här vill ja va.

Här är jag hos min morbror och bara myser. Äter lasagne, pratar om livet och kollar på Gröna Milen. Känns så himla underbart att ha honom i mitt liv. Jäkligt bra film för övrigt! Blundade massor men ändå, det är ett ganska bra tecken. Nu ska jag sova, imorgon väntar tre timmars jobb och sen leeeedigt.
Jonas la för övrigt upp denna bild på instagram. Rätt gött jag har det!


en mysig kväll.

Precis vid stängning kom Julia förbi igår och provade bh:ar i minst en timme. Vi hittade massor, vilket var kul! Sen drog vi hem till Fred och lagade käk (okej inte jag). Sen kom Emmy, Julie och Freds söta granne över med en varmokall och anslöt. Även Sarah kom dit och fick ett vinglas. Vi satt och snackade katter, Rihanna och skrattade hur mycket som helst. Vid niosnåret drog jag, Sara och Juls in till tunnelbanan. Åkte till Birger Jarlsgatan och plingade på hos Jonas! Han är, som ni kanske vet, min 27åriga halvmorbror. Han hade i alla fall haft middag med fyra helsköna killar och vi anslöt men en flarra vin. Slutade med att jag och en kille som heter Claes kaklade om köket medan jag drack energidryck med blåbärssmak. När vi skulle försöka gå ut sen var vi för små och fick inte komma in så jag och Julie åkte hem och Sarah fortsatte natten. Himla fin kväll i alla fall!


i heard that you settled down.

Åh vad gärna jag hade stannat kvar i sängen idag. Sovit någon timme till och sen gått upp och i lugn och ro ätit frulle. Sen rått om mitt hem lite, diska av all disk som samlat sig och dammsuga bort allt dammet. Och sen när solen kommit fram på balkongen skulle jag parkerat mig där, framför penséerna och bara njutit. Vilat bort de där ölen vi tog igår på Kåken, Patz, Julie och jag rfter att ha hamnat på ett releaseevent på Brädkultur...

Men nu är verkligheten inte så. Jag är på väg till Twillan och ett femtimmarspass. Ska ändå bli kul, det är ju fortfarande klubbvecka! Och så hoppas jag på besök och mina awesome stammisar.


legs.

Ben idag. 20 min kondition, provade det jag tycker ser ut som en skridskomaskin, den var sjuuuukt jobbig men ganska kul också. Sen de vanliga benmaskinerna plus 30 squats (alltså typ benböj, tror det är squats) med en 2,5kilos vikt. Alltså det kan ha varit det jobbigaste på länge. Ska bli kul/svinjobbigt att se hur mycket jag öka på där. Bävar för dagen jag inte kommer upp utan kommer behöva lägga mig ner på golvet. Körde även rygg och lite mage på slutet.

Det viktigaste är att jag har kul och mår bra. Tänker inte bli obsessed. Händerna darrar för övrigt fortfarande. Nu ska jag hem och duscha och göra köttbullar och thatsiki.


boxning, vårkväll och pizza.

Åh herregud vad boxningen var rolig igår!!!! Under uppvärmningen blev jag dock lite nervös eftersom jag redan då kände mig knäckt av trötthet, det var ju första passet sen i söndags (dåligt!). Men sen skulle Juls och jag börja slå på varandra och det var ju dödskul men jobbigt. Vi körde uppercuts, krokar, kombinationer, tempoövningar och avslutade med cirkelträning då man fick slå på nästan alla. Superkul! Efteråt berömde instruktören oss och varnade oss för att vi kunde känna oss lite skakiga. Först sa jag "vi tränar mer" men så slutade det ändå med att vi gick mot duscharna. Väl där började skakandet och att få ut shampoo ur flaskan blev nästintill en omöjlighet. Pjuh!

Efteråt drog vi till Telefonplan och köpte pizzakit. Det var jättehärligt ute, kvällssol och varmt i luften. Den där våren som alla snackar om. Gick hem till Juls och Fred och fixade i alla fall salamipizza med fetaost och getost. Svingott! Kollade sen på filmen cup of love som verkligen är fin och romantisk. La oss sen efter många skratt och nu har jag sovit till elva, panik! Skönt också i och för sig.

