We are family

idag bar det av mot västkusten! mygod I love it!
Först var det Strömstad med picnic ute på klipporna. mami, papi, bulldog och broshan och jag då :)
massa räkor och kräftor och sånt som ja tycker om !
sen åkte vi till mitt kärleksnäste, Fjällbacka. Seriöst en av västkustens vackraste städer. Så himla mysigt med tånglukten, bagerierna, det stora berget, husen och alla båtar såklart. Nu lutar det mot att familjen Friberg ska segla igen i sommar, najs pommes :).
Vi badade i havet ! Hoppade från hopptorn och var i en bra stund, slängde maneter och tång på varandra och gjorde skum av det salta vattnet. Inget slår havet!

Tack mina föräldrar för att ni är just mina och föräldrar. Utan er är jag ingenting.

friluftsdag

så blev det lite sämre då.
fan.
jag saknar sara - sara leker med spanjorer
våra grey's kvällar och hennes " a just det" som är så irriterande att man dör. hennes försök till pussar som faktiskt funkar nu. hennes skratt och bakutlut med huvudet. hennes "jag vet allt" min och särskilt när den byts ut i skratt.
kom hem sweetheart. du är ju saknad. mygod kvinna, du är min allra bästaste banan! tror du ja kan leva med bananer här hemma utan att tänka på dig?

altlså. dagen var ju typ, helt skön. Friluftsdagen var chill men 5 kilometers promenad som kändes något lång men brudarna höll mig vid liv. Jäklar va bra vi var alltså, lite pinsamt nästan xD.
men ja, svika kompis är aldrig roligt och jag inser att jag kunde gjort annorlunda, men men, nu får ja tåla att bli sviken nästan gång. that's the way.

visa lite egen vilja va ?
- jag är inte allsmäktig

oh happy day

hela min dag är som en medryckande gospelsång!
allt är sådär lyckligt och fint som man bara drömmer om, fast detta är en verklig lycka. som innehåller vissa motgångar men som ändå vägs upp.
Denna dag och sex månader bakåt har jag varit djupt förälskad i min älskling. Ett halvår, som Axel sa lite förvånat.
Ett halvår har han och jag, eller snarare du och jag, tillbringat tillsammans. och mer blir det.

Sovmorgon till si så där halv tre men gick till skolan halv två och lyssnade på daniel och claes redovisning om alkohol, mycket bra verkligen. Tråkigt att vi i Sverige måste konsumera mest alkohol och sedan få ut det i våld. För det är ju sanningen.
Mattediagnos var en sån där motgång, men man får ta det som det kommer med gissningar och förhoppningar om att Lars har ett gott hjärta.
Hemma solade jag och åt plättar. Sen cyklade jag till spelningen, på något konstigt sätt har det blivit mina 20 minuter av lycka i veckan. Riktigt kul faktiskt även om jag inte kan spela hemma.
Mamma, lillebror, Bulldog och jag packade sen iväg oss till Arnön där picnick, promenad till sandstranden och sommarens första dopp gjordes. Okej, det var iskallt men nu känns hela kroppen helt skön.

Friluftsdag imorn och Sarabanana fortsätter sola på och bli bananbrun och bada salta bad och dricka apelsinjucie you know. typ kinda of miss her, but don't tell!.

peace

Yoga

idag följde älskling med mig hem :). vi träffade herr puppsson och åt lite smörgås och smulade.
sen i alla fall, kommer mitt ämne för dagen.
mamma tog med mig till sats på yoga!

