djungeldisco!

Säsongen närmade sig sitt slut, det kallare ute, skolorna började och folket från Grönan började droppa av. Då var det dags! Stjärngala, avslutningsfest, ett redigt jävla party. Och tema på det, maskerad som alltid, djungeldisco! Efter mycket hjälp av Matilda (och lite mamma) hade jag min outfit redo, jag skulle vara panter med hemgjord svans. Så Patz och jag styrde stegen mot systemet och köpte djungelcider bland annat.

Lite senare satt vi på tunnelbanan till Millipilli och när vi väl kom dit var det glitterkaos! Efter mycket om och med, lite ölsvepande på balkongen och ännu mer glitter, lösögonfransar, glitterspray och annat gick vi hela gänget till tunnelbanan.
Ananaser, zebror, jägare, pantrar, fjärilar. Lite allt möjligt. Typ som carlos, lilla discokulan med poseringskunskap.
Väl på Grönan var det supersmockat men vi gled självklart före i kön och hamnade längst fram.. Taggade som tusan och hälsade på alla fina, folk hade verkligen ansträngt sig och jag hittade Rambo, skatter, mowgli och allt annat. Pepp
Väl inne fick vi superplatser längst fram vid scenen och trots att det var trångt hade vi det bäst. Maten rullade in, vi drack vinglas på vinglas (i alla fall jag?) och sprang på toaletten kanske femton gånger. Träffade vänner som slutat sen länge och posade på bilder.
Sen bara dansade vi hela kvällen, Veronica Maggio överraskade och vi hade typ superkul. Jag blev nominerad till årets kvinnliga huvudroll och Sanna grät i publikhavet. Vi drack öl, satt ute på balkongen i duggregnet och dansade lite mer.
När patz dök upp kände jag inte igenom honom och det tog ungefär enda tills han kysste mig innan jag var övertygad, om ens då.
Sjukt nöjd och varm var jag i alla fall vid ett- halvtvåsnåret då vi kastade in handduken och åkte hem och däckade. Hur fint som helst alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0