berättar.

Åker hem i morgon. Seperationsångest, tågångest (första gången men hur kul är det att vara sjuk?). Ska gosa järnet med hundarna och äta chips som inte är bra men ändå liksom. På något sätt, lite fint att komma hem.

meddelande genom ett nyckehål.

Jag är kvar på regniga östkusten. Alltid tycks det bli regn när jag är ledig (numera arbetslös!) och dessutom har jag dragit på mig i magsjuka som gör att jag bara ligger platt på mormors fårskinn. Jag har ju tur som är här egentligen, bortskämd är bara förnamnet. Och självklart har jag pressat mig själv till bad i iskallt hav och långa simturer i poolen trots min magsjuka. Jag blir galen om jag inte rör mig (det kanske har med det stora glaset sockerdricka jag dricker varje kväll).
Just för tillfället är det enda jag äter överkokt ris, det är som balsam för magen säger mormor. Att vara här är underbart samtidigt som det är lite läskigt. Hemma väntar verklighet, en sjuk mamma och arbetslöshet för fulla muggar.
Jag bad att få sitta vid datorn en stund (första gången på snart en vecka) för att jag skulle kolla min mail. Ursäkten handlade mest om att jag skulle se som Tjejjouren hört av sig eller någon blivande arbetsgivare, men egentligen ville jag bara se om arvikafestivalen svarat på mitt mail. Det hade de. Men inga spår.
Vaknade upp klockan fyra inatt och trodde jag skulle hamna i koma av smärta. Första tanken: Jag får inte missa Ankan den 4e, alla dödar mig.
Vissa stunder saknar jag civilisationen litegrann, alla vänner, mitt badrum, vårt vatten, stan. Men inser snabbt att det inte skulle skilja sig så mycket att vara hemma nu när jag ändå är sjuk.
Alldeles nyss knackade mormor på dörren när jag duschade, killen från anticimex var här! Genom nyckehålet viskade hon att han var jättesöt så med balsam i håret och tandborsten i munnen kastade jag mig några minuter senare ut ur badrummet, endast för att upptäcka att han åkt .. Det enda jag fick var pussar av Tuva som varje natt sover bredvid mig. Idag vilar vi oss i ösregnet.
Jag har saknat att skriva. Igår läste jag ut en bok på 329 sidor, en bok på en dag, börjar bli farligt. Insåg att jag ville baka russinscones men skulle ju ändå inte få behålla dem. Enda fördelen: totalt viktras. Dock hade jag ju byggt upp kroppen med chips, mackor och sockerdricka innan jag blev sjuk så det blir väl plusminusnoll.
Jag tror jag ska sluta nu. Mormor kokar lite mer överkokt ris till mig och hundarna snarkar i varsin fåtölj. Soffan är min och jag kan tvtablån utantill.
Snart är augusti här och juli är över. Sommaren försvann och kanske är det tur, mammas inställning om att sommaren är en bluff verkar göra intryck på mig. Fast nej, romantisera sommaren kommer jag väl aldrig sluta med. Magsjuk på östkusten i en liten stuga med bubble trouble som närmaste förströelse och med världens bästa mormor.
ta hand om oss.

travelling!

Jag har så mycket att skriva egentligen, tänker ut idéer hela tiden. Men på något sätt blir det aldrig att jag sätter mig ner och skriver ett "riktigt" inlägg. Och sen saknar jag mina bilder också.
Men nu ska jag i alla fall ta min packning, mitt naturgodis och ta lite ledigt från jobbet och åka till mormor ett tag. På tal om det missar jag nog mitt tåg nu....
nu ska jag sätta mig på ett slitet sj-säte, titta ut när karlstad försvinner. Sätta i iPoden med det lilla batteriet i, gungas till sömns. Vakna i katerineholm, leta apotek och hostmedicin och bara njuta av att bära runt på för tunga väskor med fel packning i. Åh, att vara på resande fot är så fint ibland.

sex timmar sömn.

Har precis kommit hem från koriander. Hostar som en galning men fan, det var ju kul så länge jag orkade. Kände att mina vänner + alkohol räddade mig lite.
Ligger nu i sängen, oförmögen att släcka bästa lampan och sätta alarmet på 07.20... Har tagit den obligatoriska knäckemackan och tagit bort allt smink, är ändå redo för de få timmarna sömn som erbjuds i hettan under täcket. Koriander var fullt, och ja, så jävla bra som det ska vara.

det regnar.

bild weheartit.com
Känns som om veckan snart är slut, fastän den alldeles nyss började.
Tycker att vädret absolut inte är som det borde, bonjour tristess liksom.
Ska snart åka iväg till banken med mami och papi, lite sparpengar ska in på kontot.
I kväll blir det dock Koriander med mina cretabruds! Även om jag hållt mig själv vaken med hosta
i natt ska jag se till att orka dansa lite. Nu hägrar jobbet, men i morgon åker jag förhoppningsvis iväg till
mormor, ska bli helt sjukt underbart. Tåg och allt vad de innebär.
Skulle vilja ha en liten sån som på bilden också, puss på den.

