vaaarmt

jag är knäpp på riktigt. jag har nog feber för jag kan inte vara inomhus, måste ut där det är svalt. helst utan så mycket kläder också. jag kanske ska sova med öppet fönster?

ahaa

Idag när jag satt och väntade på johan slötittade jag lite på tv, det blir ju lätt så.
Märker efter en stund att programmet faktiskt får mig att fastna och bli riktigt rörd.
Slutar med att jag sitter och storgrinar och skäms faktiskt, jag tittade nämligen på extreme home makeover.
okeeeeeeeej, tänker ni. Jag vet.

Idag pratade jag med Johan, det var skönt. Tänk vad lite kommunikation kan betyda.
Jag älskar verkligen Johan. Jag försökte känna efter idag om jag på något sätt skulle kunna tänka mig att
vara otrogen (idéer som ploppar upp efter allt för mycket tv-tittande ja,). Men svaret var så himla självklart, NEJ.
Aldrig att jag skulle vilja svika honom, världens finaste pojke som jag faktiskt vill leva med länge och sluta ta för givet. Han hjälper mig, han stöttar mig och han underhåller mig alltid. Det blir bara så ensamt nu när jag har varit sjuk och sådant länge.

En grej till. vi har sjukt mycket i skolan nu. Nu ska jag ut med korven och mamma. Sen blir det house och inget plugg. Kommer alltså inte att börja på ljuduppgiften förrän imorgon, grattis till en grön hammock i valfri färg!

18.48

matteprov + feber + snor + sur jens = måndag för julia friberg
Nä, hel okej dag men inte mer lixom.
Man undrar ju hur folk orkar, jag menar januari, feburari och mars är ju dödens månader. hemska.
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, funderar på en riktigt mystisdag eftersom jag är ledig imorgon :):):)

åh och suck

åh, vi hade det så himla bra igår, jag och mina vänner.
Sara var fixaren och jag, veronica, jakob och anton åkte till kristinehamn för lite allmänt tjockismys med spel. Gos.
Att vi sen åt världens godaste pizza, snackade läskigheter och skrattade så vi dog till Alias hörde till. Tack Sara för underbart intiativ, pusspuss


Nu. Jag är så förbannat sjuk. Jag hatar det, jag har snytit mig så mycket att det snart inte kan finns någon mer julia kvar. Feber har nu anlänt också och hostattacker avlöser varandra. Kul. Nej. Dessutom, inget matteplugg hemma hos mig. Idag har jag totalvägrat, jag har INGEN som helst lust att ta itu med det. Det bara händer inte. Omprov blir bajs. Att gå efter 10 minuter på ett tretimmarsprov suger också. Okej, bra inlägg av julia

waffles!

jag tänker inte be om ursäkt för att bilderna visar en massa underbara saker. Ni tror att jag ligger hemma och trivs med tillvaron. Jo, lite sant är det när man kollar på superfilmer som sexandthecity och stekta gröna tomater. Dunderfilmer, älskar dem båda två <3 (men, jag kommer komma efter i skolan, missa 27:e med johan, dö osv fortfarande)

Men, jag är faktikst sjuk också. Jag luktar döda vita blodkroppar och snyter mig sju gånger i minuten, äter 3 ipren om dagen och har feber om nätterna. Men NEJ!. Nu får ni se mina mysbilder :)




summer would speed things up a bit








helvetesbajsfan

jag började nyss gråta. jag hatar datorer.


friends



kära vänner, idag vill jag just påminna er om min bästis blogg slitet.blogg.se. för just idag kan man se två av mina bästa vänner rocka loss till en riktigt goodielåt på ett mycket speciellt sätt  där :)
det är lustigt det där med vänner, idag gjorde elin och sara mig glad flera gånger om, utan att jag ens behövde träffa dem!
elin skickar sms om att hon gillar mina idéer till svenskan skarpt och att hon ska hämta ut musikalbiljetter till på söndag sen!
sara ringer och berättar om hur bra det gick och de jobbade verkligen stenhårt (säger bara slitet.blogg.se) och sen berättar hon om hur bra jag skulle vara på ett visst jobb osv. Hon gör mig superglad. Avslutar med att hon har köpt en massa frukt och ekologiskt godis, jag blir glad för hennes skull :)
Dessutom har de gjort en musikvideo som ja skrattar åt. de är bra mina kompisar!

