paprika och celler.

Igår gjorde jag en kycklingröra med: kyckling (hehe), kokosmjölk, ugnsrostad paprika och kikärtor. I alla fall. Det vart himla gott alltså. Och, till det roliga: en av paprikorna jag använde har M och jag odlat själva ✌🏾️✌🏾✌🏾. 

Stolt. 

Nu är jag påväg till skolan i värsta solvädret. Inte direkt tagit till vara på det nu på förmiddagen men.... Satt och läste om cellen och proteinsyntes ni vet. Så. Spännande. Eller? Just det som föreläsningen ska handla om också hehe. Men alltså skiter i det, för snart får jag träffa mina brudar!!! Har haft sån djävulsk tur gällande klasskompisar alltså. Känner mig redan avslappnad med dem liksom.  Och som känt älskar jag relationer som underhåller sig själva, vi ses ju varje dag i skolan liksom. Nu är jag framme! Hej uni 🤓.  

soffhäng, hundpromenad och seminarie.

M och jag har spenderat kvällen hos Richard och Joline och ätit pizza och chokladbollar + spelat sällskapsspel. Så himla mysigt!! Längesen vi hängde där nu, förut tycker jag vi sov i deras soffa jämt. Men sen flyttade vi 500 meter längre bort på gatan och då vart det ju jobbigt... Hehe. 


Annars har jag ju klarat av ett seminarie idag 😊. Och varit med denna tjej på promenad med Lizz och Pelle. Hundarna fick springa av sig uppe på svinbäcksberget och vi hann snacka igenom allt sen sist. 

Nu ska jag försöka sova för imorgon är det Vitlöken och ungarna igen! Ska försöka att inte ha ångest över att jag inte öppnade pluggböckerna idag eller att jag måste till uni imorgon för att lämna en bok jag kunde lämnat idag....


En helg i Stockholm med mamma och claes!

Woho, nettbuss har gratis wifi så jag passar på att surfa in. 
Mama och jag sitter alltså på bussen hem från Stockholm och beundrar just nu hur solens sista strålar nuddar himlen och sen försvinner bort. Helgen har varit himla fin! I fredags kom jag superpeppad till centralen och åkte ut till älsklingsjulia i Linde. Där fick jag lunch på hennes altan och vi kunde inte vara tysta ens en sekund. Efter städning av hennes garderob åkte vi in till Brillo för att möta upp Sara, Mico och Max. Det var ju fantastiskt! När glasen var tömda och kastanjerna sara gett oss skakade, så gick vi till systemet och handlade upp oss. Bananlikör bland annat... Sen vidare mot Vigårda för att köpa med oss satans goda burgare. Tog våra grejer och åkte upp på typ trettonde våningen till Saras kontor för att dricka/äta/dansa/snacka. Fan var så glad! Kvällen avslutades på häktet och sen i Julias loftsäng ❤️. 

På lördagen gick jag upp klockan åtta, försökte skapa ett ansikte på mitt bleka huvud. Lyckades helt okej. Åkte in till stan och mötte upp morbror och sen mamma. Trion var samlad!! Mot frukost ---> på Tous les jours. Jag åt ost/skinksmörgås, drack juice och varm choklad med marshmallows. Gudagott och supergulligt ställe! Sen vandrade vi ner till Östermalm och kikade i dyra inredningsbutiker och sen i klädaffärer på Biblioteksgatan. Provade säkert 25 plagg men inget var fint alternativt passade </3. 

Mot söder! Besök på favoritmatbutiken Rebellen för inköp av snacks och dryck. Gick runt ett slag på götgatan. Jag hittade en fin present och mamma köpte en tillbringare på Designtorget. 

----> en tunnelbana + buss senare var vi på Lidingö (helt slut) för snabbdusch och avlämning. Åkte sen till tekniska högskolan där Claes och hans vänner hade ett event för deras välgörenhetsorganisation I aid Africa (googla!). Vi fick lyssna på ett bra band, dricka öl och äta lite chips. Sen bara "ska vi åka hem?" "Ja". Så vi åkte hem och somnade superfort. 😴 

Idag har vi ätit bananpannkakor, lunchat på Louie Louie och gått på bio på Victoria. Vi såg Taikon som handlade om Katarina Taikon som skrivit Katitziböckerna. Jag gillade den massor. Otroligt hur rätt i tiden den kommer upp på biograferna med tanke på flyktingkrisen (som inte alls var likadan när de började göra filmen). 

Nu: 😴
Sen: 💏

RSS 2.0