Idag går det inte att använda armarna.


blommorna.

Nejlikor?


start me up.

Solen skiner, en färja åker förbi, jag äter mormorlimpa och dricker färskpressad apelsinjuice. Bredvid mig står världens finaste blommor som jag tror är nejlikor, de är alldeles nyfödda. Ikväll vid 17.30 kliver Juls och jag in på ett boxningspass. Fem och en halv timme på jobbet, godaste salladen till lunch. Ledig imorgon.

Kriterier för en grym dag!


käk.

Jag är så jäkla bra på att mat ibland alltså! Halloumisallad med chorizo, avokado och körsbärstomater serveras med melon- och baconsallad. Så jäkla gott och om jag orkar ska jag avsluta med mango och apelsin. Mycket salt, kanske för mycket, i min middag men det är ju precis så jag gillar det. Nu ska jag lyssna på ligga med P3 och sova tidigt. Like a tant.


cash.

Är på jobbet. Fick inte ens plats på body balance i morse så sov en timme extra istället. HEAVEN. Okej, sju timmar idag, dryga fem i morgon och sen en ledig fredag. Ska träna, hångla med my man och sitta i den förhoppningsvis lysande solen. Lördag och söndag är det jobb igår och kanske även måndag? Men sen är det Valborg och det blir ju kalasfint tänker jag mig + att när jag och Patz vaknar, bakis, på onsdagen så har vi varit ihop i två år.
Men nu, jobb! Kom och handla på Twillan i Huddinge.


time to...

nu!
Jag har fyra kuddar och två täcken. En dunig filt om fötterna och en liten miniatyruggla i famnen. Dags att sova och reload. I morgon är det dags att ta i för kroppen igen! 

jag saknar oss.

I morgon ska jag kicka igång mig själv och ta mig till Body Balance vid niosnåret. Blir eventuellt lite stressigt efteråt då jag måste börja en timme tidigare på jobbet men det ska gå att läsa. Fy på mig själv dock för att jag inte handlade på vägen hem idag, nu har jag så lite mat hemma att jag blir alldeles oinspirerad till matlådor. Värdelöst att behöva handla lunch ute varje dag även om det oftast blir gott. Men i morgon kanske det kan bli matlagningskväll!
Jag kom med tåget från Örebro i morse. Var där två nätter och vaknade och somnade bredvid världens finaste. Det är svårt att nå varandra dock. Mycket plugg, olika prioriteringar och sånt. Snart två år sedan vi blev ihop. Terrible two eller vad säger man? En trotsålder för förhållandet att passera. Vet inte om jag tror på det men jag vet att vi behöver vara nära och ha kul tillsammans nu, hitta tillbaka. Maratontitta på pluras kök som precis när vi var nyförälskade och sånt. Längtar obeskrivligt mycket efter sommar, ledighet och honom!
På tal om sommar fixade jag mitt sommarschema idag. Mamma försökte förtydliga det viktigaste via telefon "se till att vara mycket ledig"! Vi får väl se, två veckors semester ska det bli i alla fall och några strödagar såklart som jag kan fylla med Arnön, Kaggebo, Fjällbacka, Stockholm. 
 
 

weeknd.