(bilden är för att riktigt visa hur glad jag är för att ha fina vänner)

ill

är ja särskilt sexig idag?
miss rygatan 2 säkert...
meeeeen, våffeldagen imorgon. hoppas någon ger mig en, jag älskar våfflor <3
nu - house, apelsin SOVA kommer säkert vara hemma imorgon också. alltså, bajs på allt.

trött,

jag är så trött. huvudet spränger, näsan rinner och när jag hostar gör det så ont att jag bara vill lägga mig ner och sova.
jag har frossa och det är inge kul.

trots detta ska ja till skolan idag, tråkigt att vara hemma.
ska genomlida en timmes svenska c, okänt antal minuter med engelska och carin, svenska på det och avsluta med att tvinga ur jens 1. var han bor, 2. vad jag fick på provet.
vad bra att jag berättar det här för er. men såhär är det, jag har förstört mitt uv-filter till kameran och utan den är min blogg sig inte lik.

bajspuss nu

sunday it is

bodybalance
lillebror köpte nappar och grapefruit
beckfilm
chocolateboken

skönt avslut på söndag, yes

vääääääääääldigt längesen


gillar min lillebror. Vi ska plugga musik ihop nu!
(gillar inte min lugg+blonda ögonbryn men gillar nallehalsbandet!)

you're my world

jag är lite smånervös för samhällsprovet...
multimedian och svenskan känns i alla fall relativt okej nu. Man måste jobba för att få resultat typ...

Känns väl inte riktigt bra med allt just. Men svårt att fokusera på det dåliga när solen lyser och man kan ligga i gungstolen ute på balkongen. Men nu får min älskling visa att han gillar mig, nu är det bara så.
nu får ni jättegamla bilder också.






body yamma!

nu är jag här igen. klockan på datorn står på 21.18 och jag är helt slut i kroppen. slutkörd med som tur är glad igen!
Eftersom jag förstört internet här hemma (inte på max dator of course) så blir det inte lagat, ansvaret ligger nämligen på mig...

Idag åker lille pysmys till Sälen med sin pojkvän och hälften av sin familj, alltså herregud vad lyxigt. Jag vill också bort snart igen, fast ändå inte just nu... Jaja, jag ska berätta för er snart. En hemlighet jag håller för mig själv för en gångs skull.

Jag har just dansat body jam. Jag älskar Sats, man får alltid ett hejdå när man går därifrån och dagen/kvällen känns plötsligt underbart mycket bättre än vad den gjorde när du kom dit. Visst, man kan gå på body jam med några som tror de är bättre än alla andra och störa sig lite på det, att de plötsligt tar ens plats och slemmar för ledarna. Ledarna ja! Underbara Robban som visade mig ragga idag (ni ser, först cissi, nu jag!). Helt apcool dans som kräver att man släpper loss totalt, jag behövde det verkligen idag. För att ------------------- vi har samhällsprov på torsdag. Ideologierna. Hm, jag är inte så intresserad där så nej. Det kanske inte kommer gå så bra. Men äsch, jag kanske har lite negativ inställning ibland?
Dessutom lärde han (robban) oss steg som han lovade att vi skulle få en drink för om vi utförde på krogen. Jag kände mig så oändligt ung när han sa det. Jag kommer inte in på krogen... Skönt.

Nu ska jag spela svårfångad på telefon så att min pojkvän blir galen av åtro. yes.


inget internet hos mig = tacofisk nu!

jag har typ tuuusen grejer att skriva.
först tänkte jag skriva om havet, hur mycket jag älskar det. Hur jag alltid målade en massa fiskar på blåa papper på bilden enda tills nian och hur jag älskar saltvatten, dock inte hajar då...