.

ringde nyss 112 för första gången i mitt liv.
nu ska jag på skakiga ben åka in och äta lunch med några härliga tjejer.

uppdaterar.

Jag ska köpa en minneskortsläsare. Tills dess blir det fortfarande photbooth.
Jag håller på att bränna in mitt funkisarmband från Arvika på armen, åtminstone känns det så när det börjar avteckna sig en tjock vit rand. Men det är okej, för festivalen blev bara häftigare och häftigare och jag växte lite som människa. Jag blev en GC så att säga. Tomheten efter de andra 17 tjejerna har ännu inte kommit, kanske delvis för att jag varit som i en dvala sen jag kom hem, jag var också den som tog på mig den obligatoriska förkylningen.
Men vad gör det när man sett Oskar Linnros live, fått kramar av tacksamhet, har snygga armband på handleden och träffat så sjukt mycket bra folk?
Inte så mycket.
Nu ska jag åka ut till Arnön igen och ta igen mig ännu litegrann. Det här är min enda lediga dag denna vecka så jag ska försöka ta vara på den.
Nu, peace out.


ARVIKA JAO

PACKAR FÖR FULLT!
lyssnar på apbra musik, käkar chips, gör situps (typ tio stycken för den hela påse chips jag ätit, hehe), väntar på sara, glömmer grejer, vattnar blommar. Arvikafestival och jobb med tjejjouren som väntar!  NU KOM SARA <3

tröttar ut sinnena.

Jag ligger gömd, ihopvirad, under mitt täcke. Skapar kondens på lakanen, fryser så mycket att vibrationerna från min kropp har ned kuddarna. Har fyllt den gröna stora koppen upp till kanten med rooiboste som alldeles snart ska få värma min kropp, det måste bara svalna lite först. Jag har ett stort sår mitt vänstra lår. Pappa säger att det är ett hajbett, jag tror honom ibland. Fast något säger mig att det var fenan på vattenskidan som gjorde det igår när händerna skakade av spänning sekunderna innan jag skulle känna rycket i armarna och spjärna emot med benen för att komma upp på vattenytan.
ligger och läser ELLE. Känner mig kulturell, tittar ut genom balkongdörren lite snabbt för att se om grannarna ser att jag läser ett så exklusivt modemagasin. Värmen har hittat tillbaka till kroppen då detta utkast skrevs för någon halvtimme sedan. Det sticker i mina fötter, de domnar nästan bort i hettan. Men jag vägrar stiga upp ur grottan, jag trivs här under täcket och snart jobbar jag igen. Har inte packat heller, en detalj att inte glömma. Känner mig inte tillfredsställd med musiken. Fast nu lyssnar jag på Fredo Viola, han är bra.
och jag är nyduschad och dagdrömmer om hur det är att gå in på Liseberg när det är trettiogradervarmt. Känna doften av nygjord sockervadd och känna pulsen öka några slag. Springa till Bergbanan, den bergochdalbana som fortfarande känns realistisk att åka utan att riskera sitt liv. Jeansshorts som klibbar mot bara lår och handsvett när man håller i sig i nedförsbackarna. jag ska göra en augustilista. Allt jag vill göra i augusti, har ju inget jobb då ändå. Åka till Göteborg/västkusten/stockholm/mormor osv osv.
Göra en roadtrip, en klassiker. Påminn mig om körkort först bara..
(just i detta nu mindes jag en kycklingfilé jag lämnat i ugnen. Sprang ut naken i köket och slet upp ugnsluckan. Den kommer vara torrare än sandpapper, bra där).
Min kropp ömmar, mitt huvud är tungt. Träningsvärken från igår när vi åkte vattenskidor gör det svårt att höja armarna ovanför huvudet, varför man skulle vilja göra det. Stormen idag gjorde mig rädd och sårbar, nej, snarare arg och irriterad. Nu vill jag att någon ska erbjuda mig ett jobb. Men först vill jag sova.
just det, pappa och jag (och bullen självklart) är ju ensamma denna vecka eftersom mami och max lämnat oss för turkiet.
Det går himla bra. Vi har ätit mat, och . ätit mat. Han är himla bra. Köpte chips och en trisslott idag innan han åkte ut till Arnön och lämnade mig i världens varmaste lägenhet. Men det kan vara okej. Som nu. Sov väl.

