inte riktigt där än.

Början på den här veckan har varit så off. Alltså igår fick jag träffa Maria och Victor och äta pizza + spela spel med min sambo tills 00.30. Idag var jag i lekparken i solen, åt påsklunch och slutade tidigt. Träffade Lizz och hade en hängkväll med M och Simon. 

Men jag är ändå off. Kroppen känns tung och ful. Inte stått på händer på två dagar, inte simmat en simtag på en månad. Dricker sista slatten Cola från kylen och liksom oroar mig för att bli sockerberoende. Hjärnan känns oanvändbar, slut på idéer och matt. Inte ledsen, bara matt. Kanske blir det perfekt med påsk nu, är det liksom så det är tänkt? 5 dagars ledigt, kan knappt tänka tanken.  

Nu har jag rena lakan i alla fall. Eller ja, påslakan. Kommer somna oavsett. Hejhej. 

saker jag gör idag.

Michael är på högskoleprov idag så jag vaknade upp själv vid 10.15. Ganska skönt, gillar lite ensamtid under dagtid (när det är ljust hehe). 

Saker jag har gjort i alla fall:


Yogat. Solhälsningen, krigare och så avslutas allt med att jag försöker stå på händer. Har läst att ibland tar det uppåt 7 år att lära sig. Känns typ så nu. Men nu har jag liksom landat i att det inte bara är att köra utan att jag måsta göra andra övningar för att successivt komma närmre målet. 


Gjort smoothie på blåbär, mandelmjölk, en skvätt apelsinjuice och banan. Blev SVINGOTT! Trots att jag inte gillar mandelmjölken i sig själv. Försöker tröstlöst hitta alternativ till komjölken.. 


Provat mina nya skor. Tycker att de är to die for. Men så är de lite lite liiiite små. Orkar inte skicka tillbaka dem så tänker hoppas att de töjer sig. Nu ska det bara bli lite varmare så jag kan ha dem med bara anklar. 


Duschat våra blommor. I vårt mini-badrum. 

Och bloggat. Wiho! 

RSS 2.0