några bra.

Hallå värt att solen skiner som värsta sommardagarna, att jag ska på bankmöte med M i kväll, att jag slutar halv fyra, att mamma och jag simmade igår, att ha lite rast just nu. Hej. 

kompisar.





I lördags lekte Pelle och Sibylla ihop ute på Arnön. Sibylla var helt jäkla galet förälskad och överlycklig och visste inte ens om att vi människor var där förrän jag skramlade med lite korv framför nosen på henne. De sprang runt som dårar och efter en stund kopplade vi dem och tog med dem ut i skogen på lite gå-i-koppel-träning. Svårt som tusan men gick ganska bra 👌. Sibbi grät när vi åkte sen. Himla mysigt för mig också ju som fick träffa Lizz och prata dagis och hundar flera timmar!!!! 

hej på er.


Hallå där. Min lillebror och Sibylla är så himla gulliga.  I övrigt är den här veckan mycket bra och lite dålig. Kroppen viskar förkylning men jag ignorerar bara det. Den har känts lite busy också, veckan alltså. Till exempel hundkurs ikväll. Längtar dock, M ska med och det ska bli jättekul att visa honom hur duktig Sibb är. Hon är för övrigt med honom på jobbet idag och har tydligen skött sig himla bra hitills 😀

inför ett PROV

Sitter och väntar på att få komma in för att ta mitt cellprov. Känner mig löjligt nervös då verkligen allt pekar på att jag kommer överleva det här. 😅. Känns lite oroväckande dock att det dragit ut på tiden och att jag kanske blir sen till jobbet. Men största oro jämt ju. Äh det blir bra, ska mysa sönder med barnen idag i detta höstrusk. Ha en fin måndag nu! Det ska jag ha. Längtar redan till att komma hem till min babe och få ligga i soffan och hångla. 

bra himla helg.

Alltså MYS-helg. Känner mig aningens uttråkad här på söndagskvällen men kanske är det den ultimata känslan för att känna sig taggad på jobb imorgon! Ligger at the moment i soffan och lyssnar på musik och väntar på att Mike ska krypa ner bredvid mig. Sambon min som haft träningshelg med laget och som det känns som jag knappt sett. Hehe, hängt med honom hela dagen dock. 

Annars har hänget mest bestått av denna donnan : 


Uuuuh va mysig. Glott på filmer, hängt i hennes soffa, handlat på Ica, stängt Twillan med, käkat frulle med, hängt med Sebastian med, gosat i sängen med osv osv osv. Bra jävla tjej alltså <3 

Imorse käkade vi bananpannkakor med hallon och turkisk yoghurt + färska frallor + färska kanelbullar här med Märy och Blomman. Bra häng. 😍. Avslutade eftermiddagen med Theo-mys och en sväng förbi mami och papi för att gosa med lillfisen Sibb som varit i Norge i helgen. Nu blire Heroes för jag är ganska pigg. Hej

amen assså.

Lyssnar på Marias grymma höst-lista och deppar. För Michael är borta. För jag ska jobba imorgon. För att jag  tydligen inte kan fickparkera längre. För jag hakar tydligen upp mig på sån skit? Äsch. Bara att sova bort. 120 centimeter säng helt för mig själv kom igen. 

hallå där



Hallå där selfien ni alla väntat på. Lurig tjej i prickig tröja. Funderar på att köpa en badmössa till simningen (funderar också på att bli proffs i simning men det är en annan femma). Slippa gult och slitet hår liksom.  

En annan grej är den här typiska IBS-magen. Har haft extra ont och illamående de senaste dagarna :( det går i lite vågor det där. Kan ingen bara säga hur jag ska göra för att få bort det? 

Ännu en annan grej är ju att jag ska ta cellprov på måndag. Nervös? JA. 

hej förra helgen!

Hallå vi var i Stockholm i helgen också!  (säger jag på fredag veckan efter, hehe). Jag slutade två och Michael gick halvdag så vi kom iväg upp till Stockholm runt typ tre. Med oss hade vi ölkorv, nappar, Loka och Christoffer som skulle överraska Nadja! Vet ni vad? Det var faktiskt ganska mysigt att komma fram till Lidingö och känna in lägenheten igen, jag bodde liksom där från januari till december, nästan ett helt år!!!!!! Sjukt. 

I alla fall så spenderades helgen med att dansa på Soap bar med Julia och Sara, vakna i Juls lägenhet och äta nybakade croissanter, hänga på söder, äta kyckling/mozarella-sallad med Fred och M på Lidingö och söderhäng igen på söndagen fast med Mike.  





Extrem mysig helg som kändes så himla lång och värd. Idag är det fredag, jag stänger och är lite förkyld och lite illamående. Men hade en sån mysig dag på jobbet igår så längtar dit faktiskt. :') 

morgonsimma i ljusblå pool.




