busig boxer AB.

Sibylla är himla bråkig. När en är ute på promenad med henne händer det ofta efter en liten stund (eller bara helt direkt) att hon börjar hoppa på en och bita i vantar/jackan/vadtusansomhängerlöst. Hon har också en tendens att låta jävligt läskigt när hon gör det här. Detta beror dels
2. På att hon är uttråkad
2. Vi skapat ett sånt mönster. 
Sen sommaren tog slut och mamma och pappa flyttade in till stan har Byllan liksom blivit lite bitter. Hon är inte direkt en cityslicker. Faktum är att hon hatar stan och just nu genomför en kupp för att få flytta ut till Arnön. Detta är ju ganska jobbigt. Ibland är en liksom för trött för att gång på gång på gång säga åt henne. 

Pjuh. Vad skönt det är att gnälla ibland. Istället för att måla upp en bild av perfektion. Så är det ju inte. Jag älskar ju Sibylla så grymt mycket. Kommer liksom inte ge upp på den där tjejen. Men ibland kan det vara lite gött att gnälla också. Tror det är livsviktigt. På sitt jobb, på föräldrar, på partnern, på lägenheten, på barnen, på livet. För mig känns det oftast lite bättre efteråt. Erkänna att allt inte är perfekt men att det inte gör så mycket. 

Imorgon har jag och Sibylla mys-onsdag och vi ska gå stadspromenad tror jag bestämt. Bara mysa, jaga löv och uppfostra varandra. 

namnsdag!Igår bjöd mamma hela familjen på korvkioskkäk för det var en viss (liten) familjemedlem som hade namnsdag. 

Det var Sibylla! Hon fick en gratis Bamsekorv som hon åt i mitt knä. Jag älskar henne typ väldigt mycket trots att hon är busigast i kommun. 

mot en bra helg!Detta par är nu påväg mot sin första spa-vistelse ihop! M har liksom inte ens någonsin varit på spa så det här ska bli jättekul. Vi sitter i bilen nu och dricker Cola och har ätit en varsin 7kronors-korv till frukost. Det regnar men det gör oss ju absolut ingenting. 

Igår såg jag på när Ms lag dängde Skattkärr i innebandy och fick sällskap av efterlängtade dejegrabbar. Sen mötte M och jag upp saknade Simon på Tables och drack lite öl och de spelade biljard. Hann bli tipsy och berätta för Simon hur otroligt saknad han var i vår vardag trots avsaknad på ens en gnutta positivitet i kroppen. Men snart ska vi hälsa på honom i Linköping och äntligen också mormor och Nöne! 

Hej då från två livsnjutare! 

hej hallå.Idag kanske det hade varit skönt att stanna under de båda täckena och dricka te hela dagen lång, det hade det kanske. Men jag satte på mig extra mycket smink istället, tights under jeansen och drack en svinvarm kopp te. Kanske är det bara lite morgonförkylning...? Nu ska jag göra det här till en bra dag med varma kläder, några koppar te och massa mys med barnen. Är ju liksom bara lite snorig som de andra 90 % av oss. 

bloggar från cykeln,,,

Kommer ALDRIG hem pga förkylning i kroppen och motvind i luften. 😓 

helgkos.

Åh jag har haft en sån himla mysig helg, alltså åååååååh. Sovmorgon på lördagen, sen iväg på lite tur med helena i supervolvon. Vi kollade Gengåvan och Blomsterlandet men fick inte med oss något hem. Sen var jag utelåst. Då gick jag till Richard och Joline och fick kanelbullar och pannacotta!!! Sen kom Sibylla hem till mig och M och vi började fixa middag och jag körde mamma och pappa +2 till Hammarö på fest. Klockan åtta steg Julia och Philip in hos oss och vi åt pulled chicken och hembakat bröd. Snackade oss fram till halv ett då det var läggdags. Myste/trängdes hela natten med en boxer och min 1.87 centimeter långa man. 

Vaknade upp söndag till strålande sol, åt en kanelbulle och sen gick vi alla tre ut i solen på värsta myspromenaden. Gick upp vid vattentornet på Norrstrand och släppte babyn. Gick hem, skjutsade sibb till mamma och pappa och åkte på söndagmys hos Mirja, Robin och Agnes. Gick även där höstpromenad och åt indisk mat. 


Pjuh. Och nu är det måndag. Alltid lite sådär slag-i-ansiktet men nu ska jag gå ner och krama om ett par barn. Hej hopp. Mysar. 

rumpa.

Det är dimma på Norrstrand. Jobbet har varit fint trots huvudvärk, jag och bästa Lena hade mini-planering och sen simmade jag 1000 meter. Fint ju. Och ändå är det sån dimma på Norrstrand och i mitt huvud. Tänker på precis en enda grej och det stör. Borde släppa det men kan inte. Där har ni dagens gnäll som ingen kan göra något åt, varsågod. 


Är hos Maria nu och ska äta upp en halvt kilo popcorn. Maria dricker rödvin för hennes dag har också varit rövig. Tankar åt hundra andra håll. Hejdå popcorn mellan tänderna väntar nu. Puss 

RSS 2.0