åh åh åh torsdag.

Gooooodmorgon! 
Här är hängselbrallorna jag knatar runt i varje dag. Älskar den ofantligt mycket men här kommer två frågor:

1. Hur många gånger tror ni att jag doppat själva hängslet i toaletten? 
Ledtråd: det är inte noll. 

2. Hur lätt tror ni det är när en är superkissnödig och ska börja mecka med spännena? 

Utöver det. Perfektion! 
Övrigt: ikväll är det hundkurs i Forshaga med mamma och Sibylla!! Känns så överdrivet roligt. En annan grej är att jag och Mike ska fira en 50-årsdag i Mangen på lördag, liksom galen grej för mig som kommer få någon slags nostalgi-knockout. Minus på det är ju att min käre far hade skrivet fel i ett jobbmail vilket resulterade att jag egentligen ska jobba på lördag. Kan dock inte och det var ju liksom inte jag som skrev fel. Så förändring. Lördag kommer vara nostalgi-knockout OCH dåligt-samvete-knockout. Ska snart rulla in på jobbet där jag faktiskt har noll procent andra tankar än just jobbet, lite skönt faktiskt! 
två små i gräset.

Jag ligger hemma i soffan på Brogatan och passar Sibylla. När jag kom cyklande förut såg jag Max och sibb i gräset och kände bara enorm kärlek! Vilken lyx att ha de där två alltså. 


Imorgon ska mamma och jag på hundkurs i Forshaga och jag längtar. Har plöjt tre stycken "Härliga Hund" som mormor lämnat. Vill göra så mycket med den här lilla! Lära henne följa mitt kroppsspråk istället för bara rösten, kunna gå lös i koppel och kunna lugna ner sig med sin bästis Pelle. Jaja allt det där som tar massa tid men som ska bli så kul. 

I övrigt är jag megatrött den här veckan. Kanske dock lugnar sig lite idag eftersom jag slutade klockan två. Och solen skiner!!!!!! Åker dock faktiskt med vantar på händerna och jacka över mina hängselbrallor till jobbet nu för tiden. Tror det snart är dags att ärva lite kläder av märan igen...., hihi. Var för övrigt hos henne igår och njöt av ostfrallor och idol. 💖💚 

myskräftis och dagen s.
Igår drog vi på kräftskiva nummer två för helgen, hemma hos Julia och Philip (eller ja, Julias föräldrar eftersom de är hemma i karlstad). Alltså my GAD vad jag älskar skaldjur. Låt det alltid vara säsong och låt mig få pengar i överflöd att köpa för! Är heller inte så kräsen utan duktig på att både äta svindyra fina havskräftor och kinesiska för 79kr på Coop. Och kolla vårt bord, SÅ mycket gott! När jag någon gång 20 minuter efter att alla andra slutat äta också slutade upp spelade vi spel och åt godis. 

Idag har jag söndagsångest. Inte för att jag drack för mycket eller något sådant. Men bara för att jag sov för länge och ändå är trött, för att jag är på dåligt humör, för att våra cyklar och bil är på tre olika ställen. Ah, Michael steker pannkakor och jag deppar under mitt täcke i soffan. Hur patetisk får en bli i sitt i-landsproblem? Jaja. ska bli gott med pankisar. karusellen ca 80 % rider på.

Åh det känns som att det snart börjar falla på plats. Jag börjar trivas på jobbet och att jag ska jobba här ett helt år känns inte alls så oändligt som det gjorde för bara någon vecka sedan. Denna vecka är lite "hektisk" efter jobb men bara med mys såklart. Två kräftskivor väntar i helgen till exempel, och vem älskar kräftor mer än jag? Ingen nä just det. Och igår slutade jag ju två och då åkte jag med Sibylla i bilen och hälsade på Lizz och Pelle. De ska bli bästisar tror jag bestämt. Efter det mellanlandade jag och trött_boxer14 hemma en stund innan Mike kom hem och vi åkte för att hämta upp Julia och ta oss ut till Arnön. Där grillade vi korv och spelade när då då, som är svinkul. 

