sover på Arnön.

En bilduppdatering om livet. 


Idag firade vi lilla julafton för nu är Max stor och ska jobba på jul och jag firar julafton med Michaels familj. Vissa i familjen blev väldigt trötta av julklappsutdelningen...Jag har varit ovanligt snygg och cool den senaste tiden trots totalt ofärgat hår. Kanske för att jag köpt vettigt smink och har grymma kompisar som gör om mig till asap Rocky. 


Jag fick ett stetoskop av mamma och pappa i julklapp då idag och när Max och mamma åkt till stan bestämde sig pappa och jag för att testa stetoskopet på - Sibylla. Inte så lätt att inte kunna säga ifrån 😅. För övrigt tog vi en kvällspromenad i mörket förut och jag tjatade hål i huvudet på pappa om hur FANTASTISKT fin stjärnhimmeln är här ute. Gåshud av hur vackert det är. 


Så här ledsen blir Mikey när han missar lilla julafton för match mot Karlskoga. Så ledsen. Vill ju bara pussa på honom. 


Min fullhetsnivå förra helgen har fått mig att inte röra en droppe alkohol i helgen. Kanske blir en kopp glögg imorgon. Det borde väl inte spåra? 


Såhär gullig är min mamma när hon öppnar paket. Nu ska jag sova i fleecenattlinne under ett kallt täcke och hoppas att ingen mördare går förbi fönstret. Glöden i elden har helt slocknat så när jag lägger ner telefonen är det så att säga mörkt. Puss. 

RSS 2.0