Planteringen fortsätter.







Alltså dessa gröna klorofyll-underbaringar som flyttar in hos oss på Norrstrand. De ger mig sån RO. Vill helst också plantera krusbär, solrosor och physallis men helst vill de vara ute på riktigt och vi kan inte ge dem det. :'( 

Hallå idag vaknade jag halv nio, gick ner i tvättstugan men berget av tvätt vi samlat på oss. Gick sen upp och serverade mig själv fil med överbliven fruktsallad i sängen. Läste bloggar i två timmar, ringde Michael och bad om att vi skulle påbörja ett barnaskapande, bytte tvätt, planterade. 

Nu ligger jag i sängen igen. Hehe. Måste dock dammsuga upp jorden jag spillde. Plus diska, bädda och laga sallad (!!!). Och röra på mig. Utanför huset. I träningskläder. Det ska hända. Det ska vara trevligt. 

Kommentarer
Postat av: E

Har du bra - nu ska det bli grönt tips? Allt mitt gröna dör obarmhärtigt och kallt. :)

Svar: Vi borde ses en dag så ska jag hjälpa dig med mina tips! Annars är det 1. Köp fetbladsblommor - klarar allt. 2. Ha en intresserad familjemedlem som vattnar när du tittar på gossip girl och äter chips (händer i detta nu). 3. Köp en pelargon, vattna när den blir torr (ofta), plocka av vissna blad jämt - vips du kommer känna dig som en trädgårdsmästare!
Julia

2014-05-05 @ 13:12:46
URL: http://nobodyputsmybabyinacorner.blogg.se
Postat av: Evelina

Haha, börjar med att kolla på Gossip girl då, och hoppas att de andra pusselbitarna faller på plats av sig själva. ;)

2014-05-06 @ 09:50:39
Postat av: Annicka

Heja för att plantera. Himla mysigt. Kan skryta med att jag planterade krusbär på vår balkong för några veckor sedan. Håller alla tummar jag har att jag får skörda ett par bär redan i sommar, men kanske får en vänta.

Svar: Nej men är det sant!!! Så otroligt roligt. Hoppas verkligen det kommer små syrliga bär till er :)))
Julia

2014-05-08 @ 20:25:44
URL: http://annickalinnea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0