hej igen.

Hej kompisar. Ett litet tomrum här på bloggen några dagar nu va? Det är för att det helt ärligt är ett litet tomrum i mig. Förändring är svårt, kanske lite svårare för mig än vad jag gärna skulle vilja att det var. Jag vet ju någonstans att det är detta jag vill, vakna med Michael på min vänstersida i sängen, gå på pensionärskonsert i Domkyrkan med mamma (det kommer hända idag), gå på ett kettlebellpass på Sats, veckohanda på Wallinders. Ändå vaknade jag upp med en sån ensamhet i bröstet igår att jag höll på att bryta ihop.
 
Helgen var helt fantastisk. M kom på fredagen och vi firade in helgen med att Jonas kom förbi och hängde lite, spelade piano och snackade första fyllan. M och jag åt massa god mat och somnade vid elva tätt tätt bredvid varandra. På lördagen hade vi sovmorgon som alltid, käkade massa god frukost och åkte sen in till stan för en shoppingdag! (Blev ju inte riktigt så) Först hängde vi lite på Södermalm, fyndade julklappar och hittade drömgrejer till framtida lägenheter (för 9500 så det lär hända om 20 år..). Sen mötte vi upp Freddilino och åkte till Skansen för där sjöng Jullan julsånger med sin kör. Skansen var mysigt med små eldar överallt och små glöggstånd och sånt. Dock frös jag nästan livet ur mig, den här infektionen jag har i min kropp gör mig till en isbit. Efteråt tog vi Djurgårdsfärjan till söder igen och åkte bussen upp till Cajsa Warg. Sen promenerade vi till Koh Phangan och åt thailändskt. Så himla mysigt och en perfekt Stockholms-lördag! Söndag spenderades med grymt mycket packning och sen adventsmys hos Julie och Fred. De hade förberett lussebullar, knäck, pepparkakor, glögg och så fick en trycka nejlikor i apelsiner (min favorit). Dessutom var det värsta roliga blandning med folk och jag fick skvallra med bästa Sara, prata jobb med Malin och årets julklapp med Anna. När vi skulle åka snörpte sig hela magen ihop och jag grät på Julias axel tills jag bestämde mig och gick. Tjöt tills vi var i Södertälje tror jag. Det är den absolut största tomheten, att inte kunna ringa henne och säga "ska vi träna" "ska vi se på BSF?" "ska vi äta chips" "vem är den här kändisen jag sitter mittemot på tunnelbanan?".
 
Nu är jag i alla fall här. Igår myste jag med Maria och var på vårdcentralen och fick penicillin för min urinvägsinfektion. Läka själv gick sådär. När M kom hem igår kändes livet lite lättare och vi veckohandlade, julpyntade och såg på Bron (älskar!!!!). Idag ska jag söka minst 3 jobb, gå på konsert och kanske pussa på bäbis.

Kommentarer
Postat av: Sara

Det får kännas tomt. Och konstigt. Det är ju en stor förändring att flytta till Karlstad igen. Och även om du gör någonting som du vill, som du själv har valt, så behöver man inte förminska att man saknar och önskar att man kunnat kombinera alla och allt i alla städer.

Men du är stark, och jag är hundra på att det kommer bli en fin tid för dig och M i Kd.

Puss min fina!

Svar: Du gör mig glad.
Julia

2013-12-03 @ 19:08:15
URL: http://sarafrohlinglind.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0