dagsmeja.

Jag orkade. Jag tog mig upp. Åh, vad skönt det känns! Det är ju lördag, jag får spara all min ångest över allt som behöver göras (till exempel psykologin som jag glömde i skolan...) till på måndag eller i morgon ikväll.
Så här såg det  i alla fall ut när jag började le och reste mig upp:

Lånade mammas puderrosa blus och tvättade håret med det mest ljuvligt doftande shampoot man kan tänka sig. Kände mig lite romantisk sådär som man vill känna sig en solig lördagförmiddag.
Bild-i-spegeln är oftast inte okej. Men har man en ny, vårig militärjacka känns det mer okej ändå. Har nog en liten lejonman på det också. Mamma fnissade lite åt min långsamhet men det tog faktiskt tid att ta sig upp från "jag ligger i sängen hela dagen och dör" till "jag tar vara på min lediga dag och åker till stan med mamma".
Ute var det dagsmeja och tretton grader varmt i solen. Stannade och kände hur solen värmde kinderna. Dock var det ruskigt svårt att cykla i all snöslask. Men det var okej ändå liksom.
För man hade ju ändå converse.
Det är ju någon som fyller år i familjen i morgon. Hans födelsedagspresent inhandlades här. Det luktar så gott tycker jag.
Sen gick jag till Kardemumma, tog suddiga bilder och köpte te. De hade skyltat om till påsk och hade små marsipankycklingar vid kassan. Jag motstod men det var inte lätt. Teet jag köpte var Grön Safari och Wimbledon så ikväll blir det te och godis till melodifestivalen.
En blommig termosmugg!!! Jag har velat ha en jättelänge, men när Jonna hade med sin på tåget till Lkpg var det droppen. Så nu har jag köpt mig en att ta med på utflykter i vår och i sommar.
Känner mig lite småförkyld och pappa hostar lite väl mycket, hoppas inte jag blir sjuk...
Nu har mamma gjort hamburgare till mig och jag ska göra en fetaostsallad med babyspenat i. Maaaaat.

Kommentarer
Postat av: Anonym

wimbledon är favvon!

2010-03-13 @ 16:03:12
URL: http://yogiebear.blogg.se/
Postat av: Anonym

det ser ut som en fin dag, jag är glad att du orkade

2010-03-13 @ 18:35:45
URL: http://slitet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0