semestrar i Skåne!












Vi har det gött och för ett år sedan på dagen la jag ögonen på honom för första gången. Ni vet ju alla hur det slutade. 

Vi har varit i Varberg där vi bodde på ett gulligt hotell som hette Havanna och var kubainspirerat. Jag däckade med smink och kläder på, helt oförmögen att ens borsta tänderna eller läsa mer än en sida i min bok pga livmoderinflammation, jobbig antibiotika och lång bilkörning. Vi spenderade i alla fall idag med hotellfrukost och sen klipphäng vid Djupa Dräkt. Jag låg under ett paraply för att inte solen skulle påverka antibiotikakroppen.... Vattnet var i alla fall otroligt klart och svalkande, fina underbara havet. 

Hamnade sen i Halmstad, smått paniska över regn, fullbokat på precis alla hotell och trötthet. Hade sån jäkla tur och ringde till ett värdshus som bara hade ett enkelrum kvar men när Mike frågade om storleken på sängen visade det sig vara samma mått som på vår hemma, hehe...

Så här ligger jag nu. I sängen i vått hår och fönstret på vid gavel mot havet. Vi är i Mölle, faktiskt i ett naturreservat. Så jäkla fint är det här, med bokskogen och havet och alla små muppiga hus. Helt olikt de andra kusterna i Sverige som jag besökt liksom. Åh känns fint. 

Och jag är så kär i honom just idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0