klockan är två och allt är luuuuuugnt.

Hoho, jag överlevde!
Ligger nu uppe mitt i natten och grejar och dolar. Söker ett och annat, är hungrig som tusan och tycker att det är satans varmt. Är ni arga för att jag inte bloggade på två dagar, ARGA?!!!? Nej det är ni ju inte, bara lite besvikna (which is mum for angry). Men jag hade det bara allmänt gött och njöt av ledighet som jag gör bäst ni vet. 
Den här kvällen, efter work alltså, spenderas dock med Danny-boy, varma mackor (nostalgi!) och filmen Oblivion.
OBS, se ej om ni inte vill bli förbryllade och få rynkor i pannan. Vi fattade absolut ingenting typ och dessutom kass kvinnosyn, eqauls trött jäkla suck. På tal om sånt, läser på Hanapees blogg (ja, jag ska lära mig länka igen eftersom jag nu satsar stenhårt på denna blogg. Det går bara inte att googla sådant tio i två en söndagnatt) om Åkessons (ja, Jimmy) slingrande i Agenda om flyktingarna från Syrien. Pallar inte människor som är så rädda för allting att de stänger ute allt som är det minsta annorlunda. Pallar inte människor som vill skära ner biståndspengarna till cirka noll. Pallar inte människor som inte vill ta emot människor som lever under direkt dödshot och som dessutom kanske är fyra år. Pallar inte. 
 
I alla fall, åter efter ångestattack angående det. Mormor har i sin frys 3 kilo svenska vätternkräftor från mina småkusiner. Det får mig ännu mera hungrig. Är sugen, nuuuu. Vet att detta kommer sluta med en sked messmör. Eller vem lurar jag, kommer tassa ut i köket och köra ner pekfingret djupt i burken och lämna alla mina bakterier där tills nästa gång. Perf. Sov gott nu och förmodligen skriver jag något finare en annan dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0