wup wup.

Idag har jag hängt hemma hos Sara, hyrt en dålig film och spenderat himla mycket tid i hennes badrum med en duschande julia bland annat. Sen har jag tränat, bastat, övningskört och nu ska jag baka lussebullar. Jag försöker överleva kylan. Går med mössa inomhus alltså, och brygger lite te.

min pupp.

Varmt mötte kallt i morse, bildade en blixt i min hand som for upp till hjärnan och tårkanalen. Fattade inte vad det stod i smset nästan. Vet inte hur jag tog mig hem genom kylan från trafikverket och hem till min varma säng. Vet bara att jag låg där och undrade om hon var okej. Nu har jag äntligen pratat med henne, vet att hon är okej. Att hon står upp, andas och faktiskt kan säga trallalala som hon brukar. Och jag kommer vara vid hennes sida nu. Kan inte fylla tomrummet, men i alla fall konturerna bredvid kanske.
love you know.

ängel.

Känns himla hoppfullt att ha en ängel i fönstret som man haft i fönstret sen man var liten. Gillar hur skuggan blir också. Och jag gillar hur min terapiform är att sätta mig i en opel och handbromsvända med min bästis på skolans parkering.

hardcore förfestning typ någonting.

lite från hur det såg ut innan det spårade i fredags.
vi ser ju verkligen lyckliga ut... heh. jag älskar oss ändå.
jag lyssnar på julmusik, pluggar körkortsteori och drar djupa suckar av ont-i-bröstet-smärta.

men okej jag håller med.

visst känns det fint att va vid liv, en dag till.
Igår stod en tjej bredvid mig i kön till våra borttappade jackor. Hon hade detta intatuerat på handleden. Hur fint som helst även om det kanske inte alltid stämmer ni vet. särskilt idag, 27 november.

sky is womb and he's the moon.

Gick in i köket på Janssons café idag. Sa hej till Fredrik och satte mig sedan på trästolen och väntade på att Julia och Sara skulle bli klara med sitt och bara komma in till mig i det varma köket. När de kom, tittade de på mitt bleka ansikte och jag tittade in i deras röda ögon. Allt var liksom så förändrat. Vi åt lite foccacia, berättade de värsta sakerna och förstod ändå. Kramade varandra. Och hur konstig min verklighet nu blivit, så blev den lite bättre av dem där. Och jag försökte en gång till sen. La mig under det finaste filten med Tuva tryckt mot kroppen och tittade på film. För att liksom förvissa sig om att det finns andra saker. Precis samma procedur som för så länge sedan. Åh herregud, låt mig bara åka och börja om för tusende gången.

19 +-0

klockan tio i fyra på morgonen. jag är äntligen hemma. ligger med iskalla lår emot varandra och sprucka helvetesläppar. Jag tappade bort min biljett till garderoben och min jacka. Det fick mig att stå i kö i en timme. Jag grät hela tiden. jag grät så att jag trodde att vakterna skulle hjälpa mig i förväg bara för att få ut mig. Så blev det inte. jag fick min jacka sist av alla. All personal stod runt mig och väntade på att jag skulle beskriva den rätt. Sen grät jag påvägen hem. Såg till att tårarna blev till ett jävla iskallt lager i ögonvrån och stannade nästan på bron för att det blåste så kallt rakt igenom mina kläder. Önskar så himla mycket att jag nöjt mig vid hej, att jag hållit hårdare i mina vänners händer och att jag insett att en heineken till inte löser några problem. Vill inte vakna upp som jag dagen efter. Vill vakna upp  som jag igår utan ett jävla helvetes dyft med hopp om kvällen. Nu är klockan fyra på morgonen och jag önskar allt var annorlunda. Så här blir det ibland, det är inte lätt att vara nitton.

tja minus 10.