om jag ska försöka analysera yogan så var det som såhär: det var väldigt nersläckt med bara några stearinljus tända. Det var inte direkt någon lätt medelålder, alla ifrån mig till en femtioårig man som var så vig som ingen annan. på något sätt kändes det lite som en sekt, en familj. det var lite läskigt, musiken kändes lite dödande, som om ett misstag skulle kunna knäcka ryggraden på en. men så var det inte nej. när vi kom igång gick tio minuter åt att stå rätt med fötterna, då började jag tröttna. När vi sedan fortsatte med 10 solhälsningar längtade jag efter helt andra saker än att sträcka ut min baksida lår?! Men allt eftersom tiden gick blev det mer och mer intressant, det blev lättare att töja ut, balansen fungerade och jag fokuserade faktiskt för första gången under mitt liv. När passet var slut och vi hade genomgått avslappningen darrade varenda muskel i min kropp och ögonlocken var tyngre än allt. Men nu, men en kopp te i handen och balkongdörren öppen känns kroppen pigg om något slö i ryggslutet.
varm dusch ska det snart bli också, lite matteplugg kanske om jag orkar och sen rätt tidigt i säng även om sovmorgon väntar :).

puss på allt

jibbrish

nämde att ja var lycklig?

kär serru

alltså, är det ens idé att skriva när man mår såhär bra. !
cissi kan sluta skriva listor på hur killar ska vara, titta på johan bara :)

sarabanana, du fattar väll att vi kommer sakna dig. men du får inte sakna oss, du ska skaka rumpa i barcelona och fixa massa bra saker you know ;) . you're my absolutely favourite <3 . (oroa dig inte för min skolgång när du är borta, jag har magsjukan hela veckan :) ). se till att i alla fall förklara uttrycket baby för någon där nere (?). flygplansresan blir chill bruden, iPod godis och störtning har alltid varit najs.

som sagt. älskling lämnade mig ensam i sängen imorse så att ja vaknade av tomheten, men det var ganska värt för det som hände sen :).
jag är din för alltid. <3

vronkipånki

nu orkar ja inte skriva tråkinlägg längre.
jag mår typ ganska okej nu. inte perfekt men när är det det egentligen?
känns lite som om ja ska leva resten av mitt liv i ensamhet, något som känns, ofrånkomligt :)
men iallfall. när beigeanders sa ordet paraply sprack jag fan upp i ett leende. det kändes bra.
jag tänkte på störtregn, då man är alldeles blöt inpå bara kroppen men fortfarande trycker in sig under ett prickigt paraply. Tänk lisseberg, blöta karuseller och massa gräs och blommor. mysiiiigt.
nu är äckelmat tror jag, sen lite engelska redovisning och svenska och jävla idrott. orkar inte. gå hem efter english?
elin va mys förut iallfall :)


mmh

textkommunikation och ja gör ingenting. 
sofia klockan två, kommer dra in på draman.
replikerna känns ju också najs eftersom jag inte tränat på dem. 
fan för allt

nananannabajsnanannanan

alltså sure, alla har väll prestationsångest ibland men min är outhärdlig.
jag kämpar för att sätta ett lågt mål men när jag sen når det blir jag ändå besviken.
nervös är något som inte ens går att säga om mig utan att skratta eftersom det är skrattretande. jag är inte nervös. jag är nog snarare rädd att dö.
hela tiden blir ja besviken.

jajjaajajjaja. hur tråkigt är inte det där. jag känner mig så fruktansvärt rastlös. visst, vi har hundra saker i skolan, eller? men ja virrar fortfarande bara omkring alldeles trött på vardagen och skolan. skoltrött som ett as. jag äter fil och dricker te för att ha något att göra i alla fall. men fuck. ingenting händer lixom. folk ser likadana ut i mina ögon, alla är trött och irriterande, och solen kommer bara fram ibland.

men lixom sommar då? Är det så mycket bättre då man inte alls har något att göra? of course. för då är det lugnt att inte göra någonting eftersom man kan göra vad man vill. nu däremot slits jag mellan mitt databeroende på bdb, blogg och msn samtidigt som ja skriver lite meningar på historian och tränar repliker. alltså. hopplöst är ordet.

den här rastlösheten har ju infunnit sig sen jag flyttade. förut visste jag att ja inget kunde göra och då var det okej. nu kan ja inte ens tänka mig att leva så. vet inte varför rastlösheten blivit ett problem, kanske för att möjligheterna finns nu.

