Babbelblabb.

Herrejiiiiiiises alltså. Tröttheten i mig. Måste ta tag i mig själv. Börja röra mig. Sluta kräva så mycket. Kanske inte hänga så mycket utan bara glo på tv själv (serri sånt jag mår asbra av). Mami gav mig lite tips igår för att överleva världen. 

Inget råder ju dock bot på sorgen efter valet. Usch och fy. Jag ville så så så gärna se en förändring men blev ju tråkigt nog inte alls förvånad. Jo lite kanske. Lurigt att regeringsfrågan nu är så vimsig. Läser ni fortdarande? Själv ska jag ta en paus från politik och sen komma tillbaka med tusen starka krafter och engagera mig och göra skillnad, börjar med det lilla först. 

Idag ska jag och Sibylla till veterinären för hon ska bli avmaskad eftersom det är det som krävs när de ska få ett eget pass. Yes ni hörde rätt. Min lilla bäbisvalp ska börja resa på fredag. Startar med Norge. I alla fall, efter veterinären blir det föräldramöte, mitt första. Inte hunnit varit pirrig än men kan ändå tänka mig att jag kommer bli det lite sen. Hade för övrigt en BRA dag på jobbet idag, känner mig faktiskt inte så trött. Kan ju bero på att jag slutade två hehe. 

Nej, nu ska vi hoppa in i bilen. Babbelinlägg hej. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0