stora bildinlägget från telefonen!

Okej gänget, jag vet inte vad ni tycker om det här och så. Men jag fullkomligt älskar ju instagram och måste använda det varje dag och kikar in stup i kvarten för att kolla vilka som har uppdaterat. Men alla har ju inte en iPhone så jag tänkte, nu får ni se! (och jag alla stora bloggar gör såhär, men man lär väl genom att härma? jag tycker i alla fall det är fint, hih). (fattar inte att jag ursäktade mig själv i förra parentesen)
Väntat på pendeltåg och gått hem från bussar. Stött på lite streetart och tänkt "det finns hopp".

Varit på kohpanghan med fina julie en höstkväll och druckit mangodrinkar och ätit goda chips. (pratat igenom livet, kriser, kärlek, vänner, jobb och allt bra man kan snacka med en kompis om).

Åkte hem till Karlstad några dagar och passade på att festa till det med de här fina brudarna! Åh vad jag saknar dem när jag ser det här. Bara lira knackis, välja kläder, dricka sjunollor och sen festa järnet på Ankan. (det slår mig plötsligt, när gick vi hem?)

Fikat med bästa morbror på Tully's. När mamma var här för några veckor sedan bodde vi alla tre i hans etta och bara åt ute och hade det allmänt bäst. Vi är en sjukt bra trio!

Hängt på IKEA och hittat drömlamporna deluxe, åh vill köpa en sån och hänga rakt över sängen (det ska vara högt i tak) och bara titta på den innan jag somnar. Dock kanske den är ful när det är ljust?

Varit hemma hos julie och fred en kväll, gjort lite flätor och pysslat med kylskåpspoesin.

Tönt 1 och 2 var här och bara förgyllde min dag men gjorde mig svindeppig över att jag inte skulle upp till Sälen i år igen. Klippte av ärmarna på en av Patz skjortor som straff, gillar't.

Började jobba på mcDonalds, det är typ superstressigt, jätteläskigt men lite kul också. Fast jag nästan inte vågar erkänna det för då kanske det blir svårt och jag bränner något, jag är ju ensam tjej i köket och så. (varför har jag sämsta jobb-självförtroendet någonsin?) min babe i solen, åh han är så fin.

En kväll på sjukhuset. En kväll på kyrkogården, tände ljus för kanske sju stycken om inte mer (fyra av dem hundar, men så fungerar jag ju så).

Överlycklig för sin onepiece, lite tröttare i sängen med minihunden Ester.

Och slutligen vill jag bara säga:




Kommentarer
Postat av: Tildis

Inte okej att bli kallad tönt:( But i miss u already<3

2011-11-10 @ 22:21:14
URL: http://erikssonlinneamatilda.blogg.se/
Postat av: Anonym

srsly, sista bilden. bara. åhsåfint.

2011-11-11 @ 00:24:30
Postat av: Julia L

Fina bilder på fin och saknad tjej!

2011-11-11 @ 06:01:10
Postat av: Elin

jag dör lite, du och patric är så himla fina tillsammans.

2011-12-16 @ 00:09:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0