nanannanannnanananabajsnannananana

allt löööööser sig

jag vet verkligen inte varför jag skriver nu. för jag har ingenting att säga.
så det får bli allmänt som vanligt då :)

jag har snöat in på en tidning som heter HÄLSA. (inte hälsa på varandra då.....)
jag som aldrig läser repotage i tidningar utan bara kolla på bilder och sånt har nu läst ut en hel tidning. jag vet inte om det är någon mognadsgrejj eller just bara en insnöing. Bland annat är jag helt kär i yoga. Jag går ju ganska regelbundet på bodybalance som är en blandning av pilates, yoga och thai chi. Det är som himla skönt. Man har lixom ont när man går därifrån eftersom man ansträngt sig så men samtidigt är det inte samma stress som på andra pass. Body balace är så lugn med jättebra musik och jag har verkligen insett att det kanske är ett sådant inslag i mitt liv som behövs för att hålla mig på plats.
För att komma tillbaka till tidningen. Den får mig att bli jätteglad och det är väl bra antar jag.

Pratade lite om solhysteri med virre och sarabanana idag. Jag tror verkligen att svenskarna är väderberoende. Det märks så tydligt att vi verkligen håller oss undan regn och mulenhet och vågar oss gärna inte på det. Självklart är det mysigt med regn ibland, jag längtar då och då och för vissa är ju regn bättre än sol. Men för mig är det sol som gäller. Hela mitt humör påverkas av det och jag blir gladare och piggar som säkert många andra.

Nu blire historia igen. Radera ca 2 sidor.....

puss

sunday

okej.
ikea - hett omdiskuterat i min familj om det är en självmordsaffär eller som ett mysrum.
pappa klarar inte av det, igår blev det ca två timmar på detta omtalade ställe. Han fick panikattacker och ville slå någon, jag tycker om min pappa.
mamma tycker nog det är ganska mysigt men mest praktiskt. Hur kan man bara tycka något är praktiskt? herregud människa.
jag tycker om det, ibland. ibland är det roligt att prova soffor, ha tävlig på snurrstolar om vem som kommer längst på ett rull, titta på tavlor och allt det där. Ibland ser jag det bara som en transportsträck till en oändlig kö och träningsvärk av allt bärande dagen därpå.
ikea för fyra av fem toasters. kanonkul !

idag väckte mami mig tidigt, igår sov jag till halv tolv och var ett vrak hela dagen.
det var ganska skönt för nu är klockan 14.12 och jag har hunnit:
göra i ordning hela mitt rum med ny bänk, tavlor, hyllor och massa fint.
ätit chips och druckit te som mellanmål
varit ute och sprungit i regnet
duschat
pluggat.

yey, sånt gör mig lixom glad. :)

ikväll blir det träning med mami, lite body balance. (julia är stelast i sverige och alla andra har magrutor, TYP). Började skriva på historian halv ett inatt så ska väll fortsätta med det. annars lirkar jag mig själv till att våga stå inför halvklass imorn och snacka om homeros och grejjerna. Inte kommit så långt där men det känns relativt lugnt.

saknar johan


text

idag har varit sveriges slappisdag.
vaknade hos mr snygg och morgonrufsig och det blev frukost. dagen flöt på, inget särskilt hände.
nu ikväll blev det ett bad, luktar som en rosenknopp, och maaaaassa plugg. inte sådär dökul.
vill verkligen ha lite pengar nu, inte vet jag vad ja ska köpa men nog för att lusten finns där.
möjligtvis en bikini, gladiatorskor och några ton piggelin.

alltså. jag ska börja träna. punkt. joggning verkar vara bra och det är ju konditionen jag vill bygga upp. body balance får stå för den styrka jag utövar. beach nollåtta närmar sig men ja är redan snygg....
peace and love typ snart. ska bli så värt alltså.
skolavslutningen känns på något sätt så himla långt borta även om det säkert bara handlar om veckor.
sara lämnar mig om en vecka, ska se till att hinna träffa henne MYCKET innan hon åker och blir brun och ännu mer snygg.