fin.

jag har gjort sönder min minnesläsare, så jag kan inte ladda in bilder. Dessutom är kameran på Arnön och grejer så ja..
Men i alla fall, jag har nästan pirr i magen. För det ösregnar på min balkong och jag ligger inkurad i sängen och tittar ut. Har tänt lavendeldoftljus och det är nästan magiskt. Läser tidning och skriver gammeldags vykort. Jag vill inte åka och jobba sen, vill inte. Jag har nästan två veckors konstant jobb nu tills augusti och ledighet hägrar.
Nu blir det John Mayer och en kopp te. Om fyra timmar ska jag cykla i ösregnet. Peace

i'm having a bad romance..

så har jag sett den. Filmen som alla tjejer i min närhet påstod skulle ändra mitt liv. Eller i alla fall min syn på kärlek.
Sitter just nu i min säng och kan inte sova, lyssnar om och om igen på robert pattinsons låt Let me Sign. Känner mig bekymrad. Han snärjde mig. Och jag ville inte låta mig ledas in i det, men det var omöjligt att låta bli. Till och med så att vi spolade tillbaka så att jag fick se om scener, så har jag inte gjort sedan jag såg dirty dancing tror jag.
men jag ska inte hålla er vakna med twilight. Jag ville bara göra ett litet märke i mitt liv (min blogg) som visade att jag var precis lika dödlig som mina vänner, precis lika mottaglig för glittrande vampyrer i en osannolik saga. Hade precis samma förutsättningar att rysa när han säger "you are my life now".
Så ja, jag är besegrad.

taste of your poison paradise.

nu är jag mig själv igen, bra jobbat kroppen!
Ligger ändå i sängen helt utslagen av att ha varit uppe på benen ca 6 timmar idag.
Har sökt mitt första jobb för hösten, stolt. I morgon är det jobb igen och det är inte så farligt faktiskt.
Sov väl, I will.
ps. min väst luktar gott igen.

now in the morning I sleep alone, sweep the streets I used to own

Ligger i min säng
käkar lite frysta hallon
läser i min bok
vill gå ut på promenad

Igårkväll var underbar som tusan. Grill hos Veronica med oändliga matcher på Lips, jag sjöng Viva La Vida minst tre gånger. Sen in mot stan och Ankan, åh vad jag gillar Ankan. Och där dansade vi, drack 33 kronors öl och träffade folk.

Och nu sitter jag i min obäddade säng med lakan överallt, med John Mayer i spotify, och tänker på gårdagen. Det verkar alltid mycket enklare att filosofera över det som redan varit än det som komma skall.. Jag tänker på att jag badade med Julia inatt, och hur verkligt allt känns då. Som när vi sprang genom vattenspridarna och cyklade hem blöta och kalla men med humöret på topp för att komma hem, ta en varsin rostad macka och sen somna på två sekunder.

Nu ska jag ta mig några fler hallon, bädda min säng och ta en tiominuterspromenad och möta Julia. Sen blir det dusch och att åka ner till stan för att träffa Idagos och slutligen landa på Tjejjouren för lite målande av vägg och annat pyssel. Och detta ackompanjerat av regndropparna som precis nu kände att det var dags att kika fram.

allt för tillfället.

mellanspel.

Något osäker på min existens och på mitt liv. Känner mig lite trasig och osäker, vet inte om sommaren är sådär överdrivet bra som alla säger. Man har så sjukt höga förväntningar, så minsta lilla motgång blir enorm. Sommaren har svikit mig tre år i rad nu om den här sommaren styr sig snart. Och det jobbiga är att det faktiskt inte beror på mig, jag kan inte ändra något.
Hm, nu ska jag laga wok, vänta på Jess och Sara, gosa med Bullen, titta på tv, sova och sen är det jobb igen som gäller.
På kvällen blir det dock öl i orimliga mängder, det är vad som behövs.

något disträ.

