harmoniskt.

Eftersom jag drömmer så mycket mardrömmar försöker jag få en harmonisk avslutning på dagen. Genom att drömma om det där till exempel. Fuktiga, duggregniga återföreningar på en strand med någon man verkligen tycker om.
blommiga linnen, kalla handflator mot trötta ögon.
och det som egentligen håller oss samman. det vi ristar in i dimman på bussfönstrena tidigt på morgonen när vi är på väg till jobbet och solen just är på uppgång.

Kommentarer
Postat av: nattie

hej, läste vad du skrev hos frida fahrman ang. att vara lång och bära högklackat. jag är 1.77 och har samma skor som frida bär på bilden fast i beige. den klacken är 15cm. älskar också högklackat och går i det så ofta som möjligt! :) med de där skorna blir jag alltså 1.93. men SKIT I DET! folk ser ju varför du är så extremt lång ifall det är där skon klämmer, jo för du har ett par asheta högklackade skor på fötterna :) och det är fint att vara lång! jag har aldrig tänkt att jag inte skall ha högklackat för att jag är lång som det är, då behöver inte du heller tänka så. använd så mycket du vill!! :) (och jag kan försäkra dig om att folk inte bryr sig om ifall man blir lång. ingen kollar extra mycket eller pratar om det. det har jag märkt :))

2010-04-15 @ 07:15:11
URL: http://everyperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0