louder than a lion (again).

Det som läker osäkra egon och ledsna hjärtan är ju kvällar med pingis på Tables tills en vrickar foten, lax i ugn med extremt god citronsås till, ett 90-årskalas och att få sitta bredvid sin lillebror och skratta så mycket, ligga skavfötters i en kökssoffa med den en älskar, äta piggelin i sängen dagen efter en fylla, ha Deje-besök av DP och Knut och spela tv-spel för 80 kronor, vakna en morgon och solen äntligen lyser på kritvit snö och mail av mormor. 

Det kommer gå bra det här, som varje gång det känns deppigt/nervöst/tråkigt. Rosett på huvudet, dejter med blivande vänner inbokat och världens finaste pojkvän hjälper mig så mycket. Och knastret av kall snö under mina vinterkängor såklart. Nu ska vi se En oväntad vänskap och fira att jag har fem nya pass som personlig assistent inbokade i januari och att Miley inte längre gråter av post-blindtarm-smärta. Puss (och tack för alla fina kommentarer). 
Kommentarer
Postat av: Maja

Klart att det kommer gå bra! Allt ordnar sig ju alltid till slut, på ett eller annat sätt. Hold on! Snart blir allt lättare.

Svar: Fining!
Julia

2014-01-13 @ 19:00:41
URL: http://www.mla-photography.blogspot.com
Postat av: E

Men klart det blir bra. Så fort tentahetsstressen är över får vi fixa en promenix. Med barnvagn då, men det kanske går det med?

Svar: Men ja så gärna! Skicka ett sånt däringa litet sms när den är över och begraven :)
Julia

2014-01-13 @ 20:08:19
URL: http://nobodyputsmybabyinacorner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0