Den här karusellen kanske inte är så farlig, inte för en kort period i alla fall. Självklart är jag fortfarande lite trött om mornar och kvällen kommer så fort på eftermiddagen. Saknar kanske mest att kunna hänga länge och spontant med kompisar, men det kommer väl. Nu är rasten slut och jag har tre timmar kvar att hänga i jeansdressen innan jag och Helenis ska iväg och simma på badhuset. Mys. 

idag är'e tisdag.
Michael ligger i soffan och jag i sängen. Vi leker norsk kareoke med mina nya lurar, fina va? Mia, Mattias, Maggan och Theo var här förut på lite födisfika. Tårtbilden är ju dock från igår när Mike hade gjort pankistårta. Älskade det! Senare delen av kvällen har jag bara jäst i soffan, kollat glee och instagramsurfat. SÅ rogivande och SÅ tråkigt på samma gång. Hatälsk. Hallå i helgen ska jag på TVÅ kräftskivor, lyxen i det när du är skaldjursälskare 👌👌👌👌. 
Barnen undrade för övrigt vad jag hade på mig när jag svassade in i min jeansdress på jobbet igår och idag, men värre kritik har jag ju fått än ett gäng (underbara) småglin tänker jag 😊. 

Nu, dags att somna med denna man vid min sida. Eller på hans bröst som är nya grejen. Tar mig mindre än en minut. Fint det.  

let's go!
före och efter.

Igår: 

Bakis som ett svin efter rolig lördagskväll med shotslek, Pace och lite hemmafest. Var 22 år och låg och tittade på tecknad film med Richard och Joline och Mike. Underbart. 


Idag: 

Fyller 23! Skön ålder ändå tänker jag. Blev väckt tio över sex av M och fick ett par röda birkenstocktofflor, perfektion! Sportar även en jeansdress från mormor, älskar den!!!! Total måndagskänsla på jobbet dock men löste det hela med regndans med barnen nyss och snart mellanmål. Göttigt. 

denna vecka.


Sen sist. 

Börjat trivas ordentligt på jobbet. WIN!

Varit ledsen över saker som är jättesvårt för mig att påverka. Haft dåligt samvete mot pojkvän, vänner, familj och alla för att jag inte finner tid. 

Varit lycklig med mormor och ätit glass och handlat perfekta födelsedagspresenter. 

Haft myskväll med Sibylla och tittat på soul surfer. 

Haft legoörhängena på jobbet igen och blivit älskad. 


legoörhängen på!Jag har supermysig dag på jobbet idag! Perfekt start på veckan. Regnig morgon fick Michael att skjutsa mig till jobbet och barnen fick massa vatten att leka med (hehe stora barn som mig också). Och nu lite vila i soffan innan det är dags för nytt äventyr. Stänger förvisso idag klockan halv sex men nu skiner solen och M städar hela lägenheteb überren. Tråkigt bara att vi inte får nytt fönster på fem veckor.....men vi fryser ju inte direkt! ekorrhjul, bästa barn och kräftor.

Just nu sitter jag i soffan på mitt jobb och dricker te. Har lite välförtjänt rast. 
  Tänk att jag jobbar här nu, att jag ska vara här i ett år. Jobba fem dagar i veckan. Kasta mig in i ekorrhjulet. Såhär dag 3 känns det som alldeles övermäktigt. Ska jag liksom vara ansvarig för dessa underbara liv? Lära dem grejer, se till att inget händer, hinna städa någon gång emellan och göra dem till bra människor? Och samtidigt ha plats i kroppen och huvudet för livet utanför jobbet?! 

Ja, det kommer jag och det kommer gå fint. Nu är fokus på att överleva första veckan med kräftor, massa avsnitt serier och Bero. Väl på jobbet går det bra, all information gör mig trött men allt det andra är bara så fint. Min egna grupp kommer börja bildas snart, fulltalig i september. Det ska bli kul. Första-dagen-på-jobbbet-present av mamma och pappa. De känner mig väl. 💚 


RSS 2.0