Vad gör vi egentligen?
Jo jag åker i alla fall på 20årsfest hos astrid som är en jävla sommarfest utan dess like. Bad i pool, kubbspelande, bål och grill. Helt underbart var det!
Annars chillar jag mest, lite väl mycket kanske.. Men snart är det jobb igen och jag måste vara rädd för en läskig snubbe som åker runt och lurar jordgubbarna från oss.
Min hund är sjuk nu också, jag har honom under ständig kontroll. Duschar med dörren öppen liksom.
Men ja, jag är så himla lame. Här har ni sådant jag tycker är fint just nu på weheartit.com
jag blir alltid så inspirerad av att gå in på weheartit, det är ju så jävla vackert. Så nu kanske jag ska försöka romantisera min ris- och köttfärstallrik som jag ska värma i micron snart. Jag verkar bitter, jag är inte det tror jag. Bara galen av att vara hemma och inte på äventyr. onsdag blir!

typ 31 grader.

det kokar ute, hur jävla underbart!!! snart ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av mot astrid som fyller 20 !

pink grapefruit.

Jag bara fotar hela tiden nu för tiden, men dagarna är så långa och man hinner så mycket! Idag har jag ätit pannkaksfrukost, sovit ut och varit på stan och köpt min jeansdröm. Snart blir det jobb med pony och ikväll åker jag ut till Arnön igen.
Igår gjorde jag minicupcakes, ska ta med några till jobbet sen så jag och jonna håller humöret uppe!
Just det, mamma köpte ett par jättesöta trosor åt mig igår, men allra vackrast för pappret de var inslagna i. Unga kvinnor för längesedan i vackra underkläder. Himla fint.
En sak till bara, igår köpte mama pink grapefruit duschkräm från bodyshop, doftar ljuvligt!

gult parasoll.

Gjorde smoothie
typ den godaste jag någonsin gjort!
massa frysta hallon
massa fryst mango
plus massa yoghurt
Fixade ny frisyr, som en krans runt hela huvudet!
solade på balkongen. Jättevarmt är det. Nu ska jag äta pastasallad och snart ska jag åka och bada. Fintfintfint med sommar!

krabbor,bloggar och ballerinakex!

Idag var jobbet himla fint och gick fort. Efteråt köpte jag krabbklor till lillebror och mig som mellis, det var liksom helt underbart. Dog lite. Jorgubbar och ballerinakex till efterrätt!
Jo, sen var det den här listan också. Om alla bloggar jag läser :) Jo, det är ju något fel på min blogg så jag kan inte länka, men ni klarar att skriva själva tror jag!
slitet.blogg.se - bästis blogg. Den är helt underbar på riktigt, helt galen. Jag kollar igenom arkivet hur ofta som helst för att hon har de vackraste bilderna, mest träffande texterna och är sjukt söt i ph!
pillena.blogg.se - hon uppdaterar aldrig, jag kollar varje dag ändå. Måste hålla koll på tjejen som langar bra musik!
baraibland.blogspot.com - amanda som skriver så himla bra om sommar, drömmar och filmer. Hennes blogg är awesome!
cissys.blogg.se - jag har alltid gillat cissis blogg, hon har liksom en fin mix :)
kallhudochspets.blogg.se - här är jag relativt ny, men kolla in hennes bilder, de är magiska. jag vill hoppa rakt in i dem och börja fota allt i naturen.
helenafaktiskt.blogspot.com - helena älskar rökelse och tar suddiga bilder på stora rabarberblad, finns det någon anledning att inte gilla det?
karinblomgren.blogspot.com - karin är råärlig, och dessutom måste jag hålla koll på henne nu när vi inte går i samma klass mer, samma med denna tjej...
alexandrig.blogspot.com - alexandra hoppas jag kommer förse oss med tusen nya uppdateringar om oslo och lägenhetslivet med tre grymma brudar
juliasvardag.blogg.se - min gositjej som bara är jättesöt och säger att hon ska uppdatera fast hon inte gör det. Men när hon gör det är det superfint!
lindaastromberg.blogg.se - linda tar liksom galet vackra bilder, som när de fiskade krabbor! Dessutom bor hon på västkusten och det räcker för att få mig avundsjuk.
Sen har vi massa modebloggar som jag följer
rodeo.net/niotillfem
elle.se/bloggar/elsa-billgren
folkbladet.nu/ (sen hittar man underbaraclara)
blog.ungtblod.com
sammyrose.blogg.se
radarzine.com/blogg/fashion-flash/
emsedge.freshnet.se
columbine.freshnet.se
kanal5.se/fridafahrman
kanal5.se/nataliekarlsson
marcella.metromode.se
hannojohn.streetstyle46.se
ellenclaesson.streetstyle46.se
loweo.blogg.se
tv4.se/stylebykling
emmadanielsson.mode.tv4.se
lisaplace.devote.se
Alltså... Jag orkar inte mer. Jag har massor, bloggar är mitt liv typ :D
äuhm, ja


RSS 2.0