julkul.

Idag ligger jag hemma i sängen och hostar sönder min kropp och äter strepsil. Det känns lite deppigt att missa att säga godjul till barnen på dagis och att missa åtta timmars lön, men är man sjuk så är man antar jag. Jag somnade om i morse och sov tills nu, vilket gör att jag känner mig lite piggare dessutom. Ska försöka slå in lite julisar och kanske börja packa till Idre imorgon. Jag känner mig ungefär såhär trött och sliten:
Men på lördag är det julafton, och som jag älskar jul! Att få vara med min familj (tro mig, jag vet hur få förunnat det är), käka julmat, åka skidor, se leendena på människorna man ger paket till och självklart Karl-Bertil.
Igår sågs jag och bästa tjejerna på café string. Det var så mysigt att äntligen träffa dem igen och vi satt där och åt varma mackor och pratade om gamla utgångar, gymnasietiden och nya flirtknep. Efter en stund upptäckte vi att vi inte var de enda som skrattade åt våra gamla misstag och roliga uppraggningar, i fönstret satt en kille i en fåtölj och kunde inte låta bli att fnissa med oss. I alla fall, jag hade köpt två jättefina chokladtomtar men på vägen dit hade den ena gått av på mitten så vi passade på att äta upp den.
Av Sara fick vi världens finaste kort, signerat Elsa Billgren, med 167 påsar vätskeersättning som skickats till utsatta barn i Afrikas horn (tror jag det var). Fler borde ge sånt där, det är bara så bra. Sara är bra.
Nu ska jag försöka ta mig upp och ta itu med lite grejer. Tänkte kanske göra samma lista som Niotillfem gjorde på sin blogg, fast här då. Det är ju himla kuligt att titta tillbaka sådär. Men nu ska jag göra lite te, julte perhaps.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0