Har en så himla bra helg. Våren är påväg på riktigt och syns tydligt på min balkong med fina pensér i krukor. Mormor och Nöne åkte hem vid fyrasnåret idag och passade på att ge mig skjuts till Sats innan. Jag visste att jag bara hade en timme på mig så var sjukt taggad på att få ut det mesta av det. Började med min svåraste gren - kondition. Orkar i princip likamycket som en anorektiskt sjuttonåring som väger 38 kilo och är 1.80 lång. Måste verkligen jobba på det där. Gick i alla fall i tjugo minuter i högsta uppförsbacke på relativt hög fart. 
Började sen köra mage och rygg, mina ben har fortfarande inte återhämtat sig sen FÖRRA lördagens benpass, är nästan rädd att jag fått en muskelinflammation eller liknande. Experimenterade lite med att lägga på vikter idag, allt det där är fortfarande nytt men jag börjar få in det.
Avrundade med att slänga på en hoddie och solglasögonen och sätta mig på en klippa vid havet och njuta av solen innan jag gick in. Nu har jag ätit pizzarester, vindruvor och glömt bort mitt varma kanelte i koppen som vanligt. I morgon väntar några timmars jobb på bästa Twillan, ska för övrigt krypa ner i Sveriges finaste nattlinne ikväll därifrån. På kvällen i morgon sticker jag till Öret! Blixtvisit och åker hem tidigt på tisdag men ändå, två nätter av patric är bättre än två nätter utan patric plus 300 kr på kontot. Så, öret it is. Nästa vecka är ganska fullspäckad med jobb men sen väntar majledigt och jag ska INTE ta på mig massa jobb om jag inte verkligen vill. Morbror säger att det alltid händer när jag ska vara ledig. 
I alla fall, nu väntar underbar sömn. 

en sån där.

Tja gänget. I morse gick jag och handlade sconesingredienser i nattlinne. Nu ska jag åka och fira Sarabanana som fyller år!!!! Ungefär mitt liv. Jag lyssnar på Petter. Mormor är hos mig. Uppdatering check.


en liten blomma.

Igår kom en liten kille på tunnelbanan och sålde majblommor. Jag följde min Stockholmsinstinkt och skakade på huvudet och log. Han gick vidare. Kändes ju inte helt okej plötsligt. Kollade plånboken och hade till min förvåning cash. Sprang efter honom och köpte en. Kändes så jävla bra. Som om det faktiskt var jag som kommit på idén att hjälpa barn göra roliga grejer fast deras föräldrar inte har råd. Jag tappade bort min blomma sju timmar senare när jag gick från jobbet. Det sög ju.

Nu ska jag jobba sex timmar och sen ska jag hem till Wigrens och fira Mini som fyller år! Hoppas på tårta. Minis storebror ligger för övrigt högt upp på min gillalista just nu eftersom han citerar maskinen och maggio i sms. Bäst.


det regnar!

Vem tror jag att jag är? När klockan ringde i morse och jag skulle studsa upp och dra iväg på shape så kände jag mig näst intill sjuk av smärtan i kroppen. Måste verkligen chilla lite och inte gå ut för hårt, då blir det bara motsatt effekt. Och alla jävlar som säger att man blir pigg av att träna!!!! Jag kunde seriöst inte gå upp ur sängen förrän klockan tio och då la jag mig i soffan... Mysig morgon har det varit i alla fall. Nu väntar några timmars jobb, tror det kan bli riktigt bra faktiskt. Här är jag också. Tripp.


hey love, promise me the best is yet to come.

Så jäkla mycket bra musik i omlopp nu, kan knappt sova. Har sett ner/ser ner på mig själv just nu och inser att jag måste snap out of it. Okej han har hittat exakt det han vill och även mina vänner. Folk lever utanför sina comfortzones medan jag äter samma sallad tre kvällar i rad. Vad hände med att jag kunde göra allt? Med att jag vågade? Kom igen!!! Lyssnar en sista gång på favoriterna Qudrona och Petter. Dansa sig ur detta blir. Jag är minst lika bra, som dem, som förr.


jag och mina greysvänner.

Två timmars köttande med världens bästa Julie på Sats, frågan är om jag kommer kunna gå i morgon? Har dessutom bokat in mig på Shape halv tio, risky business alltså. Just ni väntar jag på att ett av de senare grey'savsnitten ska buffra klart så jag kan kolla det innan jag somnar. Lustigt hur jag känner mig inför serien och karaktärerna nu när jag pendlar mellan säsongerna. Tycker verkligen den här serien är så jävla välgjord. Jag älskar den. Älskar Jackson, Alex, McDreamy, Christina och Mer. Älskar. Skönt att man inte behöver riktiga vänner, eller hur var det nu? Sov gott vänner!
Eller jo, har även börjat läsa mästerverket "konsten att vara kvinna". Så löjligt bra och feministen i mig gör volter.


laundrygirl.

