hej du räddade mig.

HALLÅ! 

idag när jag svängde ut hemifrån gården  på cykeln så bara for bakhjulet iväg på den halkiga asfalten och jag for i backen liksom KABOOOOOOM. Huvudet först, snett över pannan rakt ner i asfalten. Hämtade hem min hjälm från Stockholm i helgen. Utan den hade jag varit mitt emot jobbet idag, på sjukhuset alltså. Låg och kved en liten stund, sen kom en liten gymnasiekille fram och frågade om det gick bra. Då var jag uppe på cykeln inom 3 SEK och bara JAJJEMÄN. 

Nu har jag ont i hela vänsterbenet, höger knä, handflator och stoltheten. 😒. Kanske får ni se en bild på blåmärket imorgon. 

arla.

Klockan är tio i sex och jag kryper ner bredvid honom igen. Alldeles inlindad i båda täcken är han, bara en liten hårtuss som sticker upp. Jag har precis ätit en äggmacka och druckit lite nyponsoppa. På överkroppen har jag hittat en varm och tight underställströja som jag ska ha på mig idag. Idag är det onsdag, snart halva veckan gjord! Nu väntar bara att jag ska cykla till jobbet, hänga lite första timmen och sen göra sex jobbtimmar till och sen åka hem. Eller åka till Sibylla såklart, som varje onsdag. Vi ska på något äventyr idag tror jag. Kanske ta bussen någonstans! Kanske ska jag bada henne i hennes nya shampoo, vi får se. Ha en fin onsdag! 

mitt i månaden.

Tjeeeeena gänget. Idag har min kollega utvecklingssamtal hela dagen så vårt kontor med vår underbara soffa är upptagen. Så jag har precis hittat mig ett mysrum på övervåningen där jag kan  mysa till det med lite kuddar och min obligatoriska kopp te. 

Har lite novemberångest. Okej brutal novemberångest. Det är mulet och regnar 24/7, det snöar inte, jag börjar bli trött. Snart snart snart måste det ju vara jul? Behöver bara mer än två dagar ledigt, bara lite extra vore skönt. Har en lite tuff vecka. Ikväll ska jag i alla fall tvätta, det blir oerhört najs. Och kanske ta en sväng till Ikea. Eller äta sushi. Imorgon tänkte jag gå på bio och på lördag ska jag se Ms match mot Skoghall. 


Nöjdare än vad jag låter 🌟

tjänstepensions-spekulerar.


Tja från lägret.....

Av de som har en pojkvän som opererat ut en tand idag 🙋. Fy tusan. Svimma gjorde han nästan också. Och jag var ej där och höll hand......... Var oumbärlig på jobbet istället! 

Anyway, han ligger i soffan där inne och kollar på Dexter och jag..... Läser om tjänstepension. I alla fall någon minut. Ska tydligen välja var jag ska spara mina pengar. Kollar snabba baddräkter på Intersports hemsida istället. 1 kilometer på 25 minuter där varannan 25m-längd (efter 28) var explosiv/råsnabb, det är det senaste. Imorgon ska jag simma med Helena, ska bli mysigt! Tänker därför inte duscha ikväll = fett hår. Klarar mig ändå tänker jag. Kroppen får sig en skvätt 
vatten ändå tror jag (för ert intresse). Hejrååååå 

helgen vecka 45.

Imorse vaknade jag tjugo över sex att en liten treåring gick på mina och Mikes fötter. Med en liten spöklampa som skiftar färg dök han snart upp vid våra huvuden och ropade "vaaaaakna". Sen gick han och åt frukost och vi somnade om. Nästa gång han tittade in i rummet där Michael växt upp, och där vi spenderat natten, hade han iPaden med sig. Han fick sitta mellan oss, luta sig på sin morbrors bröstkorg. Vi såg hela Frost, äntligen. Han tog en paus mitt i, gick och hämtade bullar. Jag fick den första. 

Efter det gick vi till kiosken och M berättade om deje-minnen. Vi lekte med en dinosaurie, Maggan gjorde hastbullar som smakade ljuvligt och jag hade flanellpyjamas. Sen satte vi oss i bilen och åkte genom skogen hem. 

På eftermiddagen träffade jag saknade Fred som var hemma från Linkan. Vi satt på Melkers och åt varsin brie/salami-smörgås. Pratade om att ta tid på sig för att hitta det en verkligen vill läsa. Och om att han och Linn ska bo i Karlstad i sommar!!!!! Ska bli så kul att kunna träffa honom mer. 

Nu ikväll hade vi lite fars dag-firande här  hemma. Mami och papi åt köttbullar och hemgjort potatismos med oss. Plus spelade spel och åt fruktsallad. Mysigt att ha dem här 💛. M och jag avslutade kvällen med dokumentär om havet (vet inte om jag ska fortsätta äta fisk). Nu youtubar han trumpetspelande och jag har söndagsångest. Ska kyssa honom och sen somna. 

att bo nära.

En av de grejerna som fick mig att faktiskt flytta till karlstad (för precis nästan ett år sedan!!!), som inte var min älskade M, var ju närheten till min familj. Att stöta på Max i badhuset och tävla en längd, det är inte fel alls. Eller som igår, gå Rudsspåret med mamma och sen titta på Bonde söker fru ihop. Eller när pappa och jag ligger utslängda på varsin soffa på Arnön och ser vem som somnar först. Det är inte alltid roligt dock. När de mår dåligt, eller de inte har det så bra eller bråkar eller whatsoever så vill jag flytta långt bort igen. Att bara ses en helg varannan månad gör det till något så speciellt och mysigt liksom. Man maxar allt det bra och skjuter på det dåliga.  Men det är ju inte så familjigt kanske. Jag gillar nog det här ännu mer. Träffa dem varje vecka. 

november börjar.

Bra kontraster är att ena dagen få sitta och pärla och lyssna på julmusik med ungarna på dagis. Och andra dagen stå på VIP-avdelningen på Verket och dricka cava och dansa i paljettklänning. 




Nu är det november. Jag och Mike ska titta på ett avsnitt Bron och sen åka ut till Arnön och äta kalkonmiddag, så himla mysigt! Mormor har varit här hela veckan och hjälpt till med valpen, och idag kommer Nöne och hundarna så att de får leka lite. Såååå mysigt att träffa mormor igen, gå promenad och hänga hemma i lägenheten i varsitt soffhörn. Äta pizza ihop för att vi älskar det. 



November som sagt. Är det den segaste månaden på året? Eller är det februari nu igen? Jag vet i alla fall att det bästa tipset är att tjuvstarta julen. Jag får absolut INTE nog. Börja sätta nejlikor i apelsiner, äta risgrynsgröt, köpa någon julklapp, skriva en önskelista. Åh! 



Nu: soffhäng. 

RSS 2.0