taggtråd

nu sitter jag här som vanligt i konstiga, kanske djupa tankar. antar att att febern har gjort sin del med min förstånd...
nu äter jag iallfall antibiotika och jag mår faktiskt redan lite bättre, bara halsen som känns som taggtråd och huvudvärken som inte vill ge med sig. jag är glad att det är molnigt ute och hoppas verkligen att det är det hela veckan, hur sorgligt det än låter. men jag får inte vara i solen alls när jag äter medicinen så ja....
jag har varit hos mormor, alltid lika underbart trots sjukdomen. jag är ju ganska envis så några bad har det allt blivit.
igår träffade jag Gordon. han var min läkare på Gripen (yey, bytt vårdcentral när ja flyttat!) och han var jättebra. han skulle känna lite på saker på min kropp, halsen och lymfkörtlar och jag vet inte vad allt heter. jag som ju har en väldigt låg smärtgräns gnydde på som ett litet barn när han tryckte till - och då! varje gång jag sa aj sa han förlåt, det tycker jag var gulligt.
idag har jag fått i mig lite mat och ska försöka vila så mycket som möjligt och kanske får jag träffa johan också :)


Kommentarer
Postat av: sarabanana.

tack vänslan.



alltså, som jag skrev på bilddagboken tycker jag syndast om dig. (jag vet, konstig ordböjning. men det är ju mig vi pratar om...) du får bli frisk SNART så att vi kan mysa. annars kommer jag och myser dig så att du blir frisk.



gulligast läkare förresten. gordon we like :)

PUSS

2008-07-08 @ 17:34:04
Postat av: banan.

jag saknar dig, evajuliafriberg!

2008-07-08 @ 22:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0