lördagsmorgon!


I sängen har jag spenderat 14 timmar detta dygn hitills. Halv ett kröp jag ner bredvid M och somnade på 2 sek  Michael väckte mig sen halv elva med att hissa bort gardinerna och visa mig den vita världen utanför fönstret. Jag sa nej tack ändå. Jag blöder från min livmoder och är förkyld (och har varit hela veckan så nu JÄKLAR skulle det vilas). Har ätit två smörgåsar i sängen, fått pussar, tittat igenom hela internet och somnat om och om igen. 

Men nu. Nu ska jag iväg och få fina naglar (!!) med Maria och Jossan (som ska göra naglarna). Känns som ett lagomt äventyr och det var skönt att duscha och klä på sig kläder faktiskt. 

Hallå PS. Är så nykär i Michael?! Det är ju fantastiskt! 

M i c h a e l.







Fan vad jag älskar honom. 

de senaste stora händelserna:


Michael har köpt pjäxor. Det tog väldigt lång tid tycker jag / mvh satt på en bänk hela tiden och kom med jobbiga "tips". 



Vi har ätit våfflor med grädde och sylt till lördagsfrukost. Sibylla fick smaka grädde eftersom hon hade sovit över. 



Jag har gått 10 000 steg!!!!! Gick precis överallt hela dagen, vandrade runt i lägenheten, gick på stan och bara grejade runt. 



Åkt skidor och snowboard med Erik och Michael i Dömle. Hoppat, grillat korv, bastat, tittat på VS-show och powernappat i soffa 


Bubblare: 
varit på inflyttningskalas hos Amanda och Kim, de är våra nya grannar! 
Hängt med pillefjonk-helena och druckit te och provat kläder. 
Klagat på Michaels skägg och snus. 
Varit ledsen över branden där tiggarna bodde. 
Njutit av min underbara pelargon. 

vardagsintroduktion.


Här igen, med läppen nedsjunken i forest fruit-teet. Pga slask som frusit till is har jag åkt buss två dagar i rad. Det är ganska skönt, inte behöva trampa och bli svettig innan jobbet. Men också tråkigt att jag måste gå upp tidigare och att jag fryser hela vägen. Kan nog tänka mig att varva cykel och buss. 

I övrigt känns det verkligen som att jag var ledig länge (lyx) och i och med det är kroppen såå ovan vid vardag. Fortfarande inget trött på kvällen med kan knappt få upp ögonen på morgonen. En önskan om att sitta bredvid Michael i soffan varje kväll pga hjärnan orkar inget annat. Hur lång inkörningsprocess tror ni det är? Kanske känns det redan bättre nästa vecka? :)

För övrigt ska jag börja på yoga på yogaskolan om en vecka, ser sjuuuukt mycket fram emot det. Och BUGG med M imorgon, det kan bara bli galet 😂. Får se om vi fastnar för det. Nu ska jag slurpa upp teet och gå ner och köra igång. 
Kram 


2009 med bra kinder. 2015 med fet tunga.

 
2009. Jag, mamma och Max tog en photobooth-bild med "knasig" effekt. Jag var fucking sjutton typ hehe. Max var ju bara barnet. Nyinflyttade i Karlstad, två bondungar.
 
Annars då? Bloggar från datorn, CRAZY. Den är nämligen döende. Hade jag inte en förhoppning om att börja blogga mer från denna? Aja glöm det i alla fall. Börjar jag plugga finns det inget annat alternativ än att skrota denna goding. Alltså bara tanken på en ny dator gör mig....matt? Tråk.
 
Helgen då? Jovars! Maria, jag och Tobbe kollade när Nilsby fick stryk av Lesjöfors i fredags. Vi var glada ändå dock! Fredag ju. Efter det drog jag och M till Tables och lirade biljard med Lizz och Magnus, de hade förlovat sig!!!!! Det var astrevligt och jag svepte tre öl och när den fjärde sen sveptes på Tempelhörnan var gofyllan ett faktum. Åkte glada hem med trevlig taxichaffis klockan typ 02.30 och vaknade uberbakis på lördagen. Den spenderade vi med att sträckkolla The fall, hänga med Michaels familj, passa Sibylla och äta godis. Från Hemmakväll. För 86 spänn. Jag har gått upp 2 kilo under jul. Fortsätter på den trevliga vägen......
 
Idag har jag simmat TUSEN meter på 21 minuter. Nytt rekord/svinglad/awesome/pepp/snabb! Värvningen bör ske så himla snart. I övrigt har jag inte köpt en kalender för 2015 ännu. HAR INGEN KOLL. Det blir veckans uppgift. Har även nästintill dödlig söndagsångest idag, har så sjuuuukt trevliga lediga dagar. Älskar snö, kyla och vinter mycket men........ lite vår, typ påsklov/vitsippor/tulpaner/ett par byxor istället för 3/inga overaller i hallen på jobbet skulle inte vara heeeeelt fel. Okej. Det här behöver slut. Ni ska få en photobooth-bild från idag. Detta nu. 2015.
 
 
 
 

tungan på sne.




Kolla vilken sköööön brud. Sitter utanför duvanhuset och väntar på märan. Vardag tillbaka vilket innebär innebandy på fredagkvällar (alltså valet av hemmamatcher....). AJA det blir najs. Lite skvaller, skogräns, lite go musik i bilen dit och rumpvärme såklart. Om Maria kommer i år vill säga... Tjo bre trevlig fredag! 

selfie-nyår och all bra mat!!!!







Alltså vi är så jävla snygga. Älskar den människan något så jävulskt. Fick kyssa honom på tolvslaget när bengaler lyste klarröda bredvid oss, raketerna smällde i dimman och vi försökte hålla oss fast på Skinnarviksberget. B ä s t. 

Igår var ett så himla mysigt nyår. Vi kom till Vilhelm och Sabina (som bor på Zinkensdamm) ungefär 19 och då var även ett till par, Viktor och Jossan där. Vi fick hattar, välkomstbål och lantchips med typ löjrom på. Sen (alltså blir hungrig när jag tänker på det) serverades denna meny: 

Ungsgratinerad hummer (!!!!!!!) men en hemgjord såndär brödpinne. Dog typ. 

Fläskfilé med potatiskaka (alltså jag bara freestylar nu, minns knappt för det var så gott, tionde parentesen nu också) plus sparris och rågod sås. Mmmmmm. 

Hallonjello med vaniljpannacotta och chokladmousse. Hejdå värdighet på Julia Friberg. 

Fattar ni va najs?! Andra bra grejer är/var: träffa morbror och hans Eva, åka lyxbuss i detta nu, spela tankespel och hänga med bra människor. Imorgon börjar jag klockan 7. Ska ha detta i minnet som tusan. 















RSS 2.0