Satan vad duktig jag är, tvättat hela morgonen och ännu inte tagit en endaste bit av min enorma toblerone (detta dygn alltså...). Planen är att sen sjunka ner i sängen igen och slappa lite och sen laga något gott käk. Har ekologiskt kött, yey, och nya favoriten bladspenat med balsamico! I eftermiddag ska jag åka in till stan och leta födelsedagspresenter i regnet och sen dansa med Julia på gymet. Man får liksom försöka se det fina! Och på lördag kommer mormor och vovvarna, det blir mys det.


#

# Du ringer. "jag är vid porten nu, kom!". Jag springer upp barfota i mjukis och slänger upp dörren och kysser dig sen tills du inte får någon luft och jag känner hur du ler mot mina läppar.
# Vi ligger i  sängen intrasslade i de båda täckena. Jag ligger över dig och du håller fast mina armar och vägrar låta mig kyssa dig. Flinar för att du är starkare än jag. Jag kan inte låta bli utan måste säga "jag älskar dig". Det är första gången öga mot öga på mer än en vecka och jag rodnar när jag säger det, precis som första gången. 
 
Nu är jag ensam igen. Har ätit scrambled eggs och vindruvor, ska dra igång ett avsnitt grey's innan jag ska sova. Tvättstugan klockan sju imorgon. Livet känns så extremt tråkigt, läskigt och förutsägbart. Jag är rädd för hösten, hur skaffar man kompisar, hur flyttar man, hur vågar man satsa? Jag är uttråkad på den här våren, mitt enda stora mål är att bli vältränad. Jag vet inte riktigt vad jag längtar till. Kanske till parkhäng med pizza i handen och en öl i andra? Eller på resor, att äntligen få göra någonting utanför Sverige igen (vet att jag är hemkommen från Schweiz för cirka 48 timmar sen). Inte bara samma lunk. Älskar den här lägenheten, men hatar att vara själv. I natt vid midnatt ska hösten vara bestämd, planerad. let's go. 

gulligaste jag vet.

Smartast, roligast, bäst.


I'm a belieber!

Existerar dagar som igår? Sov till halv tolv, städade sen lägenheten grymt noggrant med moppning och grejer. Lyssnade på Petter i bakgrunden, han är så jäkla grym och texterna lämnar mig med ett leende på läpparna. Handlade käk, till lunch blev det avokado och ett hekto färska räkor, åh. Drog sen och tränade. Älskar sats lokaler på Lidingö och igår var det typ alldeles tomt, helt underbart. Jag känner av ben och mage idag, både gött och jobbigt.
Svirade sen om och drog in och mötte upp Juls och Fred. Vi gick på bio och såg små citroner gula. Ganska mysig men inte toppklass. Sen tog Julia med oss till Kåken där vi lyckades dra i oss två öl och en drink vilket resulterade i att jag blev lite på lyset. Grymt mysigt hade vi det i alla fall! Åkte hem och sen kom äntligen Patz och det blev mys.

Nu, tre timmars jobb! Och ja, jag lyssnar lite på Justin idag.


milk bar, finally.

Åkte hem frän backen efter två åk idag på grund av illamående och grym huvudvärk. Det sög ju. Sista dagen med skidor, sista åket för säsongen liksom. Fan. Så sorgligt att packa ner underställen för säsongen, pussa hjälmen hejdå och låta skidorna gå i sommarvila. Älskar skidlivet. Hänga i underställ, åka puder, bli brun enbart i ansiktet (ser seriöst helt knäpp ut) och afterski på det. Kanske ska göra en alpsäsong nästa är? Vill ej växa upp och börja vuxenlivet med plugg och skit.