over and out.

oj. textkommunikation imorn too

värdefull

wow. två positiva blogginlägg på rad. men då bryter jag mönstret nu då...


jag är så jävla skoltrött, alla prov och inlämingar och inställda lektioner gör mig galen. När ska jag hinna plugga på allt det där om jag vill ha ett liv. Jag umgås med samma personer sex timmar om dagen fem dagar i veckan och jag har ingen ork med det längre, jag vill göra roliga saker med dem. Inte gnälla över för lång meku eller för lång håltimme för att njuta av det....
Bajsdag idag, skriver på svenskan och historian utan att komma någon särskild stans. Dock upptäckte jag ett enormt intresse för kommunism och varför vissa tror det skulle fungera i praktiken så uppsatsen borde väll gå okej..
jag vill typ ut och springa, träna eller vad som hellst men jag har verkligen noll ork. Kanske blir ikväll trots allt.
När jag har en sån här dag är jag bara så himla otrevlig mot alla, jag hatar det men jag är kass på att behålla min frustration av mig själv... Förlåt
Imorn blir det matteprov i sexton år, jag kommer faktiskt faila. typ bajs skoldag och lite engelska plugg på eftermiddagen innan vi åker hem tror jag blir faktiskt.
men sen är det slappis, spelning och träning. sen åka till älskling och mysa. dricka o'boy och så. onsdag studiedag. <3


fan alltså. jag vill bara ha kanel, ompyssling, snygg kropp och historian klar. tack gud.

wake-up Light

alltså pommfritt (mitt  uttryck) alltså!
vilken helt underbar dag!

jag vaknade med en sömnig Johan bredvig mig imorse. jag tror inte ens jag fattar själv hur lyckligt lottad jag är som har honom. Sveriges vackraste människa vaknade i alla fall till liv och jag fick upp honom ur sängen.

vi fortsatte med frukost på altanen i skuggan och tittade på människor. lite av min favoritsysselsättning. roligt julia ! vi gosade lite med vovvarna som redan då började med sitt babyhumör, okej ingen fattar men jag gör det.

vi cyklade in till stan (efter att johan duschat i en timme ungefär) och det var boutamys. vi gick runt lite, jag köpte sveriges godaste smoothie från brämhults och solen var helt underbar. hittade dock inget av intresse så vi hamnade i museéparken och solade lite. eller ja, jag gjorde det. johan är pryd. cyklade hem och åt lite och solade.

cyklade med mormor till blomsterlandet och tittade på blommor, jag luktade på allt jag kunde och åt lite timjan som jag sen spottade ut. mormor är mysig.

hemma solade vi lite till, träffade herr katt och pratade lite med honom. Mormor trodde Anton och Johan var bröder, det var roligt. Sen gjorde jag mig iordning. Johan lämnade mig och jag och Nöne åkte BMW till Vedugnen där mormor och max mötte upp. Vi åt pizza och drack cola och det var stekhett. Jag hade tights på mig för jag skulle till kyrkan.

Sara och jag tittade på astrid i kyrkan, hon var bajsduktig även om hon såg jättekoncentrerad ut hela tiden. vi spande på kille till sara och vägrade ta nattvarden. Sjöng fel och falsk, bråkade om " vår fader" och skrattade som vanligt. en tant bakom sara hostade henne i ryggen! :*

hemma slötittade jag lite på tv i nya soffan och sen har jag hamnat här. stuvat under alla möjliga saker under sängen som annars skulle legat synligt på mitt golv. tänkte läsa och sova lite nu, njuta av kvällsluften som strömmar in och invänta nattbesöket som består av mamma, pappa och morbror som kommer från Sthlm. Kommer bli trångt, kaotiskt och aningen mysigt. max konfa imorn.. har jag tur träffar jag karl <3

