hjärtat sitter utanpå.

Snörvlar och snorar. Gick ändå en liten promenad här ute på fälten, samlade lite d-vitamin. Visade händerna och ansiktet för solen och det blev nästan en ljuschock. Jag är nämligen så sjukt blek nu att jag inte känner igen mig själv. Kör lite starka halstabletter på det. Om en och en halv timme går mitt och broshans tåg hem till Karlstad. Jag är lite nervös, finns mitt liv kvar där? Känns som om dessa tio dagar varat en evighet och att jag liksom accepterat. Åker i alla fall till Stockholm tidigt i morgon med m&p, ska bli mysigt. Ska nog kånka med mig kameran och fota lite igen, har saknat. Nej, nu ska jag gripa tag i några näsdukar och ta en brieostmacka och hänga lite med min göteborgsfamilj. Ses i karlstad.

Kommentarer
Postat av: juliak

åh, jag saknar dig och om jag hade chansen så skulle jag mer än gärna krama dig just nu även fast du är snorig och sjuk!

2010-11-07 @ 17:32:24
URL: http://juliasvardag.blogg.se/
Postat av: sara

<3

2010-11-07 @ 20:04:29
URL: http://slitet.blogg.se/
Postat av: sophia

hehe, hej, jag kör kanske en tesked kanel till två-tre rågade skopor kaffe, fast jag har aldrig mätt, men det låter rimligt, sen kanske lite vaniljsocker om man vill ha det extra fint. vet du, min mamma säger att kanel stärker immunförsvaret och ökar förbränning och hjälper en ta upp viktiga ämnen ur annan föda. då är det rätt bäst att det är det godaste jag vet!

2010-11-07 @ 23:37:46
URL: http://enmansteater.blogg.se/
Postat av: Anonym

alltså har i i kaffepulvret i bryggaren, annars blir det mest klumpar i botten, men det funkar också, om man gillar sånt!

2010-11-07 @ 23:38:28
URL: http://enmansteater.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0