När Max och Smilla kom hem efter värsta grymma skiddagen....... i alla fall så tog Smilla med oss till milk bar där vi beställde in varm choklad i skålar. Så jäkla bäst! Nu väntar piskarovski, städning och gött häng. I morgon åker vi härifrån vid åtta. Separationsångest deluxe, men gött är kort ofta. Två skiddagar utav fyra, vekt men åh så givande.


Sol i sinne, brun inne.

Jag köpte mitt gymkort på Sats i januari eller om det var början på februari. Började trevande gå på lite yoga och yogalates eftersom det är sånt jag kan. Sträckte ut, insåg att jag var stel, otränad och bar på extrakilon. Julia uppdaterade sitt kort så att hon kunde träna i hela Stockholm som jag och sen drog hon med mig på varenda danspass i stan! Vi provade hot mojo, yoga i 40 graders värme och höll på att dö på kuppen men efter lite iskall dusch kunde vi skratta åt händelsen. Jag har gått ner i vikt, under 70 som var mitt mål. Nu har jag dock åkt i två dagar här i Alperna och jäävlar vad otränad jag är! Låren krampar, vaderna värker och magen är stenhård hela tiden. Jag försöker att på ett sätt njuta av det, träningen det ger även om det mest blir slitsamt och gör att jag blir tröttare än alla de andra. Så nu ska det bli deff hemma. Jobba på bål och ben, stadga upp mig. Bygga muskler. Mycket lättare sagt än gjort. Tänker på hur vältränad jag var i Stöten, skidåkning ofta, flytta medbringare och promenera upp för helvetesbacken varje morgon (om man inte fick skjuts). Älskar när man får sån här pepp, när suget efter att träna finns. Och att leva såhär, bränna i backarna hela dagen och sen kunna äta gott utan skuld. Åh.

Solen har förövrigt lyst som tusan idag och snön har varit orörd på många ställen. Fick äntligen greppet om lössnöåkning även om det inte alls gick som på räls. Roligt i alla fall! Nu är vi ledbrutna med lyckliga. Tydligen ska det ösregna i morgon men det är långt kvar. Time to enjoy.


aj aj aj.

Ånej träningsvärken har redan kommit.......... Försöker hålla mig vaken just nu och längtar efter min pojkvän och vänfamilj. Hur lustigt är det när man har det så himla bra? Snart snart krypa ner under duntäcket och sen förhoppningsvis vakna upp till sol. Hur ska mina ben orka? Återstår att se. Tänker mig för övrigt att mötas av första vårregnet på fredagnatt på Arlanda. Det vore drömmen.


från ett berg på 1500 meter.

Idag har vi varit ute i backen sen halv tio och kämpat oss igenom snöstorm till halv fyra! Det har varit så himla härligt, backar som är så himla långa, att vara uppe på 3000 meter och nysnön som legat i backen. Jag är dock så himla slut. Snöfallet gör att man måste fokusera så himla mycket för att ens skilja backen från himlen vilket är utmattande. De andra har dessutom ett högre tempo än mig vilket stör mig. Jag styrs av min rädsla alldeles för mycket, och att inte känna backarna är nytt. Fick mig dock några ordentliga garv när vi åkte en backe som kallas Tårtan, en svart puckelpist där vi inte kunde se handen framför oss. Först var jag livrädd (som vanligt) men efter några gupp och med de andra fallandes som bowlingkäglor bredvid mig så började jag bara tycka det var kul! Precis som det ska vara.

Ikväll väntar ostfondue, first time! Nu ska jag somna lite i soffan.


verbier.

Är i Schweiz! Efter missat plan, borttappat bagage och sånt så håller vi fortfarande flaggan i topp och dricker lite vin och har en fin köttbit i ugnen. Smilla är gulligast, att hänga med Max och pappa roligast och Tom världens bästa värd. Är dock sjukt sugen på skidor även om jag är minst lika rädd. Men hoppas att jag överlever och kan njuta av det. Plus att solen sticker fram så jag får lite färg på nosen.
Puss kompisar


om att vara tjugoett och gå på sin femte begravning.

