mitt 2013: april

April började med påsk och jag har inte en aning om vad jag gjorde, hur knäppt är inte det? Vet att vi hade bästa påskbordet på jobbet i alla fall och ledighet är ju alltid fint. Startade i alla fall med att köpa tre rosa gerberor som vårsolen fick lysa på.
 
 
Jag slutade på dagis, åkte till Örebro och hängde i vårsolen. Vaknade en morgon och klädde mig helt i svart, drog på en tjocktröja och skippade mascaran och åkte till Karlstad och gick på begravning. Det var så mycket svårare än vad jag trott. Klappa kistan, se hans pappa i ögonen, få en slapp kram av någon en hade allt gemensamt med och nu ingenting. Det var min femte begravning.
 
 
Efteråt åkte i alla fall pappa, jag och Max till Schweiz! Vi råkade missa planet och fick betala skitdyra nya flygbiljetter, vårt bagage kom inte och vi missade en skiddag - men åh så värt ändå! Vi var där med Tom och Smilla och bodde så sjukt härligt i deras lägenhet! Åkte utför om dagarna på 3000 meters höjd, pumpade puder, solade fram en pandabränna, åt ostfondue, spenderade en dag i Geneve och gick till en milk bar. Så grymt jäkla mysigt och behövligt just då.
 
 
 
 
 
 
När jag kom hem gick jag till Kåken med Sveriges finaste, fortsatte kolla igenom mina grey's-boxar och lyssnade på Qudron.
 
 
Vi tränade på bra också, ungefär här någonstans kan dock motivationen till 2 gånger i veckan ha dött, dock var vi kära i boxningen! Jag småjobbade även på Twillan, köpte nejlikor, lagade mat och klädde mig i vårkläder.
 
 
 
En kväll var jag, Julia och Sara hos Jonas och jag kaklade om hans dåvarande kök med en annan kille. Blev sjukt nöjda. En annan kväll kom jag dit och sov över, drack cola light och tittade på Gröna Milen. Älskar att vi började umgås då efter att inte ha setts alls innan typ. Fina fina morbror.
 
 
 
Det var mitt april! Älskar sammanställningar hihihihihihih, så skönt att få kolla tillbaka och liksom ha ett arkiv för hela mitt liv? Lyxen i det alltså! Njuter ni av snön annars? Kastar ni snöboll? Äter ni lussebullar? Tror ett julkalendermaraton är vad som väntar mig som belöning för att ha 1. fyllt i kasskort till Arbetsförmedlingen 2. varit på en superfin förskola och skrivit upp mig på vikarielistan 3. ringt 2 samtal om arbetsgivarintyg 4. sagt upp min försäkring 5. verkligen försökt packa upp mina väskor/kartonger men det är...... så tråkigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0