Sitter och dricker varm choklad med grädde och ett litet glas julmust med mami och sigge. Känner mig som ett tonårsbarn som ska ut på krogen för första gången. Ligger i och för sig något i det då jag jobbat typ fem helger tillbaka och alltså inte varit ute på så himla länge. Men det är så annorlunda ikväll, för ikväll är som Sara sa igår, den sista helgen ute tillsammans innan jag åker. Läskigt. Och dessutom är det hemvändarkväll, hur många som helst ska dit ikväll och det kommer bli så fint.
I morse i alla fall, då väckte mamma mig med att hon gjort scones.
nytt julpynt.
Och baltomössan sitter säkert för 300 spänn. Nu blire mer must ni vet. Snart kommer mormor!

starstruck.

höhö. jag mötte daniel adams-ray på stadium förut. hur värt är inte det då? ringde sara och frågade vad jag egentligen skulle göra. hon sa: säg "vi ses ikväll".

ikväll !

fint det!
Idag har mamma tagit ledigt så vi julpyntar, stoppar nejlikor i apelsiner, äter lax, övningskör och sånt där ni vet. Nu ska jag åka in till stan och köpa en baltomössa som jag kan i i fjällen.

i min säng idag.

mitt hjärtas svällkroppar fungerar inte. jag har kammarflimmer, vena cava är inte som den ska. eller något liknande från grey's ni vet. såg sista avsnittet idag och har en stor saknadsklump i magen nu.
känner mig lite vilse i mörkret. så max och jag gjorde varm korv med bröd och ketchup. himla fint. men jaja, nu ska jag se på robinson, värma ett par lussebullar och tänka lite på i morgon utan att det gör ont i hjärtat.

everything isn't everything, apparently.

lyssnar på när man går med en drömfångare i bakfickan, dricker rooibostel och har det rätt bra. Cruisar lite på facebook och längtar efter äventyr.

tuffar till mig.

Mina vänner tycker att jag börjar bli desperat. Men allt sånt är bara kul.
Var just och såg Julias klasskonsert Bruket. Himla rolig och sådär gömmer-mig-i-saras-axel-pinsam-rolig. Helt klockrent en onsdag tycker jag. Idag har jag annars bara chillat runt, varit på körskolan och hängt på stan med mamma. Helshysst. I morgon ska jag träffa massa friends, lovely. Blir så himla rastlös av att ligga i sängen med raggsockarna på. Måste hända något. Fredag måste komma. Och risken med fredag är att mina förväntingar är skyhöga, brukar inte sluta väl. Men, nu ska jag fokusera på min efterlängtade mat och lite grey's. tja

try, try, try

Jag älskar när man gör något man inte trodde man skulle göra.
Igår hoppade jag på cykeln vars enda fungerande växel är trean. Jag cyklade i motvind och kalla snöflingor med indianstövlar på fötterna mot SATS. Där bytte jag snabbt om och gick in på ett tufft konditionspass. 55 minuter senare kom jag ut, med skakande ben och med svett rinnande längs armarna. En snabb titt i spegeln och jag insåg att min hudfärg ändrats några grader där inne. Gick in i duschen, vred på kallt och stod där och drack mig otörstig. Det är något med det som gör att jag vill göra det lite avskilt, som att det inte är en sån vanlig idé förutom i filmer. Sedan, landa i bastun och dö litegrann innan man cyklar hem i iskylan, men som ändå inte riktigt sträcker sig in i märgen som förut.
Det är att göra något man inte trodde man orkade.

jordgubb, satsuma, mango & grapefrukt

En av mina passioner är sånt som luktar gott. Doftljus, rökelse och kanske apelsin med nejlika i. Men tänk då något som doftar himmel tillsammans med något som gör dig len. Jag älskar body butter och har gjort från första stund Sara visade sitt mango body butter för tre år sedan kanske. Jag är helt fast och är verkligen aldrig utan. Kanske löjligt och ytligt men bara bäst. Har en ganska fin samling just nu. Nu känner jag mig som en äkta bloggare, skäms lite.

om varför inte och varför att.

Varför bloggar jag inte? Nu när jag är ledig, all tid i världen. Stör mig. Är ju den som uppdaterar flera gånger om dagen och som alltid har något att säga. Men ja, jag antar att jag gör andra saker, mindre intressanta saker nu. Eller något, jag vet inte. Håller mig sysselsatt på andra håll.
Med nya ELLE och SOLO.
Med packning och inköpslista till Sälen.
Med julklappsplanering.
Med grey's (som i och för sig nästan är slut)
Med att ta körkort.
Med att göra denna fruktsallad.
Och ännu känns inte vädret så inspirerande. men snart så. Åh, det här blir nog en bra vecka tror jag!

bo med mig?