Hejdå kära vän. Minnen av dig springer förbi näthinnan och lämnade mig skakades av gråt i en kyrkbänk för några timmar sen. Men när jag kramade din pappa, som du var väldigt lik, så påminde han mig om att det är de positiva minnena vi måste komma ihåg. Så det tänker jag göra. Tänka på dig i Kenttröjan och underställ efter en skiddag eller i den gula jackan på skotern när man blev hämtad på Kron. Jag saknar dig så enormt idag.

Min pappa har försökt muntra upp mig genom att köpa krabbklor (mycket uppskattat). Dessa intogs med öl, som blandades eftersom den ena var för mörk enligt pappa och så musikleken eftersom radion var på. Vem som skulle gå ut med soporna avgjordes genom en studsbollstävling som jag vann. Funkar det såhär i alla familjer? Bäst i alla fall och nu strötittar vi på animal planet och jag är så jäkla trött. Tuff dag.


this is the moment, tonight is the night and we gonna fight til' it's over.

Jag har haft ett awesome dygn. Kom hem till en sliten pojkvän och fixade i ordning lite pannkakor och satte oss sen på balkongen och solade järnet. Trötta bestämde vi oss för att vara hemma, Patz behövde ändå plugga. Felix kom hem och jag bakade focaccia och gjorde sallad. Hängde sen vid tvn och spelade pvz och sen somnade vi bredvid varandra.

Men nu är det dagen jag ska begrava en vän. Nervöst faktiskt, hur man nu kan vara det. Bara att bita ihop i alla fall, jag vill det här. Världens finaste dag får han i alla fall med solen och allt. Precis vad han är värd.


Ramlösa, kupé och ett sjukt mjukt tågsäte.

Nu äntligen sitter jag på tåget mot Örebro! Första stoppet på resan för att få lite pojkvänsmys och så. Imorgon rullar jag mot Karlstad för främst Gavlings begravning men också lite familjehäng och några öl med Helena. Och på söndag drar pappa, Max.och jag till Alperna med Smilla och Tom!!!!! Längtar till tusen.

Har haft den stressigaste morgonen någonsin med all packning kvar, diskning, dusch och allmänt prepp för en lägenhet som ska vara ensam en vecka. Efter sånna morgnar känns det bara bäst att luta sig tillbaka på tåget med en Ramlösa (världens bästa smak!), en god fralla och läsa Kupé tills man somnar. Det är faktiskt livskvalité!

Anledningen till att jag var så stört trött imorse kan ha varit de timmar jag spenderade med Ramona på Vapiano igårkväll. Vi drack cider och jag tror jag klämde en hel salamipizza, sanslöst gott. Catchade up på all den tid jag legat i soffan och tyckt synd om mig själv framför grey's. Välbehövligt! Mysig tjej det där.

Nu livet kommer jag!


say my name.

Igår hade jag maratonsnack och fika med Jonas. Gick därifrån så himla peppad och stark! Klockan var halv nio men jag svängde in på Sats vid halv niosnåret. Körde ett hårt men kort konditionspass (den bästa träningen är den som blir av!) och lummande sen hem.

Nu är det onsdagmorgon, solen lyser superstarkt på mig när jag och banan åker över bron och idag är sista dagen. Har väldigt få ångestkänslor över det där, vet att jag kommer tillbaka som vikarie snart och får träffa dem igen! Sista dagen ska firas genom att släpa en par pjäxor över hela Stockholm och sen slutligtvis få hem Ramona på vin! Har saknat den där donnan, så jävla synd att inte Sarvin kunde hänga på. Men i alla fall! Onsdag, solen skiner, calvin harris i lurarna och easytone på fötterna.


Påsk och så.

Påsken har varit helt satans grejt och jag skrev ett långt blogginlägg om det innan men det raderades och med det även min ork. Ska i alla fall sova nu så jag orkar köra stängning i morgon. Har massa bra grejer inplanerade denna vecka så är himla pepp! Kämpar emot en smygande tanke om att vägen jag går på inte är min egen. Vad gör det om jag är glad?
Så nu, sömn mina damer och herrar så uppdaterar jag er mer i morgon!


RSS 2.0