allt löööööser sig

jag vet verkligen inte varför jag skriver nu. för jag har ingenting att säga.
så det får bli allmänt som vanligt då :)

jag har snöat in på en tidning som heter HÄLSA. (inte hälsa på varandra då.....)
jag som aldrig läser repotage i tidningar utan bara kolla på bilder och sånt har nu läst ut en hel tidning. jag vet inte om det är någon mognadsgrejj eller just bara en insnöing. Bland annat är jag helt kär i yoga. Jag går ju ganska regelbundet på bodybalance som är en blandning av pilates, yoga och thai chi. Det är som himla skönt. Man har lixom ont när man går därifrån eftersom man ansträngt sig så men samtidigt är det inte samma stress som på andra pass. Body balace är så lugn med jättebra musik och jag har verkligen insett att det kanske är ett sådant inslag i mitt liv som behövs för att hålla mig på plats.
För att komma tillbaka till tidningen. Den får mig att bli jätteglad och det är väl bra antar jag.

Pratade lite om solhysteri med virre och sarabanana idag. Jag tror verkligen att svenskarna är väderberoende. Det märks så tydligt att vi verkligen håller oss undan regn och mulenhet och vågar oss gärna inte på det. Självklart är det mysigt med regn ibland, jag längtar då och då och för vissa är ju regn bättre än sol. Men för mig är det sol som gäller. Hela mitt humör påverkas av det och jag blir gladare och piggar som säkert många andra.

Nu blire historia igen. Radera ca 2 sidor.....

puss

Kommentarer
Postat av: banan

jag och lillasyster ska sola på onsdag, hänka? (stavar man det med e eller ä??) jag tror förresten också att vi påverkas mkt av vädret. jag menar, det reegnade hela helgen - jag grät, sol och lite värme idag - jag är glad. det är nog som du säger att vi är väldigt väderpåverkade.
PUSS

2008-05-19 @ 23:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0