakade ros, ballerina kladdkaka, tre små chokladkakor, jordgubbsglass och nötter! herregud vad mycket bättre jag blev direkt. nu har hon dock gått och min feber skjuter i höjden och lämnar flammiga spår och trötta armar.
Gick i alla fall ner och mötte henne förut i : mina favvobyxor, största stickade tröjan, claes raggsockar, converse, bomberjacka och min egen mössa! sara sa tja snygging när vi sågs, jag dog<3

mitt 2010, november-december.

november
De dagarna jag var ledig i Göteborg gjorde jag pannkakor (hela tiden!), tittade på community och köpte en grön klocka. Letade efter kor också tydligen. Jakten fortsätter, någon gång så.
Svart, vitt och allt däremellan kom och jag lyssnade sönder om nätterna.
vi bodde ihop i tre månader och lärde oss faktiskt att tycka om varandra, tufs och jag!
Åkte med mamma och pappa till stockholm. Letade efter cupcake sthlm i den första snöstormen och hittade äntligen dit! Hängde i Claes lägenhet (där jag bor nu) och var superförkyld (som nu).
Fick jobbet i Stöten och fick reda på att jag skulle bo med världens bästa Matilda Eriksson.
Jag såg Harry Potter med sara och julia när jag var hemma, åh!
Käkade en "hej jag flyttar hem nu" lunch med Sara på Vero efter att jag med vemod lämnat min andrafamilj i Göteborg för sista gången.
Jag, sara och julia gick på daniel adams-ray på tempel. En kväll som blev så himla himla fel för oss alla. Som slutade i tårar för mig i kön för att hämta ut min jacka sist av alla klockan fyra. Och sen vandra hem i tunna strumpbyxor. Dagen efter satt vi på janssons café och bara tittade på varandra, förstod. dom är så bra.
Pluggade körkortsteori som tusan.
Saras mamma gick bort och världen bara föll föll föll.

december
grey's säsong sju rullade fortfarande.
sara och jag åkte ut till en arnön en iskall dag och gick på isen och snurrade runt med bilen!
Mamma och jag testade zumba vilket var askul, åh träna..
Jag tog körkort faktiskt!!!!
Sara hade avskedsmiddag för mig och hon, jag, julia, fredrik och david spelade spel och åt svingod mat på cafét.
Jag körde ut till julia och hängde där hela dagen. På kvällen kom sara och vi låg i soffan alla tre och spelade mobilspel som alltid. Sa hejdå på kvällen, för fem månader fram typ. Det gjorde ont.
Kom hem och fick champagne för körkortet!
Var livrädd och sen åkte jag, grät som tusan.
Flyttade in i 6554 med världens bästa roomies <3
Internet funkade inte, jag frös ihjäl på branten med matilda första veckan, vi lagade mat, jag längtade till jul, vi hade lördagsmys med fångarna på fortet, började gå på måndagsklubb och spenderade pengar på cider (innan vi insåg att det var för dyrt och började dricka öl istället).

Mitt 2010 alltså. Som de skulle hända så sjukt mycket på, och det gjorde det verkligen! Gick ur skolan, flyttade till Göteborg och till Stöten. Blev lite vuxen, blev mycket barn. Fick sjukt mycket nya vänner som alltid alltid kommer ligga nära hjärtat, tog körkort, bevittnade mycket hemskt, var med om så jävla mycket fint. Badade, festade, åkte skidor, reste, hånglade, lyssnade på mycket musik och var sådär allmänt jätteförvirrad över framtiden rätt ofta. Men det var ett bra år.
Nu, 2011, maj, ska jag bota en förkylning med godis och sara!

mitt 2010, september-oktober.

september.
Började spela betapet och slutade egentligen aldrig.
Åt antibiotika rond 2.
softade  i raggsockor.
Gick på get-a-gig med sköna brudar, drack öl i öltält och såg hoffmaestro live en iskall kväll! Stod bredvid en kille i gul regnjacka och berättade för honom att han var snygg.
Hängde på arbetsförmedlingen.
Övningskörde hela vägen till Linköping!
Balkonghängde med mig själv, drack te och läste ELLE.
Sökte till ett jobb i fjällen... typ Stöten.
Sa hejdå till sara när jag flyttade till göteborg! Grät floder för att flytta hemifrån.
Åkte tåg rätt mycket fram och tillbaka och tittade på grey's säsong fem.

oktober

klädde mig sådär hela tiden.
åkte till arnön med mamma och pappa en dag och det var hur fint som helst.
Hade en heldag med Sara och Julia och vi färgade deras hår i mitt lilla badrum.
Julia och jag hade en galen kväll ute!
Jobbade hela tiden.
rosorna stod kvar
Chillade i mitt rum.
Blåste såpbubblor på bussen med saraochjulia.
Klarade halkbanan och var överlycklig !!!
Var tydligen en lite jobbig storasyster för min styvbröder. Tittade på ensam mamma söker och robinson med anna, drack ett glas vin varje fredag i soffan och värmde mat i micron.
Hängde med tuffingen på myrorna och provade jackor!

mitt 2010, juni-augusti.

juni
Eftersom "allt" nästan var slut så hade spm3b samkväm och spelade volleyboll. Alla var så himla härligt somriga!
Jag läste en halv gul sol och tyckte att det nästan var den bästa boken någonsin.
Helena och Veronica kom och balkonghängde hos mig och sen gick för första gången det året barbenta in till Score och dansade oss svettiga. fintfintfint
jag gick upp astidiga mornar för att springa. tror jag var knäpp.
Jag och Bumper gick på bal ihop. Vi drack fördrink, käkade asgod mat, elin och jag sprang ut i regnet, drack 35kronors öl och sent på kvällen dansade jag med Jc.
Jag tog äntligen studenten och la allt skolarbete och 12 år i skolan bakom mig. Tyckte ändå det var ganska jobbigt.
Hängde i Helenas lägenhet på tok för mycket.
Var superbesatt av ballerina kladdkaka.
Sålde jordgubbar och räknade fel.
Pappa hade försenad 50årsfest på midsommar och det kom 85 stycken. När kareoken drog igång blev det helt galet!
Jag var jättesjuk med feber och allt men hade ändå några helt underbara dagar på Arnön med fiske, bad och stekt potatis.
Var på sandgrund och badade med Elit och Pillena och på vägen hem bestämde jag mig för att pioner är de bästa blommor någonsin. åh längtar.
En dag drog Sarah och jag (med hennes nya körkort och min bil!) till skutberget och tog ett kvällsdopp innan vi avslutade i McDriven med pommes!
juli

Drack orimliga mängder hallonsmoothie och balkonghängde när jag inte jobbade.
Mådde allmänt sommarbra.
Åkte på 20årsfest hos astrid och hade en asfin kväll!
Bullen blev sjuk och allt vände.
Försökte tydligen dansa bort allt på Ankan med fina kompisar.
Jag såg twilight och blev knäpp.
Åkte till arvikafestivalen. Jobbade stenhårt, hängde med Jonas och såg Oskar Linnros och Robyn live!
Ringde 112.
Hängde hos mormor på östkusten i två hela veckor och bara drack sockerdricka, var magsjukt, badade i havet och gosade med hundarna.
Mamma och Max åkte till Turkiet så pappa jag och Bullen var kvar. Vi tog båten ut till favoritön (för sista gången för Bullen) och bara solade, badade och gick på näckrosjakt.
augusti

En förfest på min balkong innan vi cyklade in till Ankan och jag drack för mycket och hånglade mer.
Åkte till västkusten med la familia och badade, hade picknick på klipporna och hade det allmänt bäst.
Bumper hängde med ut till Arnön ett dygn och vi läste Kalle Anka, gjorde blåbärsmuffins och åkte båt. <3
Jag och Helena åkte på efterfest på Hammarö och kom halv tio på morgonen. Vi var helt slut.
Hängde med bästjulia och byggde världens finaste koja. Ballongtak, sänghimmel och ljusslingor. Sov under dubbeltäcket ihop<3. och dagen efter köpte vi inlines och åkte!
peppade julia och saras överraskning!
åkte till göteborg en regnig dag och fick jobb på lekstan.
Åkte till boda borg och klarade 10 stämplar !!!!!!!!!!!
Fyllde 19 år.
Bjöd hit massa kompisar, serverade röda drinkar och blev kalas.
23 augusti tog vi bort honom, min älskade Bullen. Jag och mamma gömde oss i stockholm och såg klart hela sex and the city boxen som terapi.


En ganska fin sommar faktiskt, men hemskt slut. 


mitt 2010, april-maj.

april
Spelade robot unicorn attack och åt första glassen.
Pappa köpte zso, åh vad glad jag är för den! Var dock inte så glad över övningskörningen..
jag kom hem från underbar london (vi hade saras kamera men min dator vägrar ladda upp dom nu). vi bodde i kollektiv i turnpike hos oscar, åt fryspizza och gick på portabello road!
jomen nu så. finaste.
gick på studentfest på nöjes och bara tappade bort alla hela tiden. åt bäst frukost i alla fall.
tja
På saras födelsedag tog Julia körkort och en dag åkte vi ut till min sommarstuga och åt blåbärsmuffins och drack te. Sen åkte vi bara bil och så.
Jag skrev världens längsta samhällsuppgift och Bullen nästan varje morgon vid mina fötter.
Tittade en del på bästaste bästaste community eftersom Victor langat avsnitten till mig.

maj

firade en mysig valborg med veronica, helena och sara. min wingman det dära alltså. <3
kollade så mycket på community att jag blev kär i abed!
Letade studentklänning som en galning.
jag gick på nöjes!
victor skrev det här mailet till han som spelar abed:
Hi Danny, I got a great idea for you!
"Next time you're feeling boored and looking for something fun to do. Just buy two tickets for me and my friend Julia (We are both crazy community-junkies) from Stockholm(Sweden) to LA and we'll come and swede up a few days for you!"
Jag dog.
åt ruggigt mycket grapefrukt. och hängde en iskall kväll med helena på bryggan, fint som satan!
knaprade antibiotika för första gången det året.
Hade det finaste shampoot någonsin. Och äntligen kom Oskar Linnros in i mitt liv och tog över totalt.
Åkte till Parga med mamma och mormor. Så himla underbar resa med de bästa! Allt från jordgubbarna varje dag, att bli jagad av vildhundar och att promenera genom en hel skog för att komma till den finaste stranden.


mitt 2010, januari-mars

Jag bara kom på att jag aldrig gjorde en årsresumé i år eftersom internetuppkopplingen i Stöten inte var den bästa. Och det är verkligen så himla roligt att titta tillbaka på så jag gör en nu.

Januari.
Började första dagen på året med att Sara sov hos mig eftersom jag var ensam. Vi bakade världens godaste pizza halv ett på natten.
hade tydligen ont i hjärtat.
jag och helena åkte hem till sara och gjorde pizza och myste en kväll vilket var så himla bäst vill jag minnas. jag sov över bredvid sara!
Jag skaffade facebook.
Hade "hur många cheeseburgare kan du äta i rad -tävling" på Donken med Jonas, Elin och Martin. Jag trodde att jag skulle få en hjärtattack efter mina fem.
Hittade det bästa stället i karlstad. En liten liten gata med en lufttrumma som, när man gick förbi, blåste runt en hår med tvättdoft.
mina julior fyllde år!
och jag julia och bullen gick promenad i snöstorm.
bakade himla mycket cupcakes också med fint strössel!

Februari
Astrid, Helena, Veronica och Helena hade sin modevisning och jag och massa fler gick modell. Hur kul som helst och jag var längst av alla med mina träklackar och blommiga tantklänning!
Jag och Elin kom tidigt till skolan och resultatet kan ni se här. jag mår dåligt över det. fnisselin
Jobbade med Julia på Ikea, lyssnade på Erik Hassle och pluggade medieproduktion.
Höll min tradition på alla hjärtans dag vid liv även om alla var så bakis att de nästan inte kunde äta.
Gick på studentfest och dagen efter kom Sara in i min lägenhet och la sig bredvid mig och log från öra till öra.
För övrigt festade jag hela tiden. Träffade Ante och Emil. Hängde på coffehouse med Helena. Fyllekäkade på sibylla och frös ihjäl tills Helenas kvart i tre buss kom.
Mars
I mars tittade jag igenom alla How the west was won -avsnitt. Älskade Luke.
hade väldigt lockigt hår.
En kväll åkte jag och Sara hem till Julia, satt i hennes lilla kök, drack vitt vin och pratade om Kreta och sen bestämde vi oss för att åka in och fortsätta dricka vin och det blev en himla fin kväll!
Jag och Sarah bokade biljetter till London.
Jag jobbade på barnmässan och gick dit i thailandbyxor och rosa diadem.
Det var påsk och jag fixade ju såklart påskägg<3
Jag spelade kycklingstuds med resten av mediafolket på lektionerna och skrev uppsatser.
Och sprang gjorde jag.



i mumintäcken och med sol på balkongen mellan halv tre och halv fyra .

jag är hemma, vaknade upp i mina mumintäcken i morse vid tolv. blev skjutsad till konsum bak på max cykel och gjorde tårta till pappa. allt så hemtamt, allt så himla himla tryggt. i pappas röda stora tröja som alltid. och ändå längtar jag tillbaka. fast jag vet att jag inte kommer kunna sova. att jag kommer vara rädd påväg till jobbet, jobbet. fast jag kommer sakna familjen. jag längtar ändå tillbaka till Stockholm. jag hör hemma där nu, eller jag ska se till att göra det. springa över hela slussen för att hinna med bussen ut mot sickla. stanna och köpa äppelmunkar för fem kronor och gå på skånegatan hela tiden. leta genom hela stan efter det bästa dansgolvet. spara pengar men ändå spendera på sånt som är fint, en piggelin och några kalla öl. hänga med nya vänner, gå till lejonbacken med grönalundare och skratta med folket som åker fritt fall. hångla flera kvällar i sträck. ha ett eget kylskåp och bo lite överallt. bada i havet och åka tunnelbana tills jag någon gång tröttnar. man får se det fina lite.
jag tror jag måste åka tillbaka snart.

"jag skulle kunna hångla upp dig mot varenda vägg i hela stockholm just nu"

om att ta hundra år på sig från nattbussen för att stanna och kyssas hela tiden. och vakna under ett vitt trätak och bara kasta sig över varandra direkt. det är fint nu, fint och farligt.

RSS 2.0