grön ipodmusik, fuktigt hår och guetamala worry dolls.

Gömde mig nyss lite i duschen. Tvättade äntligen mitt hår och vred på ytterligare lite mer värme. Hade innan dess stek 14 biffar och kokat pasta till matlåda i morgon. Behövde liksom stå i köket och ringa mamma julia sara, bara jag fick svar. Hade promenerat hem från personalkvällen på skidtorget med någon lustig känsla i kroppen. Har bara varit bitter idag. Hoppashoppashoppas jag vaknar på en bättre sida i morgon och att allt inte känns så avlägset och suddigt som idag. Ska dessutom öka matintaget lite tror jag. Nu ska jag stoppa en två worry dolls under kudden som julia gav mig i försenad studentpresent på begravningen. heh
har blivit beroende av p3 och främst christer, hatar brunchrapporten typ.

vad jag bryr mig om nu.

ni vet ibland när man vaknar på morgonen, svettig, salta kinder av tårar och med rädsla ut i fingertopparna. Och känslan efteråt av lättnad, det var bara en dröm. Men.

Tänk om det inte var en mardröm. Tänk om det värsta man någonsin kunde tänka sig hände. Tänk då att du måste gå upp varje morgonen. Försöka leva ett vanligt liv. Gå till jobbet, träffa dina vänner, hänga med på fester. Tänk att du är i den åldern då allting känns läskigt och nytt men du vill göra allt för du har ju vad som än händer din familj kvar där hemma. Tänk att alla tröstar dig men orden går bara rakt igenom. Du vill inte ha orden, du vill ha tillbaka.
Jag känner en tjej som har det såhär. Kanske varje morgon. Jag är inte där och drar upp henne, hon går upp själv. Hon är modig, för hon är här. Och hon ska vara här. Jag kan börja skratta på morgonmötet för att jag tänker på något vi gjort ihop. Jag kan börja gråta för att hon inte är här och tittar på mig och förstår att jag behöver en kram. Jag kan bli galen på mig själv för att jag inte är där hon är. Men jag litar på att vi har tid.
min sara

frukostbestyr lite för sent.

har försökt publicera ett inlägg hela dagen. det handlade lite om den här bilden.
var lite ledsen i morse då jag verkligen inte fick upp vitaminburken mamma skickat upp.. Barnlås. Har alltid haft problem med det där. Fick tillslut upp den i alla fall och inbillar mig att pillret gjorde skillnad (eller kanske de tio timmars sömn jag fick inatt). Och ja, vi har en bild på en random snubbe uppsatt på kylskåpet. Tillsammans med listan på saker vi vill göra, receptet på chokladbollar och kalendern som visar när vi är lediga.
nu ska jag laga mat till tre fjärdedelars familj här uppe!

tihiblå

Igår kom pappa och hämtade mig och vi åkte till Trysil där hans grabbgäng spenderar en tors-sön varje februari. Vi var tio stycken, varav nio då runt femtiostrecket och så jag, nitton bast. De hade i alla fall spenderat dagen i backen och satt redan i soffan min sin andra kanske tredje öl. Jag fick en i handen direkt. Vi käkade mat, de berättade gamla historier den ena värre än den andra och jag snackade motorbåtar med Sunken. När vi käkade bjöds det på punch och gratis är ju gott tänkte jag och shottade, var väl sådär... Men i alla fall. Idag var vi i backen klockan nio och höll på nonstop tills klockan ett då vi åkte tillbaka till stugan. Är sådär lagomt supermör i benen då pappa och jag hittade lite grym offpist i skogskanten.
Nu är jag i alla fall hemma i 6554 igen. Sitter dock ensam i soffan. Matilda ser på fotboll på Lyan, Sabina är hemma och Vendi tar en powernap. Men snart vankas det förhoppningsvis våfflor om vi får låna 6553s våffeljärn :)
Åh, mamma hade skickat med lite överlevnadspaket upp med pappa nu. En superfin vct-tröja och vitaminer typ. Bäst hon är, fyller år på tisdag och vad gör jag uppe i Stöten ens?
Äh, nu ska jag ta mig en smörgås och vänta på att Vendela vaknar.

det är superljust ute, thank god

Sitter i soffan med filten över benen. Om en kvart kommer Emma förbi med Janssons bil, skjuts upp för en tvåkilometersbacke är typ det bästa som finns. Soltorget idag, igen. Och nästa vecka. Inte så farligt egentligen men nu är jag trött på det. Vill bara få den här dagen gjord och sen åka till pappa i Trysil. I morgon blir det skidåkning där och jag längtar ihjäl mig. Idag är det 79 dagar kvar på säsongen, shit alltså.
Hatar att vara den enda i 6554 som jobbar, Binis är ju hemma hos sin familj nu. Menmen, förhoppningsvis kommer vendi och tildis ut i backen vid tvåsnåret när de piggnat till efter gårdagens bravader.
Åh förresten, jag har kopplat ur vår ringklocka helt själv! Det behövs här uppe i fjällen.

klockan 18

hallå? hamburgare nu.

lyssnar på div, äter choklad och sånt.

jag och pinglan har moppat, dammsugit, plockat, tvättat, bäddat, diskat. ALLT. Nu ligger vi däckade med cola i kaffekoppar och en paradisask och försöker söka jobb inför framtiden. Lediga dagar är så himla fina. Nu har vi tävling om att vi måste äta upp alla bitar innan vi går ner till det understa lagret. Ser inte fram emot romrussin. tja

RSS 2.0