Men sen ångrade jag mig och tänkte skriva om hur sur jag var. På allt, att jag var ful, mycket i skolan, projektarbetesbajs osv osv osv. Internet som inte fungerar, inte ens i skolan...

sen tänkte jag skriva om sång och gospel och hur underbart det är, vilket frihet det är med sång egentligen!

Sen tänkte jag skriva om hur fruktansvärt kär jag är i Johan. Helt amazing (!) att jag fortfarande kan känna pirr när han går genom korridoren med sin blå skjorta. Kärlek borde väll omfarmeteras som allt annat? Men nej, still going strong min älskling och jag.

Sen tänkte jag skriva om kapten röd och sara, fina gosisar i min värld.


once more


suddig bild, men ville bara säga att jag inte riktade någon kritik mot denna dundertjej.

rastlös med eviga förväntningar och rädslor inför en speciellt blommig dag i augusti 2009

Jag har väldigt lätt för att bli rastlös. Imorse när jag vaknade insåg jag ganska direkt att jag inte skulle åka ut till Skoghall och titta på rockkarusellen osv osv. Då blev jag ledsen, det kändes i hjärtat. Jag gillar inte att bara vara hemma, eller jo, det är klart jag gör men inte alltid.
När vi är hemma för länge utan paus för att åka bort, till Linköping, på semster eller annat då bryter jag nästan ihop och känner mig instängd. Det är lusigt för jag känner ingen som är en sådan trygghetsnarkoman som jag, borde jag då inte trivas med ett bekant mönster som följer mig?
Jag läser den så stora bloggen niotillfem, den är som en ljuv drog för mig. Men idag efter skolan gjorde den mig nästan lite ledsen. Jag insåg verkligen hur mycket min blyghet, rädsla och dåliga självförtroende hindrar mig! Allt det där gör att jag inte vågar. Rastlösa människor är oftast effektiva om de lyckas kontrollera sig själv och de klarar jag ju galant.
Den här tjejen som skriver den där bloggen, som jag nu envisas med att referera till, hon rymde till New York i 3 månader efter gymnasiet och jobbar redan på sitt drömjobb, hon har festat till klockan elva på morgonen, upplevt kärlek så det står härliga till, har en underbar lägenhet osv osv. herregud. tjejen är 23. jag är sjutton, snart förjävla arton år. Förväntas jag på min artonsårsdag i augusti vakna upp med en plan, helt utan rädlsor och med ett engagemang utan dess like? Ska jag springa ut i livet, resa till thailand och leva på pengar mina föräldrar sparat ihop under en hel livstid.
Nej, jag kommer låsa in mig på mitt rum. Drömma mig bort, skriva ner massa fina tankar och lyssna på musikalmusik. Nej, jag är inte nöjd med det. Jag vill kunna våga mer, jag vill kunna våga stå på scenen som igår. Jag var bra igår på teatern, det var jag sannerligen. Eller? Jo det var jag. Självkänslan är inget fel på.
Jag vill våga. Jag måste jobba på det för att få en bra hälsa, vi pratade om det idag på idrotten. Jag började tänka då.

tisdagtrött





naturkunskap med tända ljus gillar jag (eller ja, den sista biten)      :)

10mars

Pjuh, jag har verkligen härdat ut mitt humör. Jag hade nämligen tänkt fortsätta gnälla enda tills jag kom hem och även på här på bloggen då. Men nej, jag klarar mig undan från det. Anledning? Alltså, jag borde vara skitsur egentligen eftersom multimedian gick ganska bajs, men eftersom vi hade ganska kul under tiden och (förmodligen mest av allt) dessutom åt jag nyss choklad vilket alltid gör mig gladare ju!

