missad hotellfrukost..

jag missade hotellfrukosten.
seriöst, dör på mig själv.
nu är jag dödsstarving och måste springa ner på stan med alla mina väskor och kirra frukost (eller om det finns något bagagerum?).
jag åker hem idag, det känns konstigt. men lite rätt ändå.
jag bor där uppe, jag har min familj där uppe.
men inte om en månad och två dagar, shit.
då ska jag åka hem, pussa på mina vänner och hänga i mitt fina rum.
igår drog pappa och jag till Akkurat och käkade varsin kastrull musslor och hade ölprovning.
sedan drog vi till skybar och beställde mohitos och caipirinha, hur mysigt som helst.
nej nu blir det frukost.

godmorgon stockholm!

jag har världens mest långsamma morgon i sickla. ligger i sängen/soffan, sitter vid datorn, lyssnar på musik, äter choklad, diskar. hur underbart som helst.  men funderar på att dra mig ut i verkligheten nu, farsta nästa!
och ja, i mitt nästa liv ska jag definitivt ha ett synfel! 

fina saker en kväll när jag går ut och lyssnar på musik fast allt jag hör är tystnad hela hela tiden.

”jag är så trött på mina vänner och allt vi alltid
gör och allt vi aldrig gör
jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt och
köpa mig ett nytt med någon som dig”

jag dör va fint. precis som låten som helena länkade till på facebook. pick me up med Isak Strand, The Resin Band. sjukt bra. ikväll ska jag till harrys och lyssna på daniel adams-ray, hoppas det går lite bättre än sist i alla fall. jag har äntligen rotat fram en rutig skjorta av vendi också så nu har jag min älskade outfit med blåjeans och stenhuggarskjorta, vad kan gå fel? om fem veckor åker jag hem och det är sjukt. fan va fort det gick ändå. i morgon kommer jag vara rädd för blåstest och hoppas i alla fall att solen skiner.
det är lite skakigt men hallå, jag har stora fötter och sägs stå stadigt på jorden.

Du kommer aldrig mer vara ensam,
aldrig mer den där hemska känslan


datorsurr och diskmaskinsläten.

alla andra sover. jag sitter med matildas dator i soffan och lyssnar på diskmaskinen i princip. om tio dagar är jag i stockholm, jag är där. jag är i sickla. på en madrass. eller kanske ute på restaurang. vem vet. jag är inte i stöten, inte i vardagen.
idag har bara varit en positiv-dag. den gick fort, den var ganska kul och ja, helt bra faktiskt. men nu har jag tre kvar och dessutom kvällsåk i morgon... trippeltrean svårast liften här, tjena! Men men, på söndag har jag bestämt att det är harrys, om jag så får åka själv (lär ju inte hända..).
Jag undrar hur det blir att blicka tillbaka på månaderna här, leta ledtrådar i bloggen är ju inte så lätt. Jag har skrivit om allt godis vi äter, om hur kvällsåk suger och om hur vi bygger upp våra järnlevrar. Men det är ju så mycket mer, jag vill skriva så att jag minns alla. Skriva om hur det känns att sitta på en transportlift dagen efter eller hur sjukt beroende jag har blivit av p3.
man lär sig mycket vad man inte vill göra när man är här. jag tror tusan det är så man hittar det man vill göra. på tal om det är framtiden fortfarande så oviss. allt handlar om jobb jobb jobb. fast det är ju frivilligt, fast inte enligt samhället.
nu flummar jag iväg.
de andra sover
jag tror jag också sover.
fint godnatt.

det lilla, det lilla bra


igår var jag så lycklig för att jag tyckte att jag hade de bästa kläderna i världen på mig. det var så skönt att jag aldrig ville ta av mig det. så det gjorde jag inte.
idag är blandad, så himla blandad. snöstorm utanför fönstret, snöstorm i mitt huvud. jag känner mig lite isolerad, ändå är det det enda jag vill vara, eller inte eller?
jag söker jobb. västkusten, karlstad och stockholm står på listan men nej. det gick inte så bra nej. cv:t har jag på min dator också och den är inlämnad i karlstad ju..
äh, nu ska jag tvinga sabina att göra pannkakor. kommer gå sådär. men planen är så i alla fall, plus att jag ska dricka chailatte samtidigt och linda min handled. ciao

(:

hej. här har jag inte varit på cirka tusen år. och det har hänt grejer. Jag har börjat blivit rädd för slutet här uppe, snart bara 48 dagar kvar av bråk om fiskpinnar, av långliften som stannar oprovocerat och spontanfyllor i korridoren. Samtidigt känns det väl som att nya äventyr är vad som behövs just nu. Men jag kommer sakna alla.
Julia och Sara var uppe förra veckan. Hela min krets slöts och jag dansade som en galen på fjällis med massa öl i kroppen. Sov på deras luftmadrass och välte ut cider över täcket.
Min handled gör ont igen, det är pinsamt för det finns inget att göra något åt. Och killen som brukar linda den är liksom inte riktigt här. Men sabina gör det fint i alla fall. Och henne ska jag fan peppa upp nu för lite Harrys. Bara läskigt med skjuts fram och tillbaka och hej och hå. Men men, julia bor ju i lindvallen så krisar det så krisar det. Jag klarar inte av rastlösheten.
Nu ska vi göra hamburgare och pommes, fint att vi jobbar på beach 11!

RSS 2.0