april byts ut mot maj.

Jag har startat det nyttiga livet! Sallad sallad sallad och proteiner, herregud börjar jag träna kommer jag bli snygg. hihi. Åh idag har jag jobbat hela dagen och det har gått bra! Visst, akuthunger och några misstag men äh, nu här hemma i soffan känns det ganska lugnt.
egentligen är jag förövrigt superstressad. smådansar till välkommen in, dricker lättdryck och äter kycklingsallad. och ja självklart, sminkar mig, väljer kläder och skyndar mig in till stan! ska dela en flaska vin och sen gå till tranan, åh så fint dör. är betydligt mer pepp än vad jag ser ut. men minst lika rädd. för att bli full och inte hitta hem och det där.

jag ringer alla som har telia för att inte prata med mig själv.

ni vet, jag lyssnar på satan i gatan och trivs bäst i ljuset fastän det bländar mig. ikväll är första jobbdagen och jag är sämst på att plugga in alla reglage och äter tydligen så himla lite nu eftersom vendela inte tjatar om sallad längre. jag behöver någonstans att bo nästa helg. stockholm är läskigt just nu men jag skärper mig. sara och julia kommer upp snart!

åkte ifrån stöten till stockholm - blev tjejig.

Var på tjallamalla idag. Hittade en prinsessklänning, tjoffhej 600 kronor senare hade jansson plötsligt rätt om att jag skulle bli luspank i stockholm och jag hade blivit tjej igen. slänger på mig chinosen för att jämna ut!
blomma i håret också, det är ju vår.

sånna jag bara vill ska vara här. typ nu

Jag tror inte man fattar vad som skulle hända. I alla fall inte jag. Trodde inte vi skulle bli så köttsligt jävla nära. Trodde inte vi skulle skratta så mycket. Dricka/dansa så mycket. Mysdricka. Hänga så mycket på trestoltopp. Lyssna på så musik, städa efter varje förfest. Trodde aldrig vi skulle bli så nära. Jag hade fel. Nu ska jag alldeles för sent plugga manus. Stockholm är läskigt när man får reda på vilka vägar man inte ska gå hem. Men jag är modig.
puss

tjej som flyttar hemifrån - igen.

sitter på tåget, internet är blått och i öronen rullar stötenlistan. utanför fönstret flyger sverige förbi. jag kör nya äventyr nu direkt, inte behöva stanna upp och tänka. dra på sig nya jeansskjortan som man nyss köpte av bästa helena (ånej insåg att prislappen sitter kvar inne i skjortan..) och ge sig ut. ta smällen i morgon av ny kollektivtrafik, lära sig vara ensam igen, utan tre galna tjejer. och snart kommer sara hem från paris och julia upp till stockholm. åh, vara samlade igen. bli mina igen. satan i gatan vad fröken maggio är duktig. och herregud vad mycket statusuppdatering det är på facebook av mig just nu. känner så mycket, vill så mycket, saknar så mycket. är emotionellt knäpp.

pust.

jag är hemma och allt. tänkte skriva om det. men min mamma åkte nyss in till akuten. och jag borde vara van, det borde jag verkligen. men man vänjer sig aldrig vid att säga hejdå vid dörren. aldrig. nu ringer jag mormor.

this is the way that we love, like it's forever.

stötenlistan rullar. champagnefrukosten intagen. sista måltiden med mina tjejer avklarad. ånga ifrån duschen, kläder överallt. det närmar sig slutet och ångesten växer. tar en extra klunk alkohol för att dämpa men försöker ändå skrapa på saknadssåret, tårarna ska ut. flashback på flashback kommer förbi och man minns liksom dom där månaderna med supermörker och kritvit snö. det är en gäst på soltorget idag, alla väntar på att han ska gå hem.  i morgon kommer mamma och hämtar mig. jag öser ner kläderna i ikeakassar och vandrar över till senja och säger hejdå. föralltid, för en lång lång tid? men sen, efter kanske 4 timmar i bil. då ska jag krama julia igen. länge länge. och det är också fint. och i sommar ska jag och ville dricka elk ihop. och matilda ska vara i stockholm varje ledig stund och dricka utspätt vin på uteservering. och patric ska visa mig allt det fina i min nya bostadsort. och filip ska hälsa på, och wiklander, kanske hela sommaren! och sabina och vendela tvingar jag upp. de är ju mina nära nu. min stötenfamilj. jag längtar redan!

jag ramlar i en taxi - håkan

dricker ljummen svensk starköl, lyssnar på stötenlistan, hänger med mina bästa. sluta om fyra dagar. sista fredagen. allt är som vanligt nu. som det varit i fem månader. snart väntar nytt. men nu kommer taxin och livet får en kickspark. jag vill tillbaka. ready sjunger med i ramlar. allt är fint. sabina skriker om pengar. nu åker vi!

sånt som händer

Jag är jättedålig på att tänka framåt, ganska bra på att vara nu. Jag längtar men planerar aldrig. Kan inte tänka efter nu. Efter stöten. Men nu är det såhär att jag ska flytta till Stockholm och börja jobba på Gröna Lund. Hímla fint och roligt. Men såhär ser min veckoplanering ut den veckan:
25 - grisfesten, bli full som tusan
26 - vara sjukt bakis, åka hem till karlstad
27 - packa packa packa om och upp och tvätta. flytta till stockholm
28 - utbildning som tusan hela dagen
29 - genrep på grönan
30 - jobba första dagen
31- sova sönder, hihi.

bara så ni vet. nu ska jag sjunga singstar, ta en shot och sen fira gavling på brasset!

nu börjar det ömma i hjärtat eller något sådant

jag vet inte vad jag ska skriva. jag åker snart. och jag kommer sakna dom. mina roomates. mitt gäng. mina boys. alla randoms. alla jag kan åka lift med och snacka om senaste tipikvällen eller ta en afterskiöl med. mina bra bra bra grannar. livet här.
det kommer komma ett inlägg där jag bara gråter. eller så gör jag inte det. jag vet bara att jag kommer sakna alla så himla mycket. och att det just nu känns som det säkraste i världen att jag ska tillbaka.
på min hand står det förresten " stanna hos oss julle". innan jag somnade igår såg jag det och det gjorde lite ont i hjärtat. jag känner inte igen mig själv nykter alltså.

hihi

amen jag har så awesome vänner här uppe asssssså. och för tillfället använder vi alla plattor i köket, lyssnar på movits och förut gick vi till norge! i morgon är det tjejfest och ni vet, jag börjar få ångest inför att lämna. men hallå? stockholm yeah, gröna lund typ och livet i en resväska. jag pallar. nu ska jag käka och sen ska jag nog hångla lite. hehe fint vi får se.

RSS 2.0