Hallå idag gick jag upp halv sju, åt en knäckemacka, borstade tänderna och packade min rosa Asien-väska. Seeeeeeeeeeen gick jag och simmade!!!!! Hade läst på badhusets hemsida att en kunde simma till lugn musik och tända ljus men det var det minsann inte när jag kom till badis. Simmade min 40 längder, ömsom jobbigt och varmt, ömsom väldigt väldigt skönt. När jag klev upp tittade jag in till aktivitetsbassängen där de simmade till lugn musik och hade tända ljus......... 

Deppade inte för det utan bastade, hade i inpackning och sen köpte jag en äpple/mynta-smoothie. Kvalité! Alltså hur vardagen kan ha guldkant också alltså. Idag är det ju dessutom hundkurs!  

Babbelblabb.

Herrejiiiiiiises alltså. Tröttheten i mig. Måste ta tag i mig själv. Börja röra mig. Sluta kräva så mycket. Kanske inte hänga så mycket utan bara glo på tv själv (serri sånt jag mår asbra av). Mami gav mig lite tips igår för att överleva världen. 

Inget råder ju dock bot på sorgen efter valet. Usch och fy. Jag ville så så så gärna se en förändring men blev ju tråkigt nog inte alls förvånad. Jo lite kanske. Lurigt att regeringsfrågan nu är så vimsig. Läser ni fortdarande? Själv ska jag ta en paus från politik och sen komma tillbaka med tusen starka krafter och engagera mig och göra skillnad, börjar med det lilla först. 

Idag ska jag och Sibylla till veterinären för hon ska bli avmaskad eftersom det är det som krävs när de ska få ett eget pass. Yes ni hörde rätt. Min lilla bäbisvalp ska börja resa på fredag. Startar med Norge. I alla fall, efter veterinären blir det föräldramöte, mitt första. Inte hunnit varit pirrig än men kan ändå tänka mig att jag kommer bli det lite sen. Hade för övrigt en BRA dag på jobbet idag, känner mig faktiskt inte så trött. Kan ju bero på att jag slutade två hehe. 

Nej, nu ska vi hoppa in i bilen. Babbelinlägg hej. 

valp på besök.




Den här lilla valpen sov över hos oss igår. Ville först ligga emellan oss men då vi har en 1.20-säng fick Michael lyfta över henne till soffan någon gång inatt pga brutal ryggvärk för mig annars. Jag och valpen tittade också på Idol och Big Brother hos Richard och Joline och hon skötte sig relativt snyggt tycker jag ändå, för att vara 4 månader liksom. 

Annat som hänt denna vecka är att jag;
1. Förtidsröstat, gött! Fatta att vi får göra det här i Sverige, så viktigt att ta sig tid att göra!
2. Simmat med Helena, också bara gött och välbehövligt. 
3. Ätit chips och dipp med Maria. Åh. 
4. Klippt mig och lagt i slingor. 

Nu ska jag jobba och sen ikväll är det hundkurs i Forshaga igen med mami och Sibylla! 

det måste det bli.

Åh herregud. Nu gäller det att tänka positivt. Igår var riktigt rörig i mitt huvud och jag kom hem som ett svagt litet spöke av mig själv. Idag glömde jag regnstället hemma och att ta bort mitt fula avskavda nagellack. Typiskt. Men! Förtidsröstning, simning med Helena och chips hemma kommer rädda mig. Det här kommer bli en fin dag. Puss

sista pusten av sommar 2014.








Helgen spenderades först med sovmorgon på lördagen. Välbehövligt ja. Sen tog jag bilen, lilla babyaudin, och körde hela vägen till Fagerås utanför Kil där Mike spelade innebandymatch. Så himlans mysigt att bara sitta där och bli presenterad för tränare och försöka lära mig namnen på alla i laget. Njöt. 
Sen åkte jag ut till Arnön och mami, papi och Sibylla. Vi tog en båttur till Moskären och gick promenad och nakenbadade. Bäst. Somnade tio över tio bredvid mamma och sov cirka elva timmar. Också skönt. Söndagen gick mamma och jag på äventyr och sen kom Max och Michael och vi spelade massa pingis och badade. Som en sista sommarhelg. Så himla fantastisk helg. 

intresseklubben.

Tja gänget. Idag hade jag inget smink på jobbet. Satans va skönt. Mitt hår har växt dessutom. Ska färga om några veckor. Tänker mig typ mer mot min naturliga färg kanske (råtta) fast slingor. Aja det styyyyr sig. 

Står i valet och kvalet om jag bara ska hänga i soffan ikväll och äta hämtpizza eller om jag bara ska dra några öl på uteservering och stå i köket med min man och liksom laga typ moules, asså musslor. 




tjoho med släktkalas och kantareller.



I helgen var Mike och jag på släktkalas i Mangen-området. Där har jag badat triljoner gånger som baby så det var ju jättekul att vara tillbaka! Vi hade kul, lekte med barnen, drack ungersk likör och hade svamp-kott-krig men Ms mamma. 😀. 

På söndagen vaknade vi upp på en luftmadrass av en liten gullig systerson (OBS Michaels) som väckte oss 06.20. Vi somnade om 15 gånger, åt smörgåstårta till frukost och plockade kantareller att göra risotto av på kvällen. Mysigt! 

RSS 2.0