förkylning och rosa hår.

Vet ni hur synd jag tycker om mig själv eller? Är så gaaalet förkyld. Har liksom inte varit såhär sjuk på typ flera år? Ni vet, konstant huvudvärk, näsan rinner, slemhosta och svettas mängder. Det sista är väl det som räddar mig från feber i alla fall. I alla fall lyckades jag laga mat till mig och M igår på ❤️-dagen. Musslor till och med! En annan grej är att innan det vart såhär illa med förkylningen så färgade Pernilla håret på mig. Rosa. 


Så nu tittar jag mig orimligt mycket i spegeln. Och försöker att undvika att se allt snor. Ska typ powernappa igen nu. Måste bli bättre fort!!!!!  lilla isbjörnsmamman.


Idag fyller lilla mami år. Förra året var det stor 50-årsfest. Asmånga proseccoflaskor och bara de nyaste låtarna på stereon. I år är sibb med för första gången och firar! Får se om hon lär sig ja må hon leva sången som Bullen gjorde. 

Förra helgen sov mamma och jag på Arnön lördag till söndag. Bara trampade i djupsnö med sibb, åt varmrökt lax, läste tidningar och mamma bakade semlor. Jag sov på pappas sida i sängen och Sibylla vid mina fötter. Sov sååå gott. 

Idag ska jag fira att hon fyller 51. Ger mig barnhäften om att hantera ångest, köper färska räkor till mig OFTA och för att hon är så rolig. 

hej från det gladaste tågsätet.

Michael och jag sitter på tåget hem från Stockholm och läser Skistars magasin Älska snö. Det riktigt kryper i oss av längtan efter skidor, snö och stughäng. 😍. Maria har matat mig med snowboardfilmer på drömmiga killar i snygga mössor som bara åker och hoppar i parker världen runt och typ dricker öl, inte konstigt jag bara vill ivääääg. Men. Vecka 11 ser det ut att kunna hända. 

Den här helgen förresten. Lyx-maxad och oerhört viktig! Känner mig så laddad, glad och kär. Mätt också. I fredags kom vi till Stockholm och gick genast till Nytorget och trillade in på lilla lilla Sardin som jag hört så mycket om. Åt musslor, risotto, löksoppa, kycklingvingar och massa potatis och aioli. Asså. Mmmmmmmmm ❤️ sen tog vi en öl på petsounds men typ redan då blev jag trött så vi åkte till Lidingö och somande i Muminlakan. 

Lördagmorgon. Sover alldeles för länge och sen åker vi in till söder i halv snöstorm till Urban deli. Bara drömt om att bruncha där typ sen jag först insåg att Sthlm är vår huvudstad. Vi mötte upp Julia och Simon och fick ett bord bredvid en mysig liten barnfamilj. Jag beställde en halv krabba och amerikanska pannkakor. Alltså det godaste som finns typ. 


Vi förhörde Simon om favoritsommardagar, diskuterade projektledning och njöt. Jag kunde typ bara fokusera på min krabba. 


Jag drack färskpressad apelsinjuice också. Herrejises. Hade velat behålla menyn för hade seriöst kunnat äta allt. 

På kvällen tog M mig till Berns Asiatiska. Alltså. Inredningen. Jordnötsdumplings. Edamebönorna. Kristallkronorna. Handkrämer på toaletten. Pilgrimsmusslorna. Ja. Dog. Sen kollade vi på Flashdance på China teatern och den var fantastisk!!! Klappade och hejade, sjöng med och sittdansade. 

RSS 2.0