som en sommarlovsdag för länge längesen och vi älskar't

Vaknade vid tolv idag, sova ut är det finaste någonsin. Sen packade vi väskorna, tog solbrillorna och longboarden med oss och drog till Hornstull. Mötte upp fina Millan och vandrade sen till Långholmen! Där var Dannys och hans storasyster och alla bara låg på filtar och solade som galningar. Det var superfint och vi hade bikini och badade flera gånger och soltorkade emellan. Snackade Grönan, musik och allmänna kärlekshistorier. Patric åkte och jobbade men vi bara låg kvar där och lät solen ta sig igenom våra (min) vita kroppar. Sen blev vi hungriga, sa hejdå till Dannys systrar och vandrade därifrån.
Jag åkte i förväg på brädan. Tittade på dom där i skuggan, gillar dom så himla mycket!
svettigt, vi men gillar't
Dannys tog med oss till värsta wokstället och berättade att det brukade vara superlång kö så vi var lite sådär småglada för att det bara var fem stycken före oss typ. Vi pratade typ hela tiden om hur mycket vi gillar stockholm och om vi skulle vara annorlunda om vi var rika. Sen var det dags att ta med maten..
..till skinnarviksberget som typ var det finaste stället någonsin! Killar högst upp på berget med huvtröja och cigaretter, tjejer med bruna ben och jeansshorts, medelåldersgäng som drack vin ur plastglas och pratade ungdomsuppfostran, kära par, och vi, fina vänner. det var lite svårt att klättra dock. tur att man får hjälp!
kycklingspett, ris och jordnötssås och kladdig lins på telefonen. smarrigt!
Nu ska jag spela mänskligheten på hög volym och göra matlådor, nu väntar fyra dagars stenhårt jobb, häng i green room, biljettklickande, bygelfällande osv osv. Det blir fint. Sen ledig!

Kommentarer
Postat av: sara

så himla fint ju

2011-06-07 @ 21:11:59
URL: http://slitet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0