Hehe. Love surprises, att ge i alla fall. Gick en sväng till IKEA (200 meter max) och storhandlade. Köpte varsin chipspåse till babysarna och pepparkakor, doftljus och juleskum till anna och fredrik. Jag är den bästa inneboende någonsin. Nu har jag gjort pannkakor för femhundrade gången. Börjar bli stressad på packningen... hm, tar det efter grey's!

tufs säger hejdå med lite gos.

och jag gillar inte ens katter egentligen...

epoker som läggs bakom.

Nu slutar en epok för mig. Min Lekstan och Göteborgsepok får läggas på hyllan och tittas lite på när jag undrar vad jag egentligen gjort det flummiga år. Och ja, till viss del kommer jag sakna det. I går var en så himla mysig dag på jobbet med söta barn, härliga kollegor och sjuk stress som vanligt. Men kul hade vi! Och jag kommer sakna att sitta på buss 760 och hoppas att den aldrig stannar så att jag kan få ta igen lite sömn innan mina 9 timmar och 45 minuters pass börjar. Jag kommer sakna att åka tåget ner och hem från göteborg. Läsa, se på serier på datorn, hamna i första klass, lyssna på fet musik och sånt.
Men mest kommer jag såklart sakna min andrafamilj. Att se på Idol, Robinson och Ensam mamma söker med dem. Att få värma god mat i micron och äta framför tvn med antingen ett halvt glass vitt eller en kall mariestad. Att få ligga i soffan med Tuffs på magen och höra hur hon spinner. Att småreta John och Albin eller gömma mig när Albin tar hem 20 kompisar.
Det kan vara lite tufft att lägga en tidsperiod bakom sig. Men nu hägrar två veckors grym ledighet och även om det känns i hela hjärtat som att det är alldeles för lite tid för mina älskade så antar jag att jag måste börja peppa Sälen ännu mer nu!

ey.

tjo bro.
tänkte bara säga att när jag åkte ner hit sist hamnade jag i första klass. det var king. satt där med grey's framför mig och med klementinen i munnen. sweet.(alltså ja, sätena är grymt mycket bättre. värt att betala 147 spänn).
imorgon gör jag min sista dag på jobbet for evaah typ. Åh herrgud mitt språk. Längtar ihjäl efter ledighet, min familj, hemstad, vänner, julpynta och daniel på fredag. I kväll firade vi med vitt vin här hemma. Kommer sakna ihjäl min andrafamilj så in i helvete. Sjukt det.

obegripligt.

Nu har hon berättat det för världen. Min allra bästa vän.
Och jag har en formsvacka. När jag egentligen vill säga alla de rätta sakerna, göra de bästa gesterna och egentligen bara lösa problemet helt och hållet. Men det går inte, som hon berättar. Och det är hjärtskärande. För jag står inte ut med tanken på en ledsen Sara.


din mamma borde lärt dig litegranna, tönt

Tar en paus litegrann. Hasar runt i bästa kläderna, ser fyra avsnitt rad utan att gå upp ur sängen, lyssnar på teeenage dream och dansar. Återkommer efter packande och tågresande. Alltså i kväll.

vit kajal i ett skal.

Är så himla nära att ge upp med körkortet.
Pappa försökte pigga upp mig genom att spränga brysselkål i micron.
Har inte bokat någon biljett till göteborg i morgon - för jag vill inte åka.
Mitt rum är så stökigt att jag spyr. Papperpapperpapper överallt och smutstvätt.
Dricker te ur muminmuggen och byter om fyra gånger. Gömmer mig i att vara någon annan, mycket vit kajal.

Men ni vet, jag ska på hp med mina bästa vänner nu. Och det kommer bli himla fint. Träffa massa fina människor, försvinna in på hogwarts (fast inte så mycket...) och äta godis. Ska använda min dricks från helgen. Jo det blir fint det här. Om jag nu kan välja skor.

när man har världen för fötterna.

weheartit såklart.

du är bäst nu men du var bättre förr.

jag har inte sett ett enda grey's avsnitt ännu............ och inte varit på körskolan heller.
MEN.
jag har hängt med fina hilena på stan och bara myst runt. Helena köpte nagellack och la undan the nyårsklänning. Jag köpte silvertröja och fågelring. Känner att jag nu välkomnar pizzakvällar uppe i sälen med min roomie när man vill vara lite fin sådär.

ps. lilla lady gör mig galen. jag vill kyssas till den.

saknar dig fastän du står här mitt framför mig.