det känns ganska bra nu
vi litar på varandra


vårlugn

har ni tänkt på hur det känns att vandra runt i myskläder med klänning under och håret åt alla möjliga håll. Med ansiktet så lent det kan bli efter en ansiktsmask och en massa skratt. hur det känns att prata med sin hund som är glad åt att det är svalare nu och därför vinkar på svansen när han hör din röst. Hur det känns att vara lugn och lycklig fastän du vet om att du har en del att ta tag i. Hur det känns att just ha ätit en massa gott och fyllt magen på både nyttigheter och lite alltför onyttigheter. Hur det känns att ha gjort någon glad och fått någon att le som man verkligen bryr sig om. hur det känns att titta på hur älven sakta flyter på varje dag och hur sommarluften doftar blommor. Hur det känns att vara trygg i sitt förhållande och veta att det finns så mycket mera kvar. Har ni känt hur det känns att lyssna på den bästa musik du vet tills du känner för att sova, eller trycka ansiktet in i kudden för att känna doften av den du älskar. Har du tvekat men varit stark nog att inte orka oroa sig. Hur det känns att älska och vara älskad. Hur det känns att vara trygg, att veta att natten bara för med sig bra saker.

det har jag.
tack

ingen trygghet

allt är lite sådär onödigt fastän jag anstränger mig som ett as.

hör och häpna, jag julia friberg tog på mig mina träningskläder
och gav mig ut i karlstad djungeln och sprang. trevligt  alltså.
eller nej, verkligen inte men efteråt kändes det verkligen bra.

sen cyklade jag in till stan och körde ett stenhårt body balance pass
trodde jag aldrig jag kunde vara så stel som nu!

nu ligger jag i min säng men laptopen och pluggar lite matte halvdant. kommer suga.
är lite ledsen men ska snart tvinga upp mig själv till house, en kopp te och planering för imorn eftermiddag.
sara lalalalla. får inte komma hem till mig först utan det blir lite lätt förberedning för julia friberg.
alla längtar efter sommare och så också jag. dock tänker jag njuta av den här våren, jag tänkte att det skulle bli min bästa.
jag är nervös. av alla anledningar. när ska det släppa.?

textrad

these are the hands who built america.

jag vet inte ens. ingenting fungerar - jag fungerar inte. jag säger och jag visar, kanske bara för mig själv. kanske en spegel gjord av sköraste glas, som mitt sinne. snart ska guldet omge mig och mina fotsulor ska få ta mark. b ullen ligger vid mina fötter, ovetandes om världens problem och att det imorgon blir 20 grader. min rosa platsficka tar i min handled när jag skriver och textraderna flyter ihop till en jobbig massa. en byggnadsställning utanför mitt fönster och en grön blomma i all sin blomm nära mitt skinn. värme på magen och oro i kroppen. varför och när. frågorna jag alltid ställer mig utan att få något svar. när ska jag växa upp och förstå, att jag inte har en chans.

fan. nu kommer det gå dåligt.

KÄR

nu har jag gått och blivit galen
jag saknar min johan något så fruktansvärt, och han är bara borta EN dag. men det är faktiskt ganska mycket.
jag är tom utan honom, han är den som gör mig glad och sådär pirrig


i onsdags var jag, sarabanana och veronica hemma hos multibabyn astrid. det var fan skitskoj.
vi grillade, åt, snackade, åt, drack cider, pratade, åt, slogs, åt, gosade.
i stort sett åt vi hela tiden. det passade mig utmärkt. !
jag måste bara få citera en liten grej utan att några namn näms !
     - är det okej om jag sover i mina kalsonger.
okej, min humor är dödande och det är jag med men jag är bara rastlös just nu.

sen blev jag sjuk efter det, låg här hemma med sveriges ondaste mage och med leder som jag trodde skulle gå av.
men det är bara bra nu, jag fick lite ompyssling igår så nu är jag baby igen!

nu är det maj.
skolan tänker döda mig med några särskilt smaskiga nationella prov typ matte. sen lite mys med franska. höhöhhh.
vet inte ritkigt hur jag ska överleva men det finns säkert några ljuspunkter.
nu ska jag ägna mig åt att sakna johan igen. fan. jag är kär som en åsna.

RSS 2.0