don't fall in love with me, heh.

jag gick i högstadiet en gång. en period man bara måste ta sig igenom. och det känns som hundra år sedan jag fick panik för att alla andra hade mascara men jag inte ens fattade hur man fick på den fint på ögonfransarna. men jag tror att min högstadieperiod var ganska okej, ganska lik andras. jag ändrade stil varje månad, mådde himlastormande dåligt över killar, råkade strunta i att plugga och det fick konsekvenser, konfirmerade mig och tyckte det var det roligaste som hänt osv osv.
idag då, så tänkte jag "nu är det dags" för att ta bort min bilddagbok. kände att det inte alls var ett så svårt beslut egentligen, när var jag ens aktiv där senast? men så när man trycker på "ta bort konto-knappen" så kommer det upp en massa blandade bilder från min bdb och så står det med stora bokstäver VILL DU TA BORT DINA MINNEN? då fick jag ont i magen. jag kunde faktiskt omöjligt sitta och spara ner alla bilder, det går bara inte. och ja, det kommer komma en dag då jag sörjer detta, men inte idag riktigt. men jag tog några godbitar i alla fall som jag tänkte visa. så hey julia 16 år börjar vi med typ.
det var lite svårt det där med att veta hur man ville se ut alltså. men att se farlig och deprimerad ut fungerade alltid!
ett tag tänkte jag att jag var superstjärna på gitarr och tog ner mammas gamla från vinden. lizz och jag spelade på den hela tiden (eller ja, jag satt mest med den för att se cool ut) och vi kände att musikvärlden låg framför oss. när man är 16 år tänkte man lätt så.
så såg jag lite ut när jag precis hade börjat gymnasiet. det där halsbandet bar jag i ett år i sträck tror jag också.
i övrigt hade jag en kort period med strumporna i adidasskorna, baggyjeans och stora t-shirtar. det kändes som mest jag.

och ja, heh, det blir inte mycket mer och bättre än detta. peace

Kommentarer
Postat av: sara

MEN DU ÄR SÅ GÖLLIG

2010-10-22 @ 22:15:40
URL: http://slitet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0