#

# Du ringer. "jag är vid porten nu, kom!". Jag springer upp barfota i mjukis och slänger upp dörren och kysser dig sen tills du inte får någon luft och jag känner hur du ler mot mina läppar.
# Vi ligger i  sängen intrasslade i de båda täckena. Jag ligger över dig och du håller fast mina armar och vägrar låta mig kyssa dig. Flinar för att du är starkare än jag. Jag kan inte låta bli utan måste säga "jag älskar dig". Det är första gången öga mot öga på mer än en vecka och jag rodnar när jag säger det, precis som första gången. 
 
Nu är jag ensam igen. Har ätit scrambled eggs och vindruvor, ska dra igång ett avsnitt grey's innan jag ska sova. Tvättstugan klockan sju imorgon. Livet känns så extremt tråkigt, läskigt och förutsägbart. Jag är rädd för hösten, hur skaffar man kompisar, hur flyttar man, hur vågar man satsa? Jag är uttråkad på den här våren, mitt enda stora mål är att bli vältränad. Jag vet inte riktigt vad jag längtar till. Kanske till parkhäng med pizza i handen och en öl i andra? Eller på resor, att äntligen få göra någonting utanför Sverige igen (vet att jag är hemkommen från Schweiz för cirka 48 timmar sen). Inte bara samma lunk. Älskar den här lägenheten, men hatar att vara själv. I natt vid midnatt ska hösten vara bestämd, planerad. let's go. 

Kommentarer
Postat av: Tildis

Vad har du för planer söta du?

2013-04-15 @ 11:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0