pirr.

Pirr trots en förkylning som snart skjutsar mig rakt till vårdcentralen. Vaken fast klockan tickar mot morgon. Livet vänder på sig, skakar av fukten som fastnat i huden, torkas av solen och tänderna blottas under ett leende. Det går ändå bra.

Låg i och för sig avsvimmad på min vårdcentral idag medan jorden försvann under mig. En timme senare och fyra plastmuggar cola så var jag dock på benen igen. Eller ja, på britsen med rosor på kinderna igen. Har tydligen nedsatt lungfunktion och fick andas medicin ur ett rör. Dock inget mer än vanlig förkylning, gött på ett sätt men tråkigt att vara svagast i länet.

Sitter på Statoil nu. Har ätit köttfärslimpa hos mor och far och halvtittat på searching for sugarman. Önskar jag kunde tipsa om den men är tydligen en kulturell bastard som inte kan uppskatta "bra" saker. Min nya grej är att köra fort med bil och hosta slem.

Bestämmer mig snart vart i Sverige jag ska bo. Ska faktiskt bli kul med nya jobbet på Ringen, börjar på måndag! Bara att hålla tummarna att jag inte hamnar på gatan... Meeeen hyresgästföreningen ändrar sig nog snart. Nu ska jag krypa ned i en mysig säng med öppet fönster så mina stackars lungor får ner lite luft i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0