det är SÖNDAG

blir galen

vill käka choklad med någon sorts apelsincrunch i som max köpte förut, asgod!
mamma frågade nyss om jag och max skulle märka om det började brinna, hon hade nämligen tänt ljus i köket, två rum från mitt..

ska göra en stor fruktsallad sen, med mango, äpple, apelsin, russin, vindruvor.
känner att det är värt.

har tittat på så mycket festbilder i helgen att jag känner mig helt utdöd. typ. bilderna är ju alltså inte på mig utan på andra som festar och super och hånglar och sånt där. jag borde inte sukta efter eliten. kan inte låta bli ändå! det är ju där man vill vara. måste sluta hoppas. mamma säger att de ändå inte vill ha mig, hon är ärlig.

bommie = promenad
långrom = långpromenad
sigge = max
DJ = pappa
vi har så jävla konstiga ord för oss i den här familjen

tog fina kort med systemkameran förut. de går absolut inte att ladda upp på bloggen, de vägrar. vill inte.

mitt nya rum kommer bli så himla fint. pappa har målat det idag. vitt på tre väggar och någon slags orientalisk röd på balkongväggen, det blir oväntat fint faktiskt. ska inreda med en stege med böcker och plantor och tusen ljusstakar på. en massa rökelse. mörk gardin. fint överkast och gosiga kuddar. låta bullen ligga vid fötterna varje kväll. har en egen garderob som man kan gå in i. den är näsan bästa rummet i hela lägenheten efter skafferiet. älskar det. känns ändå ganska okej att flytta. blir död om jag ska bo såhär halvt länge till. tagit ner allt på väggarna och så. inte kul. vad händer på fredag? funderar på att styra förfest i lägenheten. nej, maman och pappa kommer säkert vara där tills sena natten.

måste nog käka något nu. har bara tränat en gång den här veckan. har ingenting att läsa, blir galen som sagt. lyssnar på kent hela tiden.






Kommentarer
Postat av: Anonym

du kommer få finaste rummet och där ska vi skapa många bra minnen tillsammans min gosiga vän.

2009-12-06 @ 22:50:09
URL: http://slitet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0