Snart ska jag på spelning, piano alltså. Lite jobbigt med tanke på att jag ALDRIG verkar hitta tid att träna på min kära läxa vilket leder till att hon blir sur (förståerligt)
Johan kom förbi nyss, han sa att han älskar mig. Då pirrar det i min kropp och jag blir sådär glad och lugn igen, han är fin min älskling.
Jag har längtat efter Bullen idag så nu ska jag gosa med honom och plugga en halvtimme innan jag åker.

summertime soon?

julia. säger:

morgonrocksmys på bryggan på arnis, sent på kvällen när solen har gått ner?

jag tänker yttra de, i min värld, förbjudna orden. Jag längtar till sommaren! Jag har försökt hållit modet uppe och visst, jag gillar fortfarande när det snöar men nu får det snart vara nog.
Jag vill ha festival men bästispuppen och bara massa sommar, klänningar, smultron, armband, gladiatorsandaler, mys, massa BAD, badrock, varma klippor, HAVET, räkor, kräftor, studsmattan och långa frukostar.. osvosvosvosovovoosvosovosdv, ni fattar.

 

muffin

jag är lite för ihärdig vad gäller idrotten i skolan. jag har sagt till min lärare att ja inte tänker gå ut gymnasiet utan ett mvg i det ämnet. jag är så bråkig. det kommer ju ändå inte hända, han är sur på mig sen i ettan.

men i alla fall. igår tog jag ut mig lite mycket på idrotten kanske, jag fick nämlige feber på kvällen och kunde inte äta eller röra mig. hm. äckligt. har fått i mig två smörgåsar och, ett glas provivamango och en kiwi till frukost nu i alla fall så jag kanske blir frisk någon gång. detta ständiga magvärkande stör mig nämligen.

jag hoppas som tusan att jag håller ikväll, känner att ja har lovat familjen eriksson så himla mycket och sen inte hållt det. men nu blir det andra bullar, kalas ikväll klarar vi av.

puss på ointressanta inlägg

GODNATT



Trött, sliten efter allt pluggande.
Dåligt väder nu också, man blir på så dåligt humör.
Men radioinspelningen klar, några fel men så får det vara, jag är stolt över oss och glad.
Nu ska jag sova, massa läxförhör imorgon och lunch med bullen tror jag. kanske en pusseftermiddag på gräsbackagatan. sleep tight

rygatan har samlat på sig en del

jag är en sån person som gillar att spara
jag gillar också bilder väldigt mycket.
ikväll tog jag några suddiga, mörka ganska dåliga kort på något som betyder jättemycket. jag ska bara visa upp ett fåtal eftersom en mycket vis kvinnan en gång sa att man måste göra saker för sig själv ibland, bara sig själv.
det var nämligen såhär, jag har en korg som jag sparar mycket saker i. jag har sparat sen jag flyttade hit. vad som finns där har i princip varit mitt liv sen jag kom hit.
det blev fyra högar:
en johan hög fylld med en massa gulliga lappar
en sara hög med en massa peace and love grejer och saker från barcelona
en mormor hög bestående av alla dessa artiklar hon så snällt skickar mig i ett brunt kuvär då och då
en familjen hög med grattiskort, snodda tvålaskar ifrån italien och sånt.
Puss på att jag älskar alla dessa.













de två sista bilderna är väldigt speciella för mig. de reprensenterar all naivitet och barnslighet jag ägde som liten tjej.
det var sommaren -97 tror jag, jag var väll påväg att fylla sju eller vad det nu blir. det var juli månad och jättevarmt ute. jag låg på gräsmattan bredvid ormbunkarna. pappa skulle klippa gräset sen. det tyckte jag var så tråkigt. gräset var ju så grönt och fint som det kunde bli. varför skulle man klippa ner det? eller varför måste det bli typ gult och fult på vintern? det är lika bra jag sparar det, tänkte jag. hämtade en ponnyfilt och svepte in en näve gräs i den. det gräset har jag kvar idag, mars 09. det väcker en del känslor. jag är visst lite sentimental idag. kärleksfull också. :)

allt du äger är inget värt om du inte väljer vad du håller kärt

jag har så mycket vackra bilder så ja delar med mig nu
(citat av kapten röd i rubriken får undanbes framöver jag vet)















yes. stjärnorna finns här sjunger kapten röd och visst, jag håller med. :)
typ, underbara branäshelg med bra människor.
även om huvudfotingmord kanske har kommit upp under ganska många middagar?

chips

hur många har egentligen åkt mårtenramlar-backen i branäs?

RSS 2.0