mamasio.

Har varit hemma i stugan. Min mamma är himla fin!

litet från hjärtat.

så himla himla fint.

på en galen tågresa med norskar, skrikande barn och utan hörlurar

mormor har varit på besök, julia och jag är nu sambos, fixat fina frisyren, ätit cupcakes och nu - påväg till kaytown! Mitt redigeringsprogram vill inte låta mig ladda upp mina bilder, det suger. i övrigt är det så himla fint att vara påväg mot total avkoppling, krabbklor och bilkörande. pepp för tre dagars ledighet!

han.

vi låg där i hans säng den första maj under det vita trätaket. och jag bara visste. så jag sa "jag vill vara din nu". så det är vi, och det känns världsbäst. och ja, vi klarade tillslut av att ta en fånig pussbild, fast det är inte så fånig tycker jag. nu blir det jordgubbar, godis och gleemaraton här hemma (när julie hängt in hela sin garderob.. hihi)

men å

nejmen det går inte att ladda upp bilder, så jag tänker kanske fly någonstans sen med lite bättre täckning. men just nu tränar jag på att inte göra någonting. (eller ja, ska diska lite, handla kyckling, laga matlådor och sånt). helt okej.

dom.

det var tufft i morse och jag grät på tunnelbanan. hade gått upp tjugo minuter tidigare och inget var rätt liksom. så det sög. sjönk som lägst men tänkte att det inte gjorde så mycket.
- kommer till färjan. träffar zinni och milli. kommer till jobbet, ska få stå på fritt fall. solen kommer fram. jobbar med bra folk. slutar fem. och sen blir millan kombi och blir så här glad!
- jag är så himla glad att jag har dom. fy tusan va värt att ha ett jobb att gå till med människor som man verkligen tycker om och som bryr sig. lyx yeah. nu har jag köpt choklad som väntar i kylskåpet, men först ska jag springa ner till vattnet och bara låta asfalt bytas ut mot lite moder jord. mysigt att inte vara ensam sen heller, julie och freddie kommer hem!

ena örat står ju upp och jag köpte två cornflakespaket för jag kunde inte välja.

Här om dagen träffade jag Maria, en nyfunnen vän, utanför tunnelbanan här vid telefonplan. Vi skulle ses för lite guidning och allmänt hundgosande och fikande och så vidare. Det var hur fint som helst och vi köpte enorma räksmörgåsar, drack smoothies och pratade om livet i alla sina former. Sen träffade jag ju självklart Polly, sicken pudding alltså!
Åh jag vill ha en hund nu.

För övrigt åkte jag och storhandlade idag. Ringde mamma för jag har ju fortfarande ingen aning om vilka ingredienser det är även i de lättaste maträtterna och matpriser är bara siffror utan betydelse framför mig. Hon guidar lite, skönt. Kånkade ut tre påsar från Willys och undrade lite när det egentligen hände, att jag typ blev vuxen. På riktigt flyttade hemifrån, till nya städer, till lägenheter, fick jobb, brydde mig om hyran och elräkningen, lagade matlådor, hittade nya stammisställen att dricka öl på i en stad jag alltid velat bo i, fick semesterersättning och skatteåterbäring, blev stor liksom. När? Ibland känns det i alla fall så himla coolt och i bland bara så superensamt och sorgligt att inte bo hemma längre, att inte räknas riktigt.
tre matlådor plus middag blev det i alla fall så jag är nöjd och mätt! Nu ska jag powernappa lite tills patric kommer hem. Idag har varit fin och i morgon blir säkert i samma klass :)

i have bananas in my ears and it feels azm.