Med baseballjackan och tuff attityd cyklade jag till julia och åt lussebullar förut (efter finaste frukosten). Åh vad fint vi kommer få det tillsammans i sälen! Nu käkar jag lite rester från igår och ska snart cykla in till stan och möta upp Helena och gå på stan lite, mysigt det. Sen blir det körskolan och ikväll träning. Pjuhpjuh. Men bra schema för dagen absolut.

Och vet ni vad? En av mina bästa vänner verkligen, hon har lagt upp en låt på sin myspace nu och den är helt galet bra. Lyssna här och gör oss båda glada. Jag tror jag lyssnar en gång till nu. fint.

på vägen hem.

väntade på pendeln i kållered.


letade reda på mitt lilla sj-tåg.


läste kärlekens historia, somnade och drömde om daniel adams-ray på tempel och hur jag längtar.


åt pasta på vero med fina för att samla lite kraft när jag landade i karlstad. Sara berättade sanningar för mig, smekte Ipone 4 och letade vinterjacka.

hehe. heh. sara gav mig en sköldpaddstatuering. jag satte den på hjärtat. (upptäckte nu såhär efteråt att jag satt den på högersidan.....)


och så låg den på golvet när jag kom hem. förlåt i förväg alla som jag sagt att jag ska se den med. jag tänker se klart den den här veckan. kärlek.


ursäkta min franska.

sittdansar övertrött som tusan i sängen och mumintäckena och övar på att inte bry mig men det går inte men övar på.
jamen ni ser ju att jag bryr mig. bryr mig om himlen faller ner. om vad som skrivs och vad som känns i fötterna och magen. funkar inte att lita på tangenterna, finns inget skydd. kör lite mer daniel och tränartränar och känner att jag ger inte upp först. inte.

feminist, javisst.

För nästan ett år sedan höll Sara och jag på och förberedde vårt projektarbete. Vi sprang mellan skolan, arkitektkopia, expert och UNO hela tiden. Linda på UNO var ett fenomen och vi redigerade bilder och skrev loggbok hela tiden (eller var det den tiden vi skrev ikapp efteråt?). Vi köpte noblesse för att hålla oss pigga, tejpade upp ett rött garnnystan längs med en hel vägg och hela vårt projektarbete började växa fram i vår fina utställning. Många av dem vi gillar så mycket var med. Julia, Helena, David, Claes, Tove, Sophia m.fl. Och vi var så nöjda. Så himla nöjda.
Och så fick vi VG bara. Och båda grät när vi fick reda på det. Så orättvist var det.

(det finaste är våra stora rumpor, bara så ni vet var det många minusgrader och tights under jeansen var ett måste)

11 saker.

1. jag gillar verkligen att stretcha. men inte vaderna för där jag stel och det är tråkigt. så det gör jag inte.
2. på något sätt tycker jag det är sorgligt att nästa helg är min sista göteborgshelg, jag kommer sakna det. att åka tåg, bo här hos dom jag gillar, hänga med kollegorna i köket och träffa charmiga barn.
3. helena har en awesome playlist som heter SOFA, den lyssnar jag på varje natt.
4. jag älskar harry potter. på onsdag möts vi 21.00 i karlstad tillsammans med alla andra coola karlstadkids.
5. jag gillar stockholm bättre än göteborg
6. jag orkar inte trycka ner shifttangenten och göra stora bokstäver när jag skriver.
7. jag sa att jag skulle skriva en kärleksnovell, men jag kan inte. det går inte.
8. idag hade jag discorummet på jobbet, det är roligt för då kan man göra beyoncémoves samtidigt som man torkar glass och våtmoppar.
9. ikväll drack jag starköl och tittade på ensam mamma söker. bästa av två världar.
10. på tal om ensam mamma söker älskar jag årets robinson också. kanske mycket på grund av daniel och erik..
11. nu tittade jag på klockan och tänkte "nu är den nog halv tolv". så var den 22.07. mm fint.

ingentinget.