är ledig:

lyssnar på musik, tittar på glee, handlar, får spontanbesök och papi (!), pratar segelbåtar, gosar med patric, städar hela lägenheten, tränar på skånska, missar tunnelbanor med flit, går runt i mjukis, äter chips som andra lunch, bråkar lite med internet, hänger på facebook, tänker på alla katastrofdrömmar, är utan smink.
imorgon: träffa mamma för första gången på så länge <3.

vågorna dom kraschar över dig och mig

Åkte till jobbet igår, tredje dagen i rad med elva timmar framför mig. Det var superhett och asfalten ångade och jag hade min bästa ring på mig och greklandarmbandet. Jobbade hårt, hängde på blå tåget och sedan flygande mattan (hade sveriges längsta stängning, inte okej att vara själv..). Sedan bar det av.
Millan och jag hamnade på Strand efter att ha tappat Steffanie halvvägs. Vi köpte öl och cider, provade olika sittplatser, gick ut, gick in, gick och träffade två tjejer som hette Åsa och Hedwig och som räddade oss från två killar med en "sjuuukt bra efterfest", åt mat vid en grill, skrattade. Jag träffade en ledsen rottweiler.
Ganska konstig men helt okej kväll, vi behövde liksom något efter jobbet och ja, hej och tack strand, vi kanske ses igen, kanske inte.
Jag hade i alla fall Millies blixt i örat, kändes tryggt.
Nu ska jag äta lite mango på balkongen och tänka bort lite dumma grejer. Inte okej alls att inte kunna säga nej, att oroa sig och att stressa iväg. Dock så himla bäst att ringa mamma och få de bästa råden i hela världen, och jag vet vilken lyx det är <3.

och hon är så jävla fin jag dör.

önskar lite att jag var där. bäst att hennes pojkvän mmsar så man får se i alla fall!

mitt bästa.

Behöver bara dig baby, ge mig ett fulltankat plan
(va ska man göra nej va, va ska man göra)
Bär mig ombord vi ska vakna upp i Långtbortistan
(va ska man göra när allting blir så här)
Ingenting är allt och för mycket till slut vill jag hem
(du är mitt bästa ja du, du är mitt bästa)
Bra mycket bättre bäst kommer jag tillbaka igen
(du är mitt bästa jag nånsin kommer ha)


familjen. mänskligheten.


som en sommarlovsdag för länge längesen och vi älskar't

Vaknade vid tolv idag, sova ut är det finaste någonsin. Sen packade vi väskorna, tog solbrillorna och longboarden med oss och drog till Hornstull. Mötte upp fina Millan och vandrade sen till Långholmen! Där var Dannys och hans storasyster och alla bara låg på filtar och solade som galningar. Det var superfint och vi hade bikini och badade flera gånger och soltorkade emellan. Snackade Grönan, musik och allmänna kärlekshistorier. Patric åkte och jobbade men vi bara låg kvar där och lät solen ta sig igenom våra (min) vita kroppar. Sen blev vi hungriga, sa hejdå till Dannys systrar och vandrade därifrån.
Jag åkte i förväg på brädan. Tittade på dom där i skuggan, gillar dom så himla mycket!
svettigt, vi men gillar't
Dannys tog med oss till värsta wokstället och berättade att det brukade vara superlång kö så vi var lite sådär småglada för att det bara var fem stycken före oss typ. Vi pratade typ hela tiden om hur mycket vi gillar stockholm och om vi skulle vara annorlunda om vi var rika. Sen var det dags att ta med maten..
..till skinnarviksberget som typ var det finaste stället någonsin! Killar högst upp på berget med huvtröja och cigaretter, tjejer med bruna ben och jeansshorts, medelåldersgäng som drack vin ur plastglas och pratade ungdomsuppfostran, kära par, och vi, fina vänner. det var lite svårt att klättra dock. tur att man får hjälp!
kycklingspett, ris och jordnötssås och kladdig lins på telefonen. smarrigt!
Nu ska jag spela mänskligheten på hög volym och göra matlådor, nu väntar fyra dagars stenhårt jobb, häng i green room, biljettklickande, bygelfällande osv osv. Det blir fint. Sen ledig!

pain is temporary, quitting last forever - all over again.

instäng i en glasskål. lite precis som det inte fick bli. med lite konstant magont och med lite "varför säger ingen hej på bussen" ångest. ler i sommarvärmen, får kallt tillbaka. öppnar upp igen, som i stöten. släpper in nytt folk, det här kan bli bra, men just nu är processen i början. det kryper i kroppen och smsen är korta, tårarna lite varma. lite för mycket personligt. privat, inte okej snack.
sommaren är verkligen här och det luktar syrener och starkt starkt grönt när jag springer med ipodlurarna hårt intryckta i öronen. när jag sitter med huvudet mellan benen och andas djupt för att återfå andan och hjärtat slår det hårdaste det bara kan, då, då känns det inte längre lika farligt. jag springer ifrån det, eller emot det. skydive nu.

jag tittar ner på mina fötter och ler, fastän hjärtat slår i fel takt och tänker - vad vore jag utan mig?


Vaknade hos Patric i morse. Fick hans lillebror att hata mig och åt frukost på altanen. Det var asvarmt och superfint. Kunde inte låta bli maskrosorna som blivit till önskningar där nere vid bussen. Vill bara lägga mig ned vid dem.
Kom hem och mötte uppe Julie och Fredrik, de hade gjort asfint i lägenheten och tagit dit ett piano och allt! Jag snabbduschade och drog på mig bästaste klänningen, premiär idag! Så himla varmt och skönt och glasögonen gled ner på nästippen påväg till bussen. Åkte hem till finissara som hade gjort värsta god picknick. Drack vin på innergården och det var himlans tjusigt faktiskt. Tjusigt, ja tjusigt. Sen tittade vi i kokböcker och beundrade lägenheten.
julia var fin. min lilla blivande sambo det dära.
och jag kände mig också ganska fin i allt mitt tyll.
Och nu hänger jag i soffan, andas lite och äter turkisk yoghurt med jordgubbar och pargahonung från mormor! Tänker ganska mycket, har lite ont i hjärtat. Väntar på att pendipop ska komma till svensk mark och ringa mig så allt blir bra. Försöker vara ärlig, men det gör ont och sårar litegranna. Längtar redan tills pupkvällen om 6 dagar, vill hänga med mitt grönalundfolk och bli awesomebra vänner med dem, så himla många fina! Längtar hem lite också, till Arnön. Hänga på altanen och lapa sol, vara med min fina familj och bada sönder min hud. I september ska jag bara ta sveriges längsta paus, bara ta't chill. Kommer ha jobbat 9 månader i sträck då med endast några dagars ledigt, pjuh! nu ska jag smaka lite chips och så.

Everyday I’m shuffelin typ.

Matilda och Vendela kom hit. Vi letade efter lägenheten jag ska spendera 3 månader i, hittade den och blev kära. Flyttade alla mina grejer på bussen och t-banan och det var galet. Fikade på stadsmissionen på världens finaste innergård, jag drack varm choklad och Vendi åt godaste yoghurten. Provade hattar, jeansshorts och långklänningar över hela stan. Åkte till Telefonplan, köpte gigantiska pizzor, Patric kom och vi gick hem och drack öl på golvet. Lyssnade på musik och blev tipsy. Åkte in till stan, träffade världens största hund, åkte till After och drack ännu mer öl och mötte upp finfina människor. Åkte hem, fyllekäkade pizza och somnade i största sängen och på madrasser. Och idag har vi hängt på Grönan och åkt Jetline och förvirrat oss i Lustiga Huset, ätit remmar och haft det fint.
älskar't

i olika skepnader.

Lite vad jag håller på med genom photobooth typ.
Är en mänsklig Ferdinand och ska lukta på precis alla blommor. Det luktar ju helt galet gott ute ju!
dansar i fina sjömanslinnet
Är man ledig ska man chilla, ha rufsigt hår och låna stora tröjor. Bestämt.
Vara redo för pubkvällar som förövrigt är så jävla awesome.

RSS 2.0