Update: harrypotter på onsdag med julia och sara!! dör, åh. Blöder näsblod som tusan hela tiden. Trivdes på jobbet idag. och ja. that's it. Jag har med min kamera och grejer men jag vet ej varför. nu ska jag sova. hejpådej.

aceton.

Hela mitt rum luktar aceton. Jag med. Min billietröja luktar aceton. Kanske lättare att somna då i alla fall? Måste sluta kallsvettas och nysa näsblod. Måste åka till jobbet i morgon. Tre dagar, 26 timmar. Mer än ett dygn, men det måste jag. Och jag vill skriva till honom på facebook. Men det gör jag inte.

det är inte kaffe i muggen.

vet ni? Lyssnar man på teenage dream kan man inte undgå medsjungande och sittdans.

De osammanhängande bilderna handlar lite om att fylla hela örat med örhängen, inte glömma att packa ner klockan, att gå runt i sin nya favorittröja varje dag och att äta äggmacka innan tåget går.

väntar på snygg.


om vintern som ett munsår eller som ett gömställe.

Vintern kan kännas lite såhär tycker jag:
huden blir torr och fnasig, man blir blek, får munsår, man känner sig trött hela tiden, skorna läcker in hur många gånger man än impregnerar dom, fingrarna är konstant iskalla, mörker, kollektivtrafiken funkar aldrig osv osv

Men den kan också kännas såhär:
man får åka skidor, sova längre, äta mer (eftersom man förbränner mer i kylan), fira jul, a hänga framför tv:n länge, det snöar, julpynta, göra snölyktor, sen känns det som om stjärnorna lyser starkare på vintern, bo i korridor i stöten med massa sköna människor. Okej, måste släppa nyheten (gjorde det i förra meningen men ändå). Har nämligen fått reda på att jag ska bo i studentkorridor och dela rum med en sköning som heter Matilda (nyfikna jag kollade upp mail, telefonnummer och facebook på tio min...). Känns lite mindre skrämmande nu.

the same we did last week.

detektivbyrån spelas på apotekets reklam och min förkylning har sjunkit snäppet djupare. intalar mig att det är sista rycket men har tänkt så i flera dagar i rad nu. fnurlar på hur det blir med jobb och göteborg i helgen, mitt bankkonto och samvete säger jobb men kroppen segar ihop som en vissen maräng.
åh. bästa hände just. gick in i max rum, upptäckte en julmust i miniformat och tog den med mig till vardagsrummet och min koja av näsdukar och filtar. sweet.

vintermuggen.

i Stockholm köpte mamma mig den nyaste muminmuggen, vintermuggen! Så himla fin. Och nu dricker jag te i mitt nystädade rum och väntar på just henne. Jag har sorterat alla mina papper i rummet, packat upp från Gbg och Sthlm och tänt doftljus så nu är jag helt slut. Blir lite risgrynsgröt nu.

sthlm by monday, tuesday

Mamma tog ledigt måndag-söndag och vi åkte upp med pappa till Stockholm då för att det mest är mysigt.
kändes som ganska tidigt på morgonen och min förkylning var inte great.
men det var himlans mysigt i bilen! Lyssnade på morgonpasset hela vägen upp och skrattade för mig själv i baksätet medan mamma packade upp "ta med frukosten".
Pappa släppte av oss här och solen sken och man behövde inga vantar!
<3
Gick in i söderhallarna och luktade lite på allt gott. Gick sådär för min nos var alldeles igentäppt.
Sen gick vi runt på söder tills våra hjärnor var alldeles snurriga och vi gick fel i varenda korsning. Hittade i alla fall till fina Cajsa Varg där vi köpte oss en varsin indisk pirog.
Sen gick vi till juicebaren (vi gick bara till mataffärer och liknande ja) och jag köpte citron och ingefära för att jag trodde på husmorsknep vad gällde min förkylning. Mamma trodde inte på det och köpte mig istället en nypressad juice för att hon trodde på blodsockerhöjning. julia-mamma 0-1.
Lite trötta. Planterade oss på Blå Lotus i ett alldeles rött rum med häftiga soffor. Jag drack hemgjord chailatte!
Gick in på mammas favorit Gudrun Sjödén men jag vilade lite på en pall istället. Tills jag hittade världens finaste sjal. Men den ligger kvar för den kostade sjuhundrakronor. (och ja, jag ser så sjuk ut).
Sen gick vi upp till Hötorgshallen och åt kebab och provsmakade ingefärsgodis (superstark!). Men den här bilden är ju finare än allt det.
På kvällen gick jag, mami, papi och Claes ut och käkade megahamburgare på Bröderna Olsson. Himla häftigt ställe! De har vitlök som tema och det märks, hehe. Men himla fin inredning!
Nästa dag tog mamma och jag sovmorgon i Claes lägenhet och försökte få ovädret utanför fönstret att försvinna. När det inte hjälpte åt vi frukost och tog oss sedan in mot stan igen.
Hela målet med den dagen var att ta oss till Cupcake Sthlm. Det var lite lättare sagt än gjort. Med snöblandat regn ösandes ner från himlen och med min förkylning hotandes att skapa feber i min kropp - blev vi väldigt glada när vi kom fram. Jag satt med händerna på elementet i tio minuter och sen åt jag tre mini cupcakes. Himla fint.
Vid 18snåret åkte vi hemmåt. Landade hemma runt elva, helt galet väder var det ut och jag frös som en galning i baksätet tills jag tog upp sovsäcken och kröp in i den. Fin miniweekend.

hjärtat sitter utanpå.

Snörvlar och snorar. Gick ändå en liten promenad här ute på fälten, samlade lite d-vitamin. Visade händerna och ansiktet för solen och det blev nästan en ljuschock. Jag är nämligen så sjukt blek nu att jag inte känner igen mig själv. Kör lite starka halstabletter på det. Om en och en halv timme går mitt och broshans tåg hem till Karlstad. Jag är lite nervös, finns mitt liv kvar där? Känns som om dessa tio dagar varat en evighet och att jag liksom accepterat. Åker i alla fall till Stockholm tidigt i morgon med m&p, ska bli mysigt. Ska nog kånka med mig kameran och fota lite igen, har saknat. Nej, nu ska jag gripa tag i några näsdukar och ta en brieostmacka och hänga lite med min göteborgsfamilj. Ses i karlstad.

i was just guessing.

jag minns två födelsemärken på en vänsteraxel. och inser att gärna skulle se dem igen.


vi är bättre än grå.

Musik. Himla fint påfund och jag älskar hur det följer mig vart jag än går. Ändå kan jag inte påstå att jag är en av dem som svär sina liv till musiken. Jag trodde liksom att jag kunde klara mig utan den. Men nu, i två dagar, var jag utan iPoden (eller ja, urladdat batteri) när jag pendlade mellan jobbet och hem. Det var sjukt tråkigt. Tomt, lessamt. Och i somras, när Oskar Linnros platta nästan spelades sönder hemma hos mig. Och jag insåg att jag tillslut kunde varje textrad och kunde sjunga med fullt ut på hans spelning på Arvikafestivalen. Då blev jag mer beroende. Jag ville ha mer. Och nu har Håkans nya kommit och det är helt galet Håkan. Och i natt ska jag med extremt trötta ögon och med många lager täcken och filtar ta mig igenom hela Daniel Adam-Rays svart, vitt och allt där emellan. Googla varenda text, läsa igenom och sen lyssna. Ta in. Ibland älskar jag musik. Bra musik. Dessutom har jag ju nu ett nytt favoritprogram på tv, Så mycket bättre. Inte bara faktiskt för att vinjetten är någon alla går och sjunger på utan också för att det är så jävla rakt och fint. Sen i kväll är jag till exempel kär i Petter och ska någon dag begrava mig i hans gamla musik och verkligen lyssna.

.

Jag vet. Förlåt. Största blogg-synden. Att skriva om det man drömt om på natten. Förlåt. Men det var magiskt.
Jag är inte på jobbet idag tydligen. Är snorig som 17, har taggtråd i halsen och kroppen vill bara lägga sig ner och sova i 72 timmar. Dessutom har jag blåmärken på hela höger sida av kroppen då jag ramlade på de våtmoppade golven igår på jobbet, så det kan gå!
Men nu ska jag snart äta kalkon och mysa lite. pussi.

jag minns en spårvagn i ett varm land och en källare fylld med gamla möbler, med dig.

I morse vaknade jag tidigt, alldeles feberkall och svettig samtidigt. Det kändes som om hjärtat brast för jag ville verkligen inte sluta drömma. Så jag knep ihop ögonen, tryckte huvudet långt ner i kudden och försökteförsökteförsökte fortsätta drömma.
Och det gjorde jag. Drömde vidare och helt magiskt. Inte alls så speciellt, men så värdefullt. Insåg så mycket och kände mig så fullkomligt hel som jag inte gjort på så himla länge.
Därför grät jag nästan när jag vaknade en andra gång och insåg att jag inte skulle somna om igen.
Från och med nu ska jag skaffa en drömfångare och en drömbok. För två tredjedelar av drömmen försvinner efter tio minuter, och det ångrar jag så.
Det här är lite av vad jag drömde om. Men vissa delar går bara inte att dela, eller komma ihåg.
(hej snygg)
bilder: weheartit.


10.48

solen skiner och jag,david och sara springer till busse (och sju och en halv timme jobb för mig, pust)

för ett år sedan och idag.

För exakt ett år sedan åt jag ägg och drack smoothie och grönt te till frukost.
Jag fick reda på att jag var ledig hela dagen och åkte därför hem till Sara och pluggade på om Cypernkonfliken (läs gjorde kakor och blev bjuden på lunch).
Idag åt jag ägg, smörgås och cornflakes till frukost. Om tio minuter ska jag gå till bussen och sju och en halv timmes jobb. Men efter det ska jag springa till bussen och åka in till stan och träffa sara&david (uttalas engelskt).

morrn.

önskar detta vore min frukost.
och att sälen skulle höra av sig någon gång.

regn.

det är verkligen storm på riktigt här.
jag ligger under två filtar och dricker chailatte. ser på community och äter en kall clementin.
gillar't
nu ska jag krypa ner igen.

seize the day guys.

hej vänner och obekanta!
Jag har nyss varit i(på) Förlunda Torg, köpcentret. Var effektiv i 20 minuter och lyckades köpa tre ansiktsmasker och en svinfin klocka. Grön dessutom, vilken kärlek. När jag kom hem hittade jag ett vykort från min mamma i brevlådan. Det var det sötaste någonsin och jag skrattade med hela kroppen. Och nu har jag gjort en helt awesome lista i spotify, den heter making some epic pancakes, spana in den! För nu äter jag pannkakssmet (älskar't) och dansar i köket. Jag gillar den här regniga dagen. Tar vara på den, i morgon hägrar jobb igen.

: storm

vaknade av att det var storm utanför fönstret. vände mig om och somnade om.
största lyxen någonsin.

planering. you lost me.

ni vet. såhär ser min planering ut.
i morgon - ledig igen. apskönt, sova till tolv, åka in till stan, käka något gott och försöka hitta en klocka, åka hem, chilla med community och sen sova.
onsdag-söndag (5 dagar på riktigt) - jobba
dock.
onsdag kommer förhoppningsvis sara och david till göteborg och jag möter upp dem i stan på kvällen för lite käk! Supermysigt och jag längtar ihjäl.
Måndag-tisdag åker jag till stockholm och möter upp mamma och pappa. Har det bara underbart och äter thaimat, shoppar upp min lön och hälsar på min morbror.
Onsdag - är hemma. Träffar alla mina kompisar i hela världen! Bloggar med riktiga bilder.
Torsdag - åker tillbaka till Gbg och jobbar hela helgen.

Mitt liv är inget spännande alls för tillfället. Jag saknar mina vänner. Att skratta ihjäl sig. Att vara nära dem som förstår sig på en. Som gillar samma saker som en själv. Som är alldeles bekanta och förutsebara. Och ibland inte. Som ser hur jag mår på sättet jag går emot dem. Som vet att jag måste äta godis varje dag. Jag saknar dem. Behöver dem. Nio dagar kvar tills